Καλα betty κανε με add στο facebook να στο δειξω αμα θες... θα λυποθυμισεις...
Printable View
Καλα betty κανε με add στο facebook να στο δειξω αμα θες... θα λυποθυμισεις...
δεν έχω κάνει facebook ρε γμτ
H dew λογικα θα μας πει τα νεα το βραδυ αμα μπει.
Καλα Betty οντως θα το δεις και θα παθεις ατυχημα.Αμα εχεις fb σε κανω κι εγω add.:P
φτιαξε ενα 5 λεπτα μονο και μονο για να στο δειξω...
το έφιαξα τι κάνω τώρα? να σου στείλω u2u με το όνομα μου?
ναι
Την εσβησα κι εγω την εβαλα εδω αλλα ας μη σκανδαλισουμε τον κοσμο δε λεει.
Γειαα! Σήμερα μόνο +200γρ και στα 93,2 :P Περίμενα πολύ παραπάνω!! Αύριο ελπίζω να είμαι στα 93 πάλι :P
Τι ήταν και τούτο το χθεσινό! Είδατε όμως τι σου κάνει το ύψος+υπέρβαρος; Συγκριτικά με Penelope και Constance δεν έβαλα τίποτα και ας φάγαμε τα ίδια!
Τα κεφάλια μέσα όμως τώρα!!! Έχω και στόχο να πιάσω!!
dew παλι καλα να λες που φαγαμε 2 η ωρα και οχι πιο μετα.:P
Αρα επισημως εκανα highscore! Σας εχω και τις δυο!
-400 σημερα. Δοξα τω Θεω!
54.8
Καλημέρα κορίτσια!! Χθες δεν μπόρεσα να γράψω το βάρος μου το οποίο ήταν 68.5(με την δική μου ζυγαριά)
Επίσης χθες έκανα την πρώτη μου επίσκεψη στην διαιτολόγο μετά από ένα μήνα αλλά ουσιαστικά μετά από 3 βδομάδες που ξεκίνησα την διατροφή επειδή μεσολάβησαν διακοπές.
Γυρίζοντας από διακοπές η ζυγαριά με έδειξε 72 κιλά και χθες η ζυγαριά της διαιτολόγου με έδειξε 67.9 :):)
βέβαια η δική μου ζυγαριά με είχε δείξει +600 γρμ από το κανονικό αλλά δεν με νοιάζει, φτάνει που είδα το 7!!
Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη νιώθω σιγά σιγά να δικαιώνεται ο κόπος και οι στερήσεις που κάνω!!
Σήμερα λοιπόν είχα και κάτι πιο ευχάριστο μιας και ανεβαίνοντας στην ζυγαριά μου με έδειξε 67.8 δηλαδή -700 γρμ από την μία μέρα στην άλλη!!!
Πήρα δύναμη πολύ και δε θα επιβραβεύσω όπως παλιότερα τον εαυτό μου με ένα παγωτό/ γλυκό αλλά με μια μάσκα ομορφιάς !! Πήρα δύναμη και συνεχίζω ακόμα πιο δυνατά!!
Εύχομαι σε όλες σας να νιώθετε όπως νιώθω εγώ σήμερα!!! :):)
Καλημέρα!
van van σωστη σε βρισκω!Μπραβο για τις απωλειες κοριτσια.Κι εγω σημερα -400.Επιτελους εφυγε αυτο το 68.:)
Van van μπραβο σου κουκλα μ! Εχεις μπει σε σειρα και εχεις σωστη ψυχολογια... Η απωλεια δεν μπορει να επιβραβεβεται με φαγητο.... Μπραβο σου και παλι...
Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τα καλά σας λόγια !!!!!! Καλές απώλειες σε όλες μας!!!! :D:D:D