καλή σου μέρα κοριτσάκι μου... κ εγώ σε φιλά γλυκα και τρυφερά βασουλίνι μου... for you..Quote:
Originally posted by basia
κοριτσακια καλημερα,
σημερα θα δωσω ενα γλυκο φιλι στο Πατρινακι που ειναι πολυ γλυκο και ευαισθητουλι,
ΜΑΤΣ-ΜΟΥΤΣ
Printable View
καλή σου μέρα κοριτσάκι μου... κ εγώ σε φιλά γλυκα και τρυφερά βασουλίνι μου... for you..Quote:
Originally posted by basia
κοριτσακια καλημερα,
σημερα θα δωσω ενα γλυκο φιλι στο Πατρινακι που ειναι πολυ γλυκο και ευαισθητουλι,
ΜΑΤΣ-ΜΟΥΤΣ
Κοριτσάκια μου γλυκά, καλησπέρα! Δεν ξέρω τι στην ευχή σας πιάνει και όταν λείπω γράφετε Σ Ε Λ Ι Δ Ε Σ!! Πως να σας προλάβω δεν ξέρω!!! Ελπίζω να είστε όλες καλά, και τα κέφια να είναι ανεβασμένα Παρασκευοβραδιάτικα!
Εγώ χάθηκα τις τελευταίες μέρες λόγω υπερβολικής κούρασης και μόνο! Η δουλειά δεν λέει να χαλαρώσει ακόμη.. και τραβάω κουπί κόντρα στο ρεύμα! Που θα πάει όμως, θα το κατατροπώσω!
Πατρινάκι μου.. μετά το διάλογό σου με τον τέντζερη.. λίγα μένουν να πω πια! Ούτε να με διεκδικήσει, ούτε να μου τονώσει τον εγωισμό, ούτε να ρίξει ένα δάκρυ για ξεκάρφωμα τέλος πάντων.. ΤΙΠΟΤΑ!!! Και ούτε και βραστήρα έστειλε.. τα ράμματα της γούνας της θα τα ξαμολύσω σε γειτονικό τόπικ όπου σφάζεται κόσμος και κοσμάκης στην ποδιά της κι αυτή.. κυρία!!!
Και φυσικά να μην πω τίποτα για τις "αθώες παιδικές ψυχούλες" που υποτίθεται πως ταλαιπωρώ!! Της χρειαζόταν μισή ώρα με τα "αθώα" μου παιδάκια για να αρχίσει να αναπολεί τις χρυσές εποχές του Ηρώδη!!! Γυναίκες σου λέει ο άλλος!!! Αίσχος.. Νομίζω πως η σχέση μας περνάει βαθιά κρίση.. και ενώ άλλη είναι η Πηνελόπη, αλλού σφάζονται μνηστήρες!! Θα πάρουν και τα μυαλά της αέρα κι άντε μετά να το συμμαζέψουμε το αλλοπαρμένο μου κουζινικό! :D
Quote:
Originally posted by sofi22ri
πέννυ μου με σκλαβώνεις με αυτά που λές......απαπαπαπαπαπα......τι κορίτσι είσαι εσύ??? μην απογοητεύεσαι με τους μυικούς πόνους.... κάθε μέρα θα πονάς και λιγότερο.... στο υπόσχομαι! μη μου πτοείσαι καθόλου...... συνέχισε έτσι! μην υπερβαίνεις όμως τις 4 φορές εβδομαδιαίως στο γυμναστήριο...... βασικά 3 με 4 φορές προπόνηση την εβδομάδα είναι το ιδανικό γιατί η άσκηση δουλεύει μεν, χωρίς όμως να σε κουράζει και αφήνοντας ταυτόχρονα περιθώριο στο σώμα να ηρεμήσει και να επουλώσει τυχόν τραυματισμούς....... πως είσαι σήμερα?
Σοφάκι μου γλυκό σ'ευχαριστώ για τη βοήθεια.. έχω να δηλώσω πως έγινε ακριβώς όπως τα λες! Τα πόδια είναι απείρως καλύτερα.. η πλάτη πονάει λίγο αλλά καμιά σχέση δεν έχει ο πόνος μ'αυτόν των προηγούμενων ημερών! Νιώθω ήδη πολύ καλύτερα και κάθε φορά που πηγαίνω φεύγω όλο και πιο άνετη αν και πάντα καταιδρωμένη! Πηγαίνω 3 φορές την εβδομάδα.. ελπίζω να το συνεχίσω έτσι! Φιλιά πολλά και πάλι ευχαριστώ για την ενημέρωση :)
Η χαρά είναι όλη δική μας ανεκτίμητο ζεν αρνάκι μας! Καλά κουράγια καλό μου.. όλα θα περάσουν! Το χιούμορ είναι το καλύτερο αντικαταθλιπτικο.. κι εσύ είσαι καλυμένη για 3 ζωές! Αγκαλίτσες και μασαζάκια στον κακό κοιλιακό που σε ταλαιπωρεί :)Quote:
Originally posted by esceden
Σαφως και ειμαι χαμένη και εχετε δικιο να με επαναφέρετε στην ταξη, αλλα βρε τσουπρες μου, φωναξε το αφεντικο κ αμεσως ηρθα! Σε εναν αφεντη υπακουω, τι να λεμε?
Ναταλια πες μου. Να τη δειρω?? Ποσο πολυ? Που να χτυπησω?
Μικρο κ αμαθο ονειρακι.. τα κιλά σου τα χω για πρωινο! Been there, done that! Κανε την προσευχη σου γιατι ερχεται η οργη του αρνιου!
Σ οσες με ψαχνουν εχω να κανω μινι αναδρομη: ειμαι καλα, ειμαι παντου, θα με πετυχετε σε καποιον σταθμο μετρο κοντα σας! Κλεινω 15ωρα εκτος σπιτιου, και πως να εχω κουραγιο να μπω το βραδυ να σας μιλησω? Με παιρνει ο Μορφεας αμπαριζα και... παπα φορουμ!!
Συγχαρητηρια στην νεοπροσληφθεισα, και το ιδιο επιθυμω και για την συντομα μελανιασμενη απο το ξύλο!
Σοφη, αν η λιακαδα μας συννεφιαζει, την πατησαμε! Γιααααααααα να επανελθουμε!!
Πενοπλασμα σου κανω συμπαρασταση με τον πλαγιο κοιλιακο μου!
Ευγενακι μου γλυκο, περαστικουλια! Το ουγκ ακομα γελαει, κ το χε αναγκη σημερα!!
Βασια μου, το 7 ειναι κοντα! Χιλια μπραβο!!
Ναταλακι μου.. ΜΟΥ.. ΜΟΥ !!!!!!!!! ΜΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ!!
