Κορίτσια μου γλυκά καλημέρα.
Από το πρωί κλαίω
πέθανε η γιαγιάκα μου σήμερα το πρωί.........
Printable View
Κορίτσια μου γλυκά καλημέρα.
Από το πρωί κλαίω
πέθανε η γιαγιάκα μου σήμερα το πρωί.........
λιντα μου συλληπητηρια για την γιαγιακα,
ειναι τρομερο πληγμα, και εγω δεν ξερω πως θα το διαχειριστω αν φυγει η δικια μου, την αγαπω και την νιωθω τοσο κοντα οσο τη μανα μου.
Ευχαριστώ Βάσια μου.
Έχω ήδη δύο τρομερές απώλειες (τους γονείς μου πολύ νέους).
Η γιαγιάκα μου κόντευε τα 90 αλλά πως να το κάνουμε... ήταν γιαγιά. Αυτή μας μεγάλωσε σχεδόν...
αχ λιντα μου.....ζωη σε εσας κοπελα μου.....τι να σου πω....μακαρι να φτασουμε στα χρονια της με υγεια.... πες μας δυο λογακια για τη γιαγια σου αν πιστευεις οτι θα σε κανει να νιωσεις καλυτερα αυτο. ποσο χρονων ηταν, αν ηταν καλα στην υγεια της, που ζουσε.....
+1Quote:
Originally posted by basia
λιντα μου συλληπητηρια για την γιαγιακα,
ειναι τρομερο πληγμα, και εγω δεν ξερω πως θα το διαχειριστω αν φυγει η δικια μου, την αγαπω και την νιωθω τοσο κοντα οσο τη μανα μου.
Συλληπητήρια Lida
Ναταλάκι .... είσαι ένα μοναδικό πλάσμα!
Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες!
Λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου,αγάπη...
Είμαστε όλοι δίπλα σου!Έλα,να το πάρω αγκαλίτσα...
LIDA μου δυστυχώς ο πόνος και το πένθος πρέπει να κάνουν τον κύκλο τους για να νιώσεις καλύτερα...Αυτή τη στιγμή καταλαβαίνουμε ότι πονάς πολύ και πίστεψέ με όσο χρονών και να ήταν η γιαγιά σου πάλι το ίδιο θα πονούσες...Να σκέφτεσαι μόνον πως αφού την αγαπούσες τόσο πολύ δεν θα ήθελες φυσικά να συνεχίσει να ζει και μετά τα ενενήντα της όταν τα προβλήματα της υγείας της θα την ταλαιπωρούσαν άσχημα...Τότε η ζωή γίνεται βάσανο και η γιαγιά σου αναπαύθηκε....
Συλληπητήρια και να την θυμάσαι με τις πιο γλυκές αναμνήσεις...Είμαι σίγουρη ότι αν σε βλέπει θέλει να χαμογελάσεις ξανά σύντομα...
Λίντα μου, ειλικρινά δεν έχω λόγια, σε αυτές τις περιπτώσεις ότι και να πει κανείς
φαίνεται κοινοτοπο, ο πόνος δε γράφεται καλό μου.
Όμως απλά θα σου πω οτι σε νιώθω... αυτό και σε αγαπώ.
Σας ευχαριστώ κορίτσια μου πάρα πολύ.
Τέτοια λόγια δεν μου τα είπε κανείς σήμερα, μόνο εσείς....
Λίντα κοριτσακι μου καλημέρα και καλό κουράγιο,
τώρα μόλις διάβασα για την απώλεια σου, έχω γράψει νομίζω για τον πόνο που έννιωσα όταν έχασα κι εγώ την δικιά μου γιαγιά το αννεζινάκι μου και σε καταλαβαίνω απόλυτα...
να την έχεις πάντα στην καρδιά σου, στο έχω ξαναπει αυτοί που αγαπάμε δεν φεύγουν ποτέ από δίπλα μας η αγάπη τους η σκέψη τους η αύρα τους είναι πάντα δίπλα μας..
τους κρατάμε εμείς ζωντανούς κοντά μας,
θυμώμαστε τις καλές στιγμές που περάσαμε μαζί τους, τα γέλια που κάναμε τις κουβέντες
τους ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ..
να είσαι καλά εσύ και όλοι οι άνθρωποι που αγαπάς και μην ξεχνάς ότι όσους έχεις χάσει είναι πάντα νοερά κοντά σου
με όλη μου την αγάπη και τα φιλιά μου ΑΝΝΑ
Ευχαριστώ πολύ Αννούλα μου για τα λογάκια σου..
Αγαπημένες μου φιλενάδες καλημέρα και σε εσας
στεναχωρεθηκα με την απώλεια της λίντας μας μου φέρνει στο μυαλό δικες μου κακές αναμνήσεις..
αλήθεια εσείς τι κάνετε????
μπαρμπουνάκι μου δεν πειράζει μωρό μου να με πάρεις όμως όποτε θες να τα πούμε..
η μαριλού μας τι κάνει ???,
παλιόκαιρος σήμερα εδώ στον Πειραιά κάνει που κάνει κρύο δεν ρίχνει και καμμιά νηφάδα να δούμε κι εμείς μια άσπρη μέρα..
ναταλία διαβάζω ότι πλησιάζει η μέρα που θα αλλάξει την ζωή σου όπως άλλαξε η ζωή της βασουλίνας ΄της ζωίτσας και τόσων άλλων κοριτσιών που διαβάζω καθημερινά
προχώρα γερά και μην φοβάσαι τίποτα
πενούλα καλούς ύπνους και καλή λευτεριά
φιλιά πολλά σε όλες τις κούκλες να έχουμε μια καλή εβδομάδα
Καλησπερα. Λιντα, ζωη σε σας. Να 'σαι γερη να την θυμασαι. Εγω εχω 3 χρονια που την εχασα και ακομη οταν την σκεφτομαι....μου λειπει πολυ! Θα την ηθελα να ειναι κοντα μου και τωρα που ετοιμαζομαι για τον γαμο θα χαιροταν πολυ. Και πριν 6 μηνες εχασα και τον παππου μου.. ειναι μαζι τουλαχιστον τωρα!
Καλα ειμαι Αννεζινα μου.. απλα δεν τολμησα να ζυγιστω σημερα γιατι το Σαβ/κο...εσκασα απ'το φαγητο.
Κρυο εδω το πρωι που εφυγα για την δουλεια ειχε -6 (8πμ) και τωρα -2.
Κρυο καιρος για 2!
..............ξεχασα να πω Καλη εβδομαδα σ'ολους !