ναι αλλα το επομενο Σαββατο να νιωσεις ελευθερη χωρις ενοχες ε???
Εμενα μου εβαλες ιδεες με τα πιτογυρα και πηρα 1 αλλα δεν ειχα ορεξη να το φαω. Μου αρεσε αλλα δεν ειχα ορεξη. Δεν παμε καλα!!! Εφαγα λιγο σημερα, ισως φαει κατιτις πιο μετα.
Printable View
ναι αλλα το επομενο Σαββατο να νιωσεις ελευθερη χωρις ενοχες ε???
Εμενα μου εβαλες ιδεες με τα πιτογυρα και πηρα 1 αλλα δεν ειχα ορεξη να το φαω. Μου αρεσε αλλα δεν ειχα ορεξη. Δεν παμε καλα!!! Εφαγα λιγο σημερα, ισως φαει κατιτις πιο μετα.
για να μην πεσω παλι στη παγιδα το τυψεων θα κανονισω νωριτερα τι θα φαω και στανταρ δε θα ναι γλυκο :P:P:P:P ισως δυο πυτογυρα :P:P:P:P κια μετα αμα θελω τοσο και αφου τα φαω μια παστα αλλα πρωτα θα τα φαω και μετα μα θελω, δεν τη ξαναπαταω ( λεμε τωρα ) :P:P
να το πω κι δω να μοιραστω τη χαρα μοθ?????????? ειδα 55555555555555555555555555555555555!!!!!!!!!!!!!!! !! (δευτερο ψηφιο ε ε ε ε ε ε ε μη ξεχνιομαστε):yes::yes::yes::yes::bounci ng::bouncing::bouncing::bouncing::bouncing: 95.7!!!!
Το κορυφαιο ειναι πως πρωινιατικο στις 8 ημουν 96.7, οχι μονο δεν ειχα χασει, ειχα παρει!!! Ε πηρα το πρωινο μου και λεω δε βαριεσαι, ειμαι και λιγο αδιαθετη (ευτυχως δε μου ηρθαν κανονικα μονο λιγο αιματακι μαλλον απο το αγχος). Τωρα ζυγιστηκα φαγωμενη με πρωινο ενδιαμεσο γευμα!!! και ηταν -1!!!!!
sweetOctober μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοο τα πας περίφημαααααααααααααααααα ααααααααα
:smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smile grin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin:: smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smileg rin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::s milegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegr in::smilegrin::smilegrin::smilegrin:
νομιζω τα παω καλα, η αυτοσυγκρατηση μου σε ολους τους τομεις ειναι αξιοθαυμαστα αυξημενη! Δεν εχω λογια να περιγραψω ποσο υπεροχα νιωθω, ακομα κι οταν ολαααααααααααα ειναι μαυρα, παιρνω ικανοποιηση οτι εγω φερθηκα σωστα, εφαγα σωστα, εκανα σωστα πραγματα για μενα και τους αλλους. Σταματαω τωρα μη με ματιασω και κανω κανενα υπερφαγικο και πεσω στα ταρταρα :P :D :D :D Ζυγος ο αναποφασιστος! Τι ζωδιο εισαι συ αιγλιτσα?
Μπράβο παιδιά έτσι να ακούμε και ευχάριστα εδώ μέσα!!!!!!
παρθένος γι αυτο ειμαι πολυ της τελειοτητας και τρελενομαι οταν βγαινω εκτος προγραμματος :sniff:Quote:
Originally posted by sweetOctober
νομιζω τα παω καλα, η αυτοσυγκρατηση μου σε ολους τους τομεις ειναι αξιοθαυμαστα αυξημενη! Δεν εχω λογια να περιγραψω ποσο υπεροχα νιωθω, ακομα κι οταν ολαααααααααααα ειναι μαυρα, παιρνω ικανοποιηση οτι εγω φερθηκα σωστα, εφαγα σωστα, εκανα σωστα πραγματα για μενα και τους αλλους. Σταματαω τωρα μη με ματιασω και κανω κανενα υπερφαγικο και πεσω στα ταρταρα :P :D :D :D Ζυγος ο αναποφασιστος! Τι ζωδιο εισαι συ αιγλιτσα?
