Καλο μηνα everybody!
Κουμπαρα εμφανισου...
Printable View
Καλο μηνα everybody!
Κουμπαρα εμφανισου...
Kαλημερα και καλο μηνα...Σκεφτομαι οτι μετα απο υπερανθρωπες προσπαθειες να αποδειχθω ανωτερος των περιστασεων δεν τα καταφερα...Ελπιζω να το βρουν απο καπου οσοι σε τρακαρουν παρκαρισμενο και δεν αφηνουν τα στοιχεια τους
το ξερω ειναι τραγικο....εμενα με ειχαν τρακαρει ουσα μεσα στο παρκαρισμενο μου αμαξι.... απλα επειδη απο το τρανταγμα χτυπησα μεχρι να καταλαβω τι με βρηκε ο κυριος εγινε λουης!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by spaceride
Kαλημερα και καλο μηνα...Σκεφτομαι οτι μετα απο υπερανθρωπες προσπαθειες να αποδειχθω ανωτερος των περιστασεων δεν τα καταφερα...Ελπιζω να το βρουν απο καπου οσοι σε τρακαρουν παρκαρισμενο και δεν αφηνουν τα στοιχεια τους
Ευτυχως που δεν ημουν μεσα και δεν κινδυνεψα, δυστυχως δεν ημουν μεσα και εγινε λουης-ισσα.. ΩΩΩΜΜΜΜΜΜ
Ακομα προσπαθω να ηρεμησω..Ειναι αν μη τι αλλο μη-ανθρωπινο να προκαλεις μια ζημια και να μην αναλαμβανεις και την προσωπικη σου ευθυνη...Αλλα σαν κουλτουρα εχουμε ενα θεματακι με την αναληψη ευθυνων
σκεφτομαι πως πρεπει για ενα μηνα να στρωσω τον πωπο μου να τελειωνω την διπλωματικη, για να εχω ελευθερο τον αυγουστο να κανω επιτελους διακοπες που εχω χρονια να κανω ..
και να ξεκινησω κανονικα διαιτουλα για να χασω τα κιλα που εχω .. και επιτελους οταν αρχιζει να φθινωποριαζει να κανω το ντυσιμο που μου αρεσει ..
( τζινακι, μπλουζακι με διαφορες σταμπες, σταρακια πα******κια, vintage αξεσουαρ, και αν πιασουν τα πρωτα κρυαδακια σακακια απο πανω ... )
και το θεμα της διαιτας ρυθμιστηκε εχω την πεμπτη ραντεβου σεμ ια φιλη μου που πηγαινα πριν κανω την επεμβαση και οντος μου εδινε πολυ καλη διατροφη και εχανα και ολας ... οποτε καιρος ηταν να την επισκεφτω να τελειωνω ..
αποφασισα πως ειναι καιρος να κλεινουν ενα ενα τα κεφαλαια απο υποθεσεις που εχει μισοτελειωμενες .. και να παμω παρακατω ..
α και αποφασισα να κλεισω και το θεμα καρολος ... αφου τπτ δεν γινται .. κουραστικα να περιμενω μπας και γινει κατι ... παμε παρακατω λοιπον..
ελπιζω να μην μεινω στα λογια και να τα κανω πραξη ολα τα παραπανω ..!
μεγαλη αποφαση.... :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup:Quote:
Originally posted by zwhtsa
αποφασισα πως ειναι καιρος να κλεινουν ενα ενα τα κεφαλαια απο υποθεσεις που εχει μισοτελειωμενες .. και να παμω παρακατω ..
Οτι πρέπει να διαβάσω και να γράψω και μετά να καθαρίσω το σπίτι και εγώ χαζεύω στο ιντερνετ... ενώ θα έπρεπε να το είχα κλείσει εδώ και 1,5 ώρα!!!
χαχα και το ποσταρα κατά λάθος στο τι φόρεσα σήμερα πριν ;)
που μυαλό για διάβασμα! χι χι
:thumbup:Quote:
Ειναι αν μη τι αλλο μη-ανθρωπινο να προκαλεις μια ζημια και να μην αναλαμβανεις και την προσωπικη σου ευθυνη...
