Καλή συνάντηση με τη νέα διατροφολόγο, εύχομαι τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα!
Πολύ μυστηριώδη αυτά που μας λες, Πωλίνα, "ξέρω πως ο Αγιος Βασίλης θα μου φέρει το ωραιότερο δώρο", "Το θέλω αποκλειστικά δικό μου!!!!! " Τι να εννοείς άραγε???
Printable View
Καλή συνάντηση με τη νέα διατροφολόγο, εύχομαι τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα!
Πολύ μυστηριώδη αυτά που μας λες, Πωλίνα, "ξέρω πως ο Αγιος Βασίλης θα μου φέρει το ωραιότερο δώρο", "Το θέλω αποκλειστικά δικό μου!!!!! " Τι να εννοείς άραγε???
Σε ευχαριστώ πολύ Γιώτα μου.
Ολα στην ώρα του καλή μου, όλα στην ώρα τους!!!
Πάντος ένα από τα δώρα που θα μου φέρει είναι ένα ρολόι που το είχα βάλει στο μάτι εδώ και κάτι μήνες, και ο άντρας μου είπε πως αν και ακριβό (καλά όχι και τόσο ακριβό, μόνο 199 ευρώ είναι, αλλά για την τώρα φάση θεωρούνται πολλά) και τώρα είμαστε λίγο σφιγμένοι, θα μου το πάρει γιατί μου αξίζει!!!!
Μωρέ Πωλίνα είσαι ΕΓΚΥΟΣ????
Καλημέρα σας. Κατερίνα κι εγώ το ίδιο σκέφτηκα περί εγκυμοσύνης αλλά λέω μπα όχι και μετά διάβασα εσένα και λέω ο.κ. δεν είμαι μόνο εγώ που τα καταλαβαίνω αλλιώς. Έχουμε ταύτιση σκέψεων!!
Χθες το βράδυ έβλεπα το Θέμο στο όλα12 και με πήρε ο ύπνος στις 1 παρά. Ξυπνάω λοιπόν στις 2 με υπογλυκαιμία. Αρπάζω την ευκαιρία κι αντί να φάω ζάχαρη τρέχω στους κουραμπιέδες. Παίρνω την πιατέλα και πάω και κάθομαι στο κρεβάτι. Ενώ έτρωγα τον κουραμπιέ βλέπω τον γατούλη να προσπαθεί να πλησιάσει σιγά σιγά την πιατέλα και τα σκυλάκια να με κοιτάνε και να γλύφονται. Κάτι η υπογλυκαιμία, κάτι ότι είμαι βλαμμένη, κάτι το χριστούγεννο άρχισα να παίρνω τη ζάχαρη άχνη από τους κουραμπιέδες και να την πετάω στα ζώα μου. Τέλειο! Γέμισαν με άσπρες τοπαδιές και ήταν σαν χιονισμένα! Πραγματικά το διασκέδασα αλλά μάλλον δεν θα το ξανακάνω γιατί βαριέμαι να σφουγγαρίζω την άχνη από το πάτωμα που κάνει κρατς κρατς όταν την πατάς.:starhit:
ʼρα έχει δίκιο η κόρη μου, που ότι βρίσκει (στο δρόμο, στις βιτρίνες, στο σούπερμάρκετ) μου λέει πως της φωνάζει και τη θέλει...Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
ακούω φωνές ... που φωνάζουν τ'όνομά μου... Προσπαθούν να με δελεάσουν ...
Τζινα δεν παίζεσαι , προσπάθησα να φανταστω το σκηνικό και γέλασα πολύ! :bigsmile::bigsmile:
Όπως το φαντάστηκες ακριβώς. Πολύ γέλιο. Αφού μου έφυγε γρήγορα αυτή η "τεχνητή" μελαγχολία που δημιουργεί στον οργανισμό μου η υπογλυκαιμία και ενώ δεν μου είχε φύγει ακόμα η ταραχή και το τρέμουλο εγώ γελούσα παράλληλα. :smilegrin:Quote:
Originally posted by *Katie
Τζινα δεν παίζεσαι , προσπάθησα να φανταστω το σκηνικό και γέλασα πολύ! :bigsmile::bigsmile:
Έχει απόλυτο δίκιο η κουκλίτσα σου. Από μικρό κι από τρελό........Quote:
Originally posted by anna65
ʼρα έχει δίκιο η κόρη μου, που ότι βρίσκει (στο δρόμο, στις βιτρίνες, στο σούπερμάρκετ) μου λέει πως της φωνάζει και τη θέλει...
