Τότε γιατί να πολιτευτείς για τα μιλφόνια, όπως αναφέρεις; Απλά για το οφθαλμόλουτρο;
Printable View
Τότε γιατί να πολιτευτείς για τα μιλφόνια, όπως αναφέρεις; Απλά για το οφθαλμόλουτρο;
απλα γιατι παρολη την ηλικια τους, τις θεωρω ομορφοτερες εν αντιθεση Παπαρηγας και Μπακογιαννης κλπ. υπαρχει και το σεξακι ξερεις εκτος απ'τη σχεσουλα. το να μου αρεσει καποια και να θελω να τη πηδηξω, δε σημαινει οτι θελω να τη παντρευτω κι ολας. εννοειται ετσι δεν ειναι ?
Ναι, σωστά, αυτό λέγαμε και προηγουμένως. Αλλά δεν ξέρω, να μπλέξεις με πολιτικές και Βουλές, για να πετύχεις τέτοιο σκοπό; Εκτός κι αν κάνεις πλάκα.
Μου άρεσε το Ηell-in που διάβασα προχτές, σκάω στα γέλια όποτε το θυμάμαι. Είμαι χέλλην. Αυτή η σημαία πίσω και το μελετημένο μαντηλάκι για να τονίζει το οξυζενέ και το ανοιχτόχρωμον του δέρματος, όλα τα μάνειιι, λΟΛ
Γιατί δεν πετυχαίνω την τιμωρία μου; Περίμενα ότι θα την είχα πετύχει τις προάλλες, έκανα ότι καλύτερο μπορούσα...μάλλον ούτε αυτό είναι αρκετό, μάλλον ακόμα και σ' αυτό είμαι άχρηστη ή ακόμα χειρότερα δειλή κι όχι αρκετά δυναμική...μια ζωή άχρηστη ήμουν κι έτσι θα παραμείνω...
δε ξερω που κολλαει το χρωμα του δερματος, μα και μαυρουλα αν ηταν και βλεποτανε θα τη ποσταρα. τις αγαπαω πολυ τις μαυρουλες ειδικα οταν τα χουν μεγαλα, αλλα δυστυχως δε μου καθονται γιατι ειναι ρατσιστριες και τους κακοφαινομαι που ειμαι ασπρος, παρολο που ακουω κι εγω ραπ.
Κυκνε , αν πραγματικα άξιζες να τιμωρηθεις θα είχες πετύχει την τιμωρία σου .
Ίσως να κανεις λάθος , να κατηγορεις τον εαυτο σου χωρίς πραγματικό κατηγορητήριο , αλλα και πάλι κατι να είχες κάνει μην εισαι αυστηρός Κυκνε με τον εαυτο σου , συγουρα θα εχεις πολλα ελαφριντικα στοιχεία .
Σκέφτομαι ότι η παρέα με τους λάθος ανθρώπους είναι χειρότερη από τη μοναξιά.
Όχι , αν ηταν αυτο θα το είχες καταφέρει , έχει κάνει λάθος εκτίμηση στο .. με κατηγορώ ...
Και σε πληροφορώ δεν χρειάζεται να εισαι δυνατός ή χρήσιμος για να πετύχεις κατι τέτοιο .
Όπως είπα δεν μπορεσες γιατι ο κατηγορούμενος ... ηταν αθώος ... και ο αυστηρότερος δικαστής .... Ο εαυτός σου σε αθώωσε , αλλα δεν το άκουσες μέσα στις φωνές Κυκνε .
Ούτε και τώρα το ακούω...οι μόνες φωνές που ακούω είναι φωνές κατηγορίας όσο κι αν προσπαθούν να με πείσουν για το αντίθετο...απλά δεν γίνεται...προσπάθησαν και προσπάθησα...κάποτε είχα πει στον εαυτό μου "αθώα η κατηγορουμένη μια για πάντα"...προφανώς έτσι νόμιζα ή μάλλον έτσι θα ήθελα να είναι, δεν είναι όμως δυστυχώς...
Μονος είναι αυτός που δεν έχει συμφιλιωθεί με τον εαυτό του! Όταν βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση μέσα του τότε θα είναι και με τους υπόλοιπους ανθρώπους (αξίζουν ή δεν αξίζουν). Αυτό τους κάνει να βλέπουν μονο τα αρνητικά στους ανθρώπους και το περιβάλλον τους και να παραμερίζουν τα όποια θετικά.
Ο αρνητικός δεν βλέπει τα θετικά.
Ο αρνητικός απαιτεί να του δώσουν μόνο χωρίς να δώσει (ούτως ή άλλως δεν μπορεί).