Λυπάμαι πολύ,διαστημαλανιάρη μου!Ελπίζω να μην είναι μεγάλη η ζημιά!Ούτε να μου χρεώνεις τη γκαντεμιά,που μπήκα κάποτε μέσα...
Όλα τ'άλλα οκ,συμφωνώ κι επαυξάνω!Αλλά το θέμα Κάρολος με πονά!Δε μπορώ να το εγκαταλείψω έτσι εύκολα...Quote:
α και αποφασισα να κλεισω και το θεμα καρολος ... αφου τπτ δεν γινται .. κουραστικα να περιμενω μπας και γινει κατι ... παμε παρακατω λοιπον..
Πώς θα έρχομαι στο σπίτι σας στο Παρίσι;Πώς θα καμαρώνω τα ομορφότερα παιδιά,που γεννήθηκαν ποτέ;
Μου γκρεμίζεις ένα όνειρο κι ούτε καν με προετοιμάζεις...Έχεις τα δίκια σου,δε λέω...Αλλά μήπως να το ξανασκεφτόμασταν;
Θυμάσαι; --->Grégoire : Toi + Moi
μου εχει δημιουργηθει εντονα η επιθυμια να ξεκινησω γυμναστηριο ..
αλλα σκεφτομαι πως σε ενα μηνα θα κλεισει για διακοπες και θα ανοιξει μεσα σεμπτεμβριου μαλλον .. ..
οποτε ειμαι σε διλλημα λοιπον ..
ξεκιναω εστω για αυτον τον εναν μηνα μονο?
η επιτελους τα πιασουν τοπο τα Dvd που εχω σπιτι και τα οργανα απο διαφορα περιοδικα και να κανω μονη μου γυμναστικη? και απο σεμπτεμβριο που θα ανοιξει να ξεκινησω συστηματικα εκει?
είμαι σε παρομοιο δίλημμα..... πρεπει οπωσδηποτε να ξεκινησω καποιο ειδος γυμναστικης αλλα δεν βρισκω κατι που να μην το βαριεμαι....
τωρα σκεφτομαι ο,τι ακριβως σκεφτομαι καθε μερα μετα την παραλια... πως το σωμα μου ειναι χαλια, φουλ στην χαλαρωση! πως πρεπει να χασω αλλα 5 κιλα τα οποια δεν χανονται με τπτ ! πως εχω βαρεθει να κανω διαιτα εδω και ενα χρονο.. πως δεν θελω οταν επιστρεψω στην πολη μου να παω παραλια γτ ολοι τωρα μου λεε οτι ειμαι κουκλα αλλα οταν με δουν με μαγιο χαθηκααα... ΑΥΤΑ τα ευχαριστα..πφφφ:barfy:
παραξενη μερα απο αποψη συναισθηματων η σημερινη ...
να ειμαι με τοσο κοσμο γυρω σου και ομως να νοιωθω τοσο μονη ..
καλη η οικογενεια, καλοι οι φιλοι .. αλλα κουραστηκα να ειμαι χωρις συντροφο .. νοιωθω τοσο μονη ωρες ωρες ..
το πρωι μιλουσα με τον αδερφο μου και την νυφη μου ειχαν παει για μπανακι στο πηλιο.. και ενω τους μιλουσα με επιασαν τα κλαμματα ( βεβαια ευτυχως δεν καταλαβαν τπτ ) , με επιασαν τα κλαμματα γιατι ηθελα και εγω τοσο πολυ να ημουν με τον συντροφο μου , σε μια ομορφη παραλια, και να περνουσα ενα ξενοιαστο κυριακατικο πρωινο, να ημουν με καποιον που με αγαπουσε, που με νοιαζοταν, που του αρεσε η παρεα μου..
..αμεσως σκεφτηκα να παρω τηλ την φιλη μου να παμε για καφε .. αλλα τελικα δεν το εκανα και ετσι εμεινα μεσα στο σπιτι ολη μερα ...
επεσαν ολα μαζεμενα μου φαινεται..