mpravo αγορινα μου, πες και σε μας τομυστικο!!! Πολυ με ανεβαζεις, σημερα ειμαι 2 κιλα πανω και το χρειαζομαι για να μη πεσω σε υπερφαγιες...κατι τα 2 κιλα επειδη εφαγα αυτα που ηθελα πραγματικα, κατι πολυ ασχημες καταστασεις απο το Σαββατο...με φοβαμαι. Τωρα λιγοτερο. Σε ευχαριστω!!Quote:
Originally posted by Tassos67i
Τώρα πραγματικά καταλαβαίνεις πως νοιώθω τόσο καιρό εγώ! Οι αναποδιές, τα ζόρια και οι εκπλήξεις πάνε σύννεφο σε επαγγελματικά και προσωπικά, η διάθεση άστα να πάνε, αλλά κανένας επηρεασμός στη διάθεση για φαγητό. Τίποτα! Και κοντεύει χρόνος! Αδιανόητο αλλά αληθινό!Quote:
...Δεν εχω λογια να περιγραψω ποσο υπεροχα νιωθω, ακομα κι οταν ολαααααααααααα ειναι μαυρα, παιρνω ικανοποιηση οτι εγω φερθηκα σωστα, εφαγα σωστα, εκανα σωστα πραγματα για μενα...
Αιγλη μου παλιοζωδια ευαισθητα και τα δυο...Μαγδα νομιζω οτι το κλιμα στο φορουμ εχει αρχισει να ανεβαινει! πες μας και τα δικα σου! Παιδια κατι πατησα και βγηκε απο κατω μια μπαρα που λεει web console, debugger, inspector, style editor. Εχει ολες αυτες τις επιλογες το φορουμ ή ο υπολογιστης μου????
Γεια σας παιδια.. ειστε καλα;;Εγω χαλια.. Υπερφαγικο μετα απο δυο μηνες.. Συναισθηματικη υπερφαγια και μαλιστα με γλυκα.. ειμαι πολυ στεναχωρημενη που δεν εφαγα επειδη τπ ηθελα αλλα επειδη δεν ημουν καλα ψυχολογικα.. Και αφηστε που κανω πρωτεινικη τοσο καιρο και τβρα με τοση ζαχαρη μαζεμενη ζαχαρη δεν ξερω τι θα συμβει και πως να το αντιμετωπισω.. Αν μπορςι καποιος να με βοηθησει βρε παιδακια.. τι να κανω;;Πως το αφησα να μου συμβει αυτο ρε γαμωτο..
elenitsa, καταρχην ηρεμησε! Βαθιες αναπνοες, φφφ φφφ φφφ! και τωρα προσπαθησε να ξεχασεις τις τυψεις που νιωθεις.
οκ, υπερφαγικο. ειναι χαλια συναισθημα αλλα οτι εγινε εγινε
σκεψου τι θα κανεις απο δω και μετα
wx παιδια μπηκα να πω μιακαλησπερα γιατι το ειχα ξεχασει ανοιχτο αλλα βλεπω για υπερφαγικο και ειλικρινα συγχωρεστε με αλλα ειναι περα απο τις αντοχες μου, συγνωμη ελενιτσα μου, θα σε βοηθησουν οι αλλοι........
Elenitsa εγω το εκανα τη προηγουμενη βδομαδα με παρα παρα πολλά γλυκα, μετα ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκα, με πειραξε η τοσο αποτομη ζαχαρη και νομιζα οτι θα σκασω... η συναισθηματικη υπερφαγια ειναι οτι χειροτερο.. προσπαθησε να το ξεχασεις, συγχωρεσε τον εαυτο σου εξαλλου δεν εκανες και κανενα εγκλημα και ξεκινα απο κει που χες μεινει και ολα καλα :D;)
εΛΕΝΙΤΣΑ πως εισαι σήμερα? Ελα κόντεψα να κυλησω κι γω, τί μας πιάνει πια όλες μαζί? Είναι καμμιά όρθια να σηκώσει και τις άλλες? Κορίτσια εγώ επέστρεψα κατευθείαν, σκέφτηκα μια να μη φάω την υπόλοιπη μερα αλλά όπως το σκέφτηκα το έδιωξα. Αιγλη πινω φρεντο καπουτσινο θεικο ε, εχουμε παρει καλη καφετιερα και τον κανω σπιτι, αλλα το γαλα το χτυπαω με το χερι, γινεται τελειος...
τζα!
τι μου κανετε;
εγω χαθηκα ξερω ξερω αλλα κιλα δεν εβαλα απλα εμεινα στα ιδια και λιγο παρακατω.
ετρεχα με μια μικροεπεμβασουλα που εκανα -εβγαλα ενα λιπωμα στη μασχαλη μου- ο μικρος αρρωστησε γερα με πυρετους και ωτιτδες καλοκαιριατικα και γω κλαταρα απ ολα αυτα και νταξ δε θελει πολυ ο ανθρωπος.