*σατανικο mode off*
διαβασα για πεσιματα και σηκωματα.. Αν αντεχεις να πεφτεις, ισως μαθεις να πετας τελικα! ;)
νουμερα:
κιλα: 85,2
λειτουργικα δαχτυλα χεριων: 9
τσαντες που κουβαλαω στον ωμο: 2
ωρες στο λαπτοπ σημερα: 12
υπηρεσιες που εχω να επισκεφτω αυριο: 3
η χαρα του να εισαι λαστιχο ζεν αρνι: ανεκτιμητη!
φιλω σας!!
Τόσο καιρό ένα έχω καταλάβει! ʼβυσσος η ψυχή του μεταβολισμού! Αυτό με το νερό που σου έγραψε η Βάσια ισχύει 100%.. όσες φορές το αμελώ και γω με εκδικείται καταλλήλως με μικρές απώλειες! Όσο για τα κολλήματα της ζυγαριάς.. αυτά συνήθως αντιμετωπίζονται με ήπια αύξηση των θερμίδων και της συχνότητας των γευμάτων! Όσο για τα δημητριακά που λες.. δεν το έχω ακούσει, ειδικά αν τρώγονται για πρωινό!Quote:
Originally posted by dreamOn
Σαν να σκοτεινιασε και δεν ειναι οτι ο ουρανος βρεχει αρκουδες σημερα, ειναι οτι μόλις στην 3η εβδομαδα η ζυγαρια μουλαρωσε. Ουτε πανω ουτε κατω. Γκρρρρρ. Και αντε, να της δωσω χαρη 2 μερες ακομα, να μην υπαρχει υποψία περιοδου.
Ερωτηση: εχετε παρατηρησει ποτέ αν τα fitness (& fruits) σας κανουν τα χίλια καλα αλλά να μπλοκάρουν την μειωση του βαρους; Το εχω ξαναπει πολλες φορες στο παρελθον, δεν υπαρχει εξηγηση απο τις διαιτολογους αν η ποσοτητα ειναι μετρημενη, μου αρεσουν τα ατιμα και "με κρατανε" αλλά θα τα κοψω και θα μεινω με ενα γαλα με μια κουταλια καφε και μπολικη canderel το πρωι μου φαινεται...
Το γενικό πλάνο που μου έχει δώσει η διαιτολόγος μου είναι το εξής: Όταν κολλάμε, αυξάνουμε τις θερμίδες του πρωινού προσθέτοντας καμιά τσαχπινιά τύπου βραστό αυγό, τοστάκι με μαύρο ψωμί και γαλοπούλα κτλ, ή στο τσακίρ κέφι καμιά φετούλα ψωμί με μαρμελάδα.. και το απόγευμα τρώμε κανένα φρουτάκι παραπάνω! Τρώμε κάθε 3-4 ώρες και χτυπάμε και κανένα πράσινο τσάι.. Το κρατάμε όλο αυτό 1-2 βδομάδες.. και μόλις ο οργανισμός αντιληφθεί πως υπάρχει επάρκεια τροφής ξεμπλοκάρει και μόλις μειώσεις πάλι τις θερμίδες αρχίζει να χάνει κανονικά! Όλα αυτά σε πρακτικό επίπεδο εμένα με βοήθησαν αρκετά.. ελπίζω να βοηθήσουν και σένα! Καλή συνέχεια :)
Καλή αρχή και πάλι ντρημ.. η φίλη σου πολύ καλά στα λέει και να την ακούς!! Μάζεψε δυνάμεις και αισιοδοξία και όλα θα πάρουν το δρόμο τους! Οι μεγάλες αλλαγές ξεκινούν από μέσα μας.. και μόλις το μέσα μας ωριμάσει, το έξω δεν έχει καμιά άλλη επιλογή παρά να ακολουθήσει και να συμμορφωθεί ! Και πάλι καλωσόρισες! :)Quote:
Originally posted by dream
με δουλεια τιποτα ακομα....με την αλλαγη της κυβερνησης πηγαν ολα πισω!!!ασε!!ελειπα και μετα αρρωστησα και κοιμομουν πολλες ωρες.ψυχολογια χαλια ακομα λογω χωρισμου και ανεργιας και κιλων....τουλαχιστον αδιαθετησα χτες οποτε με τα κιλα νομιζω οτι θα την παλεψω τελικα....ξεκινησα ξανα χτες και ολα ειναι οκ!!δεν ανεβαζω τα κιλα γιατι νομιζω οτι σε κανενα 2βδομαδο θα ειμα εκει ξανα....ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΛΥ ΒΑΛΤΟΣ ΛΕΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!ΕΠΙΑΣΑ ΠΑΤΟ ΝΟΜΙΖΩ!!ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ:ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΑΤΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΩΘΗΣΗ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ!!με τετοια ρητα την παλευω...τελος παντων!!!
ΤΕΛΟΣ Η ΜΙΖΕΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Π� �ΜΕ ΔΥΝΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
βλεπω τα τικερακια σας που κατεβαινουν και παιρνω δυναμη!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!
Ναι,ναι,θα συμφωνήσω!Quote:
Originally posted by pennyV
Η χαρά είναι όλη δική μας ανεκτίμητο ζεν αρνάκι μας! :)Quote:
Originally posted by esceden
η χαρα του να εισαι λαστιχο ζεν αρνι: ανεκτιμητη!
Αλλά μια που σε βρήκαμε εύκαιρο,
ζεν πνευματικέ μας ηγέτη,
να σου κάνουμε μια μεταφυσική ερώτηση;
Ενταξει λοιπον. Αναβω την τοστιέρα τ ω ρ α ! :-)
Ευχαριστω τα μαλλα για τα φωτα σας.
Και γεια-χαρα κι απο εμενα "συνονοματη" dream :-)
Με κατάλαβες ναταλάκι...
το μονο που με.. ρίχνει, ειναι το Πάσχα! Να, δες!
Εγω ήθελα απλά να αναθερμάνω τις σχεσεις σας.. βεβαιως βεβαιως..Quote:
Originally posted by pennyV
Πατρινάκι μου.. μετά το διάλογό σου με τον τέντζερη.. λίγα μένουν να πω πια! Ούτε να με διεκδικήσει, ούτε να μου τονώσει τον εγωισμό, ούτε να ρίξει ένα δάκρυ για ξεκάρφωμα τέλος πάντων.. ΤΙΠΟΤΑ!!! Και ούτε και βραστήρα έστειλε.. τα ράμματα της γούνας της θα τα ξαμολύσω σε γειτονικό τόπικ όπου σφάζεται κόσμος και κοσμάκης στην ποδιά της κι αυτή.. κυρία!!!
