Καλημέρα..
Σήμερα έχουμε 23 Δεκεμβρίου... Σε 1 βδομάδα τελειώνει ο χρόνος... Εγώ είμαι άνεργη εδώ και 5μιση βδομάδες
και δεν έχω βρει ακόμα τίποτα. Είμαι έγκυος 5μιση βδομάδων και αυτό δεν θα μπορώ να το κρατάω κρυφό για πολύ. Τί να κάνω Θεέ μου?
Printable View
Καλημέρα..
Σήμερα έχουμε 23 Δεκεμβρίου... Σε 1 βδομάδα τελειώνει ο χρόνος... Εγώ είμαι άνεργη εδώ και 5μιση βδομάδες
και δεν έχω βρει ακόμα τίποτα. Είμαι έγκυος 5μιση βδομάδων και αυτό δεν θα μπορώ να το κρατάω κρυφό για πολύ. Τί να κάνω Θεέ μου?
Καλημέρα!
Nadine είμαι φαν του Harry Potter οπότε μου αρέσει πολύ ο καινούριος σας τίτλος!
Πωλίνα καταρχήν να σου πω συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη! Όσο για τη δουλειά είμαι σίγουρη πως κάτι θα βρεθεί. Στη θέση σου θα κυνηγούσα περισσότερο και το θέμα ζαχαροπλαστικής. :grin:
Πολλές, πολλές ευχές σε όλες και όλους... να περάσετε καλά, χαρούμενα χωρίς σκοτούρες !!! ΑΣ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΠΙΟ ΨΗΛΑ !!!
Εύχομαι να είναι πιο αισιόδοξα τα μηνύματα του 2012? να γίνουμε και εμείς πιο ανθρώπινοι και πιο σκεπτόμενοι !!!!!
Ας χαμογελάσουμε και ας χαρεί η καρδούλα μας την κάθε στιγμή ευτυχίας, τους ανθρώπους που αγαπάμε, τις απλές χαρές της μέρας.
Οσο για το όνομα δεν ξέρω γιατί θέλετε να το αλλάξετε, δεν έχω διαβάσει, εμένα πάντως μου αρέσει να με λένε Ναταλένια?. Ναταλάκι σε λατρεύω !!!!!!
Πωλινάκι, τι καλά νέα που περιμένεις παιδάκι?. Όλα καλά θα πάνε, θα το δεις!
Φιλάκια σε όλους?? χαίρομαι που υπάρχετε, σας εύχομαι τα καλύτερα για το νέο έτος !!!!!!!!!!!
Σαν σήμερα 23 Δεκεμβρίου του 2010 άνοιξε για μένα (για άλλη μία φορά στη ζωή μου) το κουτί της Πανδώρας. ʼρχισαν να συμβαίνουν πολλά άσχημα και σοβαρά γεγονότα. Ερχόταν το ένα μετά το άλλο και υπήρχαν φορές που ένοιωθα το μυαλό μου να "πονάει" και είχα την αίσθηση ότι ζω στη "ζώνη του λυκόφωτος". Μέσα στον Ιανουάριο του 2011 μου κόπηκε η όρεξη και αηδίαζα μόνο και στην ιδέα ότι μασούσα το οτιδήποτε. Τα κιλά έφευγαν το ένα μετά το άλλο και το άγχος μου ήταν τρομερό γιατί στις 3 Φεβρουαρίου περνούσα επιτροπή για το sleeve. Έπινα μόνο χυμούς και έβαζα ζάχαρη μέσα για να παίρνω θερμίδες κι όμως έχασα σ'ένα μήνα 16 κιλά. Ο χειρούργος μου στο χαρτί που θα έδινα στην επιτροπή έγραφε 115 κιλά κι εγώ όταν πέρασα επιτροπή ήμουν 99 κιλά! Ευτυχώς δεν μας ζύγισαν και είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που χάρηκα που έχω