οτι να'ναι με μπολικο καθολου. βαρεθηκα, σας βαρεθηκα, δε σας μπορω. τα λεγαμε κι επι πανεπιστημιου οδο, τα λεγαμε κι οπου αλλου, κρατηστε το παρεακι ζωντανο, μα χωρις εμενα. τσιου τσιου γιατι απο iq ραδικιου.
Printable View
οτι να'ναι με μπολικο καθολου. βαρεθηκα, σας βαρεθηκα, δε σας μπορω. τα λεγαμε κι επι πανεπιστημιου οδο, τα λεγαμε κι οπου αλλου, κρατηστε το παρεακι ζωντανο, μα χωρις εμενα. τσιου τσιου γιατι απο iq ραδικιου.
μετα απο πολυυυυυ καιρο νιωθω θυμωμενη... σε κανα 20λεπτο θα εχει περασει και αυτο...
..αφού είναι περαστικό δεν πειράζει. Πάντως εγώ αισθάνομαι ωραία, γιατί είχαν μείνει λίγα παχυντικά σαρακοστιανά και
σε λίγο θα τα τσακίσω. Ωχ μπουμπουνίζει τώρα! Χτες χιόνι, σήμερα κατακλυσμός. Πού πάμε ωρέ!!!!!!!!!!!!!!!
Με βλέπω μες τον ρομαντισμό πάλι απόψε με τα σπαρματσέτα, αν κοπεί το ηλεκτρικό...
Αισθάνομαι πως χρειάζομαι μια καλή, ζεστή, απαλή γυναίκα να με παρηγορήσει.
ενα μπαφο η Βιολετα, τσιγκολελετα, τσιγκολελετα, λολ. εχουν παγωσει κι εμενα τα χερια μου απ'το κρυο, μου εχει στριψει τελειως κι απ'τη μοναξια, καλα παμε, καλα ειμαστε, θα αντεξουμε σιγουρα μεχρι το 2015. πιο μετα δεν εχει.
Χαχαχα!!!!! Τότε είναι που θα έχεις κλείσει τα 30 ή που θα έχουμε γίνει Βουλγαρία; Ή αμφότερα;
και τα δυο ναι.
Πφφ, άσχημο δεν είναι να περιμένεις πότε θα κάνει ντου κάποιος για να του το παίξεις κουλ;
αισθάνομαι μια αηδία, ώρες-ώρες! "γνώθι σ' αυτόν" ρε παιδί μου. δεν είναι κακό!
δενν εφυγε τελικα... χειροτερο γινεται
Πώς πάει το λεύκωμα? Όταν βγει και θέμα πότε κάνετε σεξ, πρωί απόγευμα ή βράδυ και με ποια μουσική συνοδεία και τι φοράτε θ' αρχίσω ν'ανησυχώ πραγματικά.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
Δεν μπορώ όμως να κάνω κάτι γι' αυτό. Σε λίγο δεν υπάρχει φράγκο ούτε γι' ασπιρίνη. Υπομονή αδέλφια!!!!!!!!!!!! Υπομονή!!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ. sheldon δεν μπορώ να σου στείλω μνμ
Το άκουσες και το άλλο; Στο εξής θα συνταγογραφούνται οι δραστικές ουσίες, αντί για τα ίδια τα φάρμακα, και τα φαρμακεία θα προμηθεύουν με το φθηνότερο αντίστοιχο σκεύασμα τους ασθενείς. Δηλαδή, ούτε λίγο ούτε πολύ, θα εισάγονται φάρμακα από το Πακιστάν! Φαντάζεσαι πόσο έχει να αυξηθεί η θνησιμότητα μετά απ' αυτή την τροπολογία; Η δημόσια υγεία είναι για κάποιους ψιλά γράμματα.
ΥΓ: Για ξαναδοκίμασε
Επειδή έτυχε να δω τη συγκεκριμένη συνομιλία θυμάμαι ότι είπες στη χρήστρια, όχι ευθέως αλλά πλαγίως όπως συνηθίζεις, πως δεν πήρε τα φάρμακά της και ότι "σε κάποια γυάλισε το μάτι πάλι"...γιατί άραγε να το τροποποιήσει αυτό η διαχείριση ενός φόρουμ ψυχολογίας?
Το κακό με την τροποποίηση είναι ότι μετά από αυτήν δε φαίνεται το σχόλιο που έχει τροποποιηθεί.
Άρα λοιπόν, εν προκειμένω όλα εξηγούνται μια χαρά.
To τελευταίο πράγμα που με απασχολεί αυτήν τη στιγμή είναι τι σκέφτονται οι άλλοι.