Και εκείνη με είδε σαν όαση στην έρημο που περίμενε καιρό..σαν σωσίβια λέμβο σε βαθια παγωμένη θάλασσα.. τι να πώ?????μήπως τελικά σημαίνει κάτι αυτό???? Μηπως η αποφασή σου να άρεις την αγωγή.. κρίνεται ύποπτη... ???
αααα πενούλα ξεκαθάρισε γιατί θα έρθουν πισω στην Πηνελόπη οι μνηστήρες... χεχεχε...και αυτή τη φορά δε θα μείνουν στην ξεπέτα....να το λάβεις ως απειλή..
κατά τα άλλα σε βλέπω πρωταθλήτρια σε λίγο..!!!!!!! ααα!! και κορμάρα!!! Εγω συνεχίζω ακάθεκτη να χαπακώνομαι... και ήδη νοιώθω ξαλαφρωμένη αλλά δε θέλω να ζυγιστώ... και δεν θα το κάνω.
φιλάκια πολλά κοριτσάρα μου, γυναικάρα μου, θεά μου μπορει εσύ να μην πτοείσαι... αλλά εγω συνεχίζω να σε διεκδικω...
και εσύ κρυφοπληγη ναταλάκι ένα θα σου πω... χρώστα χάρη στην απόσταση... και στην καλή μου διάθεση... και αν επιμείνεις στο ''παρτην.. δεν τη θέλω..''...αλοιμονό σου.. το καλύτερό μας παιδί σου δώσαμε.. μπουμπούκι...
Φιλιά σε όλες τις κοπελάρες!!!!!
Ευγενία μου,καθώς στην περίπτωση μας δεν υπάρχει ευτυχία που να κόβεται στα τρία
και καθώς για μένα υπάρχει ο μονόδρομος της δυαδικής αποκλειστικής σχέσης μόνο,
διευκρινίζω: Ποτέ δεν είπα "Πάρ'την!Δεν τη θέλω..." και ασφαλώς και δε με αφορά η διεκδίκηση.
Η Πέννυ και η όποια Πέννυ είναι ελεύθερος άνθρωπος να διαθέσει τον εαυτό της όπως αγαπά
και μόνο αν αυτό που επιλέγει είμαι εγώ μ' ενδιαφέρει να είμαι μαζί της.Ούτε τη δανείζω,ούτε τη χαρίζω,
γιατί απλούστατα ανήκει μόνο σ'εκείνη!Αυτό που τυχόν έχουμε έχει αξία μόνο αν είναι προϊόν
εκατέρωθεν σχετικής βούλησης,διάθεσης κι επιθυμίας.Εφόσον και για όσο χρονικό διάστημα αυτό συμβαίνει!
Στο δια ταύτα λοιπόν,επαφίεται στην Πέννυ να κάνει την επιλογή της κατά Ελεύθερη Βούληση!Τέλος!
Κατά τα άλλα,φιλιά σ'όλα τα κυστοκόριτσα!Να έχουμε μια υπέροχη Κυριακή,όπου κι αν βρισκόμαστε!
Charlotte Lachapelle
Quote:
Originally posted by NADINE
Ευγενία μου,καθώς στην περίπτωση μας δεν υπάρχει ευτυχία που να κόβεται στα τρία
και καθώς για μένα υπάρχει ο μονόδρομος της δυαδικής αποκλειστικής σχέσης μόνο,
διευκρινίζω: Ποτέ δεν είπα "Πάρ'την!Δεν τη θέλω..." και ασφαλώς και δε με αφορά η διεκδίκηση.
Η Πέννυ και η όποια Πέννυ είναι ελεύθερος άνθρωπος να διαθέσει τον εαυτό της όπως αγαπά
και μόνο αν αυτό που επιλέγει είμαι εγώ μ' ενδιαφέρει να είμαι μαζί της.Ούτε τη δανείζω,ούτε τη χαρίζω,
γιατί απλούστατα ανήκει μόνο στον εαυτό της!Αυτό που τυχόν έχουμε έχει αξία μόνο αν είναι προϊόν
εκατέρωθεν σχετικής βούλησης,διάθεσης κι επιθυμίας.Εφόσον και για όσο χρονικό διάστημα αυτό συμβαίνει!
Στο δια ταύτα λοιπόν,επαφίεται στην Πέννυ να κάνει την επιλογή της κατά Ελεύθερη Βούληση!Τέλος!
Κατά τα άλλα,φιλιά σ'όλα τα κυστοκόριτσα!Να έχουμε μια υπέροχη Κυριακή,όπου κι αν βρισκόμαστε!
Έμεινα αναυδη με την ανωτερότητα σου... απαπα.. ΜΕΝΩ ΕΚΤΟΣ... δεν έχει νόημα πλέον.. αν η επίθεση είναι μονοπλευρη χάνεται κάθε ενδιαφέρον... Ασε που δεν τη μπορω και τόση καλωσύνη πια...
Εχεις δίκιο πάντως .. η ελευθερη βούληση είναι και ελευθερία ψυχής και πνεύματος.. είναι ανάσα...και είναι απαραίτητη για όλους μας.. και πράγματι αυτό θα ήθελα να πιστεύεις και να εφαρμόζεις σε όλα τα επίπεδα... βλέπεις δεν αρκεί μονο να το λές... εκατέρωθεν είπες.. αυτό που πραγματικά θες ... ΖΗΣΕ ΤΟ..
Εγω πάντως στο εύχομαι με όλη τη δύναμη της ψυχής μου..
Τώρα Τέλος._
Σε λατρευω Ναταλία.. ζω για κάτι τέτοιες στιγμές.. φιλάκιαααααααααα!!!!!!!
Κι ύστερα όταν εγώ λέω πως είναι εκνευριστική τόση ανωτερότητα και τόση μετριοφροσύνη έχω άδικο;;; Αφού βρε Ντάλια κατάφερες να οριοθετήσεις το "σίφουνα" Ευγενία.. ε τι να πω!! Όσο για την "ελεύθερη βούληση" και τις αρχές της αυτοδιάθεσης.. έχω να δηλώσω τα εξής:
Εγώ θέλω και τον τέντζερη ολόκληρο και το Πατρινάκι μου χορτάτο! Φοβάμαι όμως πως το παιχνίδι περιπλέκεται και σε γειτονικό τόπικ.. και όπως λένε.. δεσμός είναι μέχρι τρεις!! Από κει και πάνω είναι.. Ατίθασα Νιάτα! Γι αυτό λοιπόν.. κηρύσσω την όλη κατάσταση.. ελεύθερη σχέση! Αμάάάν πια.. δεν μπορώ άλλα διλήμματα! Μου αρκεί το δίλημμα.. "να σιδερώσω σήμερα ή αύριο;" Α μπα.. για αύριο το βλέπω! :)
Αναφορά Κυριακάτικου (γι αυτή την εβδομάδα) ζυγίσματος! 77,3!!!!! :D
Ευγενούλι μου η ζυγαριά είναι μια τυπική λεπτομέρεια.. μην της δίνεις σημασία και συνέχισε ακάθεκτη!
