:) Καλημέρα,καρδιά μου!Κατέληξα σε μοντέλο,αλλά δεν είχα χρόνο να το πάρω,
οπότε καταχρώμαι της μαμάς λίγο ακόμα...Καλά μου είσαι εσύ;
Printable View
:) Καλημέρα,καρδιά μου!Κατέληξα σε μοντέλο,αλλά δεν είχα χρόνο να το πάρω,
οπότε καταχρώμαι της μαμάς λίγο ακόμα...Καλά μου είσαι εσύ;
Καλά,Μαρικάκι,καλάααααααα!Quote:
Subject: ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ
Originally posted by marikaki
Καλημερα κοριτσουδια μου!!! Επεστρεψε και ο ασωτος υιος....
Λοιπον κοριτσια μου το Σαββατο ζυγιστηκα και ειχα χασει 1 κιλακι...αλλα οταν τα μυαλα παιρνουν αερα, εμεις παιρνουμε κιλο!!!! Το τριημερο ξεφυγα εντελως, εφαγα γλυκα, παγωτα,πιτσα, σουβλακι, φρεντο καφε με σιροπι....πολλα, παρα παρα πολλα!!! το ευχαριστηθηκα ομως, αλλα και η ζυγαρια μου με εδειξε +1 κιλο, σχετικα πολλυ λιγο με αυτα που εφαγα...
Εχω ξεκινησει ομως παλι ξανα δυναμικα την διατροφουλα μας και ελπιζω και αυτη την βδομαδα να με δειξει να αλλαζω δεκαδα!
Πενουλα μου πηρες φορα και χανεις κιλακια σταθερα βλεπω!!! Μπραβο σου κοριτσαρα!!! Γλυκουλινι ομοιοπαθουσες...αλλα εγω με αιτια, βλεπεις χλαπακιασα τα παντα... κουραγιο και αυτη την βδομαδα θα τα καταφερουμε...
Μπραβο και στην φιλεναδα μας την χωρις πολυκυστικες, Γιαννα μας τα πας υπεροχα και στον στοχο σου συντομα με το καλο!!!
DX87 το γλεντησαμε τελικα εμεις οι δυο, δεν πειραζει, αρκει που το χαρηκαμε, τωρα θα προχωρησουμε πιο δυναμικα στο στοχο μας!!!
esceden καλως ηρθες!!! Συγχαρτηρια κοριτσι μου για την μεχρι τωρα απωλεια σου!!!ειναι θεαματικη!!! δεν εχεις κανει καποια επεμβαση??? Μπραβο σου!!!!
kiki_tsa καλως ηρθες και καλη κατηφορα να εχεις κι εσυ!!!! Καλη επιτυχια με ΑΣΕΠ και Μεταπτυχιακο!
Φιλια σε ολες, ΔΥΝΑΜΗ και ΑΠΟΦΑΣΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ χρειαζεται και θα τα ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΕΣ!!!!
α, εγω ειπα να της δωσω λιγο χρονο πριν της τα γραψω αλλα με προλαβες....
εγω ειμαι καλα. 86,5 σημερα. εντε και στα δικα σου 86,5 και ΣΥΝΤΟΜΑ. οχι στα 69 που λεγαμε καποτε...
Αλαλουμένια μου,επιτέλους έκανες την εμφάνιση σου,έστω υπό την απειλή του μπαρμπουνιού...
Τελικά έχουν δίκιο όσοι λένε πως και ο άγιος φοβέρα θέλει!Μπαρμπούνι,πρέπε να κάνουμε συμβούλιο
εξεύρεσης βασανιστικών αποτελεσματικών μεθόδων δημοκρατικής επανένταξης λιποτακτών στην ομάδα!
Είπαμε,λείψαμε,αλλά δεν αλλοτριωθήκαμε!Ασφαλώς και δεν έχουμε νέο αμόρε(καθώς δεν υπάρχει ακόμα
θέση κενή στην καρδιά μας να πληρωθεί) και πώς σου πέρασε από το μυαλό πως θα κατέβαινα Αθήνα
χωρίς να σας δω!Μάλλον σε βόλεψε να το πιστέψεις ώστε να περάσεις ανενόχλητη οδικώς από δίπλα μου
στο δρόμο σου για Χαλκιδική...Κάποια να το ξανασκεφτεί καλά αυτό πριν τολμήσει να το κάνει!
Και λέει"μόλις η οικογένεια βγήκε από το δύσκολο δίλημμα κι αποφάσισε να πάει διακοπές στο Πήλιο!"
Λοίπόν,χαιρετώ προς το παρόν γιατί έρχονται να με πάρουν κι είμαι ακόμα νυχτικιωμένη...Καλή σας μέρα όμορφες! Φιλάκιααααα
Αστέρι μου!Καμάρι μου!Μπράβο,μαναράκι μου!Χίλια μπράβο!Είμαι πολύ περήφανη για σένα!Quote:
Originally posted by BARB2
εγω ειμαι καλα. 86,5 σημερα. εντε και στα δικα σου 86,5 και ΣΥΝΤΟΜΑ. οχι στα 69 που λεγαμε καποτε...
Τα δικά μου είναι πολύ μακρινή υπόθεση,αλλά σ'ευχαριστώ πολύ για την ευχή,για την έγνοια,για όλα σου!
