Αμμα μπεις εκεί που το έφτιαξες, δεν σου ζητησε κανενα κωδικό? ισως αν τον βαλεις στο ξαναβρεί και αλλάξεις εκεί τα κιλά, και ενημερωθεί αυτόματα. Τι να σου πω, κάπως έτσι δουλευει το δικό μου πάντος
Printable View
Αμμα μπεις εκεί που το έφτιαξες, δεν σου ζητησε κανενα κωδικό? ισως αν τον βαλεις στο ξαναβρεί και αλλάξεις εκεί τα κιλά, και ενημερωθεί αυτόματα. Τι να σου πω, κάπως έτσι δουλευει το δικό μου πάντος
Το βρήκα!!! Απλά πήγα edit profile εδώ και στο κουτάκι με τον κωδικό άλλαξα το 77 με 75!! χιχιχ!!! Αν και είναι 74.800 αλλά τεσπά!!! Ευχαριστώ Πωλινάκι !!!
Συγχαρητήρια για την απώλεια!!!!!!!!!!!!!!!!
Νά'σαι καλά, Πωλινάκι!!! Επιτέλους πήρα μπρος!!!! Καλή συνέχεια νά'χουμε!!!!Quote:
Originally posted by polinaki1983
Συγχαρητήρια για την απώλεια!!!!!!!!!!!!!!!!
καλημερα σε ολους!
κουκουτσακι μας μπραβο!!! :roll:
που χαθηκες ρε mitsokolo?ολα καλα μανουλα?
Ευχαριστώ μιτσοκολάκι. Σε χάσαμε!!!! Όλα καλα;
να σαι καλα βρε κουκουτσακι...εψαχνα και εγω καιρο να δω πως αλλαζει το τικερ...και καθε φορα εφτιαχνα αλλο χαχα
για να δοκιμασω,,
καλημερουδια connie μου! τι κανεις? ολα καλα ναι ! εχω γραψει μερικα νεακια στο σληβ και εγκυμοσυνη για να μην σας πριζω εδω και βγαινω και εκτος θεματος εσυ πως εισαι? :D :D
KALA EIMAI KOYKOYTSAKI TSAXPINIKO!!! ΚΑΙ ΣΥ ομως βλεπω πας για τα καλυτερα! παμε γερα και δυνατα!!!
Γεια σας παιδια! :)
τρελη ζεστη ρε παιδια .. ειμαι και με το τζιν .. και αναψα ...
αλλα μολις πηγα και πηρα μια λινη παντελονα απο τα μαρκς & σπενσερ ...
και εχω πεσει και στο 16 νουμερο! τελεια!!
Καλα ολο το καλοκαιρι,δεν βαζω μακρυ παντελονι,που να με πληρωνουν:P
εχω θεμα με τη ζεστη
εγω μωρε στο γραφειο επειδη ειμαι ολο στο περα δωθε ..εχουμε και ενα παταρακι που ανεβοκατεβαινω δεν μπροω μα τα φορεματα... αλλα τα λινα παντελονια ειναι σουπερ!
Ναι οντως ειναι μια χαρα τα λινα κ πολυ δροσερα!
το κολυμπι και ο ηλιος φερνει νύστα , αν και 5 η ωρα λεω να ξαπλώσω λίγο :)