Ναταλένια μου ο πίνακας είναι... out of this world!! Παραμύθι σκέτο!! :)
Ορίστε κι ένας άλλος με το ξωτικομονόγραμμα σας,OMAΔΑ C,από τον Lauren Mills.
πολυ ησυχια δεν επεσε εδω βρε κοριτσια? αντε γραψτε κατι, ετσι για την καληβδομαδα
κοριτσάκια μου γλυκά... πόσο πολύ μου λείψατε!!! μπορεί να έχω λείψει λιγουλάκι αλλά δεν περνάει μέρα που να μη σας διαβάζω και να μη σας σκέφτομαι........ λοιπόν.... εγώ είχα μια αρκετά ζόρικη εβδομάδα, όπως ακριβώς προδιαγράφεται και αυτή που μόλις μπήκε. είναι αλήθεια ότι με πήρε λίγο η μπάλα....... και οτι με πήρε λίγο από κάτω...... κάτι κυκλοθυμίες, κάτι αυπνίες, μετά βέβαια ήθελα να κοιμάμαι συνέχεια, διατροφή εντελώς άνω κάτω, κλασσικές ενοχές μετά κλπ κλπ...... ευτυχώς είχα ένα αρκετά αναζωογονητικό σαββατοκύριακο (με πολύ πολύ φάι όμως.........) και με μια μαμά να πηγαίνει συνεχώς με τα νερά μου, έναν μπαμπά να με καλοπιάνει και έναν αδερφό να έχει μεταμορφωθεί από "τέρας" σε αξιαγάπητο κουκλάκι ζωγραφιστό! με πιάνουν και εύκολα τα ζουμιά..... αφήστε τα! σε κάθε περίπτωση η υπνοθεραπεία του σαββατοκύριακου συνδιασμένη με μπόλικη ταινιοθεραπεία και κλειστά κινητά, νομίζω ότι έπιασαν και η καινούρια εβδομάδα, παρότι θα έχει πήξιμο, με βρίσκει αρκετά καλύτερα.
γλυκό μου ευγενάκι..... ζω!!!!!!! και σε πεθύμησα! τι κάνεις? κόπηκαν τα χαπάκια στα δυο εεε??? τι γίνεται τώρα???? συνήλθες??????? στα κέφια σου σε διαβάζω πάντως....... φτου φτου!!!!!!!
αρνάκι μου άσπρο και όμορφο.... διάβασα τους αριθμούς σου και εξαντλήθηκα! τι τραβάς κι εσύ καημενούλι μου..... πάλι καλά που είσαι ζεν! γέμισες μπαταρία το σαββατοκύριακο????
έλλη μου εύχομαι όλα να συνεχίσουν τόσο τέλεια όσο τα περιγράφεις!
dreamOn έχεις δοκιμάσει να αντικαταστήσεις τα fitness με μούσλι??? δεν έχει ζάχαρη, σε κρατάει πολύ περισσότερο και είναι πολύ πίο υγιεινό και λιγότερο τυποποιημένο....... αν σε ενδιαφέρει μπορώ να σου πω περισσότερες λεπτομέρειες.
πανέμορφη γυμνασμένη γκουρού μας....... έχει γίνει ο χαμός για την πάρτυ σου βλέπω!!!!!!! κόσμος και κοσμάκης σφάζεται στα πόδια σου!!!!!! υποκλίνομαι! πολύ ευχάριστο το ότι πονάς λιγότερο και χαίρομαι που σε βοήθησα...... 3 φορές εβδομαδιαίως γυμναστικούλα είναι super...... αν το τηρήσεις θα δεις και αποτέλεσμα σύντομα! τι κάνεις κοριτσάκι μου?
ναταλάκι.... πάλι ζωγράφισες στο φορουμ το σκ!!! τι να σου πω ρε κορίτσι........ είσαι η έμπνευση προσωποποιημένη! η τελευταία φωτογραφία που ανέβασες (η ξωτικήσια του lauren mills) ήταν το αποκορύφωμα! η συγκεκριμένη θεματολογία είναι η αγαπημένη μου.....
μπαρμπούνι..... μην ανησυχείς καθόλου..... η σόφη είναι εδώ για να ταράξει την πολύ ησυχία!!!! πως είσαι εσύυυυυυυ?????
Καλα που μου το θυμισες Σοφη! Επαιρνα παλιά μούσλι και μου αρεσε πολυ περισσότερο (ομολογω οτι τις σταφiδες και απο το ενα και απο το αλλο τις πεταω :-) γιατι δεν με ενθουσιαζουν αλλά μαλλον οσο μουλιαζουν στο γαλα δινουν μια γλύκα)
Να πω ωστόσο οτι πλακωθηκα στα νερά και το ΣΚ για πρωινο εφαγα ενα τοστ + το κλασσικό γάλα μου και σημερα η ζυγαρια ειχε καλυτερη διαθεση - αλλαξε αριθμο! Αντε μπραβο γιατι όπου να ναι θα πιστευα οτι εχει χαλκομανια και οχι οθονη με ψηφιακους αριθμους - καθε μερα το ιδιο, το ιδιο, το ίδιο....
επειδή κι εγώ έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το μούσλι (δε μου αρέσουν όλα όσα περιέχει) αγοράζω συνήθως μεμονωμένα σακουλάκια με το ίδιο είδος δημητριακού και τα αναμειγνύω μόνη μου....... π.χ. βρώμη, κριθάρι, pops ρυζιού, λιναρόσπορος κλπ κλπ....... θα βρείς ένα σωρό τέτοια σε καταστήματα με βιολογικά είδη. και κάθε φορά που τα βαριέσαι μπορείς να αλλάζεις τους συνδιασμούς.
εγώ πάλι τις τελευταίες μέρες έχω τρελλή όρεξη και κυρίως για ανθυγιείνές παχυντικές αηδίες. περιμένω να αδιαθετήσω, είναι και ο καιρός που έχει κρυώσει, είναι και η τσαντίλα που δεν κατεβαίνει η ρημάδα η ζυγαριά, είναι και που ψάχνω αφορμή......... άστα..... χάλια! προσπαθώ να το παλεύω βέβαια όσο μπορώ αλλά ζορίζομαι τρελλά και δεν τα καταφέρνω να το κοντρολάρω το πράγμα στην εντέλεια.... σήμερα ενέδωσα στον πειρασμό του ζεστού νες καφέ με ζάχαρη και γαλατάκι λάιτ ( το λάιτ με μάρανε.......). τουλάχιστον να είναι αυτό η μοναδική παρασπονδία..... για να δούμε..........
