Φιλάκια μωρά μου! Κι εμένα περιμένει μία καλή ψυχή να με βάλει στο κρεβάτι, παρέα με τη μαιμού, μην ξεχνιόμαστε.. Σήμερα τα ξημερώματα την ανακάλυψα στο στήθος μου.. Αύριο πού άραγε? Για να δούμε...
Καληνύχτα, γλυκούλες μου!!
Printable View
Φιλάκια μωρά μου! Κι εμένα περιμένει μία καλή ψυχή να με βάλει στο κρεβάτι, παρέα με τη μαιμού, μην ξεχνιόμαστε.. Σήμερα τα ξημερώματα την ανακάλυψα στο στήθος μου.. Αύριο πού άραγε? Για να δούμε...
Καληνύχτα, γλυκούλες μου!!
Ποιος ειναι ο καλος σου που θα σε βαλει στο κρεββατι ?Απιστη γυναικα...Σε γλυκοφιλω....Να εχεις ομορφα ονειρα....
Καληνυχτα Αβουλινι!τη μαιμου αγκαλια κ νανι γρηγορα!Κ εγω μονη σε διπλο κρεββατι....
Ίσως καλύτερα μόνη, παρά με τη μαιμού.. Τη λούτρινη, τη μικρή, μη χ...σω!!
Αχ, άτιμη κοινωνία, που άλλους τους ανεβάζεις, παρέα με κούκλαρους στο κρεβάτι και άλλους τους κατεβάζεις, παρέα με μαιμούδες και να το χαίρονται κιόλας!
http://www.youtube.com/watch?v=SCf7CLhWHzE
Η μαιμού δεν πιάνεται...
δηλ αν ηταν μεγαλη δεν ειχες προβλημα?:puzzled:
δωσε διευθυνση να στον στειλω πακετο Σαμανθα!
http://www.youtube.com/watch?v=baRgl5nkaow
Κάτι τέτοιο θα ήθελα και κατέληξα με τη μαιμού!! Δεν λέω τίποτα, γιατί είναι πια περιττό...
Κάτι τέτοιο μου στέλνεις Γλαύκη μου? Αν είναι έτσι, να καθυστερήσω την αναχώρηση.. Ποιος υπολογίζει Χριστούγεννα, οικογένειες και λοιπά μπανάλ? :P
Δεν υπάρχει ελπίδα πια, φεύγω στη μαιμού μου...
Καληνύχτα και αγκαλιές (όχι μαιμουδίστικες, αληθινές)...
Φιλάκια!
Καλημέρα κορίτσια!!! Τί μου κάνετε?
Εγώ γιατί δεν μπορώ να δω την κάρτα? Δεν μου την παίζει.......... :(:(:(:(:(:(
Χτες κάναμε την έκπληξη στην ξαδέλφη μου, η οποία νόμιζε πως κανείς δεν θα πήγαινε σπίτι της φέτος για τα γενέθλιά της, κι ας χώρισε που σήμαινε πως πια δεν μπορούσε κανείς να πει πως δεν μας ήθελε σπίτι της (μιας και ο πρώην γάιδαρος που ήθελε να λέγετε σύζηγος δεν μας ήθελε στο σπίτι του γιατί δήθεν ήμαστε πολύ αγαπημένη οικογένεια και δεν του άρεσε!!)
Ετσι΄πήγαμε λοιπόν, της κτυπήσαμε το κουδούνι, άνοιξε ανυποψίαστη και άρχισε να κλαίει όταν μας είδε όλους εκεί, ένα τσούρμο ανθρώπους και από τις 2 οικογένειες (του μπαμπά και της μαμάς της δηλαδή). Χάρικε πάρα πολύ, πρώτη φορά την είδα να λάμπει τόσο πολύ μετά από αρκετό καιρό!!!
Το ευχαριστήθηκα πάρα πάρα πολύ!!! Της άρεσε πάρα πολύ και η τούρτα που της έφτιαξα!!! Θα σας την δείξω πιο μετά στο δικό μου τόπικ! ΄
Τώρα πάω να ξεκινήσω μπισκότα γιατί έχω αρκετές παραγγελίες για αυτή την βδομάδα!!!
Σας φιλώ γλυκά!!!!!!
ΥΓ. Τα κιλά μου είναι σταθερότατα, δεν μετακινείτε ούτε πάνω ούτε κάτω η ζυγαριά, αλλά πιος την γ@μ$3!!!!
Την είδα την είδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλά απλά ΘΕΙΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! Ναταλάκι μου την θέλω και στο email μου!!!!!! Πρώτη φορά δείχνεις το πρόσωπό σου δημόσια, πρέπει να έχω ντοκουμέντα!!!! χαχαχαχαχαχα
Γουστάρωωωωωωωωωωωωω!!!!Πωλ ινάκι,μόλις μου έφτιαξες τη μέρα!Quote:
Originally posted by polinaki1983
ΥΓ. Τα κιλά μου είναι σταθερότατα, δεν μετακινείτε ούτε πάνω ούτε κάτω η ζυγαριά, αλλά πιος την γ@μ$3!!!!
Η κάρτα έχει αποσταλεί σε όλο το συγκρότημα!Χαίρομαι που σας άρεσε!Να μπαίνουμε στο κλίμα λίγο λίγο...
Καλή μας Χριστουγεννιάτικη εβδομάδα!Πιστεύω να συνεχίσετε να είστε καλά κοριτσάκια και να τρώτε το φαΐ σας,
γιατί τα δώρα μας πλησιάζουν κάθε ώρα όλο και περισσότερο!Τα φέρνουν οι ξωτικοσυνάδελφοι μας-Αϊ-Βασιλοβοηθοί!
Να έχουμε μια υπέροχη,μοναδική Δευτέρα 19/12/11,όπου κι αν είμαστε,όπως κι όπου επιλέξουμε να την περάσουμε!Φιλάκια!
http://img18.imageshack.us/img18/731...istmassled.jpg
φιλια πολλά και καλημέρα αγαπημένες μου Ναταλένιες!!:bouncing::bouncing::bouncin g::bouncing:
ʼπιστη και μάλιστα γυναίκα εγώ;Με προσβάλεις!Σαν ποιός θα με έβαζε στο παιδικό μου κρεβατάκι,παραδίπλα απ'τους γονείς μου,για ύπνο,live?Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Ποιος ειναι ο καλος σου που θα σε βαλει στο κρεββατι ?Απιστη γυναικα...
Ήδη είχα αναφέρει πως μιλούσα στο τηλέφωνο.Είναι το καθιερωμένο τηλεφώνημα καληνύχτας του Τηράκι,δύο χρόνια τώρα...Το ξέρεις αφού...
Γλαυκουλίνι μου,σ'ευχαριστώ πολύ για το γεμάτο αγάπη μήνυμα σου.Τρέχω να καθήσω στην οδοντιατρική καρέκλα τώρα...Θα σε πάρω αργότερα...Αγκαλίτσα;
Δεν πήρα τίποτα στο email μου..... :(:(Quote:
Originally posted by NADINE
Γουστάρωωωωωωωωωωωωω!!!!Πωλ ινάκι,μόλις μου έφτιαξες τη μέρα!Quote:
Η κάρτα έχει αποσταλεί σε όλο το συγκρότημα!Χαίρομαι που σας άρεσε!Να μπαίνουμε στο κλίμα λίγο λίγο...
Καλή μας Χριστουγεννιάτικη εβδομάδα!Πιστεύω να συνεχίσετε να είστε καλά κοριτσάκια και να τρώτε το φαΐ σας,
γιατί τα δώρα μας πλησιάζουν κάθε ώρα όλο και περισσότερο!Τα φέρνουν οι ξωτικοσυνάδελφοι μας-Αϊ-Βασιλοβοηθοί!
Να έχουμε μια υπέροχη,μοναδική Δευτέρα 19/12/11,όπου κι αν είμαστε,όπως κι όπου επιλέξουμε να την περάσουμε!Φιλάκια!
Λογικά δε δείχνει εμένα αποστολέα,αλλά τους JIBJAB.Quote:
Δεν πήρα τίποτα στο email μου..... :(:(
Εμένα πάντως μου έστειλαν μήνυμα πως εστάλη η κάρτα σε όλες σας...
Να η ειδοποίηση για τη δική σου:
GREETINGS, JIBJABBER!
We sent your JibJab eCard to:
[email protected]
Καλησπέρα και καλή Χριστουγεννιάτικη εβδομάδα σε όλους.
Γεια σου Τζινάκι, χαριτωμένα χριστουγεννιάτικα κουτάβια!
Σήμερα είδα στα πεταχτά το γιατρό μου μετά το ραντεβού με τη διατροφολόγο και του ζήτησα να μη με βάλει για την αφαίρεση χολής μέσα στις γιορτές γιατί είχε στο νου του για αυτήν την Τετάρτη! Εεε όχι και Χριστούγεννα στο Ιπποκράτειο! Ξέρω ότι δεν θα είναι τα Χριστούγεννα των ονείρων μου, με όλη μου την οικογένεια στα πολύ χάι της, ή με έτερον ήμισυ αγκαλιά αλλά όχι και με ορό στο νοσοκομείο! Δίκιο δεν έχω?
Το πρωί δίναμε βαθμούς στο σχολείο (και για όσες αναρωτιούνται, όχι δεν άφησα κανέναν κάτω από τη βάση) και μια μαμά μου έκανε το καλύτερο κοπλιμέντο χωρίς να το καταλάβει! Ήρθε λοιπόν να ρωτήσει για τα δίδυμα βλασταράκια της τα οποία τα είχα και πέρυσι οπότε είχαμε ξανασυναντηθεί στο παρελθόν. Όταν τη χαιρετώ λοιπόν και της λέω ότι είχαμε μιλήσει και περυσι μου λεει "όχι, πέρυσι είχαν άλλη καθηγήτρια", της λέω "εμένα είχαν", το σκέφτεται μάλλον στη διάρκεια της ενημέρωσης για την επίδοση των παιδιών και μου λέει στο τέλος, "'΄έχετε αδυνατίσει μήπως? δεν σας γνωρισα καθόλου!" καλό????!!!
Φυσιολογικό για όποιον έχει κάνει επέμβαση! Δεν είναι ωραία αίσθηση;Quote:
Originally posted by monahoiot
Όταν τη χαιρετώ λοιπόν και της λέω ότι είχαμε μιλήσει και περυσι μου λεει "όχι, πέρυσι είχαν άλλη καθηγήτρια", της λέω "εμένα είχαν", το σκέφτεται μάλλον στη διάρκεια της ενημέρωσης για την επίδοση των παιδιών και μου λέει στο τέλος, "'΄έχετε αδυνατίσει μήπως? δεν σας γνωρισα καθόλου!" καλό????!!!
Είναι , είναι , ʼννα! Μακάρι όλα τα πράγματα στη ζωή μας να είχαν αυτή τη γλυκιά αίσθηση που σου αφήνει ο καλός ο λόγος αλλά έλα που πιο πολλά πικρά περνάμε.. Ψηλά το κεφάλι παρόλα αυτά και προχωράμε!
Γιώτα, νόμιζα ότι θα έκανες την επέμβαση μετά τις γιορτές τον Ιανουάριο. Καλά έκανες και είπες ότι δεν θα πας τώρα. Εφόσον δεν είναι κάτι επείγον γιατί να παιδεύεσαι μέσα στις γιορτές;
Παρόλο που είμαι μόνη μου στο σπίτι με τα ζώα μου ακούω φωνές από την κουζίνα που φωνάζουν τ'όνομά μου. Είναι οι κουραμπιέδες της μητέρας μου!!!! Προσπαθούν να με δελεάσουν για να τους φάω όλους μαζί αλλά εγώ κρατάω το οχυρό να μην πέσει, γιατί άμα πέσει αυτό θα ανέβουν τα κιλά! Μου έχω επιτρέψει έναν κουραμπιέ την ημέρα (πολύ είναι αλλά ως χειρουργημένη το ρίχνω στο ...ασθενείς και οδοιπόροι). Αν συνεχίσουν να με φωνάζουν όταν πάω για ύπνο θα φορέσω ωτοασπίδες.
Εγώ ακούω τα καλύτερα από τους μαθητές μου! "Κυρία έχετε μείνει μισή!" "Κυρία εσείς θα εξαφανιστείτε! (το ξεφτίλισαν! μάλλον θέλουν παραπάνω βαθμό χαχα) "Κυρία είστε πολύ όμορφη!" Αυτό το κυρία να μην έλεγαν χαχαχα!
Γιώτα μου συμφωνώ πως είναι καλύτερα να κάνεις το χειρουργείο μετά τις γιορτές! Ε όχι και με ορό!
Τα παιδιά είναι απίστευτα, δεν επεξεργάζονται αυτά που σκέφτονται οπότε ξέρεις ότι είναι ειλικρινή!Quote:
Originally posted by welldah
Εγώ ακούω τα καλύτερα από τους μαθητές μου! "Κυρία έχετε μείνει μισή!" "Κυρία εσείς θα εξαφανιστείτε! (το ξεφτίλισαν! μάλλον θέλουν παραπάνω βαθμό χαχα) "Κυρία είστε πολύ όμορφη!" Αυτό το κυρία να μην έλεγαν χαχαχα!