ουτε ξερω τι στοχους ειχα,φυσικα δε τους πετυχα τωρα τον επομενο στοχο θα τον σκεφτω καλα και θα τον γραψω αλλη φορα!
χαιρομαι που σας ξαναβρισκω!
εσεις τι κανετε;;;
βρε βρε σαν τα κρυα τα νερα, σημερα ξεθαψα το θεμα που εγραφα και σε θυμηθηκα!!! περαστικα σε ολα, υπομονη, μολις ξεκουραστεις λιγο επιστρεφεις! Μου ελειψες! Ποσα κιλακια εισαι? Ειμαστε μαζι? (εμενα ειναι +2 απο το τικερ γιατι δεν ημουν καλο κοριτσι 2 μερες :P ). Σε περιμενω να επιστρεψεις!
** εχω πολυ καλο κινητρο για να χασω κιλα αργα σταθερα και για παντα...δεν αποκλειουμε πια το να κανουμε δευτερο παιδακι :) :) :) :) :) καταλαβαινεις τη χαρα μου!!!
Elenitsa έλα δεν πειράζει και αυτό στο πρόγραμμα είναι, συνεχίζεις κανονικά και κάνεις την ανήξερη :smilegrin:Quote:
Originally posted by Elenitsa
Γεια σας παιδια.. ειστε καλα;;Εγω χαλια.. Υπερφαγικο μετα απο δυο μηνες.. Συναισθηματικη υπερφαγια και μαλιστα με γλυκα.. ειμαι πολυ στεναχωρημενη που δεν εφαγα επειδη τπ ηθελα αλλα επειδη δεν ημουν καλα ψυχολογικα.. Και αφηστε που κανω πρωτεινικη τοσο καιρο και τβρα με τοση ζαχαρη μαζεμενη ζαχαρη δεν ξερω τι θα συμβει και πως να το αντιμετωπισω.. Αν μπορςι καποιος να με βοηθησει βρε παιδακια.. τι να κανω;;Πως το αφησα να μου συμβει αυτο ρε γαμωτο..
Εγώ έκανα τα υπερφαγικά της ζωής μου τις προηγούμενες ημέρες αλλά σημασία έχει να συνεχίζουμε, και μόνο που τριγυρνάμε εδώ καλό είναι, σημαίνει ότι δεν εγκαταλείπουμε τον αγώνα! Συνεχίζουμε έστω αργά αλλά συνεχίζουμε. Περιμένω νέα. Γράψε ακόμη και αν συνεχίζεις τα υπερφαγικά! Στο κάτω κάτω αυτό είναι το νόημα του φόρουμ και ειδικά αυτού του θέματος, η στήριξη στα ζόρικα! Όταν σκαλώνουμε!
Περιμένω νέα :yes:
Καλώς την! Τι καλά που έχασες ενώ είχες να αντιμετωπίσεις τέτοια ζόρια! Μπράβο, είσαι σε πολύ πολύ καλό δρόμο!Quote:
Originally posted by lineal
τζα!
τι μου κανετε;
εγω χαθηκα ξερω ξερω αλλα κιλα δεν εβαλα απλα εμεινα στα ιδια και λιγο παρακατω.
ετρεχα με μια μικροεπεμβασουλα που εκανα -εβγαλα ενα λιπωμα στη μασχαλη μου- ο μικρος αρρωστησε γερα με πυρετους και ωτιτδες καλοκαιριατικα και γω κλαταρα απ ολα αυτα και νταξ δε θελει πολυ ο ανθρωπος.
ουτε ξερω τι στοχους ειχα,φυσικα δε τους πετυχα τωρα τον επομενο στοχο θα τον σκεφτω καλα και θα τον γραψω αλλη φορα!
χαιρομαι που σας ξαναβρισκω!
εσεις τι κανετε;;;
Ελπίζω τώρα να είστε εντάξει!
μπραβο μπραβο πας πολυ καλα ε;Quote:
βρε βρε σαν τα κρυα τα νερα, σημερα ξεθαψα το θεμα που εγραφα και σε θυμηθηκα!!! περαστικα σε ολα, υπομονη, μολις ξεκουραστεις λιγο επιστρεφεις! Μου ελειψες! Ποσα κιλακια εισαι? Ειμαστε μαζι? (εμενα ειναι +2 απο το τικερ γιατι δεν ημουν καλο κοριτσι 2 μερες :P ). Σε περιμενω να επιστρεψεις!
** εχω πολυ καλο κινητρο για να χασω κιλα αργα σταθερα και για παντα...δεν αποκλειουμε πια το να κανουμε δευτερο παιδακι :) :) :) :) :) καταλαβαινεις τη χαρα μου!!!
εγω ειμαι 96.8 οσο λεει το τικερ μου,ειχα κολλησει στα 97-98-99 αντεβοκατεβαινα αλλα απο δευτερα ξεκινησα παλι δυναμικα γιατι νταξει φτανει το διαλειμμα!
χαιρομαι που πατε για 2ο κι εγω θελω πολυ αλλα ας χασω τα κιλα μου και βλεπουμε!!!
ευχαριστω!Quote:
Originally posted by need2loose
Καλώς την! Τι καλά που έχασες ενώ είχες να αντιμετωπίσεις τέτοια ζόρια! Μπράβο, είσαι σε πολύ πολύ καλό δρόμο!
Ελπίζω τώρα να είστε εντάξει!
ασε πολλα ζορια τσακιστηκε ο οργανισμος μου και ακομα με φαρμακα ειμαι αντε να επανελθω κανονικα συντομα!
ο μικρος παιρνει ακομα αντιβιωση αλλα κι αυτος παει πολυ καλυτερα δε το συζητω και η διαιτα συνεχιζετε και πιο δυναμικα ερχεται και καλοκαιρι,αργει βεβαια με τοσες βροχες και κρυα αλλα που θα παει;θα ρθει
καλως σας ξαναβρηκα!
Δίκιο έχεις και εγώ το σκεφτόμουνα!!!!Quote:
Το μεταφέρω εδώ γιατί στο "Τι έφαγα" προβλέπω να πέφτει κράξιμο :P
Καταλαβαίνω τι λες, μου θυμίζεις εμένα σε σχέση με τους διαιτολόγους.Quote:
Ποτέ δεν άκουσα κανέναν γυμναστή. Φρόντιζα να μαθαίνω διαβάζοντας και παρατηρώντας αλλά κι ακούγοντας το σώμα μου. Αν περιμένεις από έναν συνοικιακό γυμναστή να καταλάβει το σώμα σου...εδώ οι επαγγελματίες αθλητές με ατομικούς προπονητές παθαίνουν ζημιές.
Προσπαθούσα να το ακούσω το σώμα μου, πρόσεχα να μη τα χαλάσω όλα και αναγκαστώ να μείνω μακριά από το γυμναστήριο. Τελικά από αλλού πρόσεχα
(προσπάθησα να μη πηγαίνω παραπάνω από 3 φορές την εβδομάδα γυμναστήριο για να μην επιβαρύνω πολύ το σώμα μου) και από αλλού το βρήκα! Το κακό είναι ότι μου άλλαξε σχεδόν όλες τις ασκήσεις που έκανα το πρώτο δίμηνο και δεν μπορούσε να καταλάβω τι από όλα μου έκανε κακό, μπορεί βέβαια να ήταν παραπάνω από ένα.
Ο.Κ. δεν την ξανακάνω ποτέ!Quote:
Κωπηλατική! Πολύ επίπονη άσκηση! Συνδιάζει τεχνική και πολλές μυϊκές ομάδες σε οριακή καταπόνηση! Έτσι και κουραστείς και χαλάσεις την τεχνική...Προσωπικά ποτέ δεν τη συμπάθησα. Πάντα προτιμούσα να γυμνάζω κάθε μυϊκή ομάδα όσο το δυνατόν πιο απομονωμένη.
Το θέμα είναι ότι όταν πονάει η μέση πονάει και το ισχίο και χτυπάει και γόνατα!Quote:
Κι εγώ πήγαινα αλλά πχ δεν έκανα μπάρα Τ. Έκανα κωπηλατική με αλτήρα. Οπότε και πλάτη γύμναζα και η μέση δεν επιβαρυνόταν. Ή γύμναζα οτιδήποτε άλλο που δεν επιβάρυνε την μέση. Πάντως δεν σταματούσα ποτέ.
Το ισχίο μάλιστα μου δίνει τη μεγαλύτερη ενόχληση. Τι μου μένει να κάνω; Ασκήσεις για πλάτη, ώμους, χέρια! Οι κοιλιακοί σε αυτή τη φάση φοβάμαι μήπως μου κάνουν κακό!
Αυτό που με καίει βέβαια περισσότερο είναι οι γοφοί και οι γλουτοί! Αυτές μάλλον επιβαρύνουν το ισχίο. Αναρωτιέμαι όταν κάποια στιγμή γυρίσω στο γυμναστήριο πως να συνεχίσω, από ότι φαίνεται δεν μπορώ να στηριχτώ σε αυτόν τον γυμναστή!