διαβήτη γιατί βοήθησε κι αυτό για να εγκρίνουν την επέμβαση. Μεσολάβησαν 3,5 μήνες από την επιτροπή μέχρι το χειρουργείο όπου και επανήλθε η όρεξή μου κι άρχισα να τρώω ανεξέλεγκτα γιατί είχα και το άγχος μη μου πει τίποτα ο χειρούργος που δεν ήξερε ότι είχα χάσει αυτά τα κιλά. Το έζησα κι αυτό! Όσο έβλεπα να ξαναπαχαίνω χαιρόμουνα! Σήμερα, ένα χρόνο μετά, δυστυχώς δεν έχουν καλυτερέψει τα πράγματα, ευτυχώς όμως έχω βγει από το σοκ, έχει δυναμώσει πάλι η θέλησή μου, κατάφερα να έχω πάλι διαύγεια στο μυαλό μου και το παλεύω. Για το 2012 εύχομαι ο Θεός να σταματήσει να μου δίνει όσα αντέχω.....Είμαι ευγνώμων για τα 2 χειρουργεία που έκανα, για το σήμερα και εύχομαι το αύριο να συνεχίσει να έρχεται με ελπίδα.:fake sniffle:
Ξέχασα να σας πω ότι σήμερα πήγα πάλι στο νοσοκομείο να με δει ο χειρούργος μου γιατί η κοιλιά μου συνεχίζει να είναι κόκκινη. Έχει υποχωρήσει η αίσθηση του καψίματος αλλά το κόκκινο χρώμα δε λέει να φύγει και με ενοχλεί όταν ακουμπούν τα ρούχα πάνω στην κοιλιά μου. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι εντάξει κι ότι θα υποχωρήσει σιγά σιγά. Την ημέρα που έβγαλα τα ράμματα πήγα στο γιατρό μου δώρο μία μεγάλη εικόνα (την παναγία) που την ζωγράφισε η αδερφή μου (είναι συντηρήτρια-ζωγράφος) πάνω σε φλοιό λεύκας με φύλλο χρυσού. Σήμερα λοιπόν είπα να τον ρωτήσω πριν φύγω αν του άρεσε η εικόνα. Την ώρα που ετοιμαζόμουνα να τον ρωτήσω μου λέει "Καλά Χριστούγεννα και μην ξεχνάς να κάνεις πολύ σεξ αυτές τις μέρες". Το βιολί του! Ε, τι να ρωτήσεις. Του ευχήθηκα κι έφυγα.
Ναταλία περιμένω παρατσούκλι, τόσα έγραψα!
Ήδη είχα έτοιμο το βρωμομφαλού,αλλά μετά την παραπάνω περιγραφή νίκησε η κοκκινοκοιλίτσα στα σημεία!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Φαντάσου πόσο αραιά και πού μπαίνεις,που έμαθες πως είσαι μια Ναταλένια λίγο πριν γίνεις Ντεζιρένια...Quote:
Originally posted by alalumaki
Οσο για το όνομα δεν ξέρω γιατί θέλετε να το αλλάξετε, δεν έχω διαβάσει, εμένα πάντως μου αρέσει να με λένε Ναταλένια?. Ναταλάκι σε λατρεύω !!!!!!
Στην καρδιά μου πάντα θα είστε Ναταλένιες,απλά το όνομα βγήκε ένεκα Χριστουγέννων,οπότε κι αναπόφευκτα εκπνέει μεθαύριο...
Κι εγώ σ'αγαπάω,Αλαλουμένια μου κι ας μην επικοινωνούμε όσο συχνά θα θέλαμε...Να είσαι καλά κι εσύ κι οι πολύτιμοι σου
και ν'απολαύσετε ζεστές,αγαπησιάρικες γιορτές,γεμάτες παιδικά γέλια και τρυφερές ενήλικες αγκαλιές...Χρόνια πολλά κι ευλογημένα!