φιλούρες σε όοοοοοοοοολες μα όλες ανεξαιρέτως.........
γεια σας κοριτσακια. σοφακι μου, να αγορασεις απο εκεινες τις μαργαριτες με σοκολατα υγειας. καποτε μου ειχε φερει μια φιλη μερικες και ειχα εντοπισει οτι ετρωγα μια και μετα για αρκετη ωρα δεν ηθελα αλλη. ειναι ουτε πικρη, ουτε γαλακτος και ουτε θελεις και δευτερη. θα αγορασω κι εγω σημερα που το θυμηθηκα. μου τις ειχε φερει ενω ειχε τυχει να ημουν σε παρομοια με εσενα φαση και τις ειχα τιμησει δεοντως
αλλά τι λεω βρε. εσυ τερας σταματησες στον καφε με γαλατακι και ζαχαριτσα. μακαρι ολες μας ολες τις φορες που μας πιανει αυτο να μας σταματαει ενα τετοιο γευμα.....
many kisses sisters and cysters....
Καλησπέρα σε όλες τις όμορφες..
μπηκα να πω κ εγω ένα γεια και να μάθω τα νέα σας... τι έγινε βρε κορίτσια ??? και νόμιζα ότι μόνο εγώ είμαι η πολυάσχολη...χιχιχι..ένα θα σας πω κ θα το λήξω. τί ώρα γύρισα το βράδυ από το γραφείο??? στις 12 μαζί με τους βρυκόλακες..αυτάαααααααααα α........
κατά τα άλλα, συνεχίζω την διατροφούλα με τις γνωστές μου βέβαια πάντα παρασπονδίες..αλλά ήδη νοιώθω λίγο πιο ανάλαφρη κσι πιο χαλαρή από θέμα ψυχολογίας. Βέβαια η δουλειά με έχει αγχώσει πολύ αλλά τι να κάνω?? κ αυτό στο πρόγραμμα είναι..
Εσεις πού είστε όλες?? Περιμένω να ακούσω νέα !!
Ελευθερή μου σχέση συγχαρητήρια για την απώλεια!!!!! καλή συνέχεια κουκλάρα.. και ελπίζω να ηρέμησες λιγάκι κ εσύ από το φόρτο εργασίας σου..
φιλιά σε όλες σας!!!!
Σοφάκι υπυμονή κ εμένα μια από τα ίδια με ποιάνει... που θα πάει?? θα το αντιμετωπίσουμε..
Αννούλα, το δέκατο δάχτυλο επανήλθε????
BARB μου ωραίες οι μαργαριτούλες αλλά πως αντέχεις να μένεις στην μία??????
Κορίτσια μου γλυκά καλησπέρα! Δεν έχω διαβάσει τίποτα απ'τα νέα σας καθ'ότι το τελευταίο διάστημα εν μέσω δουλειάς, εξυπηρετήσεων που μου προκύπτουν σχεδόν σε καθημερινή βάση και διάφορων άλλων.. δεν ανοίγω καν υπολογιστή το βράδι που γυρνάω σπίτι! Κάπως έτσι θα γινόταν και σήμερα, αλλά βρήκα τον υπολογιστή του συζύγου ξεχασμένο ανοιχτό.. και καθώς έσερνα τα κουρασμένα μου πόδια στο κρεβάτι, είπα να σας πω μια γρήγορη καλησπέρα!
Είμαι καλά.. ζω για να δουλεύω.. τρώω για να μην πέφτω... και η ζωή συνεχίζεται! Θα στρώσει που θα πάει!!! Φιλιά πολλά ομορφιές μου και μου λείπετε πολύ! Θα προσπαθήσω αύριο να καλύψω τα χαμένα επεισόδια και να σας γράψω λίγο πιο οργανωμένα, προς το παρόν ονειρεύομαι το κρεβατάκι μου και μόνο που δεν γουργουρίζω από ευχαρίστηση! Φιλιά πολλά πολλά πολλά σε όλες σας! :)
Και επειδή οι βρυκόλακες άλλαξαν ωράρια.. σκάνε μύτη στις 2 το πρωί! Ευπειθώς αναφέρω λοιπόν πως προ ολίγου έκλεισε γιγαντοβαλίτσα για αυριανή αναχώρηση πουρνό πουρνό! Και τι βλέπουν τα μελαχροινά μου μάτια;; Γράφω κάτω από μένα πάλι;; Που είστε βρε κυστοκόριτσα και μη;; Ούτε γκεστ εμφανίσεις είχαμε.. ούτε ηδονοβλεψίες... ούτε η Ντάλια μου πέρασε από δω!! Όσο για το αρνάκι μας.. ούτε λόγος! Το φαντάζομαι φορτωμένο να τρέχει πανικόβλητο με τη σχολή, που καιρός για φορουμιάσματα!
Εγώ επιστρέφω την Πέμπτη το πρωί, το καλό που σας θέλω να δώσετε κανένα παρόν οι εξαφανισμένες γιατί θα αρχίσουμε την -όχι και τόσο- διακριτική πίεση!!
Φιλιά πολλά σε όλες και να έχετε ένα ξεκούραστο Σαββατοκύριακο! :)
Μετά την πίεση της βαλιτσοπούλας, είπα να κάνω ένα ντου.. όχι τιποτε αλλο, αλλα με φαντάζομαι με τη βαλίτσα κολλάρο οσονούπω!
Πως ειστε μαναράκια μου? Δεν το παίζω Γιαννα-Δασκαλάκη-Αγγελοπούλου-φτου-και-βγαινω, αλλα ρε παιδια πιστέψτε με.. κοιμαμαι νωρις και όταν παω να σας γράψω, καταλήγω να σας γράφω αγκαλιά με τον Μπαμπη.
ναι. τον Μπαμπη.
ετσι λεω το λαπτοπ μου, τραβατε κανα ζορι?? :)
Ελπίζω να στε καλά. Εγώ μετά από μια ενδοσκόπηση του στυλ "Ποια ειμαι, που παω, γιατι με παινευουν ολοι ξαφνικα" αποφασισα να επανελθω δριμυτερη στη διατροφη, και να μην πέσω στην παγίδα των.. τελευταίων κιλών! (Ας πέσω όταν δω το 7 μπροστά βρε αδερφέ!) Το θετικό ειναι ότι χθές συνάντησα έναν κολλητό που είχα να δω σχεδόν μήνα και μου ειπε πως εχω αλλάξει πολύ.. (και ειναι ενας ανθρωπος που δε χαρίζεται)
Όλα βαίνουν καλώς υποθέτω. Σχολή, άντε καμια φορά την εβδομάδα δουλειά (ισα να βγαζουμε τα λεφτά για την πούδρα μας), και το σου-κου για ευλογημένη ξεκούραση.. Αχ! Το σου-κου!!
