εσυ savatage αν επιτρεπεται κι αν θες λες τι σε απασχολει?απο τι πασχεις?
Printable View
εσυ savatage αν επιτρεπεται κι αν θες λες τι σε απασχολει?απο τι πασχεις?
ασχημη η καταθλιψη εχω περασει κι εγω μειζονες 1η φορα στα 14 για 1.5 χρονο..το αγχος μας καταστρεφει κανει τα παντα χειροτερα.ειμαι κι εγω πολυ αγχωδης και τελειομανης.κοινωνικη φοβια δε ξερω τι ειναι.τι ειναι?
χαιρομαι παντως που τα πας καλυτερα! σε βοηθησε καποιος γιατρος ή καποιος ψυχολογος στο να βελτιωθεις?
Ναι με ειχε βοηθησει η ψυχοθεραπεια με ψυχολογο στην κοινωνικη φοβια. Τωρα τον τελευταιο χρονο κανω παλι ψυχοθεραπεια με αλλη ψυχολογο, αυτη τη φορα για τη χαμηλη αυτοεκτιμηση που ειναι η ριζα.
Καταθλιπτικο επεισοδιο εχω 1 χρονο να περασω, αλλα πριν απο αυτο το χρονο περνουσα 1-2 επεισοδια καθε χρονο για 6-7 χρονια. Καπως ετσι.
Κοινωνικη φοβια ειναι ο φοβος στις καθημερινες κοινωνικες συναναστροφες, καταστασεις κλπ
γνωμη μου ειναι πως για τη χαμηλη αυτοεκτιμηση φταινε οι γονεις που απο μικρη ηλικια δε μας γαλουχησαν ετσι ωστε να εχουμε αυτοπεποιθηση και αλλα θετικα στοιχεια στο χαρακτηρα μας.σε εσενα μπορει να εφταιξε κατι αλλο βεβαια
εγω παντως μεχρι τα 20κατι ημουν πολυ χαλια απο αυτοεκτιμηση.μεχρι που τα βροντηξα ολα μια μερα και ειπα ως εδω.ξεκινησα και να συμμετεχω σε συζητησεις στις παρεες και αρχισα να κανω το 1ο βημα εγω και στα ερωτικα και τωρα εδω και 3 χρονια που ειμαι κλεισμενη σε ενα δωματιο εμεθα μεσα στη μοναξια μου να εκτιμω μικρα πραγματα αλλα και να εχω αυτοσεβασμο γιατι δε φοβαμαι τη μοναξια χωρις να λεω βεβαια οτι μου αρεσει κιολας.
ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπεται?εγω 30.
μηπως μπορεις να πεις κι εσυ ενα "ως εδω" και να βρεις το θαρρος να προχωρησεις σε νεα σελιδα στ ζωη σου?ξερω δεν ειναι απλο αλλα ολα απο το μυαλο ξεκινανε
Κι εγω 30 ειμαι. Μεχρι τα 22 ημουν αρκετα κλειστη, εσωστρεφης και φοβικη μετα αρχισα να κανω βηματα σε ολους τους τομεις πολυ γρηγορα. Αλλα παντα με φρεναραν τα καταθλιπτικα επεισοδια.
και τις παλευεις ολες αυτες τις καταθλιψεις χωρις φαρμακα ρε θηριο?
δε πειραζει καμια φορα χρειαζομαστε και μια μικρη βοηθεια.εχω δοκιμασει κι εγω seroxat, zoloft, entact και remeron.τωρα παιρνω remeron εδω και 14 μηνες.και παθαινω μονο μικροκαταθλιψεις οταν βγαινω απο ψυχωτικο επεισοδιο γιατι βλεπω ποσο χαλια γινομαι και ποσο κατακερματιζεται ο εαυτος μου και πρεπει να μαζευω τα κομματια μου και να με ξαναχτιζω απο την αρχη.αλλα το remeron με κραταει σε καλο επιπεδο σχετικα
εισαι 1 χρονο χωρις επεισοδιο!!! αυτο ειναι πολυ καλο! σου ευχομαι να συνεχισεις ετσι και να το κοψεις κι αυτο και να πετας!
Πωπω μεγαλη κουβεντα ειπες μπου, πραγματικα αυτο συμβαινει μετα απο τα επεισοδια.
Μακαρι μπου, σε ευχαριστω παρα πολυ για τα ομορφα ενθαρρυντικα λογια!Quote:
εισαι 1 χρονο χωρις επεισοδιο!!! αυτο ειναι πολυ καλο! σου ευχομαι να συνεχισεις ετσι και να το κοψεις κι αυτο και να πετας!
1 ωρα ακομα...ουφ
θα παρω απο τωρα την απογευματινη δοση αλοπεριντιν να με κρατησει οσο γινεται
Αν μενοντας μεσα και μετρωντας τις ωρες και τα λεπτα καταληγεις να αγχωνεσαι περισσοτερο, βγες νωριτερα, κανε μια βολτα με τα ακουστικα και μουσικουλα να παρεις λιγο αερα μεχρι να παει 6.