Σήμερα το πήρα σοβαρά! Θα ψάξω να βρω τι μπορώ να κάνω!Quote:
Πάντα υπάρχουν εναλλακτικές ασκήσεις.
Αν μου δώσεις λίγη από την πειθαρχία σου στη διατροφή θα σου δώσω και εγώ όρεξη για γυμναστική :PQuote:
Μπράβο διάθεση! Μήπως περισσεύει λίγη; :P
Πέρα από την πλάκα θεωρώ ότι έχω όρεξη επειδή αυτόν τον καιρό δεν εργάζομαι συστηματικά! Όταν δούλευα δεν μου έμενε όρεξη και διάθεση για γυμναστική!
Αχ τι καλά!!! Θα μου μείνουν και τα 300 γρ μυικού ιστού που κατάφερα να χτίσω!!!! :smilegrin:Quote:
Διατήρησα υψηλό μεταβολισμό, μυϊκή δύναμη και μάζα για χρόνια. Αλλά γυμναζόμουν πολύ διαφορετικά απο εσένα και πολλά χρόνια. Λογικά για αρκετό καιρό θα έχεις ανεβασμένο μεταβολισμό. Τα υγρά θα φύγουν πολύ γρήγορα. Ο μυϊκός ιστός δεν χάνεται εύκολα αν τρως σωστά. Και ειδικά με το σαβούριασμα που λες ότι κάνεις δεν θα χάσεις τίποτα.
Εσύ βέβαια έκανες σοβαρή γυμναστική για μεγάλο διάστημα , καμιά απολύτως σχέση με εμένα!
Failure doesn't mean you are a failure... it just means you haven't succeeded...... yet.
Robert Schuller
αχ ρε Τασο πρωινιατικο, κωπηλατικη με αλτηρες, ασε με στον πονο μου που θα πρεπει να περιμενω μεχρι Σεπτεμβρη, κι αν!!! Μου λειπει πολυ...να εχω αλλο ενα κινητρο, να αδυνατισω μεχρι τοτε να νιωθω καλυτερα, πιο μαχημη. Πολλα κινητρα εχω ξαφνικα και αγχωθηκα!!
Τασο οταν θα αρχισω θα σε πεθανω στα μηνυματα, ή δε θα μου ξαναμιλησεις ή θα αρχισεις κι συ! Στο υπογραφω! Θα ειναι και εικονογραφημενα!!!
κι γω αρχιζω σημερα παλι, δε λεει αλλο, ενταξει χαλαρωσα αρκετα.Quote:
Originally posted by lineal
μπραβο μπραβο πας πολυ καλα ε;Quote:
εγω ειμαι 96.8 οσο λεει το τικερ μου,ειχα κολλησει στα 97-98-99 αντεβοκατεβαινα αλλα απο δευτερα ξεκινησα παλι δυναμικα γιατι νταξει φτανει το διαλειμμα!
χαιρομαι που πατε για 2ο κι εγω θελω πολυ αλλα ας χασω τα κιλα μου και βλεπουμε!!!
Για παιδακι βρε σε λιγα χρονια, οχι τωρα βεβαια με τοσα κιλα και τετοια κριση. Ομως το ειχαμε αποκλεισει, η αλλαγη ηταν ευχαριστη γιατι ειναι συνεπεια αλλων παραγοντων....επισης η αισθηση "δε θαα κανω αλλο παιδι" με σκοτωνε
Μαγδα μου μαγνητικη παντα ζητανε....ή και ακτινες. κι γω τα εχω αμελησει με την εγγυμοσυνη σιγα μην εκανα, κι ας επιτρεποταν μαγνητικη. πωπω πρεπει να παω για ξεσκονισμα, δεν εχω δικαιολογιες πια. Απο Σεπτεμβρη ΟΛΑ. Δεσμευομαι.
Παιδια πως κανετε αυτο με τα quote??? Ειναι πολυ δυσκολο δεν ειναι?
http://physio.gr/article_read.asp?id=641 μαλλον εχω αυτο στο λινκ.......................... απο περυσι, με εξαρση ανα διαστηματα. Πρεπει να το ειχα και στην εγγυμοσυνη προς το τελος αλλα τοτε δεν εδωσα σημασια.
Σε τί γιατρό παω? Εχω διαγνωμσνεο συνδρομο καρπιαιου σωληνα στο δεξι χερι και μετα τη γεννα εχω και στο αριστερο, αλλα οχι διαγνωσμενο (μουδιασματα, πονος, δε μπορεις να σηκωσεις αντικειμενα, σου πεφτουν). Επισης ειχα και θεμα με τον ενα μου ωμο προσφατα πολυ μεγαλο, αλλα εκει ειναι τραυματισμος απο το γυμναστηριο που...αναζωπυρωθηκε με το μωρο.