Ο αρνητικός θέλει να βλέπει τα αρνητικά για να επιβεβαιώνει τις σκέψεις του.
Ο αρνητικός είναι πάντα μόνος.
... σκέφτομαι πως υγιής άνθρωπος είναι αυτός που έχει σκύψει τόσο βαθιά στα όποια προβλήματά του που κάποια στιγμή, εκ των πραγμάτων, θα πάψει πια να ματώνει εύκολα... ο θυμός, η πίκρα, η οργή θα κατανέμονται πια επιλεκτικά. Η μοναξιά θα είναι το απαραίτητο βήμα για το παραπέρα. Η μοναχικότητα θα μοιάζει επιβλητική. Η ηρεμία θα γίνει η σημαντικότερη φιλοδοξία, ο νους χρειάζεται ελάχιστα, η μέρα δε θα έχει περισσεύματα.
Σκέφτομαι τον Βινς... τον απαλλαγμένο από χίλιες - δυο ανόητες μαλακίες όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του... τον παρεξηγημένο γιατί δύσκολα θα γίνει κατανοητός...
Δύσκολη και αυτή η μέρα σήμερα... Βινσάκο, παρόλες τις δυσκολίες, έφτιαξα αρκετά ποιήματα απ' τα γραπτά σου. Έχω συγκεντρώσει πολλά, είναι δικά σου. Αλλά αν είσαι καλύτερα μακριά από όλη αυτή τη φανφάρα εδώ, καλά κάνεις και έφυγες...:)...
Σε φιλώ,
Η φίλη σου Αλομπάρ.
Πολύ όμορφο αυτό το post από πάνω... το εννοώ...
Ναι πολύ όμορφο Λίλιουμ! Εγώ χαίρομαι που αναγνωρίζονται όσα κάνω.. :) Τελικά όταν τα βλέπεις θετικά τότε θα σου συμβαινουν πράγματα που δεν τα περιμένεις!
...ότι για μια ακόμη φορά είναι 100% εκνευριστικό να μοιράζουμε 100% τις ευθύνες δεξιά και αριστερά για επιλογές που έχουμε κάνει οι ίδιοι, έστω και αν αυτές δεν είναι οι καλύτερες που έχουν υπάρξει, ανά καιρούς.
Σκέφτομαι αν μπορω να κάνω κατι να αλλάξω μια κατάσταση που δεν μπορω να ελενξω πλέον .
...Εν συνεχεία σκέφτομαι πως νοοτροπίες όπως:
1."Τα δικά μου, δικά μου και τα δικά σου πάλι δικά μου",
2. "όλος ο μ@μημένος κόσμος μου χρωστάει",
3. "όλος ο μ@μημένος κόσμος είναι ΜΟΝΟ ότι έχω δει εγώ και οι 5 φίλοι μου" ,
καθώς και τα 2 μέτρα και 500 σταθμά, απ' τα οποία πάσχει η δήθεν κριτική μας σκέψη,
είναι συμπεριφορές εξίσου αντιπαθείς.
Προφανώς είναι μάλλον αδύνατο να είμαστε πλήρως αντικειμενικοί και άνευ bias, διότι όλοι έχουμε διαφορετικές γνώσεις-απόψεις-βιώματα και προσλαβάνουσες αλλά διάολε, ας ανοίγουμε που και που την ρημαδοκεφάλα μας, να μπαίνει λίγο φρέσκος αήρ. Έλεος με το να πρέπει να αποδεικνύεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, έλεος με τον τετραγωνισμό του κύκλου, έλεος με τα κουτιά-τα συρτάρια και τα στερεότυπα. Έλεος με την ξυπνοπνευματύπνωση (και την ρομπότ ανθρωπομήχανση). Έλεος με την εγκεφαλική αρτηριοσκλήρωση.
Λάμπρο, σκέφτομαι ξανά, ότι οι περισσότεροι χάνουν μια ζωή σχεδόν προσπαθώντας να μάθουν να ζούνε! Μένουν σαν το μικρό
παιδί που δεν μεγαλώνει ποτέ, γιατί αντί να του μάθουν πως να ζει για τον εαυτό του, του μαθαίνουν πως να ζει για τους άλλους!
Κι έπειτα τί ευθύνες να ζητήσεις μετά από τον άλλον που πιστεύει πως όσα έμαθε είναι και σωστά; Και μόνο όταν θα φάει τα μούτρα
του κατ' επανάληψη μπορεί κάπως να μετακινηθεί, αλλά και πάλι δύσκολο ν' ακυρώσει εξ ολοκλήρου τις λάθος αντιλήψεις του.
