καλησπέρα!!!!
προσωπικά εμενα δε μου εκαναν τιποτα τα χαπακια αυτα.....
τα επερνα κανονικα 20 μερες, αλλα κανοντας τη διατροφη που χρειάζεται μαζί με γυμναστήριο, εχεις το ιδιο αποτελεσμα! Οπότε κ εγώ τα σταμάτισα να μην πέρνω άδικα χάπια....
Printable View
καλησπέρα!!!!
προσωπικά εμενα δε μου εκαναν τιποτα τα χαπακια αυτα.....
τα επερνα κανονικα 20 μερες, αλλα κανοντας τη διατροφη που χρειάζεται μαζί με γυμναστήριο, εχεις το ιδιο αποτελεσμα! Οπότε κ εγώ τα σταμάτισα να μην πέρνω άδικα χάπια....
οκ...μαλλον δεν θα τα πάρω προς το παρον...
θα κανω την διαιτα ατκινς σε συνδυασμο με γυμναστηριο 3 φορες την βδομαδα κ πιστευω να δω αποτελεσμα!
thanks που απαντησες!
καλημερα......ενα μεγαλο μπραβο σε ολους για την προσπαθεια που κανετε κ ευχομαι να τα καταφερετε ολοι! μετα απο οσα διαβασα, ξεκινησα κ γω τα lipotox σημερα....το μονο που μ ενοχλει προς το παρον ειναι η απαισια γευση!! θα τη συνηθισω που θα παει! αντε και καλο μας κουραγιο!!
http://www.ticker.7910.org/wa__85__0...91ciB0ZXh0.gif
καλη επιτυχία lilif!!!
για να δούμε τα αποτελέσματα κ εδώ!! πάντως, έχω να πω το εξής.... όσο έπρνα τα lipotox, δε είχα την αίσθηση της πείνας όλη μέρα και απλά έτρωγα μηχανικά! επίσης φούσκωνα πολύ ευκολα και έτρωγα πολύ πιο λίγο απότι τώρα! και κάτι ακόμα... ένα μήνα που τα έπερνα έχασα4 κιλάκια... από τότε που σταμάτισα, δεν έχω χάσει κάνενα επιπλέον... λέτε να έπαιξαν αυτά το ρόλο τους??? κάτσε να πληρωθώ πάλι και βλέπουμε, μήπως τα αρχήσω ξανά....
Να μας λες τα αποτελέσματα εεεε!! φιλιά!
Καλησπερα,
σε μια περιοδο που δεν εχανα με τιποτα κιλα οσο διαιτα και να εκανα
πηρα τα xs και εχασα 6 κιλα σε 20-25 ημερες αλλα προσεχα και τι ετρωγα.
Μάλλον από αρχές του μήνα θα αρχίσω και εγώ κάτι...
γα την ώρα μισό μήνα επερνα τα lipotoχ και έχασα σε 2μησι βδομάδες 4 κιλά, μετά που τα σταμάτησα δεν έχω χάσει άλλα...αλλά είμαι σταθερή!
Παντως διαβασα οτι το μηλοξυδο μια κουταλια του γλυκου πρωι και μια το βραδυ βοηθαει παρα πολυ στη καυση του λιπους, θα το αρχισω και εγω μολις νιωσω οτι το σηκωνει το στομαχι μου γιατι τωρα μετα την επεμβαση το φοβαμαι λιγακι.
θα δούμε πως θα τα καταφέρουμε!!! πάντως τώρα που έγινε η αρχή δε το βάζουμε κάτω!!!
ΤΕΛΟΣ!!!!!
Μηλόξυδο σκέτο πρωινιάτικα; Νομίζω ο σωστός λιποδιαλυτικός συνδιασμός προϋποθέτει πριν από την κατάποσηQuote:
Originally posted by Katherine
Παντως διαβασα οτι το μηλοξυδο μια κουταλια του γλυκου πρωι και μια το βραδυ βοηθαει παρα πολυ στη καυση του λιπους, θα το αρχισω και εγω μολις νιωσω οτι το σηκωνει το στομαχι μου γιατι τωρα μετα την επεμβαση το φοβαμαι λιγακι.
10 αυτομαστιγώματα με το δεξί και 10 με το αριστερό,ώστε να καλυφθεί όλη η περιοχή της πλάτης,
ένα εικοσάλεπτο περπάτημα σε καλά αναμμένα κάρβουνα(από τα πυρακτωμένα,ξέρεις εσύ...)
κι αμέσως μετά για να κλείσουν οι πόροι ξαπλώνεις γυμνή σε παγοκολώνες,15' ανάσκελα και 15' μπρούμυτα.
Μόλις γίνεις μελιτζανί,αλλά να πάρεις καλό χρώμα,όχι αστεία,τότε πίνεις το μηλοξυδάκι σου
και τρέχεις κατευθείαν στη γεμάτη καυτό νερό μπανιέρα σου,παίρνοντας μαζί και τη φρυγανιέρα.
ʼμα δε σου βρίσκεται πρόχειρη,στην ανάγκη πάρε πιστολάκι,μίνι τηλεόραση,αρκεί να είναι στη μπρίζα.
Αυτά στη δοσολογία που είπες,δηλαδή κάθε δώδεκα ώρες.Τα κιλά σου δε νομίζω να είναι για κάθε οχτάωρο.
Θα δεις θεαματικά αποτελέσματα! Πίστεψε με! Κάν'το και θα με θυμηθείς! Καλή λιποδιάλυση!
Χρειαζομαι και εναυσμα..... καποιον να με κυνηγα αλλιως δεν το κανω!! lol
Οκ,το΄χουμε : τα παραπάνω,ενώ τρέχεις γυμνή σε δωμάτιο - 27 βαθμών κελσίου,γεμάτο έπιπλα με μυτερές γωνίεςQuote:
Originally posted by Katherine
Χρειαζομαι και εναυσμα..... καποιον να με κυνηγα αλλιως δεν το κανω!! lol
και καρφιά 12 εκατοστών σκορπισμένα στο πάτωμα κι εκείνος είναι ο τριχωτός βρυκόλακας των Καρπαθίων,
που βρωμάει αστεγίλα από την απλυσιά 272 ημερών,με σάπια δόντια,ενώ στα γένια του θα έχει ξεραμένες τροφές...
Συγνώμη,αλλά δεν είχα αντιληφθεί ότι το βιάζεσαι τόσο πολύ,Κατερινάκι μου!
Ναι,έτσι θα έχεις ακόμα πιο θεαματικά και γρήγορα αποτελέσματα!
Οχι δεν θα ειμαι γυμνη αλλα θα φοραω την ασημενια φορμα που μοιαζει με στολη αστροναυτη για να ιδρωσω και λιγακι και βαρακια στα ποδια μπας και χασω κανενα γραμμαριο!!
Τσαμπα το τρεξιμο να παει?
Το γυμνή ήταν σε συνάρτηση με τους -27 βαθμούς Κελσίου στο δωμάτιο.
Αν είναι να βάλεις τη φόρμα Μπαρμπαροτηλεμάρκετινγκ,
να μου πεις ν' ανεβάσω τη θέρμανση στους 72,καλά;
Ναι ναι 72 παρακαλω και με πολλους ατμους να ερθω και να σκασω!!!!
Κατερινάκι,την ξεκίνησες τη θεραπεία σήμερα το πρωί;
Ποιές είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις;Κορυφαίο,ε;Εμ,δε σου τα'λεγα;