Μου λείψατε, ατιμουτσικα! Και το πεννοπλασμα, και η λιακάδα, και η τσαουσοπατρινιά.. η βασια, η ξενιτεμένη μας.. φυσικά το ελλάκι.. Όλες! Γιαααααααα περάστε!
ΥΓ: Ναταλία.. καλα λοιπον.. τόσο καιρο ουτε λεξη.. κιχ.. νιεντε.. Ενα να ξέρεις, άτιμη. Η κρίση μας περνάει σχέση, τ ακους??
να πω μια καλημερα?
να την πεις να την πεις!! τσα ηρθα κι εγω....αδιαβαστη βεβαια γιατι δεν εχω προλαβει να διαβασω τα νεα σας ακομα.....απο την Δευτερα που εχω ερθει στο γραφειο αστα να πανε....οτι πιθανον θα μπορουσε να παει στραβα .... παει απο το κακο στο χειροτερο και πριν 2 ωρες εσκασε το χειροτερο, ελπιζω αν ηταν το τελευταιο. τι μου κανετε???αστε μην μου πειτε ακομα να διαβασω τα προηγουμενα να μαθω τα νεα σας! τα δικα μου καλα- η μελβουρνη υπεροχη πολη, ο καιρος λιγο μου τα χαλαγε αλλα το ξεπερασαμε, η βαφτιση πηγε υπεροχα (ξεπαραδιαστηκα για τα καλα βαβαια αλλα χαλαλι) τωρα δουλεια και αγιος ο θεος για να ανταπεξελθουμε! εχω αρκετες φωτο αν σας διεξω οσονουπω!! προσβαση σε υπολογιστη ειχα αλλα δυνατοτητα χρησιμοποιησης του 0... μου λειψατεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεε, ευχομαι αυτη τη στιγμη που σας γραφω να σας πετυχαινω σε καλη ψυχολογικη κατασταση και ερχομαι δριμυτερη εαν προλαβω αργοτερα αλλιως αυριο! α, και συντομα θα εχω και προσβαση απο το σπιτι επομενως συναδελφισσες που χτυπατε την πορτα μεταμεσονυχτιες ωρες , κου κου θα μαι εκει :D συντομα ομως γιατι το καλωδιο φορτισης ερχεται ..... ταχυδρομικα!!! σας φιλω μια μια μια ξεχωριστα και στα δυο μαγουλα σμαααααατςςςςςςςς
τις τελευταιες εβδομαδες δεν εχω χρονο για τπτ... λιγο με τη δουλεια λιγο με το αμορε... χανομαι.. αλλα παρατηρω κ μια πτωση στο τοπικ.. γιατι????????????????
επεισης πτωση παρουσιασα κ στα κιλα κ πολυ το χαρηκα. σε διαστημα 7 εβδομαδων εχασα 8.400 πιστευω οτι ειναι πολυ καλα κ συνεχιζω ακαθεκτη.. η αληθεια ειναι πως θα ειχα χασει 9 αν αυτη η βρωμερη πιτσα δεν μου μιλαγε τεταρτη βραδυ...(σημερα πεμπτη ζυγιστηκα)αλλα δεν πειραζει σιγα.. θα τα χασω την αλλη εβδομαδα.. ανυπομονω να δω τη ζυγαρια να δειξει το 99 ακομα και 99.9 να ειναι δεν με νοιαζει.. αρκει να ξερω οτι εφυγα απο την κλικα των τριψηφιων...σας πηρα μονοτερμα ε?για πειτε μου τα νεα σας..
Καλησπέρα,αποσυντονισμένα κυστοκόριτσα!
Ελπίζω να βαράμε διάλυση μόνο εδώ μέσα κι όχι και στην ενέργεια και την καλή μας διάθεση στην εξωιντερνετική μας ζωή!
Μου λείψατε κι εμένα πολύ,είναι η αλήθεια,αλλά με τον ελάχιστο χρόνο που είχα τελευταία μπροστά σε μια οθόνη,
ομολογώ σας παραμέλησα και εδώ και στο μουσουνού μας,δεσποινίς ζεναρνάκι...Δεχτείτε την ταπεινή μου μεταμέλεια,πλιζ!
Καλώς μας ήρθες πίσω,πνευματική πλέον μητερούλα με το λαμπερό χαμόγελο!Ελπίζω να τα πέρασες τέλεια,
να συσφίχτηκαν οι δεσμοί με τα άγνωστα κλαδιά του οικογενειακού σου δέντρου και να μας δείξεις τεκμήρια οσονούπω!
Ευγενία μου,λείπει ο έρωτας σου και ούτε για ένα γειά δεν μπαίνεις πλέον...Μόνο το Πεννόπλασμα δηλαδή μετράει εδώ μέσα;
Σοφάκι,με άφησες χωρίς ανεβαστικό τραγούδι πολύ καιρό τώρα κι άρχισα πάλι τα καταθληπτικά μου άσματα στα πατώματα!
Ελπίζω να έχεις αρκετές τύψεις,Μιχάλη μου,ως υπεύθυνη για το χάλι μου!Συναγερμός!Σύννεφα στο παράδεισο,καλοί μου άνθρωποι!
Ευτυχώς το Ελλάκι το ερωτευμένο και πολυάσχολο μας δεν πτοείται απο συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα!
Κράτα τη σημαία,ιχνηλάτη κι οδήγησε μας στο φως ή έστω πες μας τι πίνεις και δε μας δίνεις!
Γλυκούλα,χάθηκες κι εσύ κι η γλύκα σου,πάνε κι οι ματατζήδες,πάει για πτώχευση το μαγαζί!
Ποιόν να πειράξω κι εγώ η σχολιομπουρδουκλώστρα άμα δε μου δίνετε υλικό,μου λέτε;
ʼντε,αύριο να επιστρέψει η τυρόπιτα να συντονιστούμε και πάλι,γιατί είπαμε δίαιτα δίαιτα,αλλά λίγη σφολιάτα τη θέλουμε!
Τα φιλιά μου σε όλες τις όμορφες εδώ μέσα!Περιμένω νέα σας,τρέλες σας,τσαχπινιές σας,κάτι τέλος πάντων να δουλέψω!
Να!Ρίχνω έναν μικρό σπόρο μπας και φυτρώσει τίποτις!
ναταλάκι μου......ο σπόρος φύτρωσε τσάκα τσάκα.....είμαι εδώ... παρούσα!!!!!!!!!!!! και είπα να το παίξω λίγο πιό....εναλλακτικά αυτή τη φορά.......ιδού λοιπόν....
http://www.youtube.com/watch?v=pHO5KWIMZUo
όχι πιά σύννεφα.............μόνο ήλιος από δω και πέρα......ζεστός, διαυγής, χαρούμενος!!!!!!!!!
