Και σημερα ο στόχος επετεύχθη! Μια ωρα διάδρομος, συνολικά 5,5 χιλιόμετρα..
Κ απο ευελπίδων μεχρι κεντρο το πρωι, που κατέβηκα με τα ποδια!
Printable View
Και σημερα ο στόχος επετεύχθη! Μια ωρα διάδρομος, συνολικά 5,5 χιλιόμετρα..
Κ απο ευελπίδων μεχρι κεντρο το πρωι, που κατέβηκα με τα ποδια!
συγχαρητήρια! συνέχισε το, μην το εγκαταλείψεις.
ευχαριστώωωω.Quote:
Originally posted by Μαντζουράνα
Πωωωω, κουράστηκα και μόνο που το διάβασα!!Quote:
Originally posted by Sora
4 φορές την βδομάδα ποδήλατο, έφτασα στα 17 Km στα 45' :thumbup: με εναλλαγές στην αντίσταση :thumbup:
3 φορές την βδομάδα διάδρομο. 4,2 km στα 50', συνήθως.
και επιτέλους ξεκίνησα και ασκήσεις :D
Μπράβο σου, πραγματικά!
Συνέχισε έτσι!
:thumbup:
την βδομάδα που πέρασε έκανα 4 φορές διάδρομο και 3 ποδήλατο. στόχος αυτής της βδομάδας: τεσσάρια όλα!
Κ σημερα κ χθες, απο μια ωρα διάδρομο!! Ως τωρα τα καταφέρνω...
Χθες κ σημερα εκανα απο μια ωρα ζουμπα.. Ειναι απίστευτη γυμναστικη, ιδρώνεις φοβερά, και ειναι διασκεδαστική..
Ειναι η πρωτη φορα που απολαμβάνω τη γυμναστικη, ελπιζω μονο να μην τα παρατήσω!!!
Και σήμερα μια ώρα ζούμπα!!
δεν τα κατάφερα 4 όλα. αντίθετα πήγα και πίσω XD έκανα 3 φορές ποδήλατο και 3 διάδρομο.
ΑΛΛΆ ανέβηκα και τον λυκαβηττό μια μέρα. ωχ θεέ μου τι κούραση ..ανηφόρες γαρ XD
Και σήμερα, από μια ώρα ζούμπα!! Για να δούμε στο τέλος της εβδομάδας, εάν η εναλλαγή άσκησης και η ενεργοποίηση του μεταβολισμού, θα αποφέρει καρπούς!!
Κ σήμερα μια ωρα ζουμπα!! Ενω τις πρώτες ημέρες υπέφερα... Σημερα, δεν πονάω πια!
Ας αρχίσω κ εγώ να γράφω εδώ, μπας και πάρω μπρος ξανά, γιατί με 1μιση μήνα αποχή έχω σαπίσει και βαριέμαι να πάρω τα πόδια μου......
20' ελεύθερο
15' πρόσθιο
25' ύπτιο
(και κατάλαβα πόσο παρακάπνισα τον τελευταίο καιρό)
Χριστίνα ξεκίνησες κολύμβηση;;
κάθε καλοκαίρι κάνω, αλλά φέτος το άργησα κάπως... Το χειμώνα μόνο γυμναστήριο γιατί δε μ'αρέσουν οι πισίνες και οι θάλασσές μας εδώ παραείναι κρύες. :sniffle:Quote:
Originally posted by eleni1986
Χριστίνα ξεκίνησες κολύμβηση;;
Καλά κάνεις!! Αν σου αρέσει η θάλασσα, εμένα δεν με τρελαίνει.. Την βαριέμαι...
και χθες, και σήμερα από μια ώρα ζούμπα! Είναι διασκεδαστική και φοβερά εφιδρωτική, θέλω να δώ την Κυριακή που είναι η μέρα ζυγίσματος, εάν με βοήθησε λίγο περισσότερο στην εβδομαδιαία απώλεια βάρους..
Και σήμερα από μια ώρα!
40' κολύμπι με το ζόρι, και είμαι λες και με χτύπησε φορτηγό. Να'χει κύμα κ ρεύματα και να κολυμπάς 10' για να καλύψεις 5 μέτρα.
Πρέπει να ήμουν πολύ αστεία... Κ εγώ γέλαγα με τον εαυτό μου που και που , και κατάπια και κάμποσο νεράκι...