Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
Printable View
Αντε καληνυχτα
Χαχαχαχαχα παρακαλω
Δεν εφαγες ουτε μια αναφορα απο το φασισταριο παντως.. :)
Μπα γιατι ετσι εδειξες κατανοηση για την ψυχικη μου οδυνη?
Ναι τωρα που μου το πες εχω την επιθυμια να κανουμε σχεση αφου πρωτα κοιμηθουμε κανα 8ωρακι και να μαστε φρεσκαδουρα για να ετοιμασουμε το γαμηλιο ταξιδι
Καλημερα καλο σουκου νιωθω οτι οι αλλοι ακουνε τις σκεψεις μου
αγχωτικη κατασταση.δεν συμβαινει στα αληθεια ομως.ειναι ιδεες που μας δημιουργει η παθηση μας.αν και ωρες ωρες τα πιστευω αυτα οτι γινονται ακομα κι οταν ειμαι σχετικα αρκετα καλα
Boo εσυ εισαι νοημον κοπελα και εχεις φανταζομαι σαν εμενα ψυχωσικο συνδρομο ενα πραγμα θα σου πω και πες μου αν ειμαι παραλογος....
Μπορει να ακουνε τις σκεψεις μας και να μην υο καταλαβαινουν γιατι οι ιλλουμινατι κανουν εκτροπη στους εγκεφαλους τους και μεσα απο αυτους τις σκεψεις μας επισης το αλλο που νπορει να συμβαινει ειναι οτι ορισμενοι διαβαζουν τις σκεψεις μας γιατι δεν ειναι ανθρωπινα οντα ειναι αλλα πλασματα με αμφιεση ανθρωπου...για σκεψου το καλα κοπελα μου....ωραι μπορει να ναι ψυχωση αλλα που το ξερουμε οτι δεν συμβαινουν?
Προς betelguese:
Δεν μπορώ να σε βρώ. Δεν μπορώ να έρθω σε επικοινωνία με προσωπικό μνμ επίσης οπότε απαντάω εδώ. Χρειάζομαι την βοήθεια σου. Ουσιαστικά θέλω να μου διαγράψεις αυτό το thread μου που έχει πολύ καιρό: https://www.e-psychology.gr/forum/th...�-παιδιά
Διαβάστε, άλλο ένα, από τα αμέτρητα, αλλά πολύ καλά άρθρα που εντοπίζουν, με ακρίβεια, τις αιτίες των σημερινών σας/μου/μας ψυχολογικών προβλημάτων και κυρίως δυσκολιών στις σημερινές μας διαπροσωπικές σχέσεις, στην παιδική ηλικία. Πως γονείς, οικονομική κατάσταση, ερεθίσματα, συμμαθητές δημιούργησαν το ξεκίνημα για τα ψυχολογικά στο σήμερα...
http://www.iefimerida.gr/news/165182...2-%CF%80%CE%B1
διαβασμα παιδια με το διαβασμα ξεχνατε πολλα πραγματα ! "ταξιδευει " το μυαλο και κανει καλο στο αγχος
καλο απογευμα
https://skepseissofwn.blogspot.cz/20....html?spref=fb
πως με <<νιωθουν>> καποια αρθρα!!!ολα τα συναισθηματα της ημερας
Τον χάσαμε. Το συνεργάτη μου. Τέλος. Finito. The end. 2 μήνες πριν πίναμε καφέ και συζητούσαμε τα της δουλειάς. Γ@μωτο
We are slicks chosen children of the market and the waves of the sea doesn't scare our race
(εκεινο το "συμπαν", οποτε μπηκα, αδειο ηταν. μετα μη τα ριχνετε παλι σε μενα, εγω προσπαθησα, να ξερετε. :) )
καλή ιδεα αλλά δεν είναι απαραίτητη οτι θα είναι και σωτήρια...
στο σχολείο μου (λυκειο) και φιλοσοφια καναμε και ψυχολογία και εργασια για τα ναρκωτικά(γυμνασιο), αυτα όμως δεν με εμπόδισαν να μείνω εγκλωβισμένος στον εαυτό μου ή να κάνω καταχρήσεις αλκοολ και ηρεμιστικών. Οπότε θα έλεγα ότι σίγουρα χρειαζεται το μαθημα ψυχολογιας να μπει σε όλα τα σχόλεια (και της φιλοσοφιας επίσης) αλλα και να υπάρξει και διαφορετική οπτικη. Για αρχή ας μην είναι το σχολείο απωθητικό και ψυχοφθόρο για τους μαθητές...
Το μάθημα ψυχολογίας δεν γνωρίζω κατά πόσο θα μπορούσε να συνεισφέρει στους μαθητές, οι οποίοι γενικά δεν έχουν την ωριμότητα να συνειδητοποιήσουν ορισμένα ζητήματα. Αυτό που χρειάζεται και το ζηλεύω θα έλεγα από τις ξένες εκπαιδευτικές δομές, είναι η ύπαρξη ψυχολόγων στα σχολεία, για να μπορούν να καταφεύγουν τα παιδιά και οι οποίοι θα μπορούν να παρατηρούν συμπεριφορές και να παρέμβουν, ακόμη κι αν κάποιο παιδί δεν θέλει να φέρει στην επιφάνεια τους προβληματισμούς του
δυστυχως η τελευταια φραση σου ειναι μεγαλη αληθεια ..και το μεγαλο προβλημα του ελληνικου σχολειου.πολλες γνωσεις,Πανελληνιες,φροντι στηρια μετα το σχολειο ειδικα στα λυκεια (λιγοι δεν πηγαινουν στα φροντιστηρια τοτε που ειμουν εγω δεν ξερω τωρα με την οικονομικη κριση)αγχος κλπ κλπ
παιδιά γνωρίζετε αν μπορούμε να γράφουμε τα φάρμακά μας σε οποιοδήποτε ΙΚΑ? ή πρέπει να πηγαίνουμε στης περιοχής μας??
