σκεφτομαι οτι οταν για μια διαφωνια καθεσαι και προσβαλεις κοσμο για φαπες εισαι οχι για προηδοποιησεις
Printable View
σκεφτομαι οτι οταν για μια διαφωνια καθεσαι και προσβαλεις κοσμο για φαπες εισαι οχι για προηδοποιησεις
Βρε παιδιά διαβάζετε καλά τι γράφω; Γράφω ότι αυτά που έγραψε ταιριάζουν σε κομπλεξικό μισογύνη και όχι ότι είναι κομπλεξικός μισογύνης (δεν ξέρω, μπορεί να είναι)
Αυτό που του προσάπτω είναι : Θλιβερή άγνοια και αγένεια.
Ελπίζω να έγινα κατανοητή.
Χαχαχαχααααα! Πλάκα έχεις! Δεν μπορώ να εξηγήσω και δεν χρειάζεται αλλά μην τα λες σε μένα. Εχεις δίκιο να αρπάζεσαι γιατι και εγω προτιμω τις συζητήσεις αλλά να που δεν μπορούμε κάποιες φορές να το κάνουμε.. έχει να κάνει και με τον δέκτη/παραλήπτη όπως θες πες τον. Είχα λόγο πάντως και αυτο εμένα μου αρκει ότι και να λέτε... χωρίς λόγο δεν επιτίθομαι και ούτε προσβάλλω..
http://www.youtube.com/watch?v=yRIMlBoMJXE
peace guys! :p
«Όλοι σκέφτονται γιατί δεν αλλάζουν οι άλλοι, αλλά κανείς δεν σκέφτεται να αλλάξει τον εαυτό του για να δει και τους άλλους σιγά-σιγά ν' αλλάζουν»
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
http://3.bp.blogspot.com/-rruQlpxNu0...0/DSC00817.JPG
Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012
Σκίτσο του Στάθη
στα χτεσινά Επίκαιρα
Αν μου κάνει τέτοια νερά η κυρία, θα τη στείλω στον κανάβατσο δίχως δεύτερη σκέψη και εγώ θα τραβήξω για άλλα λιμάνια. Σιγά μην κρατάω κάποια για να μου ρημάζει την ψυχολογία. Δεν αξίζουν οι περισσότερες για πάνω από μια βραδιά. Πρωτίστως επιδιώκω την ύστατη επιβεβαίωση να αποπλανήσω μία με τη γοητεία μου και δε με ενδιαφέρει παρακάτω. Να σε ρωτήσω κάτι άσχετο τώρα: Αν δεν απατώμαι, είχες γράψει παλιότερα ότι οι κατακτήσεις σου εσένα σταμάτησαν μετά το στρατό. Πιστεύεις ότι έπαιξε κάποιο ρόλο ο στρατός στο αποτέλεσμα αυτό; Μήπως δηλαδή επειδή σκλήρυνε ο χαρακτήρας σου, έπαψες να είσαι τόσο ελκυστικός και να μετράς όσο άλλοτε.
Και τέλος, μη χάνεις χρόνο δίνοντας σημασία σε κάθε ανώριμο ατομάκι εδώ μέσα. Ποιος ο λόγος; Για να αποδείξεις και καλά στον όποιο άσχετο τυχόντα ότι δεν είσαι μισογύνης; Τι έχεις να κερδίσεις απ' αυτό; Εχέσθη η Φατμέ στο αλώνι...
υπαρχει περιπτωση να μη σου κανει νερα ? ειδικα οταν εχει περιοδο που μουρλαινονται ολες.
οταν πηγα στρατο στα 19 ημουν στη πρωτη μου σχεση, μετα εκανα λιγες ακομα, και μετα ηρθε η κριση και με γαμησε κι εμενα. πλεον μαλλον δε προκειται να ξανακανω καμια, κι ουτε το θελω αν ειναι με σκυλες παρομοιες με του e-psychology. το φορουμ αυτο ειναι εναλλακτικο του κοσμοπολιταν το εχουμε ξαναπει. οποτε θεωρω φυσιολογικο οταν λεω κατι που προσβαλλει τις γυναικες, να πεφτουν ολες πανω μου. και σκεψου τωρα αν συμπεριφερονται τοσο ασχημα μεσω διαδικτυου σε αγνωστους, πως θα συμπεριφερονται στα κοντινα τους προσωπα και ειδικα στον γκομενο τους. καταλαβαινουμε λοιπον πως οσα λενε ειναι παραμυθακια, με τετοιες συμπεριφορες πως να τις αγαπησουν ?
Σκέφτομαι τις κωλοτούμπες και τα ψέματα νεαρών κορασίδων. Επίσης το χαμηλό επίπεδο πολλών που το παίζουν ιστορία.
Από τις λίγες φορές που τα λόγια δε μου έρχονται, ούτε και θέλω να μου έρχονται, γιατί δεν έχω όρεξη να περιγράψω. Τι να περιγράψεις δηλαδή.
http://www.youtube.com/watch?v=uUbya2ShtN8 Τόσον καιρό έχω να μπω... άλλαξε εμφάνιση το φόρουμ... εσείς πάλι τα ίδια λέτε....
Πρέπει να κοιμηθώ γιατί δε θα μπορώ καθόλου να λειτουργήσω αύριο κι όμως ό,τι και να κάνω δεν.
Από το πρωί φαίνεται ποσο καλή μέρα είναι! Δλδ θα γελάω όλη μέρα... :D
Καλημέρα λοιπον!
Tις νέες αυξήσεις στα εισιτήρια σε μετρό, τραμ, λεωφορεία και στα τρένα που θα πάνε στο 1,75 ευρώ από 1,40
μετά τις εκλογές, + τις αυξήσεις των τιμολογίων ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, που βέβαια απαιτεί το Μνημόνιο.
http://www.webdaily.gr/news/economy/item/7398
σκεφτομαι οτι εχω ενα σωρο δουλειες ενα σωρο λεφτα να δωσω, οτι δεν εχω λεφτα ,οτι εχω παραμελησει τον εαυτο μου και βαριεμαι να κανω οτιδηποτε..
Τι δύσκολο να αλλάξεις χαρακτήρα όταν τον έχεις διαμορφώσει κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες...Τι δύσκολο να προσεγγίσεις την εικόνα της ζωής που θέλεις όταν δεν ξέρεις πως πρέπει να είναι? Τι δύσκολο να βγάλεις ανθρώπους από τη ζωή σου όταν εξαρτάσαι από αυτούς?
και τελικά τι δύσκολη η συνειδητοποίηση του τι φταίει σε σένα όταν τα έχεις όλα αλλά αισθάνεσαι πληγωμένος..Τα αίτια είναι εύκολα να τα βρεις, τις λύσεις όμως τις λέει σε κανένα βιβλίο?
Δηλαδή
αν ο βασικός μισθός στον ιδιωτικό τομέα είναι τώρα 500 ευρώ νομίζω,
-έχω γνωστά άτομα που παίρνουν 480 ευρώ και μερικοί δουλεύουν και ανασφάλιστοι-
με τις νέες μειώσεις:
Μείωση 15% του εργατικού κόστους στην Ελλάδα έως το 2014 προτείνει η Κομισιόν
http://www.tanea.gr/oikonomia/article/?aid=4712259
στο πόσο θα κάτσει η μπίλια; Στο 380 ή λέω πολλά;
Aν απ' αυτά βγάλεις 3.50 Χ 22 =77ευρώ για εισιτήρια
-αλήθεια ποιος δουλεύει (αν δουλεύει) πενθήμερο;-
φεύγει το 1/5 του όποιου μισθού σε εισιτήρια
θα σου μένουν 300 ευρώ και πολλά λέω
να περάσεις το μήνα;
Υπάρχουν πολύ χειρότερες παραβιάσεις όρων χρήσης, που δεν κατονομάζονται επίσημα, όπως η ρουφιανιά!
ναι ρε κι εμενα με το ζορι με κρατανε, αφου ειμαι ο χειροτερος καριολης της γης ολης.
δε το ειπα ομως να σε κανουν μπαν, απλα δε βρισκω λογο να ποσταρουμε κατι δυο φορες.
Στον ΚΕΝΟ:
Σιγά βρε μη με κάνουν μπαν γι αυτό!
Και δεν πιστεύω ότι είσαι ο χειρότερος απ' αυτό που λες,
αλλά τα πήρα στον εγκέφαλο για την υπόδειξη που έκανες!
Για το διπλοποστάρισμα, έχω φάει τα λυσσακά μου με το 600άρι που μου ρθε να πληρώσω ΔΕΗ χτες
και ποστάρω το ίδιο πράγμα συνέχεια!
Εξάλλου σε forum ψυχολογικών προβλημάτων είμαι και δεν μπορώ να εκφραστώ με ποικιλία!
Διαφορετικά εδώ θα 'γραφα;
Ίσως να έχεις δίκιο... Τι να πω; Είναι λες και το σύμπαν συνωμοτεί στο να μένουμε μόνοι.
Σωστά. Αν συμπεριφέρονται έτσι απέναντι σε αγνώστους, όπου κανονικά θα έπρεπε να ντρέπονται, φαντάσου στα κοντινά τους πρόσωπα. Είναι όμως το φόρουμ μικρογραφία της κοινωνίας μας; Εδώ ως επί το πλείστον διαταραγμένοι γράφουν.
Να βοηθησω λιγο την κατασταση. Συνηθως σε οποιαδηποτε ψυχολογικη κατασταση εαν τους βριζεις , σε βριζουν και αυτοι. Εδω σαφως ειναι πιο ηπια τα πραγματα , γιατι ειναι και η οθονη στη μεση. Κανε ενα πειραμα , να δεις την μικρογραφια. Πηγαινε στην πραγματικη ζωη και αρχισε να βριζεις ολους οπως εδω , να μετρησεις αντιδρασεις:P
σκεφτομαι στις επομενες εκλογες που θα εχω πατησει τα 30, αν ειμαι ακομα εδω, να κατεβω να πολιτευτω κι εγω με τους Ανεξαρτητους.
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...66700347_n.jpg
εχει μεσα τρελα μιλφονια σαν αυτη και το τουμπανο τη Ρουσσου! ξερει ο Καμμενος απο γκομενακια, δεν ειναι οτι κι οτι.
Τώρα δε μας είπες ότι δε θέλεις σχέση;