έλα Δήμητρα μην ακούω τέτοια!!! Τπτ δεν έχεις πάρει, με αέρα πάχυνες; Κατακράτηση είναι προφανώς...
Χαλάρωσε, αφού ξέρεις πως πας καλά, μην αφήνεις ένα νούμερο να σου χαλάει τη διάθεση
Printable View
έλα Δήμητρα μην ακούω τέτοια!!! Τπτ δεν έχεις πάρει, με αέρα πάχυνες; Κατακράτηση είναι προφανώς...
Χαλάρωσε, αφού ξέρεις πως πας καλά, μην αφήνεις ένα νούμερο να σου χαλάει τη διάθεση
μα φιλιππε μου δεν ξερω.....τρελαθηκα σημερα! κι αν δεν ειναι??? πραγματικα τρελαθηκα! δεν ειμαι καλα ..... τετοιο πεσιμο σημερα???? πως θα παω για προβα???? :(
καλησπερα σας παιδια...
χθες εμαθα οτι τα carefour εφεραν προιοντα και ροφηματα και ειδικα φαγητα της εταιρειας Ατκινς. Μεχρι προτινος τα παρηγγελνα απο την Αθηνα. Χθες ηρθε ο πατερας μου στο σπιτι και μου εφερε προιοντα της σειρας Ατκινς. και μου λεει οτι ηρθαν και στη ΘΕσσαλονικη. Προσωπικα δεν το ηξερα... σας λεω τελευταια φορα ειχα παραγγειλει απο Αθηνα...
Δεν ειναι και φτηνα παντως!!
dimitroula22 αν εισαι αδιαθετη μπορει και να εχεις μεχρι ε κιλα ουπς προς τα πανω . Μη το σκεφτεσαι . Το ειχα παθει και εγω ..........
zoinama ειναι πανακριβα ! 3 ευρω η μπαρα ενδεικτικά ! Μου εχει ξεμεινει ενα αλευρι που καποια στιγμη θελω να ζυμωσω αλλα θυμαμαι οτι ηταν πανακριβο!
ναι μα εμενα ομως ξεκινωντας εγω την αδιαθεσια δεν ειχα κιλα ....τωρα στην 3η μερα πως???γιατι????
Γιατι συμβαινει και αυτο , εισαι στην καρδια της αδιαθεσιας . Ακριβως το ιδιο ειχα παθει . 3 κιλα επανω (δεν θυυμαμαι που το εχω γραψει να το δεις που το έλεγα ). Σε μια διαιτα για εμας τις γυναικες δεν ειναι ολα ευκολα .:sniffle::sniffle::sniffle:
εγω δεν πηρα ουτε ενα κιλο ομως...πωπωωωω........ χαλια διαθεση απο το πρωι που ζυγιστηκα...τι το ηθελα???μου εχει χαλασει ολη την μερα!!!!:mad:
dimitroula και το άγχος φουσκωνει! Βάλε το στερεοφωνικο σου τερμα και χορεψε και θα νοιωσεις καλυτερα ! Και φυσικα μην ζυγιστεις για μια δυο μερες ............
ουτως η αλλως το απογευμα εχω προβα για την παρασταση οποτε θα χορευω πολλλες ατελειωτες ωρες! σ ευχαριστω alma libre μου...μου απαντας αμεσως και μου δινεις δυναμη! δυναμη για να ξεπερασω αυτη την μερα και να παω παρακατω...δυναμη για να μην σταματησω εδω.....
dimitroula22 ειμαστε μια αλυσιδα εδω ............Ο ενας δινει δυναμη στον αλλον , γιατι απλα βιωνουμε το ιδιο προβλημα και ξερουμε πως ειναι ! Καλη προβα κοριτσακι!
να σαι καλα καλη μου.....σ ευχαριστω πολυ πολυ!
http://www.youtube.com/watch?v=Gc4HG...layer_embedded δειτε το! συγκλονιστικο!
αχαχαχχαχαχαχα ωραιος. *για το ιντρο λεω*
Τη εχει φιλοσοφισει τη ζωη του μια χαρα.
Απίστευτος...τόση δύναμη και θάρρος...:thumbup:
Quote:
Originally posted by dimitroula22
http://www.youtube.com/watch?v=Gc4HG...layer_embedded δειτε το! συγκλονιστικο!
τι μου κανετε???? εφυγαν τα μισα...μαλλον κατακρατηση θα ηταν,.... μισο κιλακι μου εμεινε!!!! αντε με το καλο....εσεισ πωσ ειστε????/
μπραβο αγαπη μου..ειδες?και εγω με την περιοδο νοιωθω φουσκωμενη αλλα ξερω μολις τελειωσω θα δειξει...
εγω δεν ενιωθα πρησμενη καλη μ...ειχα ολοκληρο κιλο πανω.. 1.200 για την ακριβεια!
θα φυγει μαναρακι μου..δεν ειναι στο χερι του..:-))
ναι ευτυχως φευγει ηδη..... εσενα καιρο ειχαμε να σε δουμε εδω.....που χαθηκες?? dukan κανεισ???βλεπω καλο μου φευγουν σιγα σιγα τα κιλακια σου...ποσο σε ζηλευω......
dukan ξεκινησα ναι και παει μια χαρα..ευχαριστιεμαι γιαουρτι(ειμαι γιαουρτομανης..χαχαχα) σιγα σιγα φευγουν..οχι οπως στην αρχη αλλα οκ...