Κορίτσια καλησπέρα. Τί μου κάνετε? τα περί διατροφολόγου τα έγραψα στο sleeve και διατροφή.
Εδώ και 6 μέρες ξέρω πως είμαι έγκυος, αν και το ήξερα από πολύ πιο πριν, το ένιωθα, δεν περίμενα καν να έχω καθυστέρηση και έκανα τεστ, το οποίο και βγήκε θετικό.
Παρασκευή πήγα σε γυναικολόγο και αν και δεν είχε ακόμα καρδούλα για να το ακούσουμε, είδε πως είχε κάτσει στην θέση του. Ετσι ξεκίνησα μία πολυβιταμίνη που μου έδωσε ο γιατρός και η οποία με καλύπτει σε αρκετά πράγματα όπως σίδηρο, φολικό οξύ κτλ, καθώς και προγεστερόνη για να αποφύγουμε αποκόλληση.
Εχουμε ξανά ραντεβού στις 2 του Γεννάρη για να ακούσουμε το μωράκι, αλλά έχω και στις 28 του Δεκέμβρη ραντεβού στο γυναικολογικό για παπ τεστ και το πρώτο τεστ εγκυμοσύνης.
Αυτός ήταν και ο λόγος που κανόνησα σήμερα και πήγα διατροφολόγο, γιατί θέλω μία στενή παρακολούθηση.
Οι περισσότερες από σας ξέρετε πόσο δύσκολη εγκυμοσύνη είχα στον γιο μου, και δεν θέλω τίποτα από αυτά να συμβεί ξανά. Γιαυτό και θα κάνω τα πάντα για να παν όλα καλά.
Δεν είχα σκοπό να σας το πώ από τώρα, αλλά είστε η οικογένειά μου. Δεν το έχω πει σε κανέναν παρά μόνο στον άντρα μου και σε μία κολλητή μου που πήγαμε μαζί στον γυναικολόγο της, και αυτό γιατί ξέρω πως αντί να έχω θετική αντίδραση από τους άλλους, θα ακούσω τα του τύπου "Αυτό σου έλειπε τώρα", "δεν είστε καλά οικονομικά", "δεν έχεις δουλιά", "πως θα βρεις δουλιά τώρα" και πολλά άλλα που δεν είμαι σε θέση αυτή την στιγμή να τα ακούσω, ούτε και να δώσω απαντήσεις.
Εσείς όμως είστε αλλιώς, εσείς είστε η οικογένειά μου και ξέρω πως στεναχωριέσε με τις στεναχώριες μου και χαίρεστε με τις χαρές μου. Δεν μπορούσα λοιπόν να σας το κρατήσω άλλο μυστικό. Ηθελα τόσο πολύ να το μυραστώ μαζί σας!!!!
Μαζί λοιπόν θα το περάσουμε και αυτό, όπως περάσαμε τόσα άλλα!!!!
Σας αγαπάω πολύ!!!!!!!!!!!!!!!
Καλώς τα μας!Να και τα σχετικά εγκυοτικεράκιαααααα
Έτσι ε;ΚαλάααααααααααααQuote:
Originally posted by polinaki1983
Δεν είχα σκοπό να σας το πώ από τώρα, αλλά είστε η οικογένειά μου.
Δεν το έχω πει σε κανέναν παρά μόνο στον άντρα μου και σε μία κολλητή μου που πήγαμε μαζί στον γυναικολόγο της...
Εσύ κουκλίτσα μου δεν μετράς μέσα στους κοινούς θνητούς που έπρεπε να τους το πω για να το ξέρουν, εσύ το ήξερες πρωτού καν το επιβεβαιώσω εγώ!!!! Γιαυτό άσε τα μούτρα και ΄πάρε ένα φιλάκι :kiss:Quote:
Originally posted by NADINE
Έτσι ε;ΚαλάααααααααααααQuote:
Δεν είχα σκοπό να σας το πώ από τώρα, αλλά είστε η οικογένειά μου.
Δεν το έχω πει σε κανέναν παρά μόνο στον άντρα μου και σε μία κολλητή μου που πήγαμε μαζί στον γυναικολόγο της...
:love: Ας πούμε πως το έσωσες τώρα...Δέχομαι το φιλάκι κι ανταποδίδω...Με το καλό να μας έρθει η νεράιδα μας!
Πωλινάκι μου τι όμορφα νέα είναι αυτά.... :starhit::starhit::starhit:Quote:
Εδώ και 6 μέρες ξέρω πως είμαι έγκυος, αν και το ήξερα από πολύ πιο πριν, το ένιωθα, δεν περίμενα καν να έχω καθυστέρηση και έκανα τεστ, το οποίο και βγήκε θετικό.
Δεν το έχω πει σε κανέναν παρά μόνο στον άντρα μου και σε μία κολλητή μου που πήγαμε μαζί στον γυναικολόγο της, και αυτό γιατί ξέρω πως αντί να έχω θετική αντίδραση από τους άλλους, θα ακούσω τα του τύπου "Αυτό σου έλειπε τώρα", "δεν είστε καλά οικονομικά", "δεν έχεις δουλιά", "πως θα βρεις δουλιά τώρα" και πολλά άλλα που δεν είμαι σε θέση αυτή την στιγμή να τα ακούσω, ούτε και να δώσω απαντήσεις.
Όλα καλά θα πάνε. Και μην ακούς τέτοια από τους άλλους.. Αυτά δε μπορούν να λέγονται όταν μια ζωούλα σε λίγες μέρες θα έχει καρδιά που θα χτυπάει.. (πράγμα που πολλοί από τους γύρω μας δεν έχουν, ή έχουν ξεχάσει πού την άφησαν..) :starhit:
Πωλίνα συγχαρητήρια. Με το καλό να έρθει και το δεύτερο παιδάκι στη ζωή σου και να την ομορφύνει περισσότερο.
Πωλίνα μου, όταν κάνουμε σχέδια, ο θεός γελάει... Είδες που η ζωή είχε άλλα σχέδια για σένα; Μπορεί να σου έκλεισε μια πόρτα (τη δουλειά) αλλά σου άνοιξε ένα ολοφώτεινο παράθυρο, το δεύτερο κουκλί σου! Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί η οικογενειακή σου ζωή, αλλά πάντως σίγουρα θα αλλάξουν πολλά! Με το καλό, και σε αυτή την εγκυμοσύνη θα έχεις όλη τη δικτυακή παρέα στο πλευρό σου!
Κοριτσάκια μου, γεια σας!
Μπήκα, έστω και βιαστικά, να σας ευχηθώ, μιας και τις επόμενες μέρες δεν θα έχω άμεση πρόσβαση στο διαδίκτυο.
Πωλίνα μου, σου εύχομαι τα καλύτερα! Σου συμβαίνει κάτι υπέροχο και μακάρι να το χαρείς όσο γίνεται, χωρίς μαύρες σκέψεις! Αυτές δεν χωρούν τώρα, προέχει το μωράκι σου, που έρχεται!
Κοριτσάκια μου γλυκά, σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα, να περάσετε όμορφα, όπως εσείς θα διαλέξετε και ο νέος χρόνος να σας φέρει όλα αυτά που λαχταρά η καρδούλα σας!
Για κιλά δεν θα μιλήσω καθόλου, μιας και δεν με απασχολούν στην παρούσα φάση. Έχω άλλα στο μυαλό μου και τα κιλά είναι μεν σοβαρό ζήτημα, αλλά τώρα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα.
Εύχομαι ισορροπία και γαλήνη και, πιστέψτε με, αυτά είναι τα κουμπιά για τα κιλά και για όλα!
Συνήθως είμαι το παιδί των Χριστουγέννων! Το πνεύμα των γιορτών! Η χαρά σε κάθε σπίτι! Έμπαινα κάπου και φωτίζονταν ο τόπος! Με καλούσαν για ποδαρικό! Φέτος, δεν θα πω ότι δεν είμαι καλά, με την έννοια ότι με απασχολεί κάτι συγκεκριμένο, αλλά δεν με διακατέχει το εορταστικό πνεύμα, όπως άλλες χρονιές. Είμαι κάπως υποτονική, κάπως διεκπεραιωτική, κάπως γενικώς.
Όπως και να'χει, σας εύχομαι καλές γιορτές, ευτυχισμένα Χριστούγεννα, παρέα με όσους αγαπάτε, ησυχία και γαλήνη στην καρδιά! Υγεία και χαρά για σας και για την οικογένειά σας, αγάπη!
Σας φιλώ γλυκά!
Καλημερίζω την όμορφη παρέα :)
Σήμερα έχω άπειρες ετοιμασίες, αύριο αναχωρούμε και εμείς για να περάσουμε μερικές μέρες στο χωριό μας με όλη την οικογένεια. Ανυπομονώ! Από χθες ετοιμάζω πράγματα, σιδερώνω ρούχα, μαζεύω τα αμάζευτα! Αν και δεν έχω μπει στο κλίμα είμαι σίγουρη ότι με το που θα πατήσω το πόδι μου στο χωριό θα το νιώσω. Ava μου και εγώ καμιά φορά έτσι νιώθω, διεκπεραιωτική, αλλά προσπαθώ να απολαμβάνω όσο μπορώ τις μέρες αυτές που με φέρνουν πιο κοντά σε αγαπημένους μου ανθρώπους, γιατί τελικά εκεί κρύβεται το πνεύμα των Χριστουγέννων στην αγκαλιά και στην συντροφιά των αγαπημένων μας ανθρώπων. Τώρα που είπα για αγκαλιές τη μαϊμού θα την πάρεις μαζί σου;:lol::lol:
Εύχομαι να έχουμε όλοι μας υπέροχες γιορτές, μαζί με όλους τους αγαπημένους μας και να φωλιάσει επιτέλους στην ψυχούλα μας η γαλήνη και η χαρά των εορτών.
Πωλίνα μου εύχομαι να έχεις μία καλή εγκυμοσύνη και αυτή η νέα ψυχούλα που αρχίζει να δημιουργείται μέσα σου να σου δώσει όλη την δύναμη που χρειάζεσαι για να κάνεις την ζωή σου πιο όμορφη και πραγματικά ευτυχισμένη ! :starhit::starhit:
Καλημέρα σας!!!! Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!
Σήμερα πήγα να κάνω τις αναλύσεις που μου έγραψε ο χειρούργος μου, και μου είπανε πως μέχρι Παρασκευή θα είναι έτοιμες!!! Αρα Παρασκευή ή Τρίτη θα περάσω από την διατροφολόγο μου να μου τις δώσει!!!
Δεν είναι τυχαίο που λέω πως δεν είσαι κοινή θνητή κούκλα μου!!!! Εδώ ακόμη εμείς δεν το ακούσαμε να κτυπάει η καρδούλα του και εσύ ξέρεις πως είναι νεραιδένιο κοριτσάκι!!!!!!!!Quote:
Originally posted by NADINE
:love: Ας πούμε πως το έσωσες τώρα...Δέχομαι το φιλάκι κι ανταποδίδω...Με το καλό να μας έρθει η νεράιδα μας!
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Aστο καλο βούρκωσα! Μπραβο Πωλινάκι μου , πολυ χαρηκα!!!
Πωλίνα μου να είσαι ευτυχισμένη και εύχομαι να περάσεις μια εγκυμοσύνη εύκολη και χαρούμενη. Όσο για την διατροφή , είμαι υπερήφανη για σένα που πήγες σε διατροφολόγο για να σε παρακολουθεί σε αυτή την σημαντική περίοδο της ζωής σου. Να παίρνεις και τα συμπληρώματα σου τακτικά μην τα ξεχνας ( εγώ το έκανα αυτό) . Εύχομαι τα πράγματα στο σπίτι να καλυτερεύσουν και να μαλακώσουν οι ψυχές. Σε φιλώ γλυκά , μελλοντική δις μανουλα.
Πωλινακι να σου ζησει! με το καλο να ερθει το καινουριο μωρακι!Να προσεχεις!
Τζινα εισαι απιστευτη!Κ να μου εκαναν αλλοι μετα τη λατρα δεν θα το εκανα με τιποτα.Αλλα γελαω μονο που σκεπτομαι την εικονα!
Καλημέρα Ναταλένιες που σε 3 μέρες δεν θα είστε πια ναταλένιες, δυστυχώς δεν έχω καμία πρόταση για καινούριο όνομα, αφήνομαι στις δικές σας ιδέες..
Ζω το διχασμένο μου εαυτό, χαρούμενη από τη μια, θλιμμένη από την άλλη. Μια παράδοξη εναλλαγή που με έχει σε ένα συναισθηματικό τραμπολίνο.
Σας σκέφτομαι όλες και την κάθε μια ξ ε χ ω ρ ι σ τ ά, και πραγματικά εύχομαι να είστε καλά όπου βρίσκεστε τώρα και όπου θα βρεθείτε τις γιορτινές μέρες, θέλω μέσα από την καρδιά μου η κάθε μια από εμάς , να είναι ελαφριά και ήρεμη στην ψυχούλα της, να περιβάλλεται από όση πιο πολλή αγάπη γίνεται και για λίγες στιγμές να μην ανησυχούμε για τίποτα. Το πνεύμα των Χριστουγέννων να μας μεταφέρει μαγικά σε έναν τόπο που δεν θα τον αγγίζει ο πόνος..
