Originally posted by lisa71
Quote:
Originally posted by aimilia
Quote:
Originally posted by lisa71
Αιμιλία εγώ το παιδί μου δεν το θέλω ούτε για ψυχολογικό δεκανίκι ούτε για ψυχολόγο. Μην υπεραπλουστεύεις αυτά που ανέφερα.
Η μέτρια φυσική μου εμφάνιση δεν επηρρεάζει την ικανότητά μου για μητρότητα ούτε και οι γνωστές ανύπαντρες κοπέλες, που ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΙΔΙΑ, συντελούν στην απόφασή μου να γίνω μητέρα. Εξάλλου δεν ασχολούμαι ποτέ με τις ζωές των άλλων. Αδιαφορώ πλήρως.
Lisa ποτέ δεν είπα ότι η φυσική σου εμφάνιση σε εμποδίζει να γίνεις καλή μητέρα, αλίμονο!!!
Αυτό που εγώ θεωρώ ως εμπόδιο είναι το γεγονός ότι θεωρείς την φυσική σου εμφάνιση μέτρια μαζί με όλα τα κακά παρελκόμενα της εικόνας που έχεις για τον εαυτό σου.
Και συνήθως την εικόνα αυτή δεν την έχουν οι εξωτερικά άσχημοι άνθρωποι αλλά οι ανασφαλείς...βάζω και στοίχημα ότι εξωτερικά είσαι μια κούκλα, στανταράκι!
Αιμιλία δεν είμαι εξωτερικά όμορφη, αλήθεια λέω. Απλά είμαι ρεαλίστρια.
Πριν λίγες εβδομάδες μια συνάδελφισσά μου αποφάσισε να μου κάνει ένα \"προξενιό\". Είχε έναν ξάδερφο ανύπαντρο, ο οποίος ψαχνόταν. Πήγα στο ραντεβού μαζί με την κοπέλα. Εννοείται πως ήμουν περιποιημένη. Ο ξάδερφος ήταν ταξιτζής, 1.70 ύψος, κανονικός στα κιλά του προς το παχουλό, με ένα αρκετά νόστιμο πρόσωπο. Μιλήσαμε, γελάσαμε... Φεύγοντας από το ραντεβού ο ξάδερφος είπε κάτι στο αυτί στην φίλη μου. Αργότερα, πιέζοντας την φίλη μου, μου απεκάλυψε τι της είπε. \"Καλή κι έξυπνη αλλά έχει μέτρια εμφάνιση\". Η ιστορία της ζωής μου...