Originally Posted by
kookoo
το αρνητικο στην ολη υποθεση που δεν σε παει μπροστα σε αυτο το θεμα ειναι οι παγιωμενες αποψεις που εχεις γιατι εισαι πλεον 26 ετων ανθρωπος. δηλαδη αυτα τα ετσι ειμαι και σε οποιον αρεσω και για τους αλλους δεν θα μπορεσω αυτα ειναι "πεισματα"
ΝΑΙ οταν εισαι ο εαυτος και καποια κοπελα σε αποδεχτει για αυτο ειναι οτι πιο ομορφο και πιο αληθινο , και επισης σε αυτον τον κοσμο οτι πιο holiwoodιανο.
δεν εχω παρακολουθησει και τις 68 σελιδες γιαυτο συγχωρα με αν σου λεω πραγματα που εχουν ειπωθει ηδη.
ομως το να βγεις ακουγωντας μουσικη που δεν ειναι η καλυτερη σου, να κανεις μια κουβεντα με καποια που στην ουσια ΧΕΣΤΗΚΕΣ για τιποτα ρουχα και μαλακιες, γενικα το να κανεις πραγματα για μια κοπελα που δεν ειναι "δικα σου" ΔΕΝ ΣΕ ΑΛΛΑΖΕΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟ.
ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ και αυτο που λες για το σεξουαλικο ενστικτο οτι δεν το εχεις ξυπνησει ακομα, αυτο ειναι το θεμα απλα.
και ΟΛΑ τα αλλα που λες για εμενα απο εκει ξεκινανε.
η εκλεκτικοτητα, η επιλεκτικοτητα, το απολυτο του λογου σου, το οτι κανεις δεν βλεπει τις σχεσεις οπως εσυ κ διαφορα αλλα, ΝΟΜΙΖΩ οτι ειναι απο την ελλειψη ερωτικης επαφης και απο το μεγεθος αυτου του προβληματος για εσενα.
δεν σε προσβαλει αυτο που λεω. και πραγματικα καταλαβαινω ολο σου το αγχος. θελεις να βαλεις μια σειρα στη ζωη σου και το ερωτικο κομματι ειναι αρκετα βασικο.
και επισης αυτο που λενε καποιοι για τα "σπιτια του ερωτα"......
κι εγω δεν εχω παει ποτε. και ουτε συμφωνω. ομως δες το σαν μαθημα.
ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΩΤΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ. ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΜΩς ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΑ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ.
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΕ ΑΓΧΩΝΕΙ. οτι φοβασαι πως να κινηθεις. οτι φτιαχνεις πλανο στο μυαλο σου. τι να πιασω πρωτο τι δευτερο για ποση ωρα κ.τ.λ....
ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ παει ΚΟΝΤΡΑ στη θεωρια που εχεις ΔΙΑΛΕΞΕΙ να ακολουθεις για να καλυπτεις τις φοβιες σου(οτι δηλαδη ψαχνω τη γυναικα της ζωης μου κ.τ.λ)
δηλαδη σε ταινιες πορνο γυναικες για παντρεια σε/μας αναβουν????
αρα πρεπει να παραδεχτεις οτι το σεξ σαν σεξ ειναι ευχαριστηση.... ΜΗΝ ΤΟ ΥΠΟΒΙΒΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ , ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΓΓΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ.
ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ.... ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΟΥΣΙΩΔΕΣ.... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
μακαρι να βρεθει ο τελειος συνδιασμος SEX + ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ αλλα ειτε το συναισθημα σκετο ειτε το σεξ με μια κοπελα περιστασιακα, ειναι πραγματα που ΔΕΝσε γεμιζουν πληρως ΟΜΩΣ σε ευχαριστουν