γιατρο δεν εχω φαρμακα περνω καλα δε γινομαι δουλευω με πολυ ζορι κι ενοοω τα αγροτικα
κανα καφε ολο μαλακιεσ δηλαδη
Printable View
γιατρο δεν εχω φαρμακα περνω καλα δε γινομαι δουλευω με πολυ ζορι κι ενοοω τα αγροτικα
κανα καφε ολο μαλακιεσ δηλαδη
ολοι ειναι χαλαροι και ανετοι και γω παιδευομαι για τα βασικα τι θεσ να κανω να μη λεω κουφα οχι θα λεω
μοναξια να δεισ εσυ οχι σαν τισ δικεσ σασ τισ μοναξιεσ γιατι αμα εσυ παρεισ ενα τηλεφωνο και του πεισ οτι θα του κατσεισ
θα βρεισ παρεα εγω αμα παρω εναν τηλεφωνο και του πω παμε για καφε αμα παμε ξερεισ τι μαλακιεσ θα μου λεει αλλα λογια να αγαπιομαστε και μαλακιεσ καμια επαφη γι αυτο θα καθομαι και θα λεω κουφα τελοσ και σε οποιον αρεσει ετσι κι αλλιωσ μη τα διαβαζετε
τονουσ δε βαζω οποτε μη παιδευεστε
Εσυ ελις μόνο κουφα δε λες στην πραγματικότητα αλλά τελοσπάντων. Έχεις πιάσει νοηματάρες για τη ζωή που μετά απο χρόνια, σκέψη και φουρτούνες
θα έπιανε κάποιος αλλά τι να λέμε τώρα. Βέβαια εσυ έχεις και κάποια άλλα στοιχεία που σπανίζουν και γι αυτό εισαι σε θέση και να μιλήσεις αλλα
και να εφαρμόσεις.
Εγώ αν ήσουν γκομενάκι πάντως θα σου την έπεφτα γιατι εισαι true.
Αλλά εισαι και μακρια ρε φίλε τι να σε κάνω. Διπλό το κακο. :)
να ξερεισ ολα γινανε με προσπαθεια με εχουνε ξεφτυλισει με τισ φημεσ απειρεσ φορεσ στη ζωη μου εχουν γινει απιστευτα πραγματα που αμα στα πω θα πεισ οτι ειναι ψεμματα κατευθειαν τελοσ παντων καταλαβα τι καφε πινω και γιατι ειμαι ετσι
ξερω ποιοσ φταιει για ολεσ τισ μαλακιεσ και θελω αποζημιωση οχι απο το κρατοσ απο την προσωπικη ζωη του ξεφτιλα που με ξεφτιλισε
γιατι αμα εισαι ξεφτιλασ παντου ξεφτιλικια θα βλεπεισ αμα εισαι μαγκασ παντου μαγκιεσ θα βλεπεισ αυτο εχω να του πω μονο
και θελω να μου τα δωσει τα λεφτα απο μονοσ του αυτοσ που κανει τα ξεφτιλικια και δε με νοιαζει αν υπαρχει λογοσ η οχι τελοσ
απο την προσωπικη περιουσια του ξεφτιλα κι οχι απο το κρατοσ
και να στο συνεχισω ρεα μου γιατι μου την εδωσεσ λιγακι εσυ αμα υποσχεθεισ σεξ μπορεισ να εχεισ οτι ζητησεισ
απο τον αλλο για ενα βραδυ εγω παλι ουτε για καφε δε μπορω να παω να κανω μια συζητηση τησ προκοπησ
εγω ετσι και υποσχεθω σεξ θα γελασει και το παρδαλο κατσικι εχεισ ακουσει πολλεσ να κανουν κατι για σεξ
ολεσ πανε στο πιο μαλακα γιατι ρεα μου αυτο ξερεισ για σκεψου λιγο γιατι γινεται αυτο κι αμα θεσ το κανουμε κουβεντα
και σου λεω εγω οτι με οπλο το σεξ μεχρι τα τριαντα η καθεμια σασ μπορει να εχει οτι θελει
μετα ομωσ δεν περπαταει αυτο θελει και λιγο δουλεια και εκει αρχιζουν τα προβληματα και τα ψυχολογικα και ολα
ειναι πωσ περπαταει ο καθενασ στη ζωη του ρεα μου εγω εκει νομιζω ειναι το λαθοσ
εμενα με αρεσουν οι εμπειρεσ και σε ολουσ αρεσουν ρεα μου αλλα θελει και λιγο δουλεια
μεχρι τα τριαντα να μην παιρνει αερα το κεφαλι και μετα δε μπορειτε να δουλεψετε καθολου
και τα λεω σε σενα ρεα μου γιατι με συμπληρωνεισ απο την ωρα που μπηκεσ μαλλον θα ειμαστε ιδια ηλικια αλλιωσ δεν εξηγηται
ρεα μου
τα χαπια ειναι αχρηστα στουσ περισοτερουσ κι οι γιατροι σασ νταντευουνε https://www.youtube.com/watch?v=c4ElE1H-EQQ
ειμαι μωυκανοσ τελοσ αποδυκνυεται με ολουσ τουσ τροπουσ πλεον
αμα δειτε πτωμα θα λιποθυματε σα τα κοτοπουλα μεχρι τοτε ψυχραιμια οπωσ κανω εγω
για να μη λυποθυμησει μονο ενασ να σασ πω οτι αν πεθανω θα φταινε γυρω στα εικοσι ατομα οχι ενα και δυο εικοσι
δε μιλαω για ολουσ εσασ εδω δεν σασ μετραω καν λεμε γι αυτουσ που εχω μια καλημερα στη γειτονια