πως είναι τα κορίτσια μου??? εξαφανισμένα και μή??????? έχει πήξει ο κόσμος όλος τελικά και όχι μόνο εγώ!!!!!!! κατά βάθος χαίρομαι βέβαια που τραβάμε όλοι ζόρια.......... αυτή η σύμπνοια είναι ενθαρρύντική κατά κάποιον τρόπο....... οι μόνες ώρες που σταματάω είναι για να κοιμηθώ.......... σας διαβάζω στα πεταχτά και σας σκέφτομαι πάντα αλλά το να γράψω στο τέλος της ημέρας μου φαίνεται εξαιρετικά ακατόρθωτο!!!!!!! (καθόλου τυχαία η χρήση επιρρήματος - επιθέτου!!!)
τετάκι μααας...........να σε καλωσορίσω και απο εδώ!!!!!!!!! τι κάνεις σούπερ νονά?????? δύσκολη η προσαρμογή στην πραγματικότητα της ελλαδίτσας μας εεε??????? άντε να έρθει το καλώδιο να δούμε φωτογραφίες........... έχεις και κάτι..... kincky να μου δείξεις..... μην ξεχνιόμαστε!!!!!!!!!!!
ελλάκι....λίγο ακόμα και τα χάσαμε τα 10 κιλάκια......μπάμ μπάμ.........μπράβο σου.............εγώ ακόμα στα ίδια.......ούφ!!!! όλοι βέβαια με βλέπουν πιό αδύνατη για κάποιον απροσδιόριστο λόγο, αλλά η ζυγαριά εξακολουθεί να μου σπάει τα νεύρα!!!! 86 κιλά ακατέβατα........... πως στο καλό εξαφανίζονται τέτοιοι αριθμοί απο πάνω σας κι εγώ δεν αξιώνομαι ούτε καν να χάσω 5???????? άναψα τώρα....... ούφ!
αννούλα, σε ακούω μια χαρά....και παραπάνω!!!!!!! τι κάνεις κουκλάρα μου???????? εκτός από το να χάνεις κιλά και να μεγαλουργείς στη διπλωματική??????? φτού σου κι εσένα............... (είχε διπλή σημασιά αυτο......φτού σου μη σε ματιάσω και φτού σου άτιμη που πετυχαίνεις σε όλα....μα όλα???????)
ευγενίαααααα.......για περάστε κυρία μου.....για περάστε λέμεεεε......εσύ ξεπέρασες κι εμένα............που είσαι???????? σε τρέχουν....οοοκ!!!! αλλά και εμείς σε θέλουμε...... έστω και μια μικρή, μικρούλα μόνο δόση!!!!!! μάκιααααααα............
γκουρού, πανέμορφη πεννούλα, αρχηγέ.............τι κάνεις????????? πως πάει η δουλειά, το γυμναστήριο, το μπουμπούκι στο σχολείο, η διατροφή????????? όλα καλά??????????? έεελα να συντονιζόμαστε σιγά σιγά λέμεεεεεεεε....έεεεεεελαααα α......
Κοριτσάκια μου γλυκά και εξαφανισμένα καλημέρα!!! Ο άσωτος επέστρεψε επιτέλους.. και ενώ περίμενα να διαβάσω τόμους βλέπω ότι η καθεμιά για τους δικούς της λόγους - δικαιολογημένα δεν μπορώ να πω - ένα κουπί το τραβάει!! Δεν μου πάει η καρδιά να ασκήσω και πιέσεις μετά και από τη δική μου πολυ-ήμερη απουσία! :)
Τετούλι μας καλώς όρισες και πάλι και χάιρομαι που πέρασες καλά στη μακρινή ήπειρο! Πάντα άξια σου εύχομαι και με το καλό να ξαναπάς σύντομα. Κάθε επιστροφή μέτα από τέτοια ταξίδια είναι δύσκολη και η προσαρμογή απαιτεί μέρες! Εγώ ακόμα να συντονιστώ και να ξαναμπώ στο κλίμα της δουλειάς.. αλλά που θα πάει! Θα τη βρω τη μπάλα.. δεν μπορεί.. κάπου εδώ την έχασα! :D
Όσο για τα του ταξιδιού μου.. ένα θα πω.. ΑΑΑΧΧΧ!!! Ήταν πολύ όμορφα, πρώτη φορά πήγαμε κάπου χωρίς το μικρό μας, χαλάλι τα χιλιόμετρα που ήταν ΠΟΛΛΑ ΑΡΗΗΗΗ.. γιατί η χάρη μας έφτασε σε αρκετά μεγάλη ακτίνα γύρω από τα Γιάννενα, και θα σας τα πω λίγο επιγραμματικά γιατί δεν θέλω να σας κουράσω!
Τα Ζαγοροχώρια (όσα απ'αυτά είδαμε) είναι απλά μαγευτικά αυτή την εποχή.. στοιχεία θα δείτε λίγο αργότερα στο "σκοτεινό θάλαμο" μόλις μεταφέρω τις φωτογραφίες από τη μηχανή στον υπολογιστή... η κυρά Καλλιόπη στο Πάπιγκο είναι εκπληκτική μαγείρισσα και μόνο για χατήρι της δοκίμασα 3 πίτες και ένα υπέροχο μοσχαράκι κοκκινιστό με δαμάσκηνα.. ευτυχώς χωρίς επιπτώσεις στη ζυγαριά... το φαράγγι του Βίκου αξίζει τη φήμη του... ο κόσμος είναι παλαβός και βάζει τα 5χρονά του σε φουσκωτά και κατεβαίνουν το ποτάμι κάνοντας ράφτινγκ (ανατριχιάζω και μόνο που το σκέφτομαι).. και φυσικά όπως συμβαίνει παντού στην Ελλάδα, διαλέγεις ένα ταβερνάκι στην τύχη ανάμεσα στα τόσα που συναντάς, καμιά 300αριά χιλιόμετρα μακριά από τη βάση σου.. και καταλήγεις να τρως παρέα με συναδέλφους και γνωστούς από Θεσσαλονίκη που διάλεξαν τυχαία το ίδιο ταβερνάκι και αναφωνείτε όλοι μαζί "βρε τι μικρός που είναι ο κόσμος!!!"
