δυσκολα μεν αλλα μας κανουν να σκεφτομαστε δε κ να κραταμε το μυαλουδακι σε εγρηγορση
Printable View
extremely arrogant και high οσο δεν παει. check my dangerous slang atrocious και τα λοιπα. επισης λαιμαργια λογο των σνιτσελ που πηγαμε και φαγαμε, και που να δεις την επομενη τι εχει να γινει, θανατος απο χοληστερινη!
ηρεμα!! :)
I 'm feeling interrupted.....
βαριεμαι παλι σημερα. δε ξερω τι μου φταιει. χτες ειχα πονοκεφαλο το βραδυ και πηρα ντεπον ετσι να νιωσω κι εγω λιγο χαπιομανης. μας εμεινε μολις ενας μηνας πριν το 2012. ελπιζω να τελειωσουν ολα να ησυχασουμε!
Τι να κανει το ντεπον. Βασικα και πονοκεφαλο να χω ποτε δεν παιρνω.
Ον τοπικ, ηρεμια
Τρομερά αγχωμένη, δεν μπορώ να αναπνεύσω καλά! Νιώθω ότι ως το απόγευμα θα πεθάνω από την αγωνία, δεν αντέχω άλλο!!!!! Νιώθω ότι θα πάθω ασφυξία, ξέρει κανείς πώς να το σταματήσω αυτό; Είναι πολύ οδυνηρό! :( :( :(
λες και μου βαζω εμποδια. ενω εγκεφαλικα τα εχω ξεπερασει. δυστυχως φταιει που δεν υπαρχουν ατομα εμπιστοσυνης να τους αφοσιωθω, και να ασχοληθω περισσοτερο μαζι τους, για να ξανανιωσω ανθρωπος. κι ετσι παραμενω μισος τερας.
Και πάλι τσακισμένος.
σαν κατι που ερπει. η διαφορα σκουληκιου με φιδιου ομως ειναι γνωστη. το ενα το σιχαινεσαι και το λυπασαι, ενω το αλλο το φοβασαι γιατι δε ξερεις ποτε θα σου ορμηξει. ασε που ειναι δηλητηριωδες. ετσι κι εγω φαινεται ειμαι τοσο δηλητηριωδες που κι αυτα τα χριστουγεννα θα τα περασω παλι μονος. ελπιζω να αλλαξω δερμα τουλαχιστον. μου χει κολλησει η ιδεα να ξεριζωσω χερια τελευταια και να τα αντικαταστησω με λεπιδες. για να δουμε...
Μίζερα γιατί δεν έχω φράγκο ούτε ζωγραφιστό.
http://www.laikoyra.gr/wp-content/up...6/lefta-11.jpg
παρε αυτα ρε ινσταντ να πιεις εναν καφε!δωρακι!
Δεν με ενδιαφέρουν τόσο τα χρήματα να σου πω την αλήθεια. Με ενδιαφέρουν περισσότερο άλλα πράγματα όπως το να πάρω την donald_girl να κλέψουμε ένα σκάφος και να πάμε στις Μπαχάμες! Ευχαριστώ ωστόσο για την χορηγεία!