Αντε μπραβο!! Καινουργιος λοιπον!! Τι κουρεμα εκανες?
Printable View
Tι να κανω που ολα πανε κωλιαντρα;
Χάλια... :(
Έχω βυθιστεί στην κατάθλιψη και δεν μπορώ ν' αντιδράσω...δεν θέλω τίποτα, θέλω μόνο να είμαι συνέχεια κλεισμένη στο σπίτι αλλά ακόμα κι έτσι δεν νιώθω καλά κι ειδικά τον τελευταίο καιρό θέλω να κοιμάμαι την περισσότερη μέρα ώστε να μην νιώθω στεναχώρια...και δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να το σταματήσω αυτό, δεν έχω το κουράγιο...
Μα δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, αυτό είναι το πρόβλημα...είμαι σε φάση που και το να ντυθώ για να πάω μέχρι το σουπερ μαρκετ π.χ. μου φαίνεται άθλος...ζήτησα βοήθεια από ειδικό κι έκανα και κάνω υπομονή πολλούς μήνες αλλά προφανώς η θεραπεία της δεν με βοήθησε καθόλου...ή μάλλον σχεδόν καθόλου, δεν ξεσπάω σε κλάματα όπως πριν αλλά δεν έχω διάθεση για τίποτα, ούτε όρεξη για ζωή...
[QUOTE=Κύκνος;429362]Μα δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, αυτό είναι το πρόβλημα...είμαι σε φάση που και το να ντυθώ για να πάω μέχρι το σουπερ μαρκετ π.χ. μου φαίνεται άθλος...ζήτησα βοήθεια από ειδικό κι έκανα και κάνω υπομονή πολλούς μήνες αλλά προφανώς η θεραπεία της δεν με βοήθησε καθόλου...ή μάλλον
σχεδόν καθόλου, δεν ξεσπάω σε κλάματα όπως πριν αλλά δεν έχω διάθεση για τίποτα, ούτε όρεξη για ζωή...[/
QUOTE]
κυκνε δεν πρεπει να αφησεις τον εαυτο σου να βυθιστει στο σκοταδι....
[QUOTE=undetermined;429364]Έχεις δίκιο αλλά πώς να το αποτρέψω; Η ψυχίατρος δεν με βοήθησε με την αντικαταθλιπτική της αγωγή όπως ήλπιζα κι εγώ από μόνη μου δεν έχω τη δύναμη να μην βυθιστώ στο σκοτάδι...άρα τώρα τί γίνεται; Δεν σου κρύβω ότι έχω απογοητευτεί και κουραστεί πολύ με όλη αυτή την χωρίς αποτέλεσμα προσπάθεια... :(
Σκατα σκατα σκατα........................................ ....................
Αν την είχα γιατί να μη θέλω να την αξιοποιήσω και να συνεχίζω να νιώθω τόσο άσχημα; Αυτή τη στιγμή ας πούμε νιώθω πραγματικά απαίσια και περιμένω πότε θα μπορέσω πάλι να κοιμηθώ ώστε να μην αισθάνομαι θλίψη...μακάρι να μπορούσα να κοιμάμαι όλη τη μέρα συνεχόμενα...
μια απ'τα ίδια, σπίτι, κρεβάτι, λαπτοπ, ύπνος...και δε θέλω τίποτα, ενώ με κουράζει αυτή η απραγία δεν έχω δύναμη να κάνω τίποτα, το μόνο αξίολογο που κάνω είναι να βγάζω βόλτα τη σκυλίτσα, κι αυτό με τα χίλια ζόρια..