Γιατι ρε αγορι?
Printable View
Με δουλευεις ωρε?
Και εγω σχετικα σε μεγαλη ηλικια εστρωσα με το θθεμα μουσια , αφου να φανταστεις μουστακι εβγαλα στα 26 μου
χαχαχαχα
Οχι νταξει εγω βγαζω απλα πιο αραια δηλαδη αν τα αφησω μεγαλωνουν απλα σε πολυ πιο αργο ρυθμο απτις φαβοριτες και το μουστακι και το πηγουνι...
Δηλαδη για να ενωθουν πρεπει να τα παιρνω με τη μηχανη συνεχεια μεχρι να προφτασουν και οι τριχες απτα μαγουλα...
Που θα παει με σαλιο και υπομονη ... χαχαχα
Θα στρωσουν ρε και μενα εκαναν καιρο να στρωσουν .... Να φανταστεις οτι και οτι επι 28 μηνες ξυριζομουν καθε μερα
Απαίσια πάλι...
μπορεισ να κανεισ μεταμοσχευση απο κατω πανω δε φαινεται
Σκατα....Ωραια ξεκινησε η μερα αλλα γαμηθηκανε ολα :-(
Παω σε λίγο σε μια ιατρική εξέταση... εχω ξαναγραψει για το προβλημα στη στήλη. Καποια αλλα συμπτωματα του που εμφανιστηκαν τον τελευταίο καιρο, ειναι στιγμες γινονται αρκετα εντονα και ενοχλουν. Με δέρνει αρκετη αγωνία. Με συνοδευουν στη σκεψη, μεταξύ αλλων, τα καλα λόγια που ειχα ακουσει απο μελη οταν ξαναγραψα για το προβλημα στο φορουμ, ετσι για να πέσει οσο γινεται η αγωνια.
Πόσο τέλεια είναι όταν δικαιώνεσαι..!Αισθάνομαι λίγο καλύτερα τελικά..
Γιαννη πως πηγε η εξεταση?? Ελπιζω να ειναι καλα τα αποτελεσματα! Τι ακριβως προβλημα αντιμετωπιζεις? επειδη δεν ετυχε να το διαβασω καπου αν θες το ξαναγραφεις.. καλη επιτυχια ολα να πανε καλα :)
Ναι Γιαννη περιμενουμε να μας πεις ουτε κι εγω ξερω τι προβλημα ακριβως εχεις.. :-)
Ελπιζουμε μονο να ειναι κατι περαστικο και να μην ειναι σοβαρο!! :)