Σε τι γιατρο παω για ολα αυτα?
Φυσικα εχω και τη μεση μου παρα πολλα χρονια και ειχαπαει σε ορθοπεδικο, πρεπει να κανω ακτινες και μαγνητικη. Ειχα αρχισει να τα ψαχνω ολα πριν μεινω εγγυος αλλα εμεινα κατευθειαν και τα αμελησα.................................... ......νιωθω τυψεις τωρα που εχει περασει ενας χρονος και δεν τα κυνηγησα.
Οχι δεν είναι δύσκολο απλά αρχίζεις τη κάθε φράση με [κουοτ]Quote:
Μαγδα μου μαγνητικη παντα ζητανε....ή και ακτινες. κι γω τα εχω αμελησει με την εγγυμοσυνη σιγα μην εκανα, κι ας επιτρεποταν μαγνητικη. πωπω πρεπει να παω για ξεσκονισμα, δεν εχω δικαιολογιες πια. Απο Σεπτεμβρη ΟΛΑ. Δεσμευομαι.
Παιδια πως κανετε αυτο με τα quote??? Ειναι πολυ δυσκολο δεν ειναι?
και κλείνεις με [/κουοτ].
Οπου κουοτ=quote
και σβηνεις τα ενδιαμεσα? εννοω τα "απανωτα" quote πως τα κανετε, αν υπαρχει αλλο κολπο πχ να μαρκαρεις αυτα που θες? (λεω εγω τωρα η ασχετη)
Ξεκινάς κάνοντας quote το μήνυμα όπως πάντα. Στο σημείο που θέλεις να κάνεις το πρώτο σου σχόλιο κλείνεις τη παράγραφο με /quote. Αφού σχολιάσεις, πας παρακάτω στο μήνυμα ανοίγεις την επόμενη παράγραφο με quote πάλι και τη κλείνεις στο σημείο που θέλεις να σχολιάσεις με /quoteQuote:
και σβηνεις τα ενδιαμεσα? εννοω τα "απανωτα" quote πως τα κανετε, αν υπαρχει αλλο κολπο πχ να μαρκαρεις αυτα που θες? (λεω εγω τωρα η ασχετη)
πχ. αρχικό μήνυμα:
Γεια σου Δήμητρα
Τι κάνεις;
το κάνεις ως εξής
quote Γεια σου Δήμητρα /quote
Γεια σου Μάγδα
quote Τι κάνεις; /quote
καλά είμαι, εσύ;
*στα quote ανοίγεις και κλείνεις με []
και τα ενδιαμεσα τα σβηνεις? :puzzled: αν ναι ετσι ξερω να το κανω αλλα ειναι διαδικασια.....................στα προσωπικα μηνυματα πως το κανεις? παιρνεις οπως ειναι το quote και το πας για αποστολη με τις διορθωσεις που λες?
Σαρα σε ευχαριστω ειδα τη μεριδα σου, τωρα τρωω τα μπιφτεκια, 2 παλαμες εβαλα, 4 μικρα μπιφτεκακια, αμα χορτασω θα φαω λιγοτερο. Δεν ειμαι για πεινες σημερα, εχει παιδικο παρτυ. Και αυριο. Και αποφασισα στο ενα απο τα δυο να μη φαω τιποτε. Να κανω τη διαφορα. Γιατι πρεπει να τρωω στα παιδικα παρτυ? Ας βγω με μια φιλη να φαω.
Ναι, τα ενδιάμεσα τα σβήνεις!Quote:
και τα ενδιαμεσα τα σβηνεις? :puzzled: αν ναι ετσι ξερω να το κανω αλλα ειναι διαδικασια.....................στα προσωπικα μηνυματα πως το κανεις? παιρνεις οπως ειναι το quote και το πας για αποστολη με τις διορθωσεις που λες?
Σαρα σε ευχαριστω ειδα τη μεριδα σου, τωρα τρωω τα μπιφτεκια, 2 παλαμες εβαλα, 4 μικρα μπιφτεκακια, αμα χορτασω θα φαω λιγοτερο. Δεν ειμαι για πεινες σημερα, εχει παιδικο παρτυ. Και αυριο. Και αποφασισα στο ενα απο τα δυο να μη φαω τιποτε. Να κανω τη διαφορα. Γιατι πρεπει να τρωω στα παιδικα παρτυ? Ας βγω με μια φιλη να φαω.
