Ναι, έτσι κάθεται «τζιαί» λέει.. Ότι είναι «κουμπάρος». Άμα τον χολοσκάσεις παθαίνει παροδική εγκεφαλική βλάβη και το γυρνάει το κουμπί στα «τζιαί» και στα τέτοια… Έχει πλάκα η τσατίλα στα Κυπριακά. Στα κρητικά όχι και τόσο, εσείς είστε λίγο πιο far west κατάσταση. Είστε άγριοι.. :p
Εγώ είμαι μισός Πόντιος μισός Ευβοιώτης αλλά γεννήθηκα και μένω Αθήνα..
Καλά είμαστε, εγώ σκέφτομαι τι καλά που τα πέρασα χτες που βγήκα με έναν καινούριο μου φίλο. Σήμερα πάλι θα πάω να δω τον Παναθηναϊκό μαζί με κάτι άλλους καινούριους φίλους στο σπίτι ενός από αυτούς. Για σένα τα λέω αυτά που έχεις και τα μισά μου χρόνια. Τα ακούς καθόλου αυτά που λέω? Ή παραμένεις τέρμα απελπισμένη? :) Σου λέω σαν χαρακτήρας είμαι τα ίδια «σκατά» (κλειστός, ευαίσθητος, αγχώδης, «κάθομαι στη γωνιά μου» κλπ) αλλά κάπως τα κουτσοκαταφέρνω να κάνω νέους φίλους έστω και τώρα στα γεροντάματα (αφού χρειάστηκε..) Μόνο το Γιώργο δεν έχω να καταφέρει να τον κάνω ακόμα να με δει φιλικά, αυτός δυστυχώς με βλέπει καθαρά ερωτικά.. Δίκιο έχει.. Σωστό σιτεμένο κουκλάκι είμαι…
Ωραία λοιπόν, μιας και ήρθες κι εσύ το κρητικάτσι εδώ και μου λες να βάλω από γιουτούμπ, να ένα ταιριαστό.. «Crete meets Pontos» :)
https://www.youtube.com/watch?v=dsWrnuIo7xY&pp=ygUtzprPgc63z4TOtyDOus6xzrk gz4DOv869z4TOv8-CIM-DzrzOuc6-zrHOvc61
(Η Κύπρος να κάτσει να ζηλεύει ή να βάλει δικά της γιουτούμπ άμα θέλει, εγώ χορεύω με το κορίτσι τώρα, σιγά που σε έχω ανάγκη εσένανε.. Άσε που δε σου μιλάω κιόλας ακόμα… :p )