-
Οντως ισχυει αυτο για την πιτσα.Κι εγω δε χορταινω ποτε με ενα δυο κομματια.
Καλημερα!Το γιουρουσι στα fridays ας γινει λοιπον σημερα.Ειμαι -500γρ κατω!Τελειως ανεξηγητο αν αναλογιστω οτι χθες εφαγα 1700 θερμιδες(σχεδον στα ορια της συντηρησης μου).Αλλα δε με χαλασε καθολου.Μαλλον ηταν να ξεκολλησω κι ετσι βρεθηκα κι εκει που ημουν πριν κατι μερες που εκανα 1-2 παρασπονδιες.Αντε να δουμε αυριο τι θα γινει που θα φαω τα κερατα μου σημερα.
-
Ελα Constance! ΦΥΓΑΜΕ ΛΕΜΕ!
-
Πω πω Ελενη, φαβα!Εχω καιρο να φαω, θα πεσει πολυ φαβα το χειμωνα.χιχι!
Φυγαμε και δεν ξαναγυρναμε (εκει στα Fridays θα στρατοπαιδευσω.:P:P:P:P)!
-
Xαχαχα! Ωχ βλεπω να πηγαινουμε σε κανα νοσοκομειο τοσο που το εχω αναλυσει το θεμα και το εχουμε υπερμεγεθυνει στο μυαλο μας... Θυμασαι στο "Η δε γυνη" ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΣ ΕΝΑ ΑΡΝΙ ΜΙΧΑΛΑΚΗ Μ?
-
χαχαχαχαχ!!!!!!!!!Τι το θελες το μαγκουφι το Jack Daniels burgeeeer?:P
-
-
Ελενακι
χωρις λαδι δεν λεει.
φαβα μεριδα 180γρ με λαδι 380
και μια κουταλια της σουπας απο το ιδιο 76
-
Φαβα ετοιμη βρασμενη σκετη,1 φλυτζανι 285 θερμιδες.Ετσι βρηκα στο θερμιδομετρητη.
http://www.vitaequalis.gr/thermides.html
-
Καλημέρα κοπελιές!
Ελενάκι μην ξεχάσεις το λεμονάκι, φάβα χωρίς λαδάκι και λεμονάκι δε λέει! τέλειο φαγάκι τυχερούλα...
-
Οταν λέω όταν χάσουμε τα κιλά μας, θα τρώμε τη φάβα μας με καραμελωμένα κρεμμύδια από πάνω, θεική γεύση! αχχχ :crazy:
-
Βetty φοβερη ιδεα!:exclamation:
-
Φάβα δεν έχω φάει ποτέ στην ζωή μου....:crazy: Πως είναι? σαν φακές??
Και για να μην ξεχνιόμαστε 68.5 (+200) ελεος...
-
εγω λεω να φαμε τα καραμελωμενα κρεμυδια ετσι σκετα... η φαβα ειναι σαν στραγγαλια αλεσμενα... μπλιαχ
-
Καλημέρα!!! :D
Τελικά βγήκα νικήτρια! -700γρ σήμερα και στα 93κιλά. Να σκάσεις ζυγαριά. Ανταμοίβομαι γιατί παρά την απογοήτευσή μου και το γεγονός ότι πήγαμε Ruby Tuesday δεν έφαγα παρά μόνο 1/4 της υπέρ-λιπαρής σαλάτας τους και λίγες πατάτες.. Και ας είχαμε πάρει φαγητό για 4 άτομα ενώ είμασταν 2 :spin:
-