Είναι διαδικασία πράγματι, αξίζει να το κάνεις μόνο σε μεγάλα μηνύματα για να έχεις control στο τι ειπώθηκε και τι απαντάς. Βοηθάει νομίζω για να γίνεται καλύτερος διάλογος.
Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τα προσωπικά μηνύματα.
μεγαλη διαδικασια!!! Το εχω κανει σε προσωπικο μηνυμα, οπου και χανεσαι αν θες να απαντησεις μεχρι να γραψεις, ειδικα με ενα παιδι να σου τραβαει το χερι, τα ξεχνας. Η εντολη quote ισχυει μονο στο φορουμ? Τί κωδικας ειναι αυτος και που υπαρχει? Σας ζαλισα αλλα ξερω οτι τα ξερετε και ειπα να ρωτησω, οταν με βαρεθεις ρωτα με αν ζυγιστηκα σημερα :P
Πως τα καταφερα παλι;;;;
Απο το μεσημερι και μετα εφαγα κι εγω δεν ξερω τι!
Κι ανευ λογου και αιτιας
Νιωθω χαζη
Τοση προσπαθεια χαμενη
δεν είναι αργά σάρα! τουλάχιστον έφαγες σε καλή χρονική στιγμή.
εγώ σήμερα αποφάσισα να φάω σουβλάκι πίτα. έχω να φάω κρέας κανένα μήνα, οπότε το προγραμμάτισα και μετά τη γιόγκα, πίτα κόκα κόλα ζίρο και ταινία ;p
ναι αλλα απο ποσοτητα! γλυκα στο φουλ
κανείς δεν παχαίνει σε μια μέρα.
δεν αξίζει να χαλιόμαστε γι αυτό, πόσο μάλλον όταν το φαγητό υποτίθεται πως είναι απόλαυση!
το ξερω. απλα ειναι η αισθηση πως χανω τον ελεγχο καθε φορα που πλησιαζω το στοχο μου
Γεια σας παιδακια.. Ευχαριστω παρα πολυ για τη στηριξη και τη βοηθεια! Νιωθω λιγο καλυτερα αλλα δεν εχω μπει στο κανονικο μου προγραμμα.. εκανα μικρη παρασπονδια και χτες και σημερα.. Σκεφτομαι μηπως να το παω ετσι μεχρι να καταφερω να παρω λιγο τα πανω μου.. Βεβαια ειναι λιγο επιφοβο αλλα πραγματικα δε μπορω να κανω κατι αλλο τη δεδομενη χρονικη περιοδο.. πηρα βεβαια μισο κιλο αλλα πραγματικα δεν εχω κουραγιο να στεναχωρηθω αλλο..Μαγδουλα εχεις δικιο, θα γραφω κι ας μην ειναι ευχαριστα τα νεα.. " κοψε και μοιρασε στα δυο..".
Τι να πω βρε Τάσο με τόσους πόνους από εδώ και εκεί δεν ξέρω τι μου γίνεται! Άλλοτε τα γόνατα πονάνε ανεξάρτητα άλλοτε όλα μαζί! Στον γιατρό ανέφερα και αυτό το θέμα και μου είπε ένα - ένα πρώτα θα δούμε την μέση! Νομίζω ότι δεν πρέπει να σχετίζονται γιατί ξέρω πως έχουν φτάσει να πονάνε. Από εχθές που διαβάζω συνέχεια για το θέμα τείνω να πιστεύω ότι είναι μόνο ισχιαλγία και όχι οσφυοισχιαλγία . Σίγουρα πάντως πρέπει να πάω για μαγνητική, το θέμα είναι ότι έχω αλλαγή ταμείου και καθυστερεί η νέα ασφάλιση, η μαγνητική χωρίς ταμείο είναι γύρω στα 280 ευρώ.... οπότε λέω να κάνω λίγη υπομονή.Quote:
Μάγδα νόμιζα ότι πονούσαν από μόνα τους τα γόνατά σου. Αν κατάλαβα καλά πονάνε λόγω της οσφυαλγίας;!Quote:
Originally posted by need2loose
Το θέμα είναι ότι όταν πονάει η μέση πονάει και το ισχίο και χτυπάει και γόνατα!
Πρόσεξε το θέμα της σπονδυλικής στήλης. Αν όντως έχεις τέτοιο θέμα μπορείς να φτάσεις μέχρι επέμβαση σπονδυλοδεσίας αν δεν προσέξεις και ζοριστείς. Κι αν όχι σε αυτή την ηλικία μπορεί να βάζεις παρακαταθήκη για μεγαλύτερη ηλικία όταν θα ατονήσουν οι κοιλιακοί και οι ραχιαίοι σου.