Μπαρμπουνοφιλάκια(κάτσε να βγάλω το λέπι που κόλλησε στα χείλη) κι έφυγααααααα
http://www.eurotales.eril.net/germany2/fish5.jpg
Παιδιά καλημέρα είμαι καινούριο μέλος (104.4 κιλά βοήθεια μου...) και φλερτάρω με την ιδέα του Reductil.
Ξέρω ότι για να στο συνταγογραφήσουν πρέπει να πάσχεις από υπερλιπιδαιμία.
Κάτι που δεν συμβαίνει στην περίπτωση μου γιαυτό και δεν μου το έγραψε ο παθολόγος.
Πως έχετε καταφέρει να το προμηθευτείτε?
Απευθυνθήκατε κατευθειάν στον φαρμακοποιό χωρίς συνταγή?
Βρήκατε κάποιο πιο συνεργάσιμο γιατρό?
Η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα να μου το γράψουν γιατί κοστίζει πολύ ακριβά. Καμιά Ιδέα?
εισαι πολυ παλιοπαιδο? κυρια ή κυριος παλιοπαιδο? να ξερουμε δηλαδη...επισης πες μας και το υψος σου.
παντως εμενα μου τα συνταγογραφει γιατρος στο ονομα του αντρα μου που εχει υπερλιπιδαιμια. για το ικα αυτο. δεν ξερω τι κανουν αλλα ταμεια αλλά στο ικα αυτο ειναι αληθεια και δεν υπαρχουν πιθανοτητες για πιο συνεργασιμο γιατρο γιατι ο δικος μου συνταγογραφει τα παντα χωρις να ρωταει γιατι και πως αρκει να επιτρεπονται απο το ικα.
στο φαρμακειο ανετα τα αγοραζεις. χαζοι ειναι να μη στα δωσουν? για καθε φαρμακο που πουλανε εχουν 30% κερδος και για καθε παραφαρμακο (πχ λιποτοξ κλπ) 50% απο τις εταιρειες.
Παλιόπαιδο κοπέλα..
1.72 ύψος, 32 χρονών και 104,4 κιλών (βοήθεια μας και πάλι...)
Δεν είμαι ασφαλισμένη στο ίκα, είμαι στο τσμέδε. Θα προσπαθήσω να βρώ κάποιον γιατρό γιατί τα κόστος είναι μεγάλο.
Ντρέπομαι κιόλας να πάω στο φαρμακείο κατευθειαν.
Ντρέπομαι γενικά...
NADINEEEEEE που εισαι εσυ? ελπιζω ολα καλα
πρεπει να εισαι πολυ παλιοπαιδο για να ντρεπεσαι,
ακου εκει ντρεπεσαι, εμεις εδω εχουμε βγαλει ολα τα κουτσομπολια μας στη φορα και δεν ντρεπομαστε.........
καλως ηρθες
Καλώς σας βρήκα.
Αυριο ή μεθαύριο θα κάνω την παλικαριά να ζυγιστώ ξανά (στην ουσία θα έχω κλείσει μια εβδομάδα συνετής διατροφής).
Με βλέπω, μετά από την κρυάδα που θα έχω πάρει, να τρέχω κατευθείαν στο φαρμακείο είτε ντρέπομαι είτε όχι!!!
Πάντως θα ήθελα να ξέρω από την εμπειρία σας αν το φάρμακο πραγματικά κόβει την όρεξη ή δρα περισσότερο ψυχολογικά.
Δηλαδή άτομα με πολλά κιλά, που το παίρνουν αρκετό καιρό (και έχουν ξεπεράσει τον ενθουσιαμό των πρώτων ημερών) αισθάνονται ότι το φάρμακο τους συγκρατεί ή έχουν ξανά όρεξη για καταχρήσεις και κάνουν αγώνα για να συγκρατηθούν.
Γιατί εγώ έτσι νιώθω. Ότι κάνω αγώνα...
Λοιπόν άκουσα για διαγραφές και θέλω να δηλώσω παρουσία.
Και όχι απλά παρουσία αλλά και 1 κιλό λιγότερη.Αργά και σταθερά.
Paliopaido καλώς ήρθες στην παρέα.Θέλω να σου πω ότι δεν πρέπει να ντέπεσαι για τίποτα και πουθενά.
Πιστεύω ότι αν το ξεπεράσεις αυτό το συναίσθημα θα είσαι πολύ καλύτερα με τον εαυτό σου και αυτό θα σου δώσει
δύναμη να κταφέρεις πολλά.
Nadine πραγματικά χαίρομαι να διαβάζω τα post σου.Το στύλ σου μου θυμίζει πολύ τη Μαλβίνα Κάραλη την οποία
πραγματικά χαιρόμουν να ακούω.
Barb ΜΠΡΑΒΟ!!!Είναι τέλειο να καταφέρνει κάποιος από εμάς εδώ να χάνει κιλά.Δίνει δύναμη και στους άλλους
Επίσης θέλω να πώ ότι μου αρέσει πολύ το παρεάκι εδώ και πραγματικά θα ήθελα να σας γνωρίσω όλες
Φιλιά πολλά!
Μπαρμπούνι θα σου μπράβο γιατί το λένε όλοι..... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΤΙΚΕΡ ΣΟΥ, ΣΝΙΦ, ΣΝΙΦ!!! Λόγω δικού μου προβλήματος..... Πόσα ήμουν βρε παιδί μου και πόσα έχεις χάσει να πω και εγώ ΜΠΡΑΒΟ και να ξέρω το λόγω.....