το θεμα ειναι ν φευγουν..οχι με ταχυτητα απαραιτητα!!! ποσο χανεις την εβδομαδα εσυ με την ντουκαν????
ενα κιλο την εβδομαδα μεσο ορο μπορει και εναμισι...αλλα ηδη προερχομαι σε διατροφη απο το γεναρη(ατκινς)..αν την ξεκιναγα τωρα θα χανα πιο πολυ πιστευω...
μια χαρα εισαι βρε...εγω αυτο το μηνα εχασα μονο 3.5 κιλα :thumbdown: αλλα ελπιζω αυτο το μηνα να χασω πιο πολλα....βλεπεισ αυτο το μηνα ειχα και το χειρουργειο κ με πηγε μαλλον πισω! μπραβο σου παντωςςςς........... τετοια απωλεια.... χαρας το κουραγιο σου.... με την ατκινς ποσα εχανεσ????την εβδομαδα περιπου........
τον πρωτο μηνα εχασα 10-12 απο οτι θυμαμαι...ιδιος ρυθμος περιπου μετα, απλα τωρα με βολευει που τρωω γιαουρτακια....σ ευχαριστω απλα επρεπε να κανω κατι..πολλα τα κιλα...
εγω γιατι εχασα μονο 5???? βεβαια εχασα κ αυτο ειναι το σημαντικο μα αλλο 10 κ αλλο 5 :puzzled:
οταν εκανες ατκινς τι ετρωγες??? να ξερω μηπως καπου κανω λαθος και δεν μου παει τοσο καλα!
το πρωι ετρωγα παντα αυγα με μπεικον...αν πειναγα δεκατιανο ετρωγα γαλοπουλα..το μεσημερι κρεας ή τονο με ενα μπωλακι σαλατα,το απογευμα παλι γαλοπουλα με ελιες,και το βραδυ ετρωγα συνηθως σκετη πρωτεινη...δεν εκανα πολλες εναλλαγες με βολευε το ιδιο καθε μερα ωστε να μην πονοκεφαλιαζω τι θα τρωω..μια χαρα ειναι τα πεντε δημητρουλα..μακαρι καθε μηνα να χανουμε πεντε κιλα...
καλα ναι σιγουρα.....αυπνιες κ εσυ?????
Μην ξεχνας οτι ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος.Η migg με αλλα κιλα ξεκινησε και συ με αλλα.Αν ξεκινουσες με 65 κιλα μπορει και να χανες με πιο αργο ρυθμο.Προσωπικα ξεκινησα διαιτα τελος Δεκεμβρη(αν δεν κανω λαθος)και μεχρι σημερα εχασα 11κιλα.Αλλοι τα χανουν αυτα σε 1μηνα, εγω σε 5 (με πολλες ατασθαλιες βεβαια)αλλα δεν απελπιζομαι.Προτιμω να τα χανω αργα παρα γρηγορα και να χαλαρωσω.Προπαντων στο προσωπο οπως επαθε μια φιλη μου.Quote:
εγω γιατι εχασα μονο 5???? βεβαια εχασα κ αυτο ειναι το σημαντικο μα αλλο 10 κ αλλο 5 :puzzled:
Μην αγχωνεσαι και θα τα χασεις τα κιλα.
ναι μωρε δεν αγχωνομαι απλα απορω.... θα φυγουν...στο χερι μας ειναι εξαλλου
σχεδον καθε βραδυ αλλα ειχα και τον μεγαλο με πυρετο οποτε που να κοιμηθωQuote:
καλα ναι σιγουρα.....αυπνιες κ εσυ?????
χαχαχα αχ βρε μανουλα σε καταλαβαινω..... εγω καθε βραδυ απ το χειρουργειο κ μετα...δεν ξερω γτ......
το πες στο γιατρο σου?
ti oti den koimamai???ti ftaiei o giatros pou egw eimai xazo k vlepw efialtes???den einai organiko psyxologiko einai :)
αργα,αλλα σταθερα 141,8 επιτελους ειδα το 1 μπροστα!!!
Quote:
Originally posted by Αδαμαντια
αργα,αλλα σταθερα 141,8 επιτελους ειδα το 1 μπροστα!!!
:love::love::love: αχ πόσο μου αρέσει που αργά αλλά σταθερά πας προς τα κάτω !
θα περασει,μπορει να ναι απο το χειρουργειο...υπομονη...μπρα βο αδαμαντια..τελεια...
απο το χειρουργειο????????????????
Απο το στομα σου και στου τεβε το αυτι!!!!
Δεν με βλεπω να κανω χειρουργειο η μονη μου ελπιδα ειναι ο κυριος ατκινς μου φαινεται!
να σαι καλα αγγελουδακι μου,αντε αντε κι εσυ προς τα κατω σταθερα,αλλα γρηγορααααααα!!!!!!!!!!!!!
καλη μου αδαμαντια γ μενα λεει η μιγκ το χειρουργειο.... μπραβο για την απωλεια σου..... ετσι με το καλο και θα χαθουν ολα τα κιλα!