βασιλικούλα μακαρόνια έχω φάει αλλά όχι κάθε βδομάδα το λαδερό είναι μία και αυτής της βδομάδας είναι οι φακές σου έστελα την δίαιτα αυτής της εβδομάδας την άλλη θα σου πω πάντως έχω φάει και γιουβέτσι και ντολμάδες και γιουβαρλάκια
Printable View
βασιλικούλα μακαρόνια έχω φάει αλλά όχι κάθε βδομάδα το λαδερό είναι μία και αυτής της βδομάδας είναι οι φακές σου έστελα την δίαιτα αυτής της εβδομάδας την άλλη θα σου πω πάντως έχω φάει και γιουβέτσι και ντολμάδες και γιουβαρλάκια
Α πολυ ωραια κοπελα μου.
Αρα την δευτερη εβδομαδα, τις φακες μπορω να τις αντικαταστησω με λαδερο η γιουβαρλακια η μακαρονια, αν καταλαβα σωστα.
όχι κοριτσάκι μου δεν πάει έτσι ότι αλλαγές μου κάνει θα στις στείλω ..
εγώ πάω διαιτολόγο καθε πέμπτη είχα να πάω 20 μέρες και με ξεκίνησε από την αρχή αν και είχα χάσει 3 κιλά όταν πήγα λόγω τρεξίματος και άγχους και νηστικομάρας φοβήθηκαμε μην έχουμε ανέβασμα στην ζυγαριά και η βδομάδα μου είναι στερητικη όπως ήταν η πρώτη που ξεκίνησα
Αχ!Τέλεια θα ήταν!Έχεις όμως καμπριολέ;Quote:
Originally posted by ANNEZINA
ναταλίτσα έλα πειραιά και θα σε πάω βόλτα με το αυτοκίνητο πειραιά σούνιο θα πιούμε και καφέ στην ωκεανίδα στο καβούρι δίπλα στην θάλασσα θα πάρουμε και την λίντα μας μαζί και όποια άλλη θες τι λες????
--->http://www.youtube.com/watch?v=hL9JpoAMfFI
...μπες μες στο καμπριολέ
πάμε για καναν καφέ
Κάνε κοπάνα πάμε παραλία
πάμε να γράψουμε μια ιστορία
στον Πειραιά και στο Πασαλιμάνι
μετά Γλυφάδα για κανα σφηνάκι
δύο καρδιές μες στο καμπριολέ...
Ενταξει κοπελα μου, θα περιμενω νεα σου, να μη κανω κανενα λαθος.
Φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!
ναταλία καμπριολέ δεν έχω περιορίσου σε σκεπαστό νορμάλ αυτοκίνητο δεν είμαι και κανενα τζόβενο πια μεγάλη γυναικα 43 χρονών έλεος!!!!!!
To "α,το στερητικό",που έγινε ουσιαστικοποιημένο επίθετο!Quote:
Originally posted by basia
α το αστερητικωτη τι ειναι?
αναλογως μηπως πρεπει να δωσω ειδικη θεραπεια γιαυτο
Η μόνη θεραπεία του είναι η άρση του "α",που στερεί κάθε χαρά!
Αν έχεις κανοκοί βάρους σώμα,πτυχίο νομικής,άντρα σωστό και παιδιά
να μου χορηγήσεις,γιατρέ μου,μισό να φέρω βιβλιάριο υγείας να τα γράψουμε!
ΛΙΝΤΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ
ολα θα γινουν με την σειρα τους.
γιατι βιαζεσαι?
και ολα ειναι στο χερι σου.
επικεντρωσου τωρα στο δευτερο, τον αλλο μηνα στο πρωτο και το τριτο και τεταρτο μεχρι το τελος του χρονου θα στα εχω ετοιμα.
Κοίτα μεγάλη γυναίκα δεν είσαι στα 43,γιατί τότε με παίρνεις στο λαιμό σου κι εμένα,που είμαι μόλις 38 χρονών κοριτσάκι!Quote:
Originally posted by ANNEZINA
ναταλία καμπριολέ δεν έχω περιορίσου σε σκεπαστό νορμάλ αυτοκίνητο δεν είμαι και κανενα τζόβενο πια μεγάλη γυναικα 43 χρονών έλεος!!!!!!
Καλά,θα έρθω και χωρίς,απλά πώς θα κάνω το κομμάτι μου;Δεν είναι ακριβώς όπως του πρέπει...όπως μου πρέπει δηλαδή και το φαντάζομαι.
Να κάτσω εκεί στο όριο του πορτ μπαγκάζ,ν'ανεμίζει η κορδέλα του καπέλου μου,όσο μοιράζω φιλιά και χαιρετούρες στο αλαλάζον πλήθος!
Δεν ξέρω...δε θέλω να τους απογοητεύσω...'Ασε που στο σκεπαστό,που λες,θα γεμίσουν τα τζάμια σου δαχτυλιές...Να το σκεφτούμε λιγάκι.
:) Μάλιστα!Ξεκίνα όμως για καλού κακού να ψάχνεις το θέμα της μετανάστευσης στη Βραζιλία,Quote:
Originally posted by basia
ολα θα γινουν με την σειρα τους.
γιατι βιαζεσαι?
και ολα ειναι στο χερι σου.
επικεντρωσου τωρα στο δευτερο, τον αλλο μηνα στο πρωτο και το τριτο και τεταρτο μεχρι το τελος του χρονου θα στα εχω ετοιμα.
γιατί βολιδοσκοπώ πως θα σας χρειαστεί!ʼρχιζε να βάζεις λατινοσαπουνόπερες στον καλό σου
να μην του έρθει απότομο...να μαθαίνει και το Βασουλίνι τη γλώσσα,που είναι σε ηλικία σγουγγάρι.
καλε γιατι να μεταναστευσω?
θες να με ξεφορτωθεις ε?
τα ειπαμε αυτα, σας εχω κατσικωθει στο σβερκο, δεν παω πουθενα.
Γιατί αν (να μην πω όταν)στο τέλος της χρονιάς δε θα έχουν γίνει όλα αυτά,
που μου υπόσχεσαι πως θα μου έχεις έτοιμα,δε νομίζω να θέλεις να είσαι
γνωστής κατοικίας και μάλιστα στην ίδια πόλη μ'εμένα!Πλέον σαφές;
Κανόνισε την πορεία σου,λοιπόν,αν αγαπάς τη ζωή σου όπως την ξέρεις...
Αννεζινάκι σε διαβάζω και σε χαίρομαι!
καλε εσυ δεν ξερεις κατα που πεφτει το Φιλυρο, θα με βρεις εμενα εκει που μενω, που δεν εχει και διευθυνση?
δεν αγχωνομαι γιαυτο.
τωρα αρχισες εσυ τις βιαιοπραγιες?
δεν θελω ματαιοδοξιες,
πιστευε και μη ερευνα.............