Quote:
Originally posted by anoiksi
:) ωστε να μην γινω χειροτερα ε;;;
Ε ναι :P
Printable View
Quote:
:) ωστε να μην γινω χειροτερα ε;;;
Ε ναι :P
οφειλω να ομολογησω ομως οτι μονο το ξωτικοφιλια ισχυει και αν θελεις και το νεραιδοφιλια....
Οσο αφορα τα στιχακια ειμαι πολυ προθυμη να σου στειλω κανενα, αν ειναι ομως να το μελοποιησεις σε melodic metal η hard rock...αντε αντε ισως αν βαλεις ολη σου την τεχνη δεχτω και το death, θα δειξει...
γεια σου βρε ανοιξη που εγινες ντεθιαρα......
πετραν στη ποδια σου σφαζονται νεραιδες....
:D:D:D
Quote:
οφειλω να ομολογησω ομως οτι μονο το ξωτικοφιλια ισχυει και αν θελεις και το νεραιδοφιλια....
Οσο αφορα τα στιχακια ειμαι πολυ προθυμη να σου στειλω κανενα, αν ειναι ομως να το μελοποιησεις σε melodic metal η hard rock...αντε αντε ισως αν βαλεις ολη σου την τεχνη δεχτω και το death, θα δειξει...
Όχι θα το κανω noise drone industrial. Σκέψου αυτά τα γλυκά αιθέρια λόγια μπροστά στον ήχο του ψυγείου! Αχ θα πρωτοπορήσουμε πάλι...
κρινο σημερα ολη την ωρα σε ευχαριστω....αλλα τωρα πως να μην το πω αφου με εκανες νεραιδα;;;
Να εισαι καλα
Petran, ε οχι να κανεις κατι τετοιο σε μια νεραιδα της ανοιξης....:):):).....κανε μια υποχωρηση και ας μην πρωτοπορησουμε...
Quote:
Petran, ε οχι να κανεις κατι τετοιο σε μια νεραιδα της ανοιξης....:):):).....κανε μια υποχωρηση και ας μην πρωτοπορησουμε...
Τσ τσ ο μοντιέ, κλασικοφουτουρισμός χρυσή μου ότι πιο ιν!δεν ξέρεις από νέες τάσεις! λιποθυμώ!
http://www.youtube.com/watch?v=IFXuk3uvWHc
ας πιστεψουμε, ας αγαπησουμε τους εαυτους μας...
ευχομαι να περασατε ομορφα την εμπορικη μερα των ερωτευμενων...να πηρατε
πολλα φιλια στο μετωπο, στον ωμο και φυσικα στο λαιμο...
εγω με την σειρα μου περασα χτες ομορφα...
σημερα νιωθω απλα τον ερωτα μεσα μου...γιατι προσπαθω να τον κρατω ζωντανο καθε μερα...
ειναι αυτο που σου δινει ζωη...
και η αγαπη ειναι αυτη που σου χαριζει αιωνιοτητα...
Α αυτό το θέμα ξανα-εμφανίστηκε! Αχ τι ωραία! Θα ξανα-εκφραστώ πάλι. Περιμένετε σύντομα το νέο μου αριστούργημα.
Θα είναι πολύ όμορφο
(σατανικό γέλιο ακούγεται από το βάθος)
Περιμενες κατι αλλο;;;
Ανυπομονω γλυκε μου PETRAN....:P
Quote:
Περιμενες κατι αλλο;;;
Ανυπομονω γλυκε μου PETRAN....:P
Ωωωω τα γλυκά σου λόγια λούζουν σαν βελούδινη βροχή (γνωστή και ως dorna) το ζεστό μου κορμί (! δεν είναι πορνό είναι τέχνη!) όπως το γάλα βλάχας και το μέλι αττική την ελληνίδα κλεοπάτρα! (το είπε ο βελόπουλος στο τηλε-αστυ οπότε θα είναι αλήθεια)
Γλυκιά μου ηλιοχρυσοστεφανωμένη άνοιξη μέσα στον κρύο χειμώνα (αν και με το global warming δεν είναι τόσο κρύοι!), λουλούδι του αγρού και άνθος της φάμπρικας που τα χρώματα που φέρνεις είναι πιο ζωηρά από το καρναβάλι της πάτρας (για να μην πω του ριο!) και η αγάπη σου κάνει πιο μεγάλο μπαμ και από το πιο θορυβώδες καψούλι, ήθε ο ρομαντικός ουτοπισμός μας να συνεχίσει να σερφάρει το world wide web και να μείνει εκεί, παγωμένος και μόνος, σε μια σελίδα, αλλά τόσο αληθινός...τόσο...( ε πόσο πια!?)
p.s. Δυστυχώς το αρχαίο κερί έσταξε πάνω στο παλαιό μου πληκτρολόγιο, κάτι που σημαίνει αυξημένους φόρους στον αδυσώπητο λόρδο belius cage
B.J. Petersuck
Horonary Count of Loser Poets & related hungry artists
να κανω μερικες διορθωσεις, μου επιτρεπεις ετσι...
1. εδω που ειμαι ειναι ακομα βαρυς χειμωνας με χιονια και τα συναφη...επομενως μην αναφερεις την αυξηση θερμοκρασιας και ανστατωνομαι μιας και αναζητω μια ζεστη αγκαλια:)...αρα αφαιρουμε τον κρυο χειμωνα...
2. το ανθος της φαμπρικας να γινει το ανθος του farmville:)
3. ο ρομαντικος ουτοπισμος, γινεται μερα με την μερα ρομαντικος ρεαλισμος και οπως αυξανει η θερμοκρασια της γης (εδω ειναι πιο ταιριαστο) αυξανει και το παθος για ζωη...
Τι λες;;;
αχα!Quote:
http://www.youtube.com/watch?v=IFXuk3uvWHc
ας πιστεψουμε, ας αγαπησουμε τους εαυτους μας...
ευχομαι να περασατε ομορφα την εμπορικη μερα των ερωτευμενων...να πηρατε
πολλα φιλια στο μετωπο, στον ωμο και φυσικα στο λαιμο...
εγω με την σειρα μου περασα χτες ομορφα...
σημερα νιωθω απλα τον ερωτα μεσα μου...γιατι προσπαθω να τον κρατω ζωντανο καθε μερα...
ειναι αυτο που σου δινει ζωη...
και η αγαπη ειναι αυτη που σου χαριζει αιωνιοτητα...
να μαι κι εγω.
Ανοιξούλα λατρεύω την φωνή της Mariah.http://www.youtube.com/watch?v=4SvA90J-YqM
Τι ωραία λογάκια..
Δυστυχως γλυκεια μου, το βιντεο που μου ποσταρες δεν το παιζει σε μενα:( , αν θα μπορουσες να μου ποσταρεις το ονομα του κομματιου, θα σου ημουν ευγνωμων...
Να εισαι καλα και ευχομαι να πεταξει πολυ ψηλα ο χαρταετος των παιδιων σου σημερα και να τους δωσει πολυ χαρα...αυτην την παιδικη ευτυχια, αυτο το λαμπιρισμα στα ματια καθως χαιρονται με κατι τοσο απλο...
Καλη Καθαρα Δευτερα!!!
Quote:
να κανω μερικες διορθωσεις, μου επιτρεπεις ετσι...
1. εδω που ειμαι ειναι ακομα βαρυς χειμωνας με χιονια και τα συναφη...επομενως μην αναφερεις την αυξηση θερμοκρασιας και ανστατωνομαι μιας και αναζητω μια ζεστη αγκαλια:)...αρα αφαιρουμε τον κρυο χειμωνα...
2. το ανθος της φαμπρικας να γινει το ανθος του farmville:)
3. ο ρομαντικος ουτοπισμος, γινεται μερα με την μερα ρομαντικος ρεαλισμος και οπως αυξανει η θερμοκρασια της γης (εδω ειναι πιο ταιριαστο) αυξανει και το παθος για ζωη...
Τι λες;;;
Συγνώμη, αμφισβητείς τον ποιητή? Τι \"farmville\" και φλωριές είναι αυτές (!), \"φάμπρικα\" γιατί έχει τραχιά ποιότητα και κάνει αντίθεση με το \"άνθος\"! Jesus learn about poetry people!
Δεν ξέρω, η loser poets society (& related hungry artists) ίσως σας απελάσει από την ελιτιστικη κάστα της δεσποινίς!
Βέβαια αυτό το τελευταίο που ανεβαίνει η θερμοκρασία της γης ήταν τσαχπινογαργαλιάρικο!
Όπως ανεβαίνει η θερμοκρασία της γης ανεβαίνει και η...
ανεβαινεεειιιιιιι
ανεβααιινεειιιιιι
(η αγάπη ντε!)
! :O