σκεφτομαι οτι εχει γεμισει ολο το διαδικτυο πολιτικες διαφημισεις με τις μουρες αυτων που θελουν να εκλεγουν. απ'τα νευρα μου εσβησα παρα πολλους στο φεησμπουκ και εμεινα μονο με 15 ατομα. μου ρχοταν να στελνω υβριστικα μηνυματα σε οσα προφαϊλ πολιτικων διαφημιζονται εκει αλλα ειπα δε γαμιεται μη μπλεξω ασχημα. δεν αντεχω δεν αντεχω δεν αντεχω αλλο. φτανει πια αυτη η πλυση εγκεφαλου με τους μαλακες να διαφημιζονται παντου!!!!!!
Μετα απο αρκετο καιρο επιστρεφω..δεν ξερω εαν σας ελειψα παντως εμενα μου λειψατε:) Ελπιζω να ειστε ολοι καλα:)
Σκεφτομαι οτι εχω ξεπερασει τα ορια μου..θεε μου δεν αντεχω αλλο..μακαρι να τελειωσει γρηγορα ολο αυτο..γιατι δεν εχω αλλες αντοχες..
Βλέπω αυτήν την κινούμενη διαφήμιση που περνάει από πάνω μου στο forum
"Aποκατάσταση εγκεφαλικών και καταγμάτων" και με κόβει κρύος ιδρώτας.
Άσε που πριν έσκασε απ' τα δεξιά video με τον Κουβέλη
που έλεγε μπορούμε να μιλήσουμε απευθείας με τους πολιτικούς
και νιώθω το μεγάλο αδερφό πάνω απ' το κεφάλι μου να ελέγχει τη ζωή μου και τις σκέψεις μου κι όσα γράφω στο διαδίκτυο!
οτι δεν υπαρχει χειροτερο απο το να ξυπνας αποτομα κ μετα ν'ακους καπακι βαρυσημαντες δηλωσεις του τυπου''γλυκια μου δεν βγαινουμε,πρεπει να μετακομισουμε ΠΑΛΙ,σε παρακαλω μπορεις να αναλαβεις εσυ τη μετακομιση"? (λες κ δεν φτανουν ολα τα αλλα..ολα τα εχει η Μαριορη ο φερετζες της ελειπε...ηρθε κ εδεσε το γλυκο..)ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ(ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ)Κ ΝΑ ΕΧΕΙΣ Κ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ..!τι να πεις ομως,αυτα εχει η ζωη...τεσπα..ας αλλαξουμε θεμα.Επισης σκεφτομαι οτι τελικα τα μαλλακια μου θα τα ξαναβαψω στο φυσικο τους χρωμα γιατι βαρεθηκα το ιδιο βιολι βιολακι καθε 15-30 μερες(εξαλλου τι μου φταινε κ αυτα τα κακομοιρα??κ τελος,οπως ειπε κ ο Τεο,''τονιζουν πιο πολυ τις ματαρες σου κοπελιααα ελα μην το σκεφτεσαι καν'το"! οκ λοιπον, αποφασιστηκε!!)
Kλαιω ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ απο τα γελια!!!!!! Μου φτιαξε τη μερα!
http://www.youtube.com/watch?feature...=Zvl9N9GdraQ#!
Σκέφτομαι ότι ήδη μέσα σε μια δεκαετία ο πληθυσμός της χώρας μειώθηκε κατά 200000 άτομα. Φαντάζεστε πόσο έχει ακόμα χάρη στη γενοκτονία και τις κοινωνικές ανακατατάξεις που θα επιφέρει το μνημόνιο;
Tην αντικειμενική άποψη του τι θεωρείται ο (ακόμα) εργαζόμενος
http://4.bp.blogspot.com/-ke5PVAJfWZ...b46caf3498.jpg
σκεφτομαι οτι θα προτιμουσα να πηγαινα δημοσιοκαφρος, να ξεμπροστιαζω κοσμο στον αερα. Στεφανος Χιος γουαναμπις, εδω μεσα λεμε μονο αληθειες. βρωμοκοπαω σαν ζωο σε σταβλο και πρεπει να ξυρισω και τη κεφαλα μου που χω κανα μηνα (τα γκομενακια βεβαια με προτιμουν ετσι). καναμε κι ενα μικρο ντου ψες στο φεησμπουκ αλλα σιγα μη παρουμε απαντηση. εχω και 3-4 ταινιακια που θελω να δω, με περιμενουν ανυπομονα. λεητερζ.
Σκεφτομαι οτι μου τη δινουν οι ανθρωποι που κοβουν τα λουλουδια.
Σκέφτομαι ότι κάποιος με έχει μουτζώσει.
Ποναωωωωωωωωω