Δεν νομιζω οτι θα φαινεται διαφορα στο σωμα σ...
Printable View
Δεν νομιζω οτι θα φαινεται διαφορα στο σωμα σ...
85.8 μετα τον καφε
βγαλε φωτογραφιες του εαυτου σου κ αυτοπαρατηρησου,Quote:
Originally posted by Lifedrops
Παντως εγω δε νιωθω οτι εχω παρα αδυνατισει. Μια χαρα μου φαινομαι. Οι αλλοι με κανουν να προβληματιζομαι λιγο, κυριως γιατι ενω μου λενε φτανει, εγω σκεφτομαι οτι θα ηθελα να δω λιγακι το 5.
οκαθρεφτης ξεγελα ειδικα εαν πασχεις απο ανορεξια κτλ
αν δε βγαζεις ακρη μπορεις να απευθυνθεις σε διατροφολογο,
αυτος σιγουρα θα σε δει οπως πρεπει, σαν οργανισμο.
για να σου λενε ολοι κατι τετοιο θα πει οτι υπαρχει φωτια,
μην αγνοεις τον καπνο!
Καλημερα!
-300 σημερα
54.5
-800 από χθες kai -1100 από προχθές! Καλημέρα!:)
Καλημερα.-200 σημερα.:) Koριτσια μπραβο!
Ποπο κορίτσια τρομακτικές απώλειες!!!! Μπράβο σας!! Εγώ στα ίδια σήμερα 67.8 αλλά δεν με νοιάζει αφού μου αρκεί να βλέπω το 7αρακι μετά το 6 και να χαίρομαι:spin: :spin:
χαχα τέλειο!!! :thumbup: σχετικά με τα κιλά είναι η μόνη φορά που δε λυπόμαστε που έχουμε απώλειες!!!! ;)Quote:
Originally posted by vanvan
Ποπο κορίτσια τρομακτικές απώλειες!!!!
καλημέρα σημερα +100γρ! αυριο περιμενω και περιοδο και προβλεπεται να χειροτευρεύει η καταστασή μου..
Quote:
Originally posted by Marry Poppins
χαχα τέλειο!!! :thumbup: σχετικά με τα κιλά είναι η μόνη φορά που δε λυπόμαστε που έχουμε απώλειες!!!! ;)Quote:
Ποπο κορίτσια τρομακτικές απώλειες!!!!
Έτσι να πέσουνε κορμιά στην μάχη!!!! :P:P:P:P
Μπράβο και στα υπόλοιπα κορίτσια για τις απώλειες!!
Granita μην ανησυχείς για την περίοδο σκέψου οτι σε μία βδομάδα θα σε δείχνει τουλάχιστον -1500 από σήμερα και συνέχισε!! Εγώ μετά την περίοδο έχασα 2 κιλά απο το πουθενά ;)
αααααααααααααααααα VANVAN μακαρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλημέρα παιδάκια και απο εμένα...εγώ δεν κρατήθηκα και ανέβηκα στην ζυγαριά σήμερα 54,5...
ελπίζω και 54 να είμαι στο τέλος της εβδομάδας μένουν 4 κιλάκια ...και θα είμαι ανάλαφρη και χαρούμενη!!!
ΟΜΟΛΟΓΏ η αποτοξίνωση είναι τραγικά μεγάλη πείνα!!
-300!
Καλησπέρα,
Καινούριο μέλος στην παρέα σας :saint:.
Είμαι 24 χρόνων, 1,66 ύψος και 88 κιλά.. Ο στόχος μου είναι τα 57!! Ελπίζω να τον πετύχω!
Ξεκινάω λοιπόν με σωστή διατροφή και γυμναστική και ελπίζω ότι κάτι θα καταφέρω:grin:
Καλή συνέχεια!
:shocked2::shocked2::shocked2:Quote:
Granita μην ανησυχείς για την περίοδο σκέψου οτι σε μία βδομάδα θα σε δείχνει τουλάχιστον -1500 από σήμερα και συνέχισε!! Εγώ μετά την περίοδο έχασα 2 κιλά απο το πουθενά ;)
τετοια να ακουω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!