Σ' ευχαριστώ! :)
Κι η μαμά μου φτιάχνει αλμυρό στρούντελ κι είναι πολύ ωραίο! :p
Printable View
ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΔΟΚΕ ΤΗς ΣΥΝΤΑΓΕς ΝΑ ΦΤΙΑΝΕΙ ΛΙΧΟΥΔΙΕς Ε ΤΟ ΦΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ Ας ΤΡΩΜΕ ΚΙ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΚ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΝΟΣΤΙΜΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΗΚΑΜΕ ΧΕΧΕΧΕ.
Καλησπέρα παιδιά!
Σκέφτηκα να βάλω εδώ ένα τραγούδι επειδή οι στίχοι του ταιριάζουν με την σημερινή μέρα κι επειδή με εκφράζουν...
"Σαν σταυρωμένος σε σταυρό που δεν τον βλέπουν"
"Μόνο η καρδιά σου αντέχει κι απ' αυτήν κρατιέσαι και μια ανάσταση ελπίζεις και ζητάς"
https://www.youtube.com/watch?v=OiMZucKAMBg
Μακάρι εγώ κι όσοι όλοι υποφέρουν να νιώσουν την ανάσταση (μεταφορικά) μέσα στην ψυχή τους και να βρουν ανακούφιση και γαλήνη...
γεια φιλαρακι ολοσωστα τα λες ποσοι μονοι ειν πονεμένοι παρατημένοι κι ζηταν λιγη αποδοχή ανθρωπιά .
Χριστός Ανέστη παιδιά!!! Και του χρόνου με υγεία!!! Ο ιερέας σ' εμάς τα είπε πολύ ωραία...
Και Καλό Πάσχα σε όλους!
χρονια πολλα φιλαρακι χριστος ανεστη .
καλη ανασταση παιδια!!!
Χρόνια καλά όσα όσα κι αν είναι αυτα
Καλημέρα παιδιά, χρόνια πολλά σε όσους δεν είπα και καλά να περάσετε σήμερα! Μπήκα να μπω μια γρήγορη καλημέρα γιατί είπα να πάω βόλτα σήμερα...
ΑΧΒΑΧ, την καλύτερη ευχή έδωσες!
Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά σε όλους!
γεια φιλαρακια χρονια πολλα χριστος ανεστη αντε κι στις ψυχες του κοσμου να φυγει η μαυρίλα το σκοτάδι κι φως να μπει .
Χρόνια πολλά Αντρέα, εμείς δεν τα είπαμε...
Άσπεργκερ, πολύ σωστά τα λες και μακάρι να γίνει έτσι...
Τώρα σκέφτομαι ότι θέλω να στείλω τις καθιερωμένες ευχές στον πρώην μου αλλά δεν ξέρω τι να γράψω ώστε να μην πω κάτι λάθος... Θέλω να του πω πολλά πράγματα αλλά πρέπει να είμαι συγκρατημένη...
στειλε του ενα τραγουδάκι με ομορφα στιχάκια :)
Αχ, τι μου λες τώρα... Ξέρεις τι θέλω να του στείλω; Αυτό το κομμάτι, άκουσε το:
https://www.youtube.com/watch?v=-_wgzx2SGNA
Το μόνο που θέλω είναι να προσέχει τον εαυτό του και να είναι καλά αλλά με καμία δύναμη δεν πρέπει να του στείλω τίποτα που να περιλαμβάνει τις λέξεις "σ' αγαπώ"... Και δεν θα το κάνω φυσικά αλλά θέλω να εκφράσω εδώ πόσο πολύ το θέλω...
πολυ καλο το τραγουδακι πες στον άνθρωπο αυτον που αγαπας τοσο πολυ να σε κρατα μεσα του σα μια γλυκια αναμνηση κι σα ενα φιλικο πλεον προσωπο που εκτιμά .:rolleyes: