Μαρία μου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου... αν όμως το καλοκαίρι και η παραλία είναι το κίνητρο για κάποιους ας μη το δαιμονοποιούμε...
@brazil: Ευχαριστώ!!! Τέρμα το διάλλειμμα τώρα, τα κεφάλια μέσα!!! Καλή συνέχεια!!!
Printable View
Μαρία μου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου... αν όμως το καλοκαίρι και η παραλία είναι το κίνητρο για κάποιους ας μη το δαιμονοποιούμε...
@brazil: Ευχαριστώ!!! Τέρμα το διάλλειμμα τώρα, τα κεφάλια μέσα!!! Καλή συνέχεια!!!
Μπράβο ρε παιδια για τις απώλειες, εγω -1800 αυτη την εβδομαδα
το καλοκαρι ειναι ενα κινητρο για εμενα γιατι παω στην θαλασα με τα αγγελουδια μου και εν μπορω να τα χαρω οπως θελω.... να μαι ανετη μαζι τους και να κανω παιχνιδακια στην παραλια χωρις να νιωθω τα βλεματα των αλλων ...να μαι μεσα εξω στη θαλασσιτσα χωρις παρεο..και χωρις να ψαχνω να βρω παραλια που να μην εχει πολυ κοσμο ωστε να με κοιταζει....θελω να χαιρομαι και εγω με την οικογενεια μου και να χαιρονται και τα αγγελουδια μου μαζι μου......οποτε γθια μενα το καλοκαιρι σημαινει κατι ισως λιγο περισσοτερο απο τις αλλες εποχες που καταφερνω να κρυβω τα κιλα μου και τη θλιψη που νιωθω για αυτα μεσα στα φαρδια ρουχα που φοραω...:sniff:
οσο για εσενα φιλιππε μπραβο σου για τον αγωνα που κανεις σε χαιρομαι και σε ζηλευω συγχρονως με την καλη εννοια βεβαια:blush::blush:
REDROSE τα παιχνίδια στην θάλασσα με τα παιδάκια θα τα κάνεις ούτως ή άλλως. Θέμα διάθεσης είναι. Κι απ'την άλλη μην θέτεις σαν κίνητρο το καλοκαίρι μόνο, αν τα μικρά σου αρχίσουν το σχολείο -φαντάζομαι ότι δεν είναι ακόμη σε ηλικία- τότε το κίνητρο λόγω εποχής ίσως αλλάξει!
Γνωστή μου αδυνάτισε γιατί τα παιδιά της δέχονταν αρνητικά σχόλια στο σχολείο τους που είχαν μαμά τόσο υπέρβαρη. Παρά το όμορφο ντύσιμο που έκανε και την προσεγμένη γενικά εμφάνιση, τα κιλά παρέμεναν κιλά και τα παιδιά δέκτες κακόβουλων πειραγμάτων απ'τα άλλα παιδάκια της ηλικίας τους. Φαντάσου πως αισθάνονταν!
Βλέπω πολλά παραδείγματα γύρω μου και γενικά πλέον θεωρώ ότι το κίνητρο "θάλασσα" είναι παγίδα! Ο στόχος για την απώλεια των κιλών μας πρέπει έχει διάρκεια σε ανεξάρτητο χρόνο ή εποχή. Κι όχι να είμαστε με την σκέψη: "Α! Πρέπει να χάσω μέχρι τον Ιούνιο τόσο κιλά γιατί αρχίζουν και τα μπάνια". Ίσα ίσα που αυτό περιέργως κάνει τον οργανισμό μας να αντιστέκεται στην επίτευξη τέτοιου στόχου!
Όπως και να'χει σου εύχομαι να τα καταφέρεις και προπάντων μην παρατάς τον αγώνα σου μόνο για το καλοκαίρι... ;)
μαρια μου οντως εχεις απολυτο δικιο και συμφωνω μαζι σου....τα παιδακια μου ειδη πανε σχολειο....ο γιος μου βεβαια δεν μου εχει πει καπιο σχολειο....αλλα να σαι σιγουρη οτι οι μεγαλυτεροι κριτες και πιο αυστηροι θα ελεγα ειναι τα ιδια τα παιδια μας....γιατι αυτα που μας λενε τα λενε με την αθωα την ψυχουλα τους και με ολη την αγαπη που μας εχουν ασχετως που μερικες φορες μπορει τα λογακια τους να ειναι κοφτερα.....οσο αφορα εμενα στοχος μου δεν ειναι το καλοκαιρι...απλα ειναι η εποχη που ερχομαι πολυ κοντα με τα παιδια για το λογο οτι δεν εχουν σχολειο...και συμφωνω οτι ολα ειναι και θεμα διαθεσης αλλα πως να την εχεις οταν αυτο που βλεπεις στον καθρεφτη σε χαλαει???????
τωρα εγω να πω το τελειως ασχετο, επιτελους βρεθηκαν 2 ατομα που ειναι στα κυβικα μου κοντα:yes:
εγω ειμαι κοντα σε εσενα με μια μεγαλη διαφορα οτι εσυ εχεις καταφερει εναν μεγαλο αγωνα..μπραβο σου και παλι
ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ ΣΕ ΟΛΑ!!!!!!! ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΛΛΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Η ΡΟΖΕ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΕΚΤΕΙ ΑΚΟΜΑ...Quote:
Originally posted by REDROSE
το καλοκαρι ειναι ενα κινητρο για εμενα γιατι παω στην θαλασα με τα αγγελουδια μου και εν μπορω να τα χαρω οπως θελω.... να μαι ανετη μαζι τους και να κανω παιχνιδακια στην παραλια χωρις να νιωθω τα βλεματα των αλλων ...να μαι μεσα εξω στη θαλασσιτσα χωρις παρεο..και χωρις να ψαχνω να βρω παραλια που να μην εχει πολυ κοσμο ωστε να με κοιταζει....θελω να χαιρομαι και εγω με την οικογενεια μου και να χαιρονται και τα αγγελουδια μου μαζι μου......οποτε γθια μενα το καλοκαιρι σημαινει κατι ισως λιγο περισσοτερο απο τις αλλες εποχες που καταφερνω να κρυβω τα κιλα μου και τη θλιψη που νιωθω για αυτα μεσα στα φαρδια ρουχα που φοραω...:sniff:
ΦΙΛΙΠΠΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!