Μόνο οι σκέψεις μου για μένα υπάρχουν στο κεφάλι μου.
Μήπως η χαμένη αγάπη προκαλεί τις μεγαλύτερες τύψεις;
Μήπως ο υπερδραστήριος εγκέφαλός μου με κάνει να μην μπορώ να συγκεντρωθώ, και να δρω παρορμητικά;
ετοιμος να καταρευσω παλι, απο χτες ειχα αρνητικη διαθεση, σημερα σηκωθηκα με οχι ενα ουτε δυο αλλα τεσσερα ατομα πανω στο κεφαλι μου!!!! με φωνες, ουρλιαχτα, φασαρια. δεν υπαρχει εξοδος απ'αυτο το βουρκο εδω μεσα, καθε μερα ειμαι ολο και χειροτερα, δεν εχω καθολου χωρο και χρονο ουτε μια στιγμη για τον εαυτο μου. ποιος να αντεξει ετσι ?
Τα πήρα πολύ άγρια με το σημερινό. Κάποιος δεν έχει καλύτερα πράγματα να ασχοληθεί απ' το να φτιάχνει δεύτερα προφίλ ή να γράφεται για πρώτη φορά στο φόρουμ με σκοπό να σπάσει την πλάκα του. Αυτό όμως που με εξοργίζει περισσότερο είναι που βλέπουν την ερωτική μας μοναξιά και μας κοροϊδεύουν μες στα μούτρα. Μπράβο ρε! Να εύχεστε να μην το νιώσετε ποτέ σας βολεμένοι που στη ζωή σας τα βρήκατε εύκολα.
χαμενος σε ενα κοσμο απο χαρτοκουτα, λιγο στενοχωρημενος για τον χειμωνα που φυγε, και με εχει πιασει και μια λιγουρα για γλυκα. εφαγα γλυκο κερασι, εψαχνα απεγνωσμενα παρφε παγωτο αλλα ειναι νωρις ακομα, ενω θελω να καταγγειλω τα σουπερ μαρκετ της γειτονιας μου οτι αποσυρανε τον μακεδονικο χαλβα με επικαλυψη σοκολατα (φυσικα ουτε με γευση πορτοκαλι δεν εχουν). τα παλιοκαριολια μας εξαφανισαν μεχρι και τα αυθεντικα ελληνικα προϊοντα μας, δεν εχουμε λεφτα πλεον ουτε να τα κατασκευασουμε ουτε να τα αγορασουμε!!!!
οχι δεν ειμαι ακριβως κεντρο, για την ακριβεια το κεντρο το σιχαινομαι και το αποφευγω. γλυκα να'ναι κι οτι να'ναι αρκει να εχουν γευση, αλλα αυτα που θελω δε τα πουλανε στο Lidl γιατι εκει εχουν δικα τους προϊοντα και συνηθως δεν ειναι και τοσο καλα και νοστιμα. ειπα να γαμηθω τωρα που προλαβαινω και ειμαι μικρος, γιατι το ζαχαρο μαλλον το εχω σιγουρο κληρονομικο, οποτε μετα θα πρεπει να προσεχω τι τρωω... :(
Αισθάνόμαστε όμορφα όταν πεθαίνουν άνθρωποι, εγώ απλά θα πω ένα. ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΟΥΚΙΑ ΦΑΕ ΜΙΚΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΕΣ.
Σωστό κι αυτό, τουλάχιστον να περισώσουμε τη δικιά μας την τσέπη. Χαίρομαι πάντως που το καταναλωτικό κοινό προέταξε τα αντανακλαστικά του απέναντι στις συνεχιζόμενες ανατιμήσεις των προϊόντων στα ράφια του σούπερ μάρκετ. Η λύση μέσα στην κρίση.
δυσαρεστα. με ξυπνησαν παλι με φασαρια τα καριολια τα μαστορια απ'το πανω οροφο. ομως η δυσαρεσκεια μου εγκειται στη πρεμουρα μογγολιων που γραφα κι εχτες, βρισκω οτι τα παντα πανε να γινουν επιφανειακα κι ανουσια, το Idiocracy ειναι πραγματικοτητα και οσοι δεν γινουμε βλακες θα μας κλεισουν μεσα να μας καθησουν με το ζορι στον παγκο. εσκασε κι η μπομπα απο Επιλεκτους, τουλαχιστον η γειτονια μου το κραταει αληθινο και τζαμπα, η ομαδα ηταν ειναι και θα ειναι μια, θυρα 23!
Χαμένη... :( :( :(