θέλω να γυρίσω τον χρόνο πίσω!
Printable View
θέλω να γυρίσω τον χρόνο πίσω!
Σκέφτομαι ότι βαρέθηκα ν α φροντίζω ανθρώπους που δεν ικανοποιούνται με τίποτα κ πότε δεν τους είναι αρκετό......
:thumbup: αυτό ακριβώς κι εγω σκέφτομαι μονίμως..Quote:
Originally posted by zwhtsa
ποτε επιτελους θα πιστεψω σε εμενα, και θα μου δωσω οτι μου αξιζει?
ποτε επιτελους θα δω και εγω τον εαυτο μου με τα ματια ολων αυτων που πιστευουν σε εμενα? γιατι με υποτιμαω τοσο πολυ?
γιατι υποτιμαω τοσο πολυ τον εαυτο μου?
[quote]Originally posted by mitsokolo
Quote:
Originally posted by smart
σκεφτομαι, το βαψιμο (σπιτιου) με τι ασκηση να ισοδυναμει αραγε?
με αυτην σμαρτ μου :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=R37pb...eature=related
παω για μαυρη ζωνη, ΤΕΛΟΣ!!! (smart speaking :p )
Quote:
Originally posted by zwhtsa
ποτε επιτελους θα πιστεψω σε εμενα, και θα μου δωσω οτι μου αξιζει?
ποτε επιτελους θα δω και εγω τον εαυτο μου με τα ματια ολων αυτων που πιστευουν σε εμενα? γιατι με υποτιμαω τοσο πολυ?
γιατι υποτιμαω τοσο πολυ τον εαυτο μου?
Πόσο συμφωνώ μαζί σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιατί να το κάνουμε στον εαυτό μας?
Αυτό το σκέφτομαι και εγώ διαρκώς..........Quote:
Originally posted by konina
Σκέφτομαι ότι βαρέθηκα ν α φροντίζω ανθρώπους που δεν ικανοποιούνται με τίποτα κ πότε δεν τους είναι αρκετό......
Quote:
Originally posted by polinaki1983
Αυτό το σκέφτομαι και εγώ διαρκώς..........Quote:
αχ βρε πωλινα...... η καταρα του να προσφερεις απλοχερα.... με πηρε τωρα η μανα μου κ μου ειπε να παω σπιτι να τις πλασω τα μπιφτεκια γιατι λεει τα πλαθω καλυτερα (βαζουμε τα ιδια υλικα)... κ θυμωσε κιολας που αρνηθηκα!!!
Ενα αχ Κονικα μου δεν μας κάνει τίποτα..... Εγώ σχεδόν καθημερινά που μαγειρεύω πάω 1 πιάτο φαγητό κάτω στην μαμά μου για να τσιμπίσουν και λίγο οι γονείς, η αδελφή μου με τον άντρα της και ο αδελφός μου. Χτες λοιπόν είχα ένα μικρό ταψί παστίτσο στον φούρνο και το έψισα για μας, και επειδή δεν έφτανε για να πάρω κάτω, έβαλα σε ένα μικρό μπολάκι πολύ λίγο για να ταίσω τον γιο της αδελφής μου. Και σε παρακαλώ μούτρωσαν όλοι γιατί να μην φτιάξω πιο πολύ παστίτσιο για να φάνε και αυτοί, και αφού ήξερα πως είναι λίγο, γιατί το έφτιαξα. Αν είναι δυνατόν!!!!!!!!!!!!!!!!!
Α, εμένα με πήρε ο γκόμενός μου να πάω να βράσουμε τα βλήτα, γιατί μαζί λέει τα βράζουμε πιο ωραία!!! χαχαχαχα:tumble::tumble::tumble::tumble::yawn::yawn::yawn:Quote:
αχ βρε πωλινα...... η καταρα του να προσφερεις απλοχερα.... με πηρε τωρα η μανα μου κ μου ειπε να παω σπιτι να τις πλασω τα μπιφτεκια γιατι λεει τα πλαθω καλυτερα (βαζουμε τα ιδια υλικα)... κ θυμωσε κιολας που αρνηθηκα!!!
Quote:
Originally posted by koukoutsi
Α, εμένα με πήρε ο γκόμενός μου να πάω να βράσουμε τα βλήτα, γιατί μαζί λέει τα βράζουμε πιο ωραία!!! χαχαχαχα:tumble::tumble::tumble::tumble::yawn::yawn::yawn:Quote:
δεν επιασες το μηνυμα αναμεσα στις λεξεις??????? βρασουμε.... βλητα..... μαζι..... ωραια..... you know what i mean???!!!!! ha???? ..... αχχαχχαχααχχα
χαχαχαχαχαχαχ!!! Δεν το'χα σκεφτεί έτσι!!!!!!!:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
δεν επιασες το μηνυμα αναμεσα στις λεξεις??????? βρασουμε.... βλητα..... μαζι..... ωραια..... you know what i mean???!!!!! ha???? ..... αχχαχχαχααχχα
χαχαχαχαχα Εχεις ένα πόιντ κονικα!
Τώρα που αντιδρώ και διεκδικώ για την Πωλίνα, δεν αρέσει σε κανέναν..... Βρε αϊ στο δι@... πια.... Βαρέθηκα, ακούτε? Β Α Ρ Ε Θ Η Κ Α.............
Σκεφτομαι ολα αυτα που ερχονται και ειμαι ετοιμη να τα αγκαλιασω.. Ειναι καιρος να αρχιζω να ζω!
Quote:
Originally posted by polinaki1983
Τώρα που αντιδρώ και διεκδικώ για την Πωλίνα, δεν αρέσει σε κανέναν..... Βρε αϊ στο δι@... πια.... Βαρέθηκα, ακούτε? Β Α Ρ Ε Θ Η Κ Α.............
πωλινα μου αυτο λεγεται ομοιοσταση!!! οταν κάποιος σε ένα σύστημα πάει να αλλάξει, ακόμα κ αν ειναι για καλο, οι αλλοι αντιδρουν.... αλλα ξερεις τι εχω μάθει να λεω??? κριμα για'κεινους :smilegrin::smilegrin::smilegrin:
εγω σκεφτομαι... ότι θελω να ξυπνησω ενα πρωι και να εχουν φυγει ολα τα κιλα "προκαταβολικα" και με τη μια, και υποσχομαι να τηρω τη διαιτα μου για οσο καιρο θα χρειαζοταν κανονικα.... :shocked2:
ακους,καλε θεουλη? μια πιστωση ζηταω....:saint: