Originally Posted by
Marilou
Διάβασε μόνο αυτά που σου υπογράμμισα , γιατι τα υπόλοιπα τα ξέρεις ...
Για πες μου εσυ τωρα τι κάνεις με αυτό τον τροπο?
Απο την μια κατηγορείς και τον ευατο σου και εκείνον και από την άλλη δικαιολογείς τις πράξεις σας....
Δεν υπάρχει η λεξη έρωτας ,σεβασμός και γενικα δεν υπαρχει τίποτα πλεον....ισα ισα αν επεφτες στην αγκαλιά του και έκλαιγες και του ζητούσες έρωτα ,εκείνος σαν πραγματικός άντρας που θα σε νοιαζόταν και ξέροντας οτι η γυναίκα του εκεινη την ωρα ειναι αλλού δεν θα σου έκανε ......
Παρηγοριά ήθελες εκείνη την ώρα και λογια στήριξης ...αυτος αν ήθελε και ένοιωθε πραγματικά θα σου προσέφερε ....έρωτας εκεινη την ωρα δεν υπάρχει απο την μεριά του ..μονο οργή απο ενα θιγμένο αντρικό εγωισμο...Ο άντρας μπορει να ξενοπηδαει και να γυρνάει στην γυναίκα του σαν να μην συμβαίνει τιποτα και φυσικα χωρις να το ξερει αυτή ,αλλα αν αγγιξει καποιος άλλος την δικη του την γυναικα τελειωσε για εκείνων ...σπανια θα σε ξαναδει οπως πριν...και παντα θα το κουβαλαει...σεβασμός τέλος, παει χάθηκε ...
Ελα ρε συ τώρα ...πραγματικα με τρελαίνεις ....δεν μπορει να μιλαω με μια γυναικα 50 χρονων...Ειματε σε ηλικιες πλεον που διαβαζουμε πολυ καλα τους αντρες και ξερουμε τι γίνεται...δεν χρειάζεται να έχεις πια τις εμπειριες για να τους καταλαβαινεις ...τοσα χρονια μαζι τους ειναι υπερ αρκετα ...άνετα καταλαβαινεις πότε ο άλλος σου προσφέρει αυτα που θες γιατί νοιώθει και οχι επειδη πρέπει....
Ειδες τον άλλων μπορει να σου προσφέρει αυτα που θες ,αλλά κατάλαβες οτι ο τυπος ειναι καλα διαβασμένος στο μπα μπλα ....
Εσυ νομιζεις οτι με αυτη την λογικη θα αντιμετωπισεις τα οποια προβληματα σας?
Θα καταφερεις να βγεις απο ολο αυτο?
Εγω θα σου πω οτι τα εχετε γαμησει και ΟΙ ΔΥΟ ...ο καθενας απο την πλευρά του..
Ποιος σου ειπε οτι κάποιος που εχει κατάθλιψη μπορει και βγαίνει απο αυτη καποια στιγμή...Κανενας δεν βγαινει να εισαι βέβαιη..
Απλα μαθαινεις να διαχειριζεσαι καταστασεις και συναισθήματα και επιβιώνεις ...
Σε ολο αυτο ομως συμβαλει και το οικογενειακό περιβάλλον ...να ειναι ήρεμο ,να σε υποστηρίζει και να σε ενθαρρύνει...Βλεπεις εσυ να υπάρχει κατι τέτοιο?
Αυτα επρεπε να τα ξερεις εφοσον εχετε παει και οι δυο σε ψυχολόγους ...
Δυσκολα ενα ζευγάρι μπορεί να επιβιωση αν ένας απο τους δυο δεν πατάει γερα στα πόδια του και στο λεω εγω που εχω περασει απο πολλα και αν δεν ηταν διπλα μου ο αντρας μου χωρις κανένα θεμα το μόνο σιγουρο ειναι οτι μπορει να τα ειχα δυαλυσει και εγώ ολα ...οχι γιατι δεν υπάρχει αγάπη αλλα γιατί ενα άτομο που εχει τέτοια θεματα δεν μπορεί αρχικα να δει οτι το πρόβλημα ξεκινάει απο τον ίδιο και εχει την τάση να κατηγορεί τους παντες και τα πάντα πλην τον ευατο του....
Να σου πω ολη αυτη η συζήτηση σε βοηθάει καθόλου?
Ξεσπάς?
Καταλαβαινεις οτι δικαιολογείς τα δικαιολογητα και οτι πλέον δεν μπορει να σωθεί τιποτα αφου και οι δυο σας εχετε σοβαρα θεματα?
Εχετε πάει ποτε σε συμβουλο γάμου?Οταν το ζευγάρι εχει τόσα θεματα και προσπαθεί ακομα μόνο μια κοινή αντιμετώπιση μπορει να κάνει κατι ....Αφήστε τους ξεχωριστούς ψυχολόγους ..
Αφου το δοκιμάσατε και δεν βγάζει πουθενα ...
Πατε κάπου μαζί ...να υπαρχει ενα άτομο ουδέτερο και εκεί βγάλτε ολα σας τα απωθημένα ,τα τραύματα τα πάντα ..
Καθίστε να σας πει ένας ειδικός ποιος φταίει και αν φταίει να λυθεί και να λήξει...τουλάχιστον το καμματι του καταλογίζω ευθύνες ο ενας στον άλλων να λυθει ...μονο ετσι θα μπορέσετε να κάνετε μια αρχη...