Καλημερούδιαααααααααααα
Αν και χθες έπλυνα μπαλκόνια,καθάρισα τζάμια κι έγιναν χάλια,
με χαρά ανακοινώνω πως εξαιρετικά αφιερωμένα στις αφές,
που μας ανεβαίνουν,μετά από μια βροχερή νύχτα,πλέον
Χ Ι Ο Ν Ι Ζ Ε Ι !!!!!!!!!!
http://img207.imageshack.us/img207/7654/kinganime.gif
Χαχαχα! Στο είπα με τετοιο καιρό τι τα θες τα μπαλκονια!!!
Εδω βρεχει και μ΄αρεσει πολυ!!!! Αν και σε λίγο παω για δουλειά!!!!
Φωτογραφία στα 72 δεν έχει γιατι αν και παραπονιόμουν εχτές ότι πήρα ενα μιση κιλό ξαφνικά η ζυγαρία μου αποφάσισε να πηδηξει 2,5 κιλά προς τα κάτω!!!!
Καλά Χριστούγεννα σε όλους και πάντα αισιόδοξες/οι!!!!
:thumbup:Quote:
Originally posted by monahoiot
... θέλω μέσα από την καρδιά μου η κάθε μια από εμάς , να είναι ελαφριά και ήρεμη στην ψυχούλα της, να περιβάλλεται από όση πιο πολλή αγάπη γίνεται και για λίγες στιγμές να μην ανησυχούμε για τίποτα. Το πνεύμα των Χριστουγέννων να μας μεταφέρει μαγικά σε έναν τόπο που δεν θα τον αγγίζει ο πόνος..
Κι αν μου επιτρέπεται να συμπληρώσω...όχι μόνο να μη μας αγγίζει ο πόνος,αλλά έτσι για αλλαγή,βρε αδερφέ,ας μας πλημμυρίσει ΧΑΡΑ!
Aτιμούλα!Μου το πήδηξες το 72 ΜΟΥ!Quote:
Originally posted by yannaki
Φωτογραφία στα 72 δεν έχει γιατι αν και παραπονιόμουν εχτές ότι πήρα ενα μιση κιλό ξαφνικά η ζυγαρία μου αποφάσισε να πηδηξει 2,5 κιλά προς τα κάτω!!!!
Κι όχι μόνο αυτό,είμαι σίγουρη πως είσαι κι όλη χάχα μπούχα!
Κράτα μισό κιλό κάτι κι εσύ και βγάλ'την μου τη φωτογραφία!
Μα καθόλου φαντασία,αυτό το κορίτσι,βρε παιδί μου!
Μη με προκαλείς να φωτογραφίσω το δικό μου!
Τι είναι τάχα;47 ψωροκιλάκια μακριά!Μώρε,μώρε...
Όντως...χαζά χαμένα τις φάγαμε και τις Ναταλένιες...Μα καμία ιδέα,κανείς;Quote:
Originally posted by monahoiot
Καλημέρα Ναταλένιες που σε 3 μέρες δεν θα είστε πια ναταλένιες, δυστυχώς δεν έχω καμία πρόταση για καινούριο όνομα, αφήνομαι στις δικές σας ιδέες..
Εγώ έχω μια λέξη,αλλά δεν είμαι ενθουσιασμένη,όπως στη Βιταμπέλα ή στο καρουζέλ...
Ως ιδέα μου αρέσει,αλλά θα είναι γλωσσοδέτης η δική μας ονομασία σε "λέξη"λένιες...Τέλος πάντων...
Καλημέρα. Προσπαθώ να τυλίξω το γάτο μου όπως δείχνει στο βιντεάκι αλλά δεν κάθεται. Γιατί άραγε;
http://www.youtube.com/watch?v=jm3dm5J5r0A
Μετά τις γιορτές έχουμε το Πάσχα που θα έρθει. Στα ιταλικά είναι Pasqua οπότε δεν ακούγεται καλό. Ίσως όμως στα αγγλικά που είναι Easter μας βολέψει. Θα λεγόμαστε Υστερένιες που έχει μέσα και μία υπόνοια της υστερίας που μας πιάνει όλες με τα κιλά μας και με όλα τα υπόλοιπα προβλήματά μας!
Έλα ντε!Γιατί άραγε;Ίσως δεν του αρέσει το σχέδιο του χαρτιού περιτυλίγματος.Με άλλο δοκίμασες;Quote:
Προσπαθώ να τυλίξω το γάτο μου όπως δείχνει στο βιντεάκι αλλά δεν κάθεται. Γιατί άραγε;
http://www.youtube.com/watch?v=jm3dm5J5r0A
:thumbup: Είμαστε εμείς υστερικές; :tumble:Quote:
Μετά τις γιορτές έχουμε το Πάσχα που θα έρθει. Στα ιταλικά είναι Pasqua οπότε δεν ακούγεται καλό. Ίσως όμως στα αγγλικά που είναι Easter μας βολέψει. Θα λεγόμαστε Υστερένιες που έχει μέσα και μία υπόνοια της υστερίας που μας πιάνει όλες με τα κιλά μας και με όλα τα υπόλοιπα προβλήματά μας!
Τζινάκι,είσαι φρεσκαδούρα Ναταλένια και δε θα σε παρεξηγήσω.
Μα είναι δυνατόν από τώρα μέχρι το Πάσχα να έχουμε τον ίδιο τίτλο;
Θα βαρεθώ από πλήξη!Απαπαπαπαπα!Εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα!
Μέχρι του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 Φεβρουαρίου για Βαλεντένιες είναι καλά ή είναι μακριά;
Οριακά μακριά...Αλλά αυτά είναι ξενόφερτα!Εμείς έχουμε τον ʼγιο Υάκινθο,προστάτη του Έρωτα...
ʼντε,θα τον αποκαλύψω τον τίτλο που έχω κατά νου!Συνήθως θέλω έναν τίτλο,που ν'αποπνέει κάτι ελπιδοφόρο,
κάτι θετικό,να οδηγεί στα καλύτερα μας,σε αναγέννηση,σε βαθύτερες επιθυμίες...κάτι εμπνευσμένο,κάτι να παρακινεί.
Αυτό λοιπόν που-ελλείψει καλύτερου-σκοπεύω να βάλω είναι ο καθρέφτης των βαθύτερων επιθυμιών της καρδιάς:
ERISED
Οπότε και θ'αυτοαποκαλούμαστε Ντεζιρένιες(διαβάζοντας κανονικά κι όχι ανάποδα,όπως ο καθρέφτης)
Τώρα που βρήκα και πώς θα μας αποκαλούμε,μου αρέσει όλο και πιο πολύ!
Νομίζω εδώ είμαστε!Πού είναι το κρακεράκι μου,ν'αρχίσουμε τα τατουάζ;
http://img593.imageshack.us/img593/1720/dawngrace16.jpg
Καλημέρα σας!!!! Εκεί βρέχει, χιονίζει, και εδώ είναι καλοκαιράκι. Πως να νιώσουμε Χριστούγεννα όταν ο ήλιος έξω "καίει"?
Μου αρέσει πολύ ο τίτλος που σκέφτεσε κουκλίτσα μου!!!!!!
Ο τίτλος είναι τέλειος γιατί εκτός από το Ντεζιρένιες όπου είναι εύηχο, όλες μας έχουμε επιθυμίες κρυφές ή φανερές.
Και μόλις επέστρεψα από τον παθολόγο. Επαθε μόλυνση ο ομφαλός μου και φούσκωσε, έγινε κατακόκκινος και πονάει πολύ πολύ. Αποτέλεσμα? Αντιβίωση zinnat και κρεμούλα. Μίλησα με τον γυναικολόγο μου και μου είπε πως επιτρέπετε να πάρω την zinnat και έτσι ξεκινάω θεραπεία απόψε.....
Πωλίνα περαστικά σου. Εύχομαι με την αντιβίωση και την κρέμα να σου περάσει γρήγορα ο πόνος. Αυτός ο ομφαλός ρε παιδί μου μαζεύει πολλά μικρόβια. Την προηγούμενη μέρα του χειρουργείου μου της κήλης ήρθε ένας ειδικευόμενος κι άρχισε να μου καθαρίζει τον ομφαλό με betadine. Εγώ απόρησα και τον ρώτησα τι κάνει. Μου είπε ότι το πιο βρώμικο σημείο του σώματός μας που μαζεύει πολλά μικρόβια είναι ο ομφαλός γι'αυτό πρέπει να είναι πολύ καθαρός και θα μου τον καθάριζαν ξανά και μέσα στο χειρουργείο. Μου είπε ότι δεν το είχα ξαναδεί γιατί στα προηγούμενα χειρουργεία που έκανα μου τον καθάριζαν ενώ με είχαν κοιμίσει πρώτα.