Καλημέρα!
Όλοι χρειαζόμαστε ένα κίνητρο για να χάσουμε βάρος.... Εξάλλου όλη μας η ζωή είναι γεμάτη από μικρούς στόχους οι οποίοι όταν επιτυγχάνονται μας γεμίζουν απο ευχάριστα συναισθήματα και κουράγιο να συνεχίσουμε. Το καλοκαίρι είναι ένας μικρός στόχος ο οποίος με την επίτευξή του μας οδηγεί στο να βάλουμε ένα λιθαράκι για την ολοκλήρωση ενός μεγαλύτερου που να αφορά σε ανεξαρτήτου εποχής χρονική στιγμή. Θέλω να πω δηλαδή πως είναι ανάγκη βαθύτερη να θέτεις στόχους οι οποίοι δυστυχώς έχουν να κάνουν με την εποχή και τα συναισθήματα που μας δημιουργεί. Το καλοκαίρι είναι μια εποχή που, εγω τουλάχιστον όπως και αρκετοί, σκέφτονται την παραλία και την έκθεση του σώματός τους σε κοινή θέα. Γίνεται να μην το σκέφτεσαι και να οριοθετείς μέχρι εκείνη τη στιγμή την απώλεια κάποιου ποσού λίπους? Εξάλλου το χειμώνα όπως σωστά είπε και η rose μπορούμε να κρύψουμε τα κιλά μας κάτω απο τα φαρδιά ρούχα... Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι σωστό... Σκέφτομαι και το εξής... Αν έχω βάλει στόχο το καλοκαίρι να χασω μερικά κιλά, μετά πάω παραλία και βλέπω ότι μου αρέσω έτσι όπως είμαι και νιώθω όμορφα πολύ με την επίτευξη του στόχου μου, αυτό δεν είναι κίνητρο για να συνεχίσω και τις άλλες εποχές....? Όλα είναι θέμα μυαλού...
Δεν ξέρω, μπορεί και να είμαι άκυρη αλλά τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο αυτή είναι η άποψή μου.. :)
Anyway, εμένα πάλι με πήρε η κατρακύλα αυτή τη βδομάδα και δεν ξέρω το λόγο... Πήγα διαιτολόγο και αντί να έχω χάσει είμαι και 200 γρ πάνω! Ας τα συγκεντρώσω λίγο... :sniffle::sniffle:
22/02/2011: 81,900
01/03/2011: 80,700 (-1,2)
08/03/2011: 79,800 (-0,9)
15/03/2011: 80,000 !!!!! (+200)
Γιατί όμως δεν μπορώ να καταλάβω.... Πολύ απογοητεύτηκα....
αστερακι σωστη!
Τεταρτη 9/3 95.7
Τεταρτη 16/3 92.7!
χθες εφαγα βραδυ παρα πολυ αργα, χθες ημουν 92.4 αλλα κραταω το σημερινο...:spin:
Ας κρατήσω το χθεσινό μου ζύγισμα που λέει 85.5...και ..το κρατάμε ως απώλεια:saint:
θα ζυγιστώ πάλι μετά από καιρό..σε 2 εβδομάδες σκέφτομαι...γιατί χάνω λίγο την ουσία που με μανία σκέφτομαι πόσο θα έχει πέσει η ζυγαριά και από την στεναχώρια μου μπορεί να πέσω σε υπερφαγικά...ας κρατήσω το πρόγραμμα μου διατροφής και άσκησης και νομίζω η ζυγαριά μπορεί να περιμένει!!!:kiss::kiss::kiss:
καλα κανεις, εγω οσο χανω θα ζυγιζομαι αλλα μου φαινεται απο την πρωτη κιολα εβδομαδα διαιτας θα πρεπει ναρχισω να ζυγιζομαι...ανα εβδομαδα!
Θέλω να μπω και εγώ στην παρέα σας. Είμαι 119 κιλά, έχω ένα γιο 6 μηνών. Χρειάζομαι την συμπαράσταση σας για να αντέξω την δίαιτα μου. Θέλω να μπορώ να παίζω με τον γιο μου χωρίς να κουράζομαι. Θέλω να γίνω ο παλιός μου εαυτός.
Γειά και απο εμένα και καλή δύναμη σε όλους. Είμαι και εγώ καινουργια στη παρέα και αυτό είναι το πρώτο μου μήνυμα.
Ξεκίνησα αυστηρη δίαιτα έδω και 4 ημέρες αλλά το πόσα κιλά ακριβώς είμαι δεν το γνωρίζω!!!! Πρέπει να είμαι απο 80-82 και το οτι δεν το γνωρίζω έχει να κάνει με το γνωστό γυναικολογικό θέμα, η απόκλιση είναι πολύ μεγάλη αυτές τις μέρες όποτε περιμένω να περάσουν για να ξέρω ακριβώς που βρίσκομαι. Ο στόχος μου είναι τα 68 κιλά.
Αν μπορεί κάποιος να με βόηθούσε για να προσθέσω ticker θα το εκτιμούσα πολύ.
Ευχαριστώ πολύ και καλη συνέχεια.