Μόνος.......
Printable View
Μόνος.......
Ετοιμη κ αποφασισμενη νιωθω! Και δυνατη! Και ικανη! :)
Παροτι κοιμηθικα στραβα και ξυπνησα με πιασμενο λαιμο σημερα αισθανομαι πολυ αισιοδοξος .... Ευχομαι να εχτε ολοι μια υπεροχη μερα......
Ανύπαρκτος στον κόσμο σας
Αγωνια, προβληματισμενη, μονη.
ψιλοενθουσιασμενος με τα γυαλια της γκουγκλ. φαινεται οτι πιο χρησιμο μετα τα iphone και ιντερνετ στο κινητο. τα φορας, βγαινεις εξω και σου δινουν καμποσες παραπανω επιλογες.
http://www.youtube.com/watch?v=JSnB06um5r4
κριμα που αργουν και σε τριτοκοσμικες χωρες σαν το ελλαδισταν θα ειναι σιγουρα πανακριβα. αντε σιγα σιγα να γινομαστε cyborgs!
Μα πως ειναι δυνατον να κοιμασαι στις 1 αυπνος και κουρασμενος και να ξυπνας στις 2μιση;;;;
Νοιώθω εκνευρισμένος από ψες και από σήμερα το πρωί. Πάλι καποιοι παλιοχαρακτήρες προκαλούν σπάσιμο νεύρων και θα έχουμε ιστορίες. Φαινεται τα βιωματα και η ευαισθησία έχουν γίνει τετοια που αμα συμβεί κανα τετοιο γεγονός μέσα μου ανάβει το κόκκινο. Ειναι να μην έχεις παλιοκοσμο μεσα στα πόδια σου. Αν προχωρήσει το πράγμα θα αντιδράσω, δεν θέλω αλλα απωθημένα. Να φοβάστε τους υπουλους και τους διπλοπρόσωπους, οι υπόλοιποι είναι λιγότερο επικίνδυνοι.
Χαζη που την στεναχώρησα.. :'(
Νιώθω νευριασμένη και θυμωμένη.
Ευχαριστώ Μαρκέλα για τη στήριξη. Θα προσπαθήσω να κάνω αυτό που μου λες, όμως καθε φορα που βλέπω να πλησιαζουν βιώματα που μοιάζουν με το παρελθόν ακομα κι αν τελικα δεν γινει τίποτα εντούτοις το συναισθημα κτυπά κόκκινο απελπιστικα. Το ζητημα ειναι να τα καταφερω να αποξενωθω απο τετοιο συναισθημα. Αν και στο τελος της μερας μπορει να ναι και χασιμο χρόνου επειδή ειναι χέστες. Απο τετοιους τυπους όμως προσεχουμε γιατι κτυπανε πισώπλατα.
Αισθανομαι και παλι αισιοδοξος...