Originally posted by marian_m
Quote:
Originally posted by lightbluepath
Quote:
Originally posted by Zhenia
γιατι να ρωτησω τον οποιονδηποτε, αφου αυτο που ξεκαθαρα σου ειπα ειναι οτι
ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΑ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ
με αυτο θελω να πω πολυ απλα, οτι με αφορα εξισου οσο και τους αλλους για τους οποιους μου ζητας να κανω γκαλοπ.
λοιπον σου προτεινω και εγω, γιατι δεν πας εσυ που το υποστηριζεις να ρωτησεις τους αλλους, αν θα ειχει θιγει καποιος και να μου φερεις τα αποτελεσματα για να αποδειξεις αυτο που λες. εσυ το λες εσυ να το αποδειξεις.
προσωπικα πιστευω οτι σε σαιτ ψυχολογιας αυτα μας αφορουν και αν δεν μπορεις να τα αντιμετωπισεις κατα προσωπο θα σε κυνηγανε και θα σε θιγουν χωρις λογο.
Κοπελιά, σου λέω με πείραξε και θα έπρεπε κι εσύ να το πάρεις πίσω ή να ζητήσεις συγγνώμη. Όχι ήρθαν οι καινούριες τώρα να μας βρίσουν. Και επιπλέον ρώτησα αυτό πειράζει. Άμα θέλουν να μας πούνε και στο φόρουμ αν θα τους πείραζε. Εδώ πείραξε το γελοία δεν θα πείραζε το παρανοική; Αυτό το τελευταίο που λες δεν το κατάλαβα.
Αυτό το \"καινούργιοι\" και \"παλιοί\" πάλι τι είναι?
Στο στρατό είμαστε?
Αλλά είναι η μαλακία μερικών, που θεωρούν ότι όσο πιο παλιός κάποιος, βρίσκεται και πιο ψηλά στην ιεραρχία.
Συνήθως είναι αυτοί, που μόνο λόγω παλαιότητας θα μπορούσαν να αποκτήσουν κάποιο \"υψηλόβαθμο πόστο\".
Γιατί λόγω ικανοτήτων μάλλον είναι αδύνατον.