Οσο για σένα τρελοκόριστο άδικα χάρηκα ότι επιτέλους υπάρχει χώρος στην καρδιά σου και για κάτι άλλο, σου αφιερώνω το παρακάτω που το έχω στα αγαπημένα μου αλλά δεν θυμάμαι τον ποιητή....
__________________________________________________ _________________
Ο Αγαπημενος με κοιταξε με συμπονια και μου ειπε:
"πως μπορεις και συνεχιζεις να ζεις χωρις εμενα;
Του ειπα: "Στο ορκιζομαι σαν ψαρι εξω απο το νερο"
Μου ειπε: Τοτε γιατι κρατιεσαι τοσο γερα στην αναδρη γη;
Ολη η ευτυχια του κοσμου
δεν θα μου γιατρευε ευκολα αυτον τον ποθο.
Η μονη γιατρεια εινα ο Αγαπημενος.
Σκεφτηκα: Ποσα λογια θα του πω οταν τον συναντησω.
Τον ειδα και δεν εβγαλα μιλια.
Διχως Αγαπη
ολη η Λατρεια ειναι ενα αηκωτο βαρος,
ο χορος αγγαρεια,
η μουσικη σκετος θορυβος.
Ναι ολη η βροχη του ουρανου πεφτει μεσα στη θαλασσα
μα διχως αγαπη
ουτε μια σταγονα δεν γινεται μαργαταρι.
Μου φτανει που σε βλεπω να χαμογελας.
Μου φτανει το τραγουδι που ακουω στον ηχο του ονοματος σου.
Γιατι με σκοτωνεις με τα θανατερα σου βελη οταν και μονο
η σκια απο το μαστιγιο σου μου φτανει;
Το καθαρο του νερο ξεπλυνε την καρδια μου
Διχως αγκαθια ανθιζει τωρα η αγαπη μου.
Ακουω πως υπαρχει μια πορτα
που ανοιγει, απο την μια καρδια στην αλλη.
Αλλα αν δεν υπαρχει τοιχος,
πως μπορει να υπαρχει πορτα;
__________________________________________________ _____________
Οσο για τη Χαλκιδική, αν πάμε εννοείται ότι θα κάνω και μία στάση στην όμορφη Θεσσαλονίκη !!!!!!!!!!!!
Αλαλουμένια μου,χαίρομαι που δεν έχεις αυτοκτονικές τάσεις και αντιλαμβάνεσαι από μακριά τον κίνδυνο και τον αποφεύγεις!
Δεν ξέρω πότε θα πιάσετε τον ανήφορο...είτε Θεσσαλονίκη θα είμαι είτε λίγο πιο κάτω και παραλιακά...
Όπου δεις γοργόνα,στάση για κατούρημα!Και για να μην έχεις να λες"μου'κλεψαν το κινητό μου κι έχασα τις επαφές μου,
αλλιώς θα σε ειδοποιούσα"τσέκαρε το γιουτουγιουκιβώτιο σου,όπου θα βρεις το δεκαψήφιο αριθμό,
που οι άντρες φιλούν κατουρημένες ποδιές ν'αποκτήσουν!Ελπίζω ν'αντιλαμβάνεσαι και να εκτιμάς την μεγάλη τιμή,που σου γίνεται!
Όσο για το υπέροχο ποίημα,ανέθεσα στο google να μας βρει τον δημιουργό του και ιδού ένα μίνι ιστορικό του:
"O Τζελαλαντιν Ρουμι το 1207 στην Περσια. Ενας απο τους κυριος εκπροσωπους του Σουφισμου στα 24 του κιολας χρονια ειναι ενας απο τους πιο αναγνωρισμενους θεολογους και ερμηνευτης του Κορανιου επισης Μαθηματικος και Αστρονομος. Το 1244 εμφανιζεται στην ζωη του Ρουμι ενας φιλοσοφος ο Σαμς για τον οποιο ειναι ελαχιστα πολυ γνωστα, ο Ρουμι παντως επηρεαστηκε παρα πολυ και οταν 2 χρονια μετα εξαφανιστηκε ο Ρουμι πεφτει σε μελαγχολια. Εμεινε 40 μερες σε κελι μονος του για να σκεφτει. Μετα απο αυτο ο Τ. Ρουμι απο θεολογος γινεται ποιητης. Ξαφνικα ο Σαμς επιστρεφει αλλα οι ανθρωποι του Ρουμι ηταν εχθρικη σε αυτην την επιστροφη.
Παρολα αυτα ο Ρουμι δεν εχει δρομο επιστροφης. Φημες αναφερουν οτι δυσαρεστημενοι μαθητες του Ρουμι δολοφονησαν τον Σαμς.
Ο Ρουμι εκτοτε και για τα επομενα 10 χρονια της ζωης του γραφει ποιηματα για τον ερωτα
και τον Αγαπημενο οπως ο ιδιος ερμηνευει την κινητηρια του δυναμη."
H αλήθεια είναι πως και ο δικός μου Αγαπημένος έχει από καιρό πάει περίπατο μαζί με τον κλασσικό (εικονοραφημένο) αγαπημένο !
Όλο κάτι θέλεις να μου πεις εσύ και βρίσκεις παραβολές,ποιήματα,μου στέλενεις κλέφτες και κακοτοπιές
για να ταρακουνηθώ να ξεκολλήσω και να ακολουθήσω τα σημάδια...Το πιάσαμε το υπονοούμενο,το πιάσαμε!ΟΚ!
Quote:
Originally posted by porki_
NADINEEEEEE που εισαι εσυ? ελπιζω ολα καλα
http://dpgr.gr/photo_critiques/image...karywtakis.jpg
Ήλιε μου,ήλιε μου,βασιλιά μου,εσύ είσαι το κατωπαυλόπορκο;
Μα πως γίνεται και χάνετε τους κωδικούς σας;Τη μια το μπαρμπούνι και τώρα κι εσύ...
Μην είναι έρωτας η αιτία;Κι αν είναι,εμείς οι υπόλοιποι γιατί γ@μ% το να τους θυμόμαστε;
Πώς να είμαι,ήλιε μου,μακριά σου,που με παράτησες κι έχασα το φως μου;
Επιβιώνω,φυτοζώ,αλλά πώς να φωτοσυνθέσω τη χλωροφύλλη μου χωρίς εσένα;
Εμ,εξαφανίζεσαι,εμ έχεις το θράσσος και να με ρωτάς!
Σπαρτιάτισσα-1kg! --->ΑPPLAUSEQuote:
Originally posted by Spartiatissa
Λοιπόν άκουσα για διαγραφές και θέλω να δηλώσω παρουσία.
Και όχι απλά παρουσία αλλά και 1 κιλό λιγότερη.Αργά και σταθερά.
Επίσης θέλω να πώ ότι μου αρέσει πολύ το παρεάκι εδώ και πραγματικά θα ήθελα να σας γνωρίσω όλες
Χαίρομαι,που οικειοθελώς και αυτοβούλως χωρίς το κράτος καμίας απολύτου απειλητικής διαδικασίας
αποφάσισες να προσχωρήσεις στην ομάδα μας και να γίνεις περήφανη ουρανιοτοξίτισσα κι εσύ,
δηλώνοντας μάλιστα παρούσα κατά ένα κιλό ωστόσο απουσίας!
Απ'ότι σε κόβω έτσι θα μας πηγαίνεις εσύ...Θα το υποστούμε ΚΑΙ αυτό!
Σε καταχωρώ στα πρακτικά κι εσένα μαζί με το μπαρμπούνι και την Αλαλουμένια.
Το καταστατικό θα σου σταλεί ταχυδρομικώς,ώστε να γνωρίζεις τις υποχρεώσεις σου.
Με δυό λόγια,για να μην αγχώνεσαι πως πρόκειται για τίποτα φοβερό και τρομερό,
οι ουσιώδεις είναι μιά πενιχρή συνδρομή για τα έξοδα του προεδρίου καθώς και πλήρης υποταγή στο καθεστώς του
ενώ οι επουσιώδεις,ενεργή παρουσία και ζύγισμα μία μόνο φορά την εβδομάδα,κατά προτίμηση Παρασκευή.
Υπενθυμίζω πως πρόκειται για σύμβαση προσχώρησης(πώς είναι στα ινστιτούτα αδυνατίσματος,α να γειά σου!)
Και καθότι μετά της απομακρύνσεως από το ταμείο καμία επιστροφή δε γίνεται δεκτή,καλώς μας ήρθες κι ας πρόσεχες!
Η επόμενηηηηηηηηηηηηηηηηηηη η
'Ελα παλιόπαιδο,παιδί μου!
Χαίρομαι που επιτέλους γνωρίζω τη μούσα τόσων ασμάτων,που για την αφεντιά σου γράφτηκαν!
Νέα παλιόπαιδο κοπέλα λοιπόν ψάχνει reductil!Mάλιστα!Σου έχω λύση για το κομμάτι της ντροπής!
Ζητάς πρώτα προφυλακτικά και μάλιστα με ραβδώσεις για σπέσιαλ αίσθηση και μετά τα εν λόγω χάπια!
Πες μου τι άλλο πρόβλημα έχεις να σου το λύσω!Μόνο τη μυστική συνταγή για μόνιμη απώλεια βάρους
μη μου ζητήσεις γιατί είναι καλά κλειδωμένη μαζί με τη θεραπεία του καρκίνου και του AIDS !
Κι εγώ υπέπεσα στη χρήση των προκείμενων,αλλά για λίγο διάστημα και σε ιδιαίτερη περίοδο της ζωής μου,
ώστε να μην είμαι σε θέση να διακρίνω αν όντως με βοήθησαν ή όχι.Θα τα ξαναπάρω σύντομα
κι ελπίζω να μου επιτρέψει η ζωή να έχω κρίση καθαρή,να'μαι και καλό παιδί να μην τρώω όλο το φαϊ!
Πάντως κι αυτό το καημένο χαπάκι τι να συγκρατήσει από το χείμαρο μας;Να έβγαινε τουλάχιστον σε αλυσσίδα...
Πάνε κι αυτοί και το βγάζουν σε κάψουλα...Τέλος πάντων...Θα γίνω το πειραματόζωο σου,παλιόπαιδο και θα σου πω.
Εκτός αν ενδώσεις κι εσύ τελικά στη φαρμακοβιομηχανία και το πάμε παρέα...Παρεμπιπτόντως,
σε περνάω κάποιες δεκάδες κιλών άνευ συγχωρήσεως μάλιστα!Οπότε μη μασάς!Όλοι σ'ένα καζάνι βράζουμε!
ΠΡΟΣΟΧΗ! : Ακολουθεί πολιτική διαφήμηση :
ΒΑΔΙΣΕ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ!
ΜΗ ΔΙΣΤΑΖΕΙΣ! ΜΠΟΡΕΙΣ! ΑΡΙΣΤΕΡΟ,ΔΕΞΙ,ΑΡΙΣΤΕΡΟ,ΔΕΞ� �!
http://otiaksizei.pblogs.gr/files/f/...y_homigl14.jpg
Λοιπόν πολύ φλερτάρω με την ιδέα του reductil.
Αυριο το πρωί ζυγίζομαι και μετά με κόβω να καταπίνω την αμηχανία μου και να πηγαίνω τελικά στο φαρμακείο.
Πάντως η ψυχολογία παιδιά είναι πολύ χαμηλά...
Nadine είμαι μέσα!!!!!!!!!!!
Αντε βρέ σας καλώ και στη Σπάρτη να πίουμε τα νεροζούμια μας μαζί και στα τρελά κέφια να φάμε φρούτα και σαλάτες!!!!!!!1
Φιλιά σε όλες
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! !!!!!!!!!!!
Τι βλεπουν τα ομορφα σκιστα μου ματια???? Παλιες δοξες στο θεμα μας επιστρεφουν? Μαγισσακι μου ηρθες??? τι εγινε πηρες λαπτοπ η εχεις της μαμας? εισαι καλα ελπιζω! Εγω εχω τρεξηματακια και οχι και πολλυ ευχαριστα... γι αυτο και αυτες τις μερες το ειχα ριξει στο πολλυ φαγητο, νομιζα οτι ενιωθα καλυτερα... τελος παντων...
Κανω την διατροφη των κοριτσιων της ομαδας των cysters και νομιζω οτι μου ταιριαζει, μιας και ομοιοπαθουσα...
Ρεντουκτιλ δεν παιρνω (τουλαχιστον για κανα μηνα) γιατι ειχα ταχυκαρδιες και σε συνδιασμο με την ζεστη χανομουνα.
Μαγισσακι μου ακομα θελω να επικοινωνησω μαζι σου αλλα τρεχω παρα πολλυ.... καποια στιγμη που θα μπορω και θα μπορεις φυσικα κι εσυ...θα γινει.
Οσο για Καλαματα δυστυχως δεν μπορουμε να παμε, οταν οι ανθρωποι κανουν σχεδια ο θεουλης γελαει...
Πολλα φιλια σε ολα τα κοριτσια και καλη συνεχεια!
Kοπελιά,φαίνεται να ξέρεις αρκετά για μένα...
Βοήθησε με λίγο...από πού γνωριζόμαστε;
Σαν κάτι αμυδρά να μου θυμίζεις,
αλλά εκεί που πάω να το βρω,το χάνω...
Μήπως από το σχολείο;Αλλά βλέπω Πάτρα...αποκλείεται...
Καλά,τέτοια πρόσκληση ποιός μπορεί να την αρνηθεί;Η χαρά του λιχούδη!Quote:
Originally posted by Spartiatissa
Αντε βρέ σας καλώ και στη Σπάρτη να πίουμε τα νεροζούμια μας μαζί και στα τρελά κέφια να φάμε φρούτα και σαλάτες!!!!!!!
Κι όσοι βρισκόμαστε εδώ όλο και κάτι ξέρουμε από τρελά φαγοπότια!
Νεροζούμια,φρούτα και σαλάτες!Τρελά γλέντια!Ήδη μου τρέχουν τα σάλια!
Έτσι ωραία τα περνάτε,καλέ,στη Σπάρτη κι εμείς ζούμε αλλού;Ε!'Οχι!
Οργανώνουμε πούλμαν εδώ κα τώρα!Δηλώστε συμμετοχές,κορίτσια!
Παλιόπαιδο-αλήτη,κάπως έτσι κι εμάς μας τούμπαρε το άτιμο το χάπι...Quote:
Originally posted by paliopaido
Λοιπόν πολύ φλερτάρω με την ιδέα του reductil.
Αυριο το πρωί ζυγίζομαι και μετά με κόβω να καταπίνω την αμηχανία μου και να πηγαίνω τελικά στο φαρμακείο.
Πάντως η ψυχολογία παιδιά είναι πολύ χαμηλά...
Στην αρχή φλερτάκι χαλαρό και μετά επίμονο και στενό μαρκάρισμα,ώσπου ενδώσαμε τελικά κι εμείς!
Εγώ του κάθησα αρκετούς μήνες μετά τη γνωριμία μας.Μετά συνέβησαν διάφορα ανάμεσα μας...
Δεν πολυτήρησε κι εκείνο τις υποσχέσεις του...καλά κι εγώ (το ομολογώ μόνο σ'εσένα-αν του το πεις θα το αρνηθώ!)
δεν ήμουν και πολύ εντάξει στις δικές μου...Ε...ήρθε ο χωρισμός κανά δίμηνο μετά...
μου είπε πως δε θα βρω καλύτερο μακρυά του,πως θα γίνω ακόμα χειρότερα...δυστυχώς το επιβεβίωσα...
όντως είμαι χειρότερα από κει που ήμουν μαζί του και τώρα,φιλενάδα,λέω να ρίξω τα μούτρα μου
για ένα τελευταίο come back.Αλλά θα του βάλω χρονικό όριο!Αν δεν είμστε όπως πρέπει να είμαστε μαζί,
θα το χωρίσω για πάντα και μετά θα πάω αλλού(τον έχω ήδη έτοιμο τον επόμενο,αλλά ακόμα με τρομάζει).
Ε,δεν μπορώ άλλο να χαραμίζω τα νιάτα μου σε εφήμερες σχέσεις!Τη μιά δίαιτες,την άλλη ινστιτούτα,
την άλλη δακτυλίους,μετά το reductil...ε...βαρέθηκα κι εγώ!Πότε θα γίνω μάνα;
Τέλος πάντων,μη σε πρήζω με τα δικά μου...έχεις και φαρμακείο αύριο...
ʼντε!Καλή δύναμη!Και γράψε μας με τη σακούλα στο χέρι!Φιλάκιαααα
http://ekg6cg.bay.livefilestore.com/..._he7NCK06m8-KQ
Πού είσαι πριγκιπένια μου;
Στάσου,μη φεύγεις έτσι βιαστικά από τη ζωή μας!
Γύρνα πίσω!Σου έφυγε το γοβάκι σου...
Πού πας ξυπόλυτη στ'αγκάθια;Klmmmmmm !
Μαλιστα μαλιστα,μαγισσακι,ολους τους αναζητας με αγωνια εκτος απο εμενα!!!!!!!!!!!Να δεις κατι μουτρακια που θα σου κανω και να δω τι θα κανεις!!Σοβαρα τωρα,χαιριμαι που η ομαδα μας εχει ανακαμψει,και φυσικα που εμφανιστηκε επιτελους Η ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ!!!!!!!!Εγω τι να σας πω...τα εχω δει ολα (την καλη εννοια)και ειμαι πολυ ευτυχισμενη και ηρεμη.Ειχα κανει διαλλειμα ενος μηνα απο τα χαπια,και σημερα τα ξεκινησα,ουτε πηρα,ουτε εχασα,ελπιζω να ξεκολλησω τωρα πια.Περιμενω και το παλιοκοριτσο την κοκκινομαλλα μου!!Τ φιλια μου σε ολες,νεες και παλιες,και δωστε τα ολα!!!
Tι ειναι αυτα που γραφεις κοπελια και ειμαστε και παντρεμενες γυναικες. αν σου περισσευουν μοντελα......, θα βρουμε εμεις χρονο να τα παρουμε........ μη στεναχωριεσαι, ορεξη να υπαρχει.......Quote:
Originally posted by NADINE
Κατέληξα σε μοντέλο,αλλά δεν είχα χρόνο να το πάρω,
και απο αυτην εχουμε μπολικη.........
για φαγητο εννοω εσυ τι καταλαβες?
Ξεχασα να σας πω το κορυφαιο στοιχημα που εβαλα για 500 ευρω,τελος Σεπτεμβρη να ειμαι 55!!Και να τα κρατησω για τουλαχιστον 1 χρονο.Για να δουμε....τι θα γινει!!!!!!!!!!!!
nadine, τι καλα που γυρισες. μας γεμισες την ψυχη μας χαρα και αισιοδοξια. ελπιζω να το αγορασεις το λαπτοπ γρηγορα και να κλειδαμπαρωσεις το σπιτι να μην στο ξαξακλεψουν. αλλη τετοια απωλεια δεν θα την αντεξουμε
μαρικακι, ασε την κυρια που δεν ξερει. πες μας πως εισαι και τι εχεις να σε βοηθησουμε. γιατι καρδια μου δεν θα πατε καλαματα?
αλαλουμενια, οχι μονο τικερ δεν βλεπεις αλλα και απο την βιασυνη σου το εχαψες το μυνημα μου. εγραψα οτι ειμαι 86,5. οπως ξερεις παιδευομουν στα 90 και κατι απο ιανουαριο μεχρι μαιο οποτε πηρα την κατω βολτα. φυσικα, περσι τον μαιο ημουν 103,8 οταν ζυγιστηκα και ειπα οτι ή θα χασω κιλα ή θα χασω την υγεια μου. προς το παρων, χανω κιλα. ευτυχως.
ηλιε, που μας ξεχασες, μολις η φιλεναδα εμφανιστηκε, ξεπροβαλες κι εσυ. ειπα κι εγω, γινεται καλοκαιρι χωρις ηλιο? πως θα μαυρισουμε?
σπαρτιατισσα, κερνας ζωμο δηλαδη? καλα, διαβαζεις οτι κανονιζω με ξενια και δεν λες τιποτε? για καλαματα λεμε, για διακοπες λεμε και εσυ παρακολουθεις βουβα? που να φανταστουμε εμεις οτι εισαι ονομα και πραμα και κατοικος σπαρτης? ετσι κανουν τα μελλοντα μελη της ομαδας? για να δω πως θα με δωροδοκησεις να εισηγηθω θετικα για την αιτηση σου να μπεις στην ομαδα!!!
αθηνα 80 τι κανεις? δεν φανταζομαι να εχεις τιποτε παρενεργειες με τα χαπια
παλιοπαιδο, σε αφησα για το τελος. ντρεπονται βρε τα παλιοπαιδα? αντε στο φαρμακειο και αν παρεις και τα προφυλακτικα που σου προτεινε το αμορε μου να μας πεις αν ειναι καλα να τα δοκιμασω μαζι της οταν βρεθουμε (οταν λεω, οχι αν ναταλια). βλεπεις μεχρι τωρα επεμενε να χρησιμοποιουμε εκεινα με τις βουλες. τωρα φαινεται κατι εγινε στη γαλλια και μας το γυρισε το ποιημα.
α, τωρα ειδα οτι οσο εγραφα ειχαμε μια εμφανιση απο τα παλια. παρεξηγηθηκε κιολας. προεδρος τι τιμωρια να βαλουμε?
βαζει και στοιχηματα κιολας. αν θελει βοηθεια για να τα κερδισει τα 500, εγω θα το σκεφτω πολυ παντως.
μας στελνει φωτογραφιες με γατους, μας παραμυθιαζει και μετα μας ξεχνα και μολις δει οτι ψαχνουμε μια καημενη ψυχη μας γκρινιαζει....
basia, η nadine εχει μια αδυναμια στα μοντελα. δηλωμενη. θυμασαι εκεινο το σοκολατομοντελο? που δεν μας αρεζε και το τουτο του....(Νadine, βαλτο μας παλι να το δουν και οι καινουριες της παρεας)
τωρα τα τωρινα μοντελα λιγο διαφερουν βεβαια αλλά αν επιμενεις, να σου πει το μαγαζι να τα παρεις. ολα ομως....εκτος αν θελεις καμια φωτο για προφταση
Αχ!Παραπονιάρικο μου πλάσμα,εσύ!Καλά καλέ;Ξέχασες τι μου έλεγες μόλις προχθές;Quote:
Originally posted by Hanelle
Μαλιστα μαλιστα,μαγισσακι,ολους τους αναζητας με αγωνια εκτος απο εμενα!!!!!!!!!!!Να δεις κατι μουτρακια που θα σου κανω και να δω τι θα κανεις!!
...Εγω τι να σας πω...τα εχω δει ολα (την καλη εννοια)και ειμαι πολυ ευτυχισμενη και ηρεμη.
Δε σου έδωσα από τη μαγική χρυσόσκονη την καλή και τώρα λάμπεις από ευτυχία;
Εξάλλου,πρέπει να ξέρεις τις βασικές αρχές της ψυχολογίας(αυτό τώρα εμένα δε με πολυσυμφέρει που στο λέω,αλλά τέλος πάντων):
ό,τι έχουμε δεδομένο κι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμο δεν του δίνουμε τόση σημασία όσο εκείνο που ακόμα μας γλυστράει και δε μας κάθεται!
Ποιός σου είπε να μου δώσεις όλα σου τα τηλέφωνα;Ενώ η αντίζηλος μ'έχει στην απέξω...στα σκοτάδια κι εγώ τρέχω από πίσω της
σαν καημένο και φωνάζω,εισπνέοντας τη σκόνη της: "δεσποινίς!δεσποινίς!το γοβάκι σας!" Αντιλαβού;
Quote:
πηρες λαπτοπ?
Quote:
οπότε καταχρώμαι της μαμάς λίγο ακόμα...
Quote:
Originally posted by basia
Tι ειναι αυτα που γραφεις κοπελια και ειμαστε και παντρεμενες γυναικες. αν σου περισσευουν μοντελα......, θα βρουμε εμεις χρονο να τα παρουμε........ μη στεναχωριεσαι, ορεξη να υπαρχει.......Quote:
και απο αυτην εχουμε μπολικη.........
για φαγητο εννοω εσυ τι καταλαβες?
Κι ύστερα λένε πως οι παντρεμένες έχουν μόνο ψυχή...Μωρέ και φαντασία πολλή έχουν και οργιάζουσα μάλιστα!Quote:
basia, η nadine εχει μια αδυναμια στα μοντελα. δηλωμενη. θυμασαι εκεινο το σοκολατομοντελο? που δεν μας αρεζε και το τουτο του....(Νadine, βαλτο μας παλι να το δουν και οι καινουριες της παρεας)
τωρα τα τωρινα μοντελα λιγο διαφερουν βεβαια αλλά αν επιμενεις, να σου πει το μαγαζι να τα παρεις. ολα ομως....εκτος αν θελεις καμια φωτο για προφταση
Εκεί που εγώ μιλούσα για το λαπτοπάκι μου ήρθε ο basiaπειρασμός και διστρέβλωσε λέξεις και νοήματα,
απέσπασε τμήμα των λεγόμενων μου ωσάν θηλυκός και νεότερος Θέμος και αρχίζει το μπάχαλο και μου ξεσηκώνει μετά και την άλλη παντρεμένη,
που ξέχασε πόσο φτηνά την είχε γλυτώσει τότε στο δικαστήριο και θρασύτατα ζητά να της ξαναβάλω
τον σοκολατογκόμενο για να μη χάσουν μάτι και οι νεότερες!Έλεος!Και σπηλώνουν έτσι χαλαρά τη καρδία ονόματα
ηθικά,άσπηλα,αμόλυντα,άμεμ� �τα,ότι και καλά έχουν και αδυναμία στα μοντέλα...Αίσχος!
Σε περίπτωση που το ξεχάσατε,κορίτσια,εδώ είναι φόρουμ διατροφικών διαταραχών,εγώ είμαι αθώα
και φυσικά δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάτε...Τώρα,άμα στη σελίδα 32 έχει τίποτα σχετικό,τι να πω;Θα σταυροκοπηθώ σοκαρισμένη...