Αυτή η επέμβαση είναι και πολύ επικίνδυνη (για αναπηρία κάτω άκρων) και υπάρχουν και πολλές αποτυχίες από κακή εφαρμογή που οδηγούν σε συνέχιση πόνων ή αλλαγή της μορφής τους.
Θα σου πρότεινα να μην αναβάλλεις την μαγνητική. Και κατόπιν έναν τουλάχιστον ορθοπαιδικό.
Δε στο λεω για να σε πανικοβάλλω αλλά για να έχεις επίγνωση μέχρι που μπορεί να φτάσει η ελλιπής φροντίδα του προβλήματός σου.
Quote:
Originally posted by Elenitsa
Γεια σας παιδακια.. Ευχαριστω παρα πολυ για τη στηριξη και τη βοηθεια! Νιωθω λιγο καλυτερα αλλα δεν εχω μπει στο κανονικο μου προγραμμα.. εκανα μικρη παρασπονδια και χτες και σημερα.. Σκεφτομαι μηπως να το παω ετσι μεχρι να καταφερω να παρω λιγο τα πανω μου.. Βεβαια ειναι λιγο επιφοβο αλλα πραγματικα δε μπορω να κανω κατι αλλο τη δεδομενη χρονικη περιοδο.. πηρα βεβαια μισο κιλο αλλα πραγματικα δεν εχω κουραγιο να στεναχωρηθω αλλο..Μαγδουλα εχεις δικιο, θα γραφω κι ας μην ειναι ευχαριστα τα νεα.. " κοψε και μοιρασε στα δυο..".
Ωραία χαίρομαι που νιώθεις καλύτερα! Το μισό κιλό δεν είναι τίποτα 3 ημέρες στο πρόγραμμα σου και συνεχίζεις κανονικά από εκεί που είχες μείνει. Τίποτα δεν έγινε, τα πας πολύ καλά! Το ότι ξέφυγες είναι μέσα στο παιχνίδι, ξέρεις τι σκέφτομαι; Σημασία δεν έχει πόσες φορές θα ξεφύγουμε, σημασία έχει να βρίσκουμε και πάλι τον έλεγχο! Αυτό αρχίζω να πιστεύω πλέον. Το φαγητό είναι κάτι που μας αρέσει, αν δεν μας άρεσε δεν θα βρισκόμασταν εδώ να προσπαθούμε να αδυνατίσουμε! Σημασία έχει να μπορούμε να το ελέγχουμε, σίγουρα ο καλύτερος έλεγχος είναι να μη τρώμε μεγάλες ποσότητες αλλά αν αυτό είναι πολύ δύσκολο προς το παρών δεύτερη επιλογή είναι να ελέγχουμε το διάστημα που θα το κάνουμε, να μην αφηνόμαστε τελείως, να ξέρουμε ότι πρέπει να επιστρέψουμε στο πρόγραμμα όσο είναι νωρίς ακόμη. Να μοιάζει με επιστροφή στο πρόγραμμα και όχι με έναρξη δίαιτας από την αρχή, είναι τελείως διαφορετική η ψυχολογία, αν γυρίσεις γρήγορα δεν σου φαίνεται ξένος ο τρόπος διατροφής και συμπεριφοράς όπως όταν απέχεις για καιρό και ξεκινάς τη δίαιτα. Είναι απλά σαν να βρίσκεις τον ρυθμό σου, τουλάχιστον εγώ έτσι νιώθω. Όταν αρχίζει το οικείο να είναι ο σωστός τρόπος διατροφής και το ξένο να είναι το ανεξέλεγκτο σαβούριασμα τα πράγματα πάνε καλύτερα από παλιά!
Γεια σας!!! Επεσε κινηση, εγω που ημουν? Δεν σας ειδα εγκαιρως!!! Να πω εστω και καθυστερημενα οτι χαρηκα πολυ με την Ελενη κι οχι Σαρα μου αυτο συμβαινει, μη κολλας...
Να πω περηφανα πως ο στοχος που ειχα για μεχρι 16 του μηνα να πηγαινω στο διαιτολογο ισχυει αφου εκλεισα νεο ραντεβου για τη Δευτερα!!!
Να βαλω κι αλλο ενα στοχο αφου εκπληρωσα τους προηγουμενους ?
Νεος στοχος "χορτοφαγικη διατροφη μεχρι την αλλη Δευτερα (24/6), χωρις ζυγισμα και αγχος!"
sweetOctober γιατι καλε χορτοφαγική διατα?? ο διατολογος στην ειπε? :o