Μας έχει γ...... όλους η καραντίνα.
Printable View
Ναι η αληθεια ειναι πως η καραντινα εχει ολιγον απειλησει κι εμενα με εκτροχιασμο της χλαπακ- εεε ορεξης.
Όλοι μαζί στον αγώνα λοιπόν. Να βάλουμε στόχους.
Πέρα από την πλάκα,πόσο ακόμη λετε να κρατησει η καραντίνα?
Ένα θα σου πω. Τις δύσκολες μέρες του μήνα όταν πήγαινα σούπερ αυτά έπαιρνα μόνο. Ούτε τσιπς, ούτε άλλου είδους σοκολάτες και βλακείες. Όπως επίσης και μετά από 12ωρα δουλειάς με πολλά νεύρα. Αυτά με ανακούφιζαν <3
Μέχρι Ιούνη υπολογίζω αλλά μακάρι να βγω ψεύτρα.
Οχι μωρε απλα σκοπος ειναι να ελεγξουμε ο καθενας ο,τι στην σφαιρα επιρροης μας μπορουμε να ελεγξουμε, χωρις ν' αυτομαστιγωνομαστε για τα υπολοιπα. Οι παντες αυτο κανουν, απο αυτους που επιβαλλουν τα μετρα και τους γιατρους, μεχρι οσους αυτοαπομονωνονται και οσους πρεπει να δουλεψουν παρ' ολα αυτα. Ζουμε σ' ενα εκτεταμενο παρον.
Σκεφτειτε το κι αλλιως. Στο ερωτημα "ποσο θα κρατησει η καραντινα", σκοπος δεν ειναι να βρουμε την απαντηση, αλλα να τη δημιουργησουμε. Σε επιπεδο ευρωπης η ελλαδα ηδη θεωρειται χωρα υποδειγμα σχεδιασμου κι ανθεκτικοτητας.
Αντεχοντας, στο τελος θα γνωριζουμε.
Μπορεί να σου πηγαίνουν. Δες το θετικά :cool:
Εγώ πάντως αντέχω. Έχω περάσει μεγάλη περίοδο κλεισούρας λόγω κατάθλιψης. Βέβαια δεν είναι ωραίο αυτό. Όμως είμαι ταυτόχρονα και εσωστρεφής και γενικά σπιτόγατα. Αυτό που δεν θα άντεχα είναι να μου απαγόρευαν έστω μια ώρα την μέρα να βγω έξω από το σπίτι μου για γυμναστική. Όσο επιτρέπεται, μια χαρά. Απλά να μην το παρακάνουν κάποιοι. Εδώ ασπούμε δεν συμμορφώνονται, μετακινούνται άσκοπα. Έχουμε πάνω από 1000 προστίματα και θα αυξήσουν κι' άααλλο τα μέτρα. Τα θέλει ο κ...λος μας δηλαδή. Με το συμπάθιο.
Eχω αναποδυρισει τα ωραρια , και το βραδυ βαριεμαι τρομερα .....φρικαρω τα βραδυα , σαν αποτελεσμα ......παρεπομενο ειναι .........
Περπατησα ως την κουζινα και με πονανε τα πελματα. Δεν ειναι πολυ εντονος πονος, αλλα ειναι τοσο δυσατεστος που δεν υποφερεται.
Ξυμαστε στο blade runner το συναγερμο τοξικης βροχης;
Το usb tethering τι είναι; Πάντως χθες ήμουν δίπλα στο ρούτερ. Σε μια φάση μηδενίστηκε το install. Ξαναδοκίμασα και μετά από μια ώρα πήγε ΣΤΟ 20%. Και εκεί ξαναμάγκωσε. Πάλι 0. Σήμερα μίλησα με ένα συμφοιτητή και μου είπε πως επειδή είναι μεγάλο πρόγραμμα και μπαίνουν πάρα πολλοί, κολλάει τρομερά. Και δεν έχω και κανένα καλό λάπτοπ για να μην αντιμετωπίζω πρόβλημα. Anyway θα δω τι θα κάνω, ευχαριστώ.
Αμα ειναι server-side το προβλημα λογω υπερφορτωσης των ημερων... Υπομονη , κουραγιο, zen διαλογισμο κλπ
Τι μοντελο ειναι πια/τι επεξεργαστη εχει και ειναι τοσο κακο το λαπτοπακι; :(
Θελω να πω, install ειναι... Δε θελει 16 πυρηνες και GPU-τερας :p
Ναι το ξέρω αλλά γράφω τι ακριβώς έγινε. Δεν νομίζω ότι είναι μόνο θέμα υπερφόρτωσης γιατί γενικά είναι πάρα πολύ αργό.
hp είναι, δεν ξέρω για επεξεργαστή γιατί δεν το έχω μπροστά μου. Γενικά το έχω μόνο για εργασίες (γι' αυτό το πήρα) και ακόμα και εκεί μου σπάει τα νεύρα. Των συμφοιτήτριων είναι 10 χρονών και είναι πιο γρήγορο από το δικό μου. Πρέπει να το πάω να το δουν μετά την καραντίνα γιατί του χρόνου δεν θα την βγάλω έτσι.
Α εννοουσες παιζει να εχει βλαβη δηλαδη... Ατυχια μεσα σε αυτη την περιοδο οπωσδηποτε. :(
Nυσταγμένος
Είμαι ο μόνος που του την δίνει λίγο η καραντίνα?