ποσες φορες αυτη τη βδομαδα εχω πει τη λεξη κουραστηκα ...
εχω κουραστει και ψυχολογικα, και συναισθηματικα, και σωματικα ...
δεν ξερω τι ειναι αυτο που τελικα εχω αναγκη ... συντροφο? διακοπες? και τα δυο?? δεν ξερω .. παντως και τα δυο εχω χρονια πολλα να τα κανω ..
ισως διακοπες λιγες μερες καπου μονη μου ή με την κολλητουλα μου αλλα χωρις κινητο, χωρις υπολογιστη, χωρις σκοτουρες να με βοηθησουν
εχω χρονια να παω διακοπες καπου .. ολο τυχαινε να πηγαινω καπου με τους δικους μου και παρεα .. και να μου μενουν 2-3 μερες να παω καπου μονη .. και ολο κατι συνεβαινε και τελικα δεν πηγαινα ..
εχω αναγκη να κατεβασω διακοπτες για ενα διαστημα, να μην σκεφτομαι τπτ ..
να ειμαι απλα με καλη παρεα σε ενα οορφο μερος, να ειμαι ολη την ωρα στη θαλασσα, μετα στα μπαρακια για κοκτειλ και πρωινο ξυπνημα οτι ωρα θελω .. χωρις το αγχος της δουλειας..
αληθεια εχουμε κανενα αναδρομο ερμη η καμια εκληψη αυτες τις μερες???
Aπ το συμπαν να το βρει!!!!!!Ο-Η παπαρας!!!!Quote:
αχ ναταλακι μου ..Quote:
Originally posted by NADINE
Όλα τ'άλλα οκ,συμφωνώ κι επαυξάνω!Αλλά το θέμα Κάρολος με πονά!Δε μπορώ να το εγκαταλείψω έτσι εύκολα...Quote:
Πώς θα έρχομαι στο σπίτι σας στο Παρίσι;Πώς θα καμαρώνω τα ομορφότερα παιδιά,που γεννήθηκαν ποτέ;
Μου γκρεμίζεις ένα όνειρο κι ούτε καν με προετοιμάζεις...Έχεις τα δίκια σου,δε λέω...Αλλά μήπως να το ξανασκεφτόμασταν;
Θυμάσαι; --->Grégoire : Toi + Moi
με εχει ριξει τοσο πολυ ψυχολογικα αυτη η κατασταση ,,
κουραστηκα απο τα ' αθωα' χαδια του, τα 'αθωα' του φιλια, τις ' αθωες' του ζηλιες, τα φιλικα του 'σαγαπω' ( ναι ναι αυτο το μηνα δυο φορες μου ειπε σάγαπω απο το τηλεφωνο γιατι ηταν μακρυα.. )
κουρατσηκα να ελπιζω πως κατι θα γινει, κουραστηκα οταν ειμαστε μαζι εξω να μου δειχνει πως νειδαφερεται με την συμπεριφορα του και να ζηλευει αν καποιον μου κανει καμιακι ..και την αλλη μερα στη κοπελα του να μιλαει με τα πιο ομορφα λογια που υπαρχουν ..
εχουν συβει τοσα αστειλα περιστατικα μεταξυ μας που πολλες φορες τα σκεφτομαι και γελαω και σκεφτομαι τι ωραια που θα περνουσαμε αν ειμασταν ζυεγαρι, δεν ειναι εξαλλου και λιγες οι φορες που εχει πει και ο ιδιος ποσο ομορφα περασαμε εξω, και παντα οταν ειμαστε μαζι εξω μας βρισκει η ανατολη του ηλιου οταν γυρναμε σπιτι ...
κουραστηκα ομως να παιζει μαζι μου .. αν εχιε αναγκη απο τονωση αντρικου εγωισμου ... ( γιατι ας μην κρυβομαστε το ξερει οτι λιωνω γι αυτον δεν ειναι και βλακας) ας βρει καποια αλλη ... εγω κουραστηκα πια ..
οπτοε καιρος να κλεισει το κεφαλαιο αυτο ..