Βλέπω μέσα μπαρμπουνόβασα και τρέχω να προλάβω ενημέρωση.
Το Πεννόπλασμα λέει να πάμε σ'έναν παιδότοπο στα μέρη του,εκεί που συναντηθήκατε,μπαρμπουνέλ� �,
πρώτη φορά...τότε που με στήσατε μισή ώρα σε μια διασταύρωση να εισπνέω καυσαέριο...Α,να γειά σου!
Να συμφωνήσουμε την ώρα και οι χωροταξικές λεπτομέρειες από τα κινητά.Λέει είναι μεγάλος κι έχει
πολύ πράγμα για πήδημα και τα παιδιά θα χαρούν!Επίσης λέει να πούμε μετά το φαγητό,κάπου στις 3;
Αν σας βολεύει κάτι άλλο,θα ακολουθήσουμε εμείς...Απλά αν το κάνουμε έτσι,θα πρέπει και να με ταΐσει
μεσημέρι σπίτι της,να ξέρει να ξεκινήσει από σήμερα την προετοιμασία...Οπότε τα λέμε αύριο από κοντά!
Ένα περαστικό φιλάκι σπέσιαλ στο μετωπάκι του μωρού μου,που επιδείνωσε την υγεία του χθες βράδυ,
παραλείποντας το Ναταλαοϊατρικό της!Είναι όμως τυχερό καθώς το φαρμακείο μας εφημερεύει και αυτό το Σ/Κ,
οπότε αν δει τα σκούρα...ξέρει πού ν'απευθυνθεί...Ελπίζω ήδη να νιώθεις καλύτερα παρ'όλα αυτά,αγάπη...
Φιλάκια πολλά πολλά και στη Λιλένια μου,το καμπριολέ μου,τη μελλόνυμφη μας,τα κορίτσια,που αύριο από κοντά θα πρήξω
κι όσες άλλες μακρινές αιθέριες υπάρξεις έχουν σκλαβώσει κομμάτια της καρδιάς μας επικίνδυνα!Καλά να περνάμε,κορίτσια!