Originally Posted by
Marilou
καλημέρα!!!
μου αρέσει πολύ αυτός ο ήρεμος διάλογος μαζί σου αλήθεια!!!
Ο θρησκος οποιασδήποτε θρησκείας δεν μιλάω μόνο για το χριστιανισμό δεν έχει την ανάγκη αυτή.
Ολα πηγάζουν από την ανάγκη, το απωθημένο, το τραύμα ή όπως αλλιώς θέλει να το βαπτίσει ο οποιοσδήποτε ώστε να προβεί κάποιος σε τέτοια ενέργεια..
αλήθεια δεν διακρίνεις μια υπεροψία σε όλο αυτό;
ποιος έχει τέτοια συναισθήματα;
μήπως ο αλαζόνας;
οπότε αυτόματα όλο αυτό δεν σε κάνει να μην θες να αναμειχθεί σε τέτοια;
Πεσμου ένα σημαντικό λόγο να κάθεσαι και να κάνει ο οποιοσδήποτε έχει πάρει τις απαντήσεις κάτι τέτοιο που είναι πλέον ήρεμος μέσα του ,το κυριότερο...
κανένας και το ξέρω πλέον και από τις συναναστροφές μου με πολλές ομάδες ανθρ πως....
μόνο ένας που βραζει μέσα του ,δεν βρίσκει ηρεμία ,που προσπαθεί να πείσει ακόμα τους άλλους ότι δεν ισχύουν κάποια πράγματα γιατί δεν έχει πείσει τον ίδιο του τον ευατο ώστε να του προσφέρει την ηρεμία....
ποιος αγάπη μου γλυκια την σήμερον ημέρα με τα τόσα καθημερινά θέματα ασχολείται εμμονικα με αυτά;
όταν έχει δουλεια που πρπει να σκέφτεται εκεί πως θα ανταπεξέλθει, οικογένεια, παιδιά και γενικά γεμάτη ζωή..
Το τελευταίο θα ειναι να έχει την έννοια να μπαίνει και να γράφει....
και εδώ νομίζω θα μου επιτρέψει να πω μια φράση σοφή θα έλεγα..
"Δουκεια δεν έχει ο διάβολος γ@μ@σε τα παιδιά του "
Σ ένα πράγμα συμφωνώ και μόνο μαζί τους ..
λαμβάνουν τροφή και βγάζουν τέτοια εμπάθεια μόνο και μόνο γιατι στέκονται στην επιφάνεια, στην εικόνα της σημερινής εκκλησίας και την συγχέουν τόσο άρρωστα και παράδοξα θα έλεγα με τη πραγματική έννοια της θρησκείας..
στέκονται στο σήμερα και φυσικά στην ντροπή της εκπροσώπησης που ειναι οι παπάδες, οι κοσμοκοι περισσότερο, αυτοί που έχουν θεό ΜΟΝΟ το χρήμα τους και δυστηχως καλύπτονται κάτω από τα αμφια...
σε αυτό κυκνακι μου δεν μπορείς να κλείσεις τα μάτια..
έχουν χίλια τα εκατό δίκιο ειδικά οτα βλέπουμε να σκάνε τόσα πράγματα..
το μόνο πρόβλημα τους ξέρεις ποιο είναι;
η άρνηση τους να σταματήσουν να συνδέουν την θρησκεία μας με την εικόνα των παπάδων..
είναι μια άρνηση καθαρή άμυνα γιατί αν σταματησουν να μένουν στο σήμερα και στο φαίνεστε αυτόματα ΔΕΝ θα έχει καμία απόλυτος βάση ο λογος τους ..
θα καταρρεύσουν πολλά...
Ειναι στοχευμενη επιλεκτική τακτική φορωντας αυτοι τις παρωπίδες όταν ταυτόχρονα κατηγορούν όλους τους άλλους ότι φοράνε παρωπίδες..
ξέρεις τι δύσκολο που ειναι σε όλους αυτούς να παραδεχτούν πως ίσως ορισμένα από αυτά δεν αντιστοιχούν πλέον στην πραγματικότητα;
ξέρεις φαντάζομαι πόσο δύσκολα είναι να αντιλαμβανεσαι να αποδεχτεί κάτι ο οποιοσδήποτε...
εγώ αυτό που θελω από εσένα είναι να μπαίνεις να διαβάζεις ακόμα και εδώ μέσα αλλά να σκέφτεσαι πάντα ΑΝ αξίζει να ταραζεις την ψυχική σου ηρεμία...αυτή που με κόπο διατηρείς όταν άλλοι δεν δέχονται απλά και μόνο να αντιληφθούν ότι χρειάζονται ψυχιατρική βοήθεια, μπορείς; καλώς!
δεν μπορείς μην μπαίνεις, όσα αντέχουμε!!!