Σημερα 75,5 και τελειως πρησμενη! Ελπιζω συντομα καλυτερα!
Printable View
Σημερα 75,5 και τελειως πρησμενη! Ελπιζω συντομα καλυτερα!
καλημέρα κοριτσια!μπραβο για τις απώλειες!εγω ειμαι στα ιδια και χαρηκα γιατι διαπιστώνω οτι αυτές τις μέρες τρωω παραπάνω αλλα δεν πηρα ανοδική πορεία οπότε οταν φτάσω τον στόχο ισως τελικά να καταφέρω καπως να συντηρηθώ.
σωστός ...έτσι πρέπει να σταθεροποιούμαστε!!
καλα η αληθεια ειναι οτι εχω παρασταθεροποιηθει!χιχι
εσυ πως πας?
XAXA ελα ρε granita καλα τα πας... φαινεται οτι καπως το κουμανταρεις στη τελικη...
ασε γιατι ολο λεω να ξαναξεκινησω διατροφη και ολο το αφηνω!!!!!ουφ!!!!!!
Αμα δεν εισαι σε φαση μην τρελενεσαι... αλωστε η δικη σ κρεπαλη ειναι η δικη μ διατροφη...
ο οργανισμος μου αντιδραει σα συντηρηση οποτε κατι ειναι κ αυτο.απλα θα θελα καποια στιγμη να φτασω στο στοχο!ελπιζω τωρα με το χορο να μπω στο σωστο δρόμο!χιχι
E ναι ρε συ!
Καλησπερα! Δεν εχει σχεση με την παχυσαρκια η περιπτωση μου, κατα περιοδους απο βουλιμια υποφερω, αλλα τις περιοδους που δεν με ταλαιπωρει αυτη, δεν εχω προβληματα ανορεξιας, τρωω κανονικα.
Δεν βρηκα ενα πιο καταλληλο θεμα, οποτε συγχωρεστε με αν ειμαι καπως εκτως. Εχει σχεση με το ζυγισμα ομως η ερωτηση μου.
Ζυγιστηκα σημερα και ειμαι 60 κιλα με 1.75 υψος. Το ξερω οτι ειναι καλα. Οι αλλοι δειχνουν να ανησυχουνε επειδη εχασα γυρω στα 8 κιλα μεσα σε 3 μηνες. Μου λενε μαλιστα να παρω 2-3. Εγω θα ηθελα να χασω 1-2. Δεν θεωρω οτι ειμαι χοντρη ωστοσο, απλα θα ηθελα να πεσω ακομα λιγο. Καμια φορα απλως ανησυχω μηπως δε βλεπω κατι που βλεπουν οι αλλοι. Μηπως πραγματι ειμαι αδυνατη ή εχω παρει φορα και δεν καταλαβω ποτε πρεπει να σταματησω. Δεν ξερω, νομιζω οτι ειναι υπερβολικοι. Εσας τα 60 κιλα για 175 φυσιολογικα δε σας φαινονται? Ο σκελετος μου ειναι κανονικος.
Aυτο το βαρος ειναι φυσιολογικο απλα ισως στο δικο σ σκαρι φαινονται λιγα... Η μπορει οι φιλοι σ να βλεπουν οτι δεν τρως...
το ιδανικό που ακούμε όλοι είναι τα 10-12 κιλά κάτω από το ύψος μας, δλδ εσύ με 1.75 στα 63 θα σουν μια χαρά. Πόσο μάλλον στα 60! Πιστέυω αν πέσεις περισσότερο θα φαίνεσαι ανορεξική και δεν θα'ναι καθόλου ωραίο για το ύψος σου........
Κυριως οι γονεις μου μου το λενε συνεχεια. Οι φιλοι μου απλα να μη χασω αλλο. Το σκαρι μου κανονικο ειναι, δε νομιζω να φαινονται λιγα. Και δεν ειναι οτι δεν τρωω, πιτσες, σουβλακια και τετοια ποτε δεν ετρωγα ιδιαιτερα, αλλα δεν θα νιωσω ασχημα αν φαω πχ 2 μπιφτεκια και σαλατα. Γενικα μου εχει κοπει λιγο η ορεξη. Στο προσωπο μου κυριως μου λενε οτι φαινεται πολυ, ισως επειδη εχει γωνιες, μου λεν οτι εχουν μπει τα μαγουλα μου μεσα. Εμενα απο την αλλη μια χαρα μου φαινονται, τσιμπιουνται κι ολας;). Απλα μαλλον θα πρεπει να προσεξω γιατι εχω παρει λιγη φορα... και ειναι λιγο υπουλα πραγματα αυτα. Φοβαμαι δηλαδη μην παω 55 και παλι φυσιολογικη μου φαινομαι και πω γιατι οχι αλλο 1 κτλ, αλλα δε νομιζω.
Κοιτα παντως αφου και η ιδια το σκεφτεσαι οτι μπορει και να εχεις παρα αδυνατησει παει να πει οτι δεν εχεις λανθασμενη εικονα της καταστασης σ. Παντως το bmi σου ειναι στα κατωτερα φυσιολογικα (19.6) Αλλο ενα κιλο και πας για ελιποβαρης.
Παντως εγω δε νιωθω οτι εχω παρα αδυνατισει. Μια χαρα μου φαινομαι. Οι αλλοι με κανουν να προβληματιζομαι λιγο, κυριως γιατι ενω μου λενε φτανει, εγω σκεφτομαι οτι θα ηθελα να δω λιγακι το 5.