Originally Posted by
Kostas_14
Δεν καταλαβαίνω που θέλεις να καταλήξεις και γιατί μιλάς σε πληθυντικό; Δεν μπορώ να πω τι θα έκανε ένας άλλος άνθρωπος, όπως έχω πει αρκετές φορές και έχεις συμφωνήσει και εσύ, ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Εγώ μπορώ να πω για εμένα, στο ερώτημα δηλαδή που βάζεις θα απαντούσα εγώ ναι. Εξαρτάται βέβαια και την κοπέλα, έχω δει ελκυστικές κοπέλες, που εμένα δεν μου άρεσαν, κάτι έβλεπα που με "ξίνιζε", έχω δει και άλλες κοπέλες ελκυστικές ή λιγότερο ελκυστικές, που μου άρεσαν και βεβαίως και τις προσέγγιζα.
Δεν έχω εγώ κολλήματα το να "φοβάμαι" να προσεγγίσω, επειδή είναι ελκυστική ή όχι μια κοπέλα, δεν αποτελεί για εμένα εμπόδιο αυτό. Το να έχει σχέση αποτελεί εμπόδιο ή να μην της αρέσω, τότε εκεί προχωράω σε άλλη γνωριμία. Αν και δεν είμαι ο τύπος που ψάχνει συνέχεια να έχει μια κοπέλα δίπλα του. Εσύ είσαι 3 χρόνια μόνη, εγώ είμαι 4 ίσως και παραπάνω, αλλά φλερτάρω όμως και περνάω καλά. Αν προκύψει κάποια κοπέλα για σχέση, δεν θα πω όχι, αλλά προς το παρόν δεν έχει προκύψει. Δεν τα έχω "βάψει" και μαύρα όμως.