Υγεια και ομορφια πανω απ'ολα μαγκες ολα τα αλλα λυνονται...
Εγω δυστυχως εχω μονο υγεια αλλα δε γαμεις... χαχαχαχα
Γιαννη φιλε μου περαστικα σου ευχομαι οτι και να ειναι!!!
Printable View
Υγεια και ομορφια πανω απ'ολα μαγκες ολα τα αλλα λυνονται...
Εγω δυστυχως εχω μονο υγεια αλλα δε γαμεις... χαχαχαχα
Γιαννη φιλε μου περαστικα σου ευχομαι οτι και να ειναι!!!
Φαντασου ομως να ειχες μονο ομορφια και να μην ειχες υγεια.. θα ηταν χειροτερο δεν συμφωνεις? ο καθενας απο καπου κερδιζει κ απο καπου χανει!!
Ναι αλλα βλεπω ανθρωπους που τα εχουνε και τα δυο...
Και στεναχωριεμαι...
Λιγο απτο ενα ηθελα και λιγο απτο αλλο...
Μισα μισα.... :/
Ε νταξει δεν μπορουμε να τα εχουμε κ ολα! πρεπει να ειμαστε ευγνομωνες και να εκτιμαμε οσα εχουμε γιατι καποιοι δεν εχουν ουτε αυτα!!
Θα προσπαθουσα να βρω αλλα στοιχεια του χαρακτηρα μου να καλλιεργησω και να εκτιμησω ωστε να ισοσταθμισω!! Δεν θα κλαιγομουν παντως!!
super....... :)
Καλημερα Ειρήνη, σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Ευτυχως δεν ειναι κατι το σοβαρο. Μια μικρη μετακινηση δισκου στο σπόνδυλο που ερεθιζει καποιο νευρο από καποιους μηνες. Τις τελευταιες μερες ειχα λίγο δυσφορία στο ποδι κι αυτο με ειχε ανησυχήσει αρκετα επειδη συνδεεται με το προβλημα, γι αυτο πηγα στο γιατρο. Οι εξετασεις που μου εκανε εδειξαν πολύ ενταξει. Μου συστησε ξεκουραση και φαρμακευτικη αγωγη αυτες τις μερες, θα δω πως θα τα βολέψω.
Nocash ευχαριστω κι εσενα!
Καλημέρα Γιάννη!
Ήμουν σίγουρη, χτες που διάβασα για τις ενοχλήσεις σου, πες από διαίσθηση, ότι δεν θα είναι κάτι.. Μάλλον κι οι ευχές μας, που σε συνόδευαν χτες είχαν αποτέλεσμα! :-)
Περαστικά και πάλι! Τώρα να φροντίσεις να κάνεις όσα σε συμβούλεψαν οι ειδικοί, αλλά και κάτι απ' όσα κι εμείς σου είπαμε, σίγουρα θα βοηθήσει..
Λιγο ηλιος ρε παιδιαααααααααααααααααα επιτελους....... ηπια μια καφεδια παραλιακααααααααααα
Καλησπέρα σε όλους :)
Καλησπέρα, αισθάνομαι κουρασμένη και εξαντλημένη...
Γιάννη περαστικά σου και σιδερένιος!!!! :)
Μια χαρουλα...βγηκε επιτέλους κι ο ήλιος...δοξα το Θεό όλα καλά! Θέλω να βοηθώ ανθρώπους που υποφέρουν..να ξέρουν θ περάσει..κουράγιο παιδάκια ειστε και μικρά τα ποιό πολλά...το θεμα είναι να σκεφτεστε ότι όλα αλλαζουν τίποτε δε μένει ιδιο..άυριο θα ειναι μια άλλη μέρα! Υπομονή λοιπόν και ειστε όλοι δυνατοί αφου περνάτε τέτοιο λούκι..και τα λούκια έχουν..κι εξοδο να ξέρετε :)
Τετοια λόγια αισιοδοξίας ν ακούμε!
Καλημέρα elli1!