Quote:
παλιοπαιδο, σε αφησα για το τελος. ντρεπονται βρε τα παλιοπαιδα? αντε στο φαρμακειο και αν παρεις και τα προφυλακτικα που σου προτεινε το αμορε μου να μας πεις αν ειναι καλα να τα δοκιμασω μαζι της οταν βρεθουμε (οταν λεω, οχι αν ναταλια). βλεπεις μεχρι τωρα επεμενε να χρησιμοποιουμε εκεινα με τις βουλες. τωρα φαινεται κατι εγινε στη γαλλια και μας το γυρισε το ποιημα.
Καλέ,στ'αλήθεια έχουμε και κόμμα!
http://4.bp.blogspot.com/_SFZt0tl-B3...p_image002.jpg
που ψηφίζει και με αξιοπρέπεια!
http://4.bp.blogspot.com/_LLD4PevhXq...0/___4_1~1.JPG
Καλησπέρα και απο μένα......Αγαπημένη μου Ναντίν, ένα μεγαλο συγνωμη για την αγωνία που σου προκάλεσε η αποχή μου όλο αυτό το διάστημα.... έμπαινα κατά καιρούς, διάβασα αλλα μέχρι εκεί. Ήταν την εποχή που και εσυ απουσίαζες και μόνο η Βarb κρατούσε ψηλά την ομάδα μας. Καταρχήν με το θέμα της υγείας μου... όλα πήγαν καλά, έγινε το χειρουγργείο και είχα μια γρήγορη ανάρρωση. Ως προς τα υπόλοιπα αστα....διανύω μια δυσκολη ψυχολογική κατάσταση...τη γλυτώνω δε τη γλυτώνω την καταθλιψούλα. Σε κιλά είμαι περίπου τα ίδια (ίσως 1-2 παραπάνω)αλλα εγω νιώθω μια μικρή μπαλα έτοιμη να κυλήσει την κατηφόρα. Εχω εγκαταλείψει και το περπάτημα στο λιμάνι, μου έχει μείνει μόνο το περπατημα για και από τη δουλεια (3,5 -4 Km ). Αφήνομαι σιγά - σιγά με άσχημες συνέπειες για όλους. Τα φιλιά μου σε όλες και ένα μεγάλο μπραβο στη Barb για την δυναμη που έδειξε να κρατήσει ψηλά την ομάδα στους χαλεπους καιρους αλλα και για την μεγάλη απωλεια των κιλών της.
Τωρα που ειδα το τικεράκι μου, ι θυμηθηκα τα κιλά μου τον προηγουμενο καλό καιρό και είμαι όσο ξεκίνησα και λίγο παραπάνω, δηλαδή 82,5. Όμως ειλικρινά θεωρώ ματαιο να αλλαζω τωρα τη πριγκιπισσά μου.
http://yellow2000rose.pblogs.gr/file...fireworks2.jpg
--->Και να που γύρισες,έστω κι αργά!
Δε με νοιάζει άμα περπατάς 4 χιλιόμετρα τη μέρα αντί για 10 ούτε αν η γη σε ελκύει κατά 1-2 κιλά περισσότερο...
Με νοιάζει που είσαι καλά στη σωματική σου υγεία και που γύρισες στην παρέα μας!Η ψυχική σου ήδη ανεβαίνει
και μην το αρνείσαι γιατί σε προδίδει το χαμόγελο στα χείλη σου!Μόνο μην αρχίσεις να κοιμάσαι μετά τις 6:30' το πρωί
γιατί τότε πραγματικά θ'ανησυχήσω για σένα!Λοιπόν,επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια,αφήνεις τα τηλέφωνα σου
στο γιουτουγιουκιβώτιο μου,γιατί αρκετές λαχτάρες περνώ και άλλες δε χρειάζομαι!Τηλεφωνικά θα σ' εξομολογήσω,
γιατί εδώ έχουμε και κόσμο...Δεν είσαι μόνη σου ό,τι κι αν περνάς!Καληνύχτα πριγκιπέσσα μου!Πόσο μου έλειψε αυτή η υπόκλιση!
Όνειρα παραμυθένια κι αύριο πουρνό πουρνό...ξέρεις εσύ!Από σένα θέλω την πρώτη καλημέρα!Φιλάκιααααααα
http://4.bp.blogspot.com/_nxL0dlupqv...bel_Munoz.jpeg
--->Lopatkina - The Dying Swan
Kι επειδή κάποια θα μου κάνει πάλι σκηνές ζηλοτυπίας,της δίνω την προσοχή,που προσδοκεί από μένα αυτή τη στιγμή.
Μάθημα δεύτερο:άμα τη γυναίκα την έχεις ικανοποιημένη,σε κρατά μετά ικανοποιημένο κι εκείνη!
Δε θέλει πολύ ούτε και συνέχεια...και τα σκοτσέζικα ντους καλά είναι!ʼσε που την κρατάνε και στην τσίτα...
Χανελέλι μου,ασφαλώς αυτά τα γράφω ακαδημαϊκά και δεν αφορούν τη δική μας σχέση!Εμείς είμαστε άλλο!
(παρεμπιπτόντως κι αυτη η ατάκα πιάνει ;) ) Καληνύχτα ομορφιά μου και όνειρα μπαλαρένια!Φιλάκιαααα
(Εδώ το τέλειο κλείσιμο είναι το "σ'αγαπώ",αλλά το σκοτσέζικο ντους απαιτεί κρύο μετά τη ζέστη,οπότε το κρατάμε για μια ώρα ανάγκης)