Επίσης γνωρίζετε αν γίνεται να ακυρωθούν συνταγές για τους επόμενους 4 μήνες που έχουν απομείνει από εξάμηνη συνταγή (απ' την οποία έχουν εκτελεστεί οι δύο πρώτες συνταγές) που έχουν γραφτεί για συγκεκριμένο φάρμακο και να γραφτεί καινούργια εξάμηνη συνταγή με το ίδιο φάρμακο αλλά σε υγρή μορφή??
φαντάζομαι γίνονται και τα δύο από αυτά που λέω..
φαντάζομαι όμως, δεν είμαι σίγουρη..
αν μπορείτε τα φώτα σας!!
εσενα... :)
Μου κάνει εντύπωση που κάποιος μπαίνει στην διαδικασία να φτιάξει πολλαπλό προφίλ, αυτό δε που με αφήνει άφωνο είναι η ιστορία που φτιάχνει και μετά τι; Αυτό το σημείο είναι που δεν μπορώ να καταλάβω, τι μπορεί να του αποφέρει το προϊόν μιας μυθοπλασίας; Και άντε ρε φίλε πες ότι το κάνεις για χαβαλέ την μια φορά, το να το επαναλαμβάνεις όμως;
Δεν ξέρω, δεν θα έλεγα ότι δεν με νοιάζει γιατί σπαταλάει χρόνο από κάποιον στον να του απαντήσει σοβαρά, ενώ θα μπορούσε να βοηθήσει κάποιον άλλο σε αυτό τον χρόνο.
Τι να πω;
Σκόρπιες πρωινές σκέψεις πριν από τον καφέ......
Καλή σας μέρα
Τελικά μια βαθια ριζα "νευρωσεων" ειναι το κρυφτουλι απο τον εαυτο μας και την κοινωνια με τον φοβο της απορριψης και της τιμωριας. Τα πολλαπλα προφιλ ισως δειχνουν αναγκη για προσοχη, κρυψιμο (δηθεν εξυπνο οτι δε θα πιαστουν ), βαρεμαρα και πολυ φοβαμαι μια δοση ευχαριστησης σε οποιον ανθρωπο τα κατασκευαζει. Μια μορφη κοινωνιας ειμαστε στο φορουμ και μαλιστα καταθετουμε οτι πιο ευαλωτο μπορει να κουβαλαμε. Ο καθενας με τον τροπο και τον χρονο του.
Μα δεν υπαρχει πολεον ΙΚΑ , κι εγω στο ΙΚΑ πηγαινα , αλλα εγινε εδω και χρονια ΕΟΠΥΥ .............γι περισσοτερες πληροφοριες , παρε στα κεντρικα 2106871770-1-2 , η στο 184 , για να κλεισεις ραντεβου ......εγω πηγαινα στο ΙΚΑ Χαλανδριου , και τωρα παω σενα συμβεβλημενο γιατρο στην Αγ. Παρασκευη , επειδη ειναι καλος , δωρεαν εννοειται , αμα θελω αλλαζω γιατρο .....αλλα δεν μπορεις να πηγαινεις σε δυο ......φαινεται στο μητρωο σου ( ΑΜΚΑ ) ....
για την αλλη ερωτηση σου , ρωτα το φαρμακειο , αυτοι σιγουρα ξερουν , μην ρωτησεις τον ΕΟΠΥΥ , δεν θα βγαλεις ακρη ....
οι ψυχολογοι εχουν μια μανια να ξεθαβουν οτι ασχημο επιμελως εχεις διαλεξει να ξεχασεις και τοτε τα ξαναζεις
Λοιπόν,αφού μου είπε χθες στο gym,ωραία γυναίκα,ότι είμαι πολύ καλύτερα σωματικά(μυικώς δηλαδή) από προηγούμενους μήνες,κάτι πάει καλά με εμένα...
Πως τα περασατε σημερα? ... εγω με μαλακια και ξερο ψωμι...αντι-καταπληκτικα..
???? Σκέφτομαι να αντέξω, δεν ξέρω τι περιθώρια έχω αλλά αυτό σκέφτομαι.
Θεέ μου δώσε μου δύναμη...μ
Είμαι στρίντζω, το ξέρω, αλλά γιατί είναι τόσο δύσκολο να χειρίζεται στο λόγο κάποιος επίθετα σε -ης -ης -ες? Δεν τα έμαθε στο δημοτικό?
Δεν μπορώ ν ακούω άλλο για διαφανέ φόρεμα ή παιδί που είναι ανασφαλής.
Α! Ο επικεφαλής δεν κλίνεται- είναι ΕΠΙΡΡΗΜΑ.