Mπραβο κοριτσια!:)
Mary Poppins, το ονομα Βισση πραγματικα με βαζει σε ταξη.Οποτε θελω να γουρουνιασω λεω Βισση και πειθαρχω αμεσως.:P
Printable View
Mary Poppins, το ονομα Βισση πραγματικα με βαζει σε ταξη.Οποτε θελω να γουρουνιασω λεω Βισση και πειθαρχω αμεσως.:P
Ναι η Βισση ειναι το απολυτο προτυπο διατηρησης για μενα...
μπραβο Πηνελόπη!!τελεια ρε συ!
η Βισση θεά.
Πολύ καλή ιδέα αυτή!!! θα το εφαρμόσω και εγώ να δούμε αν δουλεύει!!! :spin:Quote:
Originally posted by Constance
κοριτσια μην ξεχναμε οτι η Βισση γυμναζεται χροοοοοοοοονια και πορσεχει αλλα τοοοοσα χρονια,βεβαια το αποτελεσμα ειναι που μετραει και το πως διατηρειται ετσι(η πουτ*νααα)...μακαρι ολες στην ηλικια της να ειμαστε ετσι,αλλα χλωμο!
πηνελοπη τωρα συνεχιζεις διαιτα και χανεις ή απλα λιγο παραπανω για συντηρηση????
αυτο που λενε οτι και στη συντηρηση χανεις ισχυει τελικα??γιατι εγω τη φοβαμαι πολυ,μα παρα πολυ τη συντηρηση...ποτε δεν μου εχει κατσει αλλωστε για πανω απο 2-3 μηνες...τυχαιο?δε νομιζω...
Η Βισση αρχισε να κανει γυμναστικη στα 35 της. Την ειχε ηδη παρει η κατηφορα δλδ... Και ομως καταφερε να ειναι τωρα καλυτερη απο οτι το 95.
Ειμαι σε συντηρηση αλλα τωρα ξαφνικα 3 μερες κατεβηκα κι αλλο... Δεν ξερω γιατι...Quote:
Originally posted by absolute
κοριτσια μην ξεχναμε οτι η Βισση γυμναζεται χροοοοοοοοονια και πορσεχει αλλα τοοοοσα χρονια,βεβαια το αποτελεσμα ειναι που μετραει και το πως διατηρειται ετσι(η πουτ*νααα)...μακαρι ολες στην ηλικια της να ειμαστε ετσι,αλλα χλωμο!
πηνελοπη τωρα συνεχιζεις διαιτα και χανεις ή απλα λιγο παραπανω για συντηρηση????
αυτο που λενε οτι και στη συντηρηση χανεις ισχυει τελικα??γιατι εγω τη φοβαμαι πολυ,μα παρα πολυ τη συντηρηση...ποτε δεν μου εχει κατσει αλλωστε για πανω απο 2-3 μηνες...τυχαιο?δε νομιζω...
τελεια!!!μια χαρα σε βρισκω!
όταν λέμε συντήρηση τι ακριβώς εννοούμε??
τρώμε λιγότερο ή τρώμε όπως όταν κάνουμε δίαιτα αλλά με καμιά παρασπονδία που και που?
Tρωμε περισσοτερο απο τη διαιτα και κανουμε παρασπονδιες ελεγχομενα... κανεις μια κρατιεσαι 2... δεν το'χω βρει και εγω ακομα ακριβως
85.8 δηλ. -0
πρωτη μερα περιοδου
Κορίτσια χαλαρώστε με την Βίσση είναι η δουλειά της να έχει σώμα μοντέλου!! και εκτός απο αυτό τόσοι πλαστικοί υπάρχουν πιααααααααααααα..... Μεχρι και κοιλιακούς φτιάχνουν!! Βέβαια έχω ακούσει σε μια συνέντευξή της οτι έχει 10 χρόνια να φάει πίτσα την οποία λατρεύει κιόλας, οπότε για την εγκράτειά της και μόνο της βγάζω το καπέλο!!!!
10 χρόνια??? και είναι ζωή αυτή?? σκεφτείτε πόση εμμονή έχει με το βάρος/σώμα της!!!! απίστευτο μου φαίνεται!!!! Νομίζω αυτό ξεπερνάει τα όρια της λογικής πλέον...Quote:
Originally posted by vanvan
Κορίτσια χαλαρώστε με την Βίσση είναι η δουλειά της να έχει σώμα μοντέλου!! και εκτός απο αυτό τόσοι πλαστικοί υπάρχουν πιααααααααααααα..... Μεχρι και κοιλιακούς φτιάχνουν!! Βέβαια έχω ακούσει σε μια συνέντευξή της οτι έχει 10 χρόνια να φάει πίτσα την οποία λατρεύει κιόλας, οπότε για την εγκράτειά της και μόνο της βγάζω το καπέλο!!!!
Εμ Μαιρη! Μπορει η γυναικα να ξερει οτι με τη pizza εχει προβλημα και να λεει: Προτιμω να μην φαω καθολου παρα να βασανιζομαι για ενα κομματι... Συγκεκριμενα με την pizza το ιδιο θα εκανα και εγω γιατι δεν θεωρω οτι μπορω να μεινω ποτε σε ενα κομματι που εχει στη καλυτερη 400 θερμιδες. Θα προτιμουσα να φαω ενα πιτογυρο...Quote:
Originally posted by Marry Poppins
10 χρόνια??? και είναι ζωή αυτή?? σκεφτείτε πόση εμμονή έχει με το βάρος/σώμα της!!!! απίστευτο μου φαίνεται!!!! Νομίζω αυτό ξεπερνάει τα όρια της λογικής πλέον...Quote:
Originally posted by vanvan
Σημερα στα ιδια... 54.4. Θα κανω γιουρουσι σημερα στα Friday's!