Το Μέτσοβο.. τι να πει κανείς για το Μέτσοβο.. εκτός από φωτογραφίες και μια πούντα που την παίρνεις μαζί φεύγοντας γιατί ως γνωστός Αινστάιν δεν βγάζεις από το αυτοκίνητο και το χοντρό μπουφάν και μετά ποιός ανεβαίνει τον ανήφορο να στο φέρει.. φέρνεις ως λάφυρα στο σπίτι 3-4 είδη περίεργων τυριών που ελπίζεις να τα φάνε οι άλλοι κι όχι εσύ.. 1 σακούλι φασόλια γίγαντες.. χυλοπίτες και λοιπά ντόπια εδέσματα! Ας μην παντρευόσουν καλοφαγά.. ντάξει;;; :)
Και φυσικά για να εκδικηθείς τον καλοφαγά σύζυγο.. τον πηγαίνεις και σε 2-3 αρχαιολογικούς χώρους, αγνοώντας το κλασικό πια.. "πάλι πέτρες θα πάμε να δούμε;" Όταν πια δεν πιάνει αυτό το επιχείρημα.. σου πετάει και το "με 2 ευρώ είσοδο, βλακείες θα δούμε πάλι!" Σύμφωνα με τον άντρα μου.. το εισητήριο καθορίζει και το πόσο ωραίο θα είναι αυτό που θα δεις! ʼβυσσος η ψυχή των αρσενικών λέμεεεε..
Θα μπορούσα να γράφω μέχρι αύριο.. αλλά δεν θα το κάνω!! Όσο για τη διατροφή μου όλες αυτές τις μέρες.. η κυρά Καλλιόπη ευθύνεται για το στιγμιαίο παραστράτημα της πίτας! Κατά τ'άλλα είχα μαζί μου μια σακούλα φρούτα για τις δύσκολες ώρες, και όλα πήγαν καλά! Σημερινό ζύγισμα σας έχω.. φρέσκο φρέσκο.. και η ζυγαριά είπε...
76,4!!! :D Ούτε γάτα ούτε ζημιά λοιπόν!! Και συνεχίζουμε γερά!!
Φιλιά πολλά πολλά σε όλες τις παρούσες και εξαφανισμένες.. και να τονίσω πως έχετε περιθώριο μέχρι τη Δευτέρα να δώσετε σημεία ζωής, μετά θα λάβω δραστικά μέτρα!! Μου λείψατε πολύ όλες σας και πάω να προσπαθήσω να καλύψω τα κενά μιας βδομάδας που λείπω.. με περιμένει πολύ διάβασμα μιλάμε! Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε! :)
καλημερα καλημερα... σημερα ειναι σαββατο κ ω ναι δεν δουλευω... χθες πηρα κ τον πρωτο μου μισθο στο φαρμακειο.. ψιλοαπογοητευτηκα ειναι η αληθεια.. αλλα ουτε αυτο δεν κριθηκε ικανο να μου χαλασει τη διαθεση..σημερα το βραδυ εχει εξοδο κ εγω δεν εχω τι να βαλω.. οποτε... τι κανω?????shopping!!!!!!!σε λιγη ωρα κατεβαινω στον πειραια να δω τι ρουχαλακια μπορω να παρω...σας φιλω γλυκες μου.....
βρε.... εγω θελω να χασω(λεμε τωρα )40 ειναι το ιδιο με εσενα που θες να χασεις 5?σαφως κ θα χανω εγω πιο ευκολα στην αρχη κ εσυ πιο δυσκολα... μην μου στεναχωριεσαι.. αυτο το πρωτο δεκαρακι θελω να δω γαμωτο.. κ μια χαζη ατασθαλεια... μου το στερησε να το δω αυτη την πεμπτη.. αλλα ποτε δεν ξερεις.. αβυσσος η ψυχη της ζυγαριας..Quote:
Originally posted by sofi22ri
ελλάκι....λίγο ακόμα και τα χάσαμε τα 10 κιλάκια......μπάμ μπάμ.........μπράβο σου.............εγώ ακόμα στα ίδια.......ούφ!!!! όλοι βέβαια με βλέπουν πιό αδύνατη για κάποιον απροσδιόριστο λόγο, αλλά η ζυγαριά εξακολουθεί να μου σπάει τα νεύρα!!!! 86 κιλά ακατέβατα........... πως στο καλό εξαφανίζονται τέτοιοι αριθμοί απο πάνω σας κι εγώ δεν αξιώνομαι ούτε καν να χάσω 5???????? άναψα τώρα....... ούφ!
Καλησπέρα cysters από το αραχνιασμένο και ξεχασμένο τόπικ μας! Τι πάθαμε βρε κορίτσια και αραιώσαμε έτσι;; Νομίζω πως πρέπει να αρχίσω να παίρνω παρουσίες - ή μάλλον απουσίες - γιατί δεν πάμε καλά!!
Η Θεσσαλονίκη σήμερα έφαγε τη βροχή της αρκούδας, και γω μαζί της.. και ακόμη δεν μπορώ να ζεστάνω τα παγωμένα πόδια μου! Και σας το λέω αυτό για να δικαιολογήσω την έλλειψη μαστιγίου και μεσαιωνικών βασανιστηρίων στα πλαίσια της (όχι και τόσο) διακριτικής πίεσης που νιώθω την ανάγκη να ασκήσω! Το αφήνω για αύριο όμως.. αλήθεια σας λέω είμαι κομμάτια!! Από αύριο θα μπούν τα μεγάλα μέσα (---σατανικό χαμόγελο---)
Ελλάκι ρουχαλάκια ακούω.. και ζηλεύω! Το shopping therapy που έχω κάνει αυτό το τελευταίο διάστημα δεν περιγράφεται και απορώ που δεν το έχω βαρεθεί ακόμα! Πρωτίστως για πρακτικούς λόγους γιατί τα περσινά μου ρούχα χωράνε εμένα και κανά δύο ακόμα μαζί αλλά για να μην κρυβόμαστε είναι και το απωθημένο του πράγματος.. που το κουβαλούσα πολλά πολλά χρόνια τώρα! Ελπίζω να το χάρηκες και να αγόρασες όμορφα πράγματα! :)
Περιμένω τις αυριανές παρουσίες για να αποφασίσω περαιτέρω ενέργειες δραστικές και αποφασιστικές! Έχουμε καιρό να δούμε τα ζυγίσματά μας, τις προόδους μας, τις θεραπείες μας (Πατρινάκι μου που είσαι;;;;), τα τρεξίματα για τα πτυχία μας (μπεεεεεεεεε), και γενικά τις γυναικο-κουβέντες μας! Αρρώστησε κι ο τεντζερούλης μου και δεν περνάνε και οι αγαπημένες γκεστ από δω.. τις έχει όλες και τις τρέχει στο παραδιπλανό τόπικ!! Γυναίκες.. τι να πει κανείς!
Να έχουμε ένα καλό βράδι και άλλη βροχή να μη μας βρει..
smoooooooch!!! (K)