Γιώτα μου συμφωνώ πως είναι καλύτερα να κάνεις το χειρουργείο μετά τις γιορτές! Ε όχι και με ορό!
Μαράκι, δεν ήξερα ότι είμαστε συνάδελφοι! :thumbup:
Τζίνα μου , κράτα το οχυρό! Διώξε τις σειρήνες που λάγνα σε τραβούν προς τη σαγήνη του κουραμπιέ... βάλε τις ωτοασπίδες σου και συγκεντρώσου στην οθόνη του υπολογιστή, θα σου κρατήσουμε εμείς παρέα!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Παρόλο που είμαι μόνη μου στο σπίτι με τα ζώα μου ακούω φωνές από την κουζίνα που φωνάζουν τ'όνομά μου. Είναι οι κουραμπιέδες της μητέρας μου!!!! Προσπαθούν να με δελεάσουν για να τους φάω όλους μαζί αλλά εγώ κρατάω το οχυρό να μην πέσει, γιατί άμα πέσει αυτό θα ανέβουν τα κιλά! Μου έχω επιτρέψει έναν κουραμπιέ την ημέρα (πολύ είναι αλλά ως χειρουργημένη το ρίχνω στο ...ασθενείς και οδοιπόροι). Αν συνεχίσουν να με φωνάζουν όταν πάω για ύπνο θα φορέσω ωτοασπίδες.
Καθηγήτρια κι εσύ Γιώτα μου? Εξουθενωτικό επάγγελμα αλλά και τόσο αναζωογονητικό κάποιες φορές!
Ω, ναι! Υπάρχουν μέρες που μπαίνω με μουρτζουφλίαση στην τάξη και βγαίνω με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και άλλες μέρες που μέχρι να τελειώσει το μάθημα, νιώθω ότι κινδυνεύω να τσουρομαδήσω μόνη μου τα λιγοστά μαλλάκια που μου έχουν μείνει! :smilegrin:Quote:
Originally posted by welldah
Καθηγήτρια κι εσύ Γιώτα μου? Εξουθενωτικό επάγγελμα αλλά και τόσο αναζωογονητικό κάποιες φορές!
Πάντως, πέρα από την πλάκα, παρότι είμαι γλυκατζού μετά το sleeve μπορώ να συγκρατηθώ πολύ περισσότερο όσον αφορά στο φαγητό και πιστεύω ότι είναι η ασφάλεια που μου προσφέρει η επέμβαση. Ξέροντας ότι αν φάω παραπάνω μία μέρα ή αν πάρω ένα κιλό μπορώ πιο εύκολα να κάνω δίαιτα τρώγοντας λίγο, χωρίς να πονάει το στομάχι μου από την πείνα όπως παλιά, με κάνει να έχω περισσότερη αυτοσυγκράτηση. Πλέον δεν νοιώθω το αίσθημα της στέρησης που ένοιωθα παλιά και μου πολλαπλασίαζε την όρεξη στο να φάω το οτιδήποτε. Το να μου λένε όχι σε κάτι με κάνει να κολλάω περισσότερο. Κάτι ο διαβήτης κάτι τα πολλά κιλά ζούσα με ένα ΟΧΙ όλη μου τη ζωή. Τώρα το όχι άλλαξε σε ναι αλλά με μέτρο. Και η ανακούφιση που νοιώθω με κάνει να μην έχω πλέον απωθημένα στο φαγητό.
Η διατροφολόγος μου είπε σήμερα ότι χαίρεται που μου επέστρεψε η επιθυμία για γλυκό, σημαίνει ότι το σώμα λειτουργεί νορμάλ! Τεράστιο βοήθημα η σλήβ, όντως το να μην μπορείς πρακτικά να καταναλώσεις μεγάλες ποσότητες,σε βάζει σε μια καλή πορεία που φάντάζομαι όλες ευελπιστούμε να γίνει τρόπος ζωής και όχι καταναγκαστικά έργα, πάντα υπέφερα και εγώ από αυτήν την έλλειψη μέτρου, είμαι και ανάποδη με τις απαγορεύσεις, έδεσε η μαγιονέζα και έφτασα τα 114 κιλά...Τώρα είναι η ευκαιρία μας, Τζίνα μου, να κρατήσουμε το παρελθόν στο ράφι του, να μην το ξαναξεσκονήσουμε αυτό το ράφι , και να πάμε για άλλα στη ζωή μας!
:thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Η διατροφολόγος μου είπε σήμερα ότι χαίρεται που μου επέστρεψε η επιθυμία για γλυκό, σημαίνει ότι το σώμα λειτουργεί νορμάλ! Τεράστιο βοήθημα η σλήβ, όντως το να μην μπορείς πρακτικά να καταναλώσεις μεγάλες ποσότητες,σε βάζει σε μια καλή πορεία που φάντάζομαι όλες ευελπιστούμε να γίνει τρόπος ζωής και όχι καταναγκαστικά έργα, πάντα υπέφερα και εγώ από αυτήν την έλλειψη μέτρου, είμαι και ανάποδη με τις απαγορεύσεις, έδεσε η μαγιονέζα και έφτασα τα 114 κιλά...Τώρα είναι η ευκαιρία μας, Τζίνα μου, να κρατήσουμε το παρελθόν στο ράφι του, να μην το ξαναξεσκονήσουμε αυτό το ράφι , και να πάμε για άλλα στη ζωή μας!
Γιώτα εννοείτε και όχι ορους και χειρουργεία μεσα στις γιορτές. Καλά ότι ναναι ο Βαγγελης.
Χαίρομαι τόσο πολύ με τα νέα σου. Πια 70 θα σε ψάχνουμε Γιωτάκι μου, όχι δεν θα σε γνωρίζουμε αλλά θα τριβουμε και τα μάτια μας. Όχι πως δεν είσαι ήδη μια ΘΕΑ.
Χάρηκα ακόμη πιο πολύ που θα κοιτάξετε και το θέμα της περιόδου, είναι καλό να είναι οι ορμόνες μας σε ισορροπία διότι αλλιώς....βράστα!
αυτό πιστεύω είναι το μυστικό της επέμβασης που όποιος το αντιληφθεί και το χειριστεί κατάλληλα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό είναι ότι η ζωή μας δεν έχει όχι , μονο ναι και με μέτρο, ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ. :thumbup::thumbup:Quote:
Πάντως, πέρα από την πλάκα, παρότι είμαι γλυκατζού μετά το sleeve μπορώ να συγκρατηθώ πολύ περισσότερο όσον αφορά στο φαγητό και πιστεύω ότι είναι η ασφάλεια που μου προσφέρει η επέμβαση. Ξέροντας ότι αν φάω παραπάνω μία μέρα ή αν πάρω ένα κιλό μπορώ πιο εύκολα να κάνω δίαιτα τρώγοντας λίγο, χωρίς να πονάει το στομάχι μου από την πείνα όπως παλιά, με κάνει να έχω περισσότερη αυτοσυγκράτηση. Πλέον δεν νοιώθω το αίσθημα της στέρησης που ένοιωθα παλιά και μου πολλαπλασίαζε την όρεξη στο να φάω το οτιδήποτε. Το να μου λένε όχι σε κάτι με κάνει να κολλάω περισσότερο. Κάτι ο διαβήτης κάτι τα πολλά κιλά ζούσα με ένα ΟΧΙ όλη μου τη ζωή. Τώρα το όχι άλλαξε σε ναι αλλά με μέτρο. Και η ανακούφιση που νοιώθω με κάνει να μην έχω πλέον απωθημένα στο φαγητό.
Καλησπέρα στην παρέα :love:
Γιωτάκι μου χαίρομαι που είχες ένα καλό ραντεβού και εννοείται όχι επέμβαση παραμονή εορτών καλά ο γαιτρός σου τρελή φλασιά έφαγε μου φαίνεται :lol::lol:
Χαίρομαι που λαμβάνεις όλη αυτή την θετική συμπεριφορά γύρω σου και σου φτιάχνει την διάθεση δεν είναι υπέροχο αίσθημα;; :thumbup:
Μόνα Τζίνα,άκου λίγο πιο προσεκτικά...Ναταλία φωνάζουν!Quote:
Παρόλο που είμαι μόνη μου στο σπίτι με τα ζώα μου ακούω φωνές από την κουζίνα που φωνάζουν τ'όνομά μου. Είναι οι κουραμπιέδες της μητέρας μου!!!!
Μου τους στέλνεις πακέτο να ησυχάσουν και λύθηκε το ζήτημα!
Σε τα μας,κοπελιά;Πες πως θέλεις να χλαπακιάσεις ανενόχλητη Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά-ΦώταQuote:
Σήμερα είδα στα πεταχτά το γιατρό μου μετά το ραντεβού με τη διατροφολόγο και του ζήτησα να μη με βάλει για την αφαίρεση χολής μέσα στις γιορτές γιατί είχε στο νου του για αυτήν την Τετάρτη! Εεε όχι και Χριστούγεννα στο Ιπποκράτειο! Ξέρω ότι δεν θα είναι τα Χριστούγεννα των ονείρων μου, με όλη μου την οικογένεια στα πολύ χάι της, ή με έτερον ήμισυ αγκαλιά αλλά όχι και με ορό στο νοσοκομείο! Δίκιο δεν έχω?
και να μην έχεις και τύψεις,καθώς θα πλακώσει μετά η επέμβαση και θα χάσεις και αυτά και όσα υπολείπονται!
Ο ορός στο νοσοκομείο σε πείραξε Χριστουγεννιάτικα ως αξεσουάρ που δεν πάει με την τουαλέτα σου κατά τα άλλα...
Να πας να την κάνεις ώστε να είμαστε ανενόχλητοι μετά για τη μικρή μας εξόρμηση!Πάρε και διάλεξε:
-Χριστούγεννα ΜΗ ονείρων σου, με όλη σου την οικογένεια στα ΜΗ πολύ χάι της, ΧΩΡΙΣ έτερον ήμισυ αγκαλιά
ή
-Χειμωνιάτικη εξόρμηση σε παραμυθένιο προορισμό συν συμπρωτεύουσα ΜΕ "κυρίως γεύμα για τα δοντάκια σου",
όπως αυτολεξί με χαρακτήριζες χθες σε αντιδιαστολή με τους "πασατέμπους,που τρως στο πόδι να περάσει η ώρα σου";
Αν μου είσαι τότε στην μετεγχειρητική υγρή διατροφή σαν τι κυρίως γεύμα θ'απολαύσουν τα δοντάκια σου;Όχι πες μου!
Όλα για τη μάσα,σε κατάλαβα.Ποιά μάσα όμως;Την εορταστική ή τη Ναταλένια;(Εδώ δεν τίθεται ζήτημα χρημάτων για να ξέρω την απάντηση.)
ʼλλα νέα περίμενα σήμερα ν'ακούσω από σας πάντως...Συνέβη κάτι και το περνάμε σήμερα στο ντούκου;
Ποιό ήταν το μεγάλο γεγονός της ημέρας,που απασχολούσε το μυαλό σας πολύ περισσότερο απ'τους βαθμούς;
Έχε χάρη που το παλικάρι φεύγει από το σχολείο αλλιώς θα σου'λεγα τι θα έπαιρνε!Quote:
Το πρωί δίναμε βαθμούς στο σχολείο (και για όσες αναρωτιούνται, όχι δεν άφησα κανέναν κάτω από τη βάση)
Ή μήπως αλλάζει σχολείο σε αντάλλαγμα της δικής σου βάσης;Κι εκβιάστρια τώρα,κυρία;
Καλημέρα σε όλες και όλους, κι ας μη σας ξέρω (όλες και όλους!).
Αυτό το "κυρία" το ζω κι εγώ και είναι σα να σου προσθέτει 30 χρόνια!! Αλλά έλα που τα σκασμένα σου κάνουν και τις τσαχπινιές τους, τις αγκαλιές τους, τα αστεία τους και σε ρίχνουν! Νιώθεις κι εσύ 12 χρόνων!! :grin:
Ελπίζω να είστε όλες καλά. Δεν τα προλαβαίνω τα μηνύματά σας το βράδυ που μπαίνω! Διαβάζω μόνο μια περίληψη όλων!!
Kαλημερα βιαστικη!
Luna,μεγαλώνει η παρέα των εκπαιδευτικών! :thumbup::thumbup:
Καλημέρα Γλαύκη!!! Καλή δουλειά!
Καλημέρα σας!!!!!!
Σήμερα στις 10 έχω το ραντεβού μου στην διατροφολόγο και αγωνιώ πάρα πολύ!!!! Θα σας ενημερώσω τί θα μου πει και πως θα εξεληχθεί το πρόγραμμα μου.
Ηρθαν τα χριστούγεννα και ακόμα δεν το νιώθω.... Φέτος αν και ξέρω πως ο Αγιος Βασίλης θα μου φέρει το ωραιότερο δώρο, δεν έχω ακόμα την δύναμη να το χαρώ και να το μειραστώ με κανέναν.... Το θέλω αποκλειστικά δικό μου!!!!!