http://img851.imageshack.us/img851/3...tmasmylove.gif
Οφείλω να ομολογήσω ότι όλες σου οι δουλειές είναι πολύ προσεγμένες. Αρχίζοντας από το χριστουγεννιάτικο βίντεο, όπου το έχω δει πάνω από είκοσι φορές, που έβαλες την Πωλίνα να ψήνει γλυκά κι εσένα να παίζεις ντραμς και τελειώνοντας με την κοκκινοκοιλίτσα με κόκκινη γραμματοσειρά. Προσκυνώ.....Quote:
Originally posted by NADINE
Ήδη είχα έτοιμο το βρωμομφαλού,αλλά μετά την παραπάνω περιγραφή νίκησε η κοκκινοκοιλίτσα στα σημεία!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Quote:
Originally posted by polinaki1983
Να χαίρεσαι για την ευλογία,που σου δόθηκε!Τυχαίο το ισόχρονο των δύο γεγονότων;Κάτι έχασες,αλλά ταυτόχρονα
κέρδισες κάτι αδιαμφισβήτητα πολυτιμότερο!Ξέρω πως οι καιροί είναι χαλεποί,οι υποχρεώσεις τρέχουν,
η εγκυμοσύνη κάποια στιγμή θα φανεί και καλό θα ήταν να έχεις ήδη προσληφθεί,αλλά αν έτσι είναι τα πράγματα
καλύτερα να γίνουν,για να έχεις μια ήρεμη εγκυμοσύνη,κατά τη διάρκεια της οποίας θα βγάζεις κάποια χρήματα
με δημιουργικές απασχολήσεις της καρδιάς σου κι όχι πιεστικά ωράρια γεμάτα άγχος,αφέσου στο Θεό,
που πιστεύεις και ξέρει να σε καθοδηγεί με τη σοφία του εκεί που εσύ πελαγώνεις.Ηρέμησε κι απόλαυσε το θαύμα που ζεις!
Αφιερωμένο στο πεινασμένο μου Αβουλίνι!Μία και σήμερα!Χρόνια χορτάτα,αγάπη!
Μπήκα να πω μία σύντομη καλησπέρα πριν στολιστούμε για να πάμε για ποτάκι ;-). Πατάμε από χθες στα πάτρια εδάφη και είμαι πολύ χαρούμενη :bigsmile:
Έχει πολύ κρύο αλλά να πω την αλήθεια μου είχε λείψει λίγο το χόντρο το κρύο του Βορρά :bigsmile:. Ο Όλυμπος είναι πανέμορφος και χιονισμένος και αύριο θα πάμε να τον χαρούμε από κοντά με κόκκινο κρασάκι και κοψιδάκια. Εύχομαι σε όλες τις Ναταλένιες να περάσετε υπέροχες , μαγικές γιορτές!!!! Φιλιά πολλά!
Ώστε πατάμε τον ίδιο νομό,κοπελιά!Ελπίζω ν'απολαύσετε τις ομορφιές μας!Εμείς πάντως φροντίσαμε να χιονοστολιστούμε
κατά τις επιθυμίες σας!Θα πάτε μήπως και κανένα Ελατοχώρι ή μόνο στα του Ολύμπου σας θα περιοριστείτε;Πρωτεύουσα
θα πατήσουν τα νεραϊδένια σας πόδια;Εμείς τέλος πάντων,θα βρεθούμε καθόλου;Συνεννοηθείτε με την υψηλότατη αφή σας
κι εγκαίρως ενημερώστε με!Εγώ εδώ θα είμαι μέχρι και Τετάρτη βράδυ!Κι όταν λέμε ένα ποτάκι,ένα ποτάκι ε;Μην το ξεφτυλίσουμε!
Mου το κλεψες!Το ειχα βρει,ενημερωσα κ το Αβουλινι,η οποια τρωει κατι τυρακια το κακομοιρο σε ενα μπαρακι συνοδεια ξαδελφης, οτι το βαζω,μπαινω κ το εχεις βαλει....Quote:
Να βαλω επιτελους τις φωτογραφιες απο το μαγαζι.
κ η κατασκευη με το κερι.
Tι να σε κάνω,κοπελιά;Μόνο το γρηγορότερο σπερματοζωάριο γονιμοποιεί!Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Mου το κλεψες!Το ειχα βρει,ενημερωσα κ το Αβουλινι,η οποια τρωει κατι τυρακια το κακομοιρο σε ενα μπαρακι συνοδεια ξαδελφης, οτι το βαζω,μπαινω κ το εχεις βαλει....Quote:
Μέχρι να ενημερώσεις,να μπεις,να κάνεις,να ράνεις,το έχει προλάβει άλλος το γκομενάκι!
Κι επειδή είδα πως η γκρίνια και το χαριτωμένο "θέλω κι εγώ" είχαν ανέλπιστα άμεσο αποτέλεσμα
(όχι πως είμαι γκρινιάρα και παραπονιάρα,προς Θεού!)θα ρωτήσω γιατί εμάς μας ξεπέταξες με πέντε ξύλα κανέλας,
δυο ρόδια κι ένα κουκουνάρι,ομορφοκορδελοδ� �μένα(να μην τ'αδικήσω) και στο μαγαζί κάνεις τις υπερπαραγωγές!
Και μη μου πεις πως αυτά δε στέλνονται με κούριερ!Διατίθεμαι να ανάψω εγώ η ίδια το κερί!Τι άλλο θέλεις;ʼντε και λίγο γλύψιμο:
Ναταλακι εμαθα κ μικραινω μονη μου τις φωτογραφιες!!!μπορει να μην ειμαι γρηγορη αλλα εχω αλλα χαρισματα...τωρα οπως καταλαβαινετε καηκατε!κ επειδη ειμαι ψωνιο κ αυτη!
Καλά,καλέ!Και τον εξαερισμό στόλισες;
Πως να τα στειλω αυτα καρδουλα μου?εδω δυο ροδια εστειλα κ ηρθαν ξεκολλημενα!αυτα θα ειχαν ερθει κομματια.κ μη μου βαζεις ιδεες....
κ αυτα γιατι μ'αρεσει το μαγαζι μας κ τη συγκεκριμενη γωνια την αγαπαω γιατι αυτα ηταν της γιαγιας μου
κ τα φωτα κ ολα!
Ωωω!Τι συγκινητικό!Πραγματικά υπέροχα ζεστό και γουστόζικο το μαγαζί σου,Γλαύκη μου!
Κάτω από της γιαγιάς θέλω να μου σερβίρεις σε 5 εβδομάδες τις λιχουδιές απ'τα χεράκια σου!
Kαληνυχτούδιααααααααααα!!!!! !!!
Καληνυχτα κοριτσακι.Σε εκανα λιγο χαρουμενη σημερα?
κ κατω απο της γιαγιας κ στο σπιτι κ στο αλλο κ στο καφε που δεν παω μονη κ παντου θα σε παω κ θα σε παω κ θα σε ταισω!Προβλεπω καυγαδες με το Λουμπι κ το Τουμπι!!!
Εμαθα κ να μεγαλωνω τις εικονες που ολο με κοροιδευες για τις μικρες μου...
Σημερα μ´εκανες πραγματικά πολύ χαρούμενη!Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Σε εκανα λιγο χαρουμενη σημερα?
Σε λίγες όμως μέρες θα με κανεις πιο χοντρή!
Και μόλις μου πήρες και την παρθενια του κινητού μου!Φιλακιαααα
Γλαύκη , γεια στα χέρια σου, είσαι μερακλού! Μου αρέσουν οι άνθρωποι με μεράκι!
Σήμερα, θα ετοιμάσω το δείπνο της παραμονής Χριστουγέννων για την οικογένειά μου, χοιρινό με πατάτες στο φούρνο με σάλτσα μελιού για να τους γλυκάνω, σαλάτα με σπανάκι, μαρούλι και λιαστή ντομάτα, ρύζι μπασμάτι. Μεταξύ μας θα είμαστε, μαμά, αδερφή , γαμπρός, ανίψια , οπότε και να μην πετύχει, θα με συγχωρέσουν!
Αγόρασα από ένα φανταστικό φτηνό πρατήριο καλσόν με απίθανα σχέδια (λατρεύω τα τρελά καλσόν), , θα βάλω τη φουστίτσα και το τακουνάκι μου και θα τους υποδεχθώ με όλη μου την αγάπη ευχόμενη του χρόνου, στη διπλανή καρέκλα του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού να κάθεται το έτερον ήμισυ!
Φιλιά σε όλες!
Γιώτα σου εύχομαι καλή επιτυχία στο δείπνο που θα ετοιμάσεις, φαίνεται πολύ νόστιμο και επειδή θα το ετοιμάσεις με αγάπη για τους δικούς σου είμαι σίγουρη ότι θα σου πετύχει. Επίσης εύχομαι το έτερον ήμισυ να καθήσει στην καρέκλα δίπλα σου πολύ πιο γρήγορα από τα Χριστούγεννα του 2012.:blush:
Γιωτάκι μου γλυκό εύχομαι καλή επιτυχία στις ετοιμασίες σου καλή μου! Είμαι σίγουρη ότι όλα θα είναι υπέροχα στο γιορτινό καφέ σπίτι σου :kiss::kiss:
Φιλιά πολλά και από εμένα και από το Κατερινιώ που δεν προλαβαίνει να γράψει, εύχομαι να περάσετε όμορφα και του χρόνου (δηλαδή σε μία βδομάδα και κάτι ...) να έχεις στο πλάι σου ένα καλό και άξιο παλικάρι ;)
Γλαύλη το μαγαζί σου πανέμορφο παραδοσιακό και ζεστό και πανέμορφα στολισμένο. Αγαπάω πολύ τα παλιά πράγματα και ειδικά αυτά που έχουν και συναισθηματική αξία. Κρίμα που δεν μπορούμε να το επισκεφτούμε.
Ναταλία μου θα σε πάρουμε τηλέφωνο. Επειδή θα φύγουμε την Δευτέρα θα πρέπει να είναι ή απόψε ή αύριο. Δυστυχώς ήρθαμε για λίγες μέρες αν και από το ολότελα.... κάτι είναι και αυτό :)
Φιλιά πολλά Ναταλένιες!
Μπορείτε να κάθεστε και στην ίδια.Πιο ενδιαφέρον μου ακούγεται!Quote:
Originally posted by monahoiot
Αγόρασα από ένα φανταστικό φτηνό πρατήριο καλσόν με απίθανα σχέδια (λατρεύω τα τρελά καλσόν), , θα βάλω τη φουστίτσα και το τακουνάκι μου και θα τους υποδεχθώ με όλη μου την αγάπη ευχόμενη του χρόνου, στη διπλανή καρέκλα του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού να κάθεται το έτερον ήμισυ!
Να γίνει ο ʼγιος Βασίλης σου,που θα σε πάρει στα γόνατα του να σε νταχτιρντίσει!
Kοίτα τον!Ήδη σε φωνάζει:"Γιώτααααααααααα!Γ� �ωτάκιιιιιιιιιιιι!Έλα εδώ,κουκλίτσα μου με το τρελό καλσονάκι!"
μμμ, ενδιαφέρον το τεμάχιο από φάτσα αν και παραείναι τέλειος για τα δικά μου γούστα, λίγο στομαχάκι δεν με πειράζει να έχω να πιάνω, λίγο τρίχωμα παραπάνω επίσης στο στέρνο δεν θα έβλαπτε, που να πιαστείς αν γλιστρήσεις πάνω στο αποτριχωμένο στήθος?!! Όσο για το σορτσάκι του αη-βασίλη, συγγνώμη αλλά δεν θα πάρω! Σιγά μη κάτσω εκεί πάνω! μπλιαχ! Θα φυλάξω τα καλσονάκια μου για άλλες αγκαλιές!
http://img513.imageshack.us/img513/7036/13419401.jpgQuote:
Originally posted by monahoiot
...συγγνώμη αλλά δεν θα πάρω!Σιγά μη κάτσω εκεί πάνω! μπλιαχ! Θα φυλάξω τα καλσονάκια μου για άλλες αγκαλιές!
Εγώ κάθομαι, εγώ κάθομαι! ʼστον βρε Γιώτα θα πάρω εγώ αυτόν και θα σου βρω έναν πιο τριχωτούλη. Κι όμως δεν είναι κακή ιδέα να γλιστρήσεις στο αποτριχωμένο στήθος του γιατί σκέψου που θα καταλήξεις γλιστρώντας προς τα κάτω.....χιχιχι
χιχιχι! αν το θέτεις έτσι... είδες τι προοπτική μπορούν να αποκτήσουν τα τεμάχια όταν το αναλύσεις το θέμα!
"Τα τεμάχια";Μιλάς για το γιο κάποιων ανθρώπων έτσι;Πωπω!Ούτε το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα δε σε αγγίζει εσένα!
Σου χαρίζω λοιπόν το παρακάτω τεμάχιο,ώστε να μετατρέπεις κάθε άντρα στα γούστα σου!
Για λίγο τρίχωμα στο στέρνο μίλησα, όχι για τον άνθρωπο του νεάντερταλ! Αμάν πια, τσούχτρα!
Πού να σου έβαζα κι αυτόν δηλαδή τι θα έλεγες...
Κοίτα τα ματάκια του!Σε εκλιπαρούν να μην τον απορρίψεις!
Χριστούγεννα είναι!Μην είμεθα ρατσιστές!Ας μη μας ορίζουν οι τρίχες!
Αυτός κάνει άραγε μπάνιο ή καθαρίζεται με την ηλεκτρική σκούπα;
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: