παιζει τιποτα με τιν VODAFONE σημερα η μονο εμενα ειναι εκτος υπηρεσιας απο το πρωι? οεοεοε?
Printable View
παιζει τιποτα με τιν VODAFONE σημερα η μονο εμενα ειναι εκτος υπηρεσιας απο το πρωι? οεοεοε?
Εμένα είναι ΟΚ πάντως!!!Quote:
Originally posted by mitsokolo
γουατ δε φακ :/
Κουμπαρα επανεκκινηση της συσκευης εκανες;
ναι κουμπαρε μου γυρω στις 37 φορες :lol: :lol:
:love:
χμμμμμ
τον λογαριασμο τον εχεις πληρωσει; :P:P:P
:lol: :lol: :lol:
χαχαχαχαχαχαχ χμμμ τωρα που το λες.... :P :P :P
(ok ok μολις εφτιαξε) χαχαχαχα :roll:
αχ νιώθω τέτοια κούραση μακάρι σήμερα να αισθανόμουν καλύτερα..... δεν μπορώ να ανοίξω τα μάτια μου
granita ένας άνθρωπος που μπορεί να είναι σκληρός μαζί σου, η εμπειρία μου τουλάχιστον έτσι λέει, ότι θα συνεχίσει να είναι σκληρός, αφού καταρχήν το αντέχει ο ίδιος για τον εαυτό του αλλά και αφού φυσικά το επιτρέπεις εσύ... επειδή όμως όπως φαίνεται τον αγαπάς και αυτό είναι πολύ όμορφο, μίλα του. Εγώ σε αντίστοιχη περίπτωση, επειδή το είχα προσπαθήσει πάρα πολύ, σταμάτησα να μιλάω και περίμενα ως δια μαγείας να λυθεί το θέμα αφού θα είχε καταλάβει πόσο με πλήγωνε. Αφελές και ηλίθιο. Μην το κάνεις. Μίλα του και να διεκδικείς αυτό που είναι όμορφο για σένα, μην το αφήνεις.
μάλλον κάποιο μην έγινε delete...αλλιώς παραέγινα ξανθια κ κάτι μου διαφεύγει :D
Σκεφτομαι οτι καθε φορα που βαριεμαι ολο κ κατι τσιμπολογαω παραπανω...
βαριέμαι να διαβάσω και ΘΕΛΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΩΡΑ :D αλλά θα συμβιβαστώ με το κολυμβητήριο
Σκεφτομαι οτι εκτος απο την κοιλια μου αλλαζει και το μαλλι μου ριζικα! Μακραινει με τρελλο ρυθμο και απο πολυ σκουρο γινεται καστανοξανθο και λαμπερο, τι γινετε ρε παιδια;;!!!! Μεταμορφωνομαι;;;;;; :lol:
σκεφτομαι το ποσο με εκνευριζει οταν οι ανθρωποι δεν ειναι συνεπεις στις υποσχεσεις τους...
και απο την αλλη σκεφτομαι οτι και εγω εδειχνα καποτε ασυνεπεια στην υποσχεση μου στον εαυτο μου οτι θα τον προσεχω...
θα παλεψω να μην τον ξαναπροδωσω..και οσο για τους αλλους..ας προσεχαν χεχε
σκεφτομαι οτι οι μπαρμαν ειναι ατιμη φαρα !! χαχα
και θελω να πνιξω τον πονο μου σε "πολυδημητριακα κακαο" και ψωμι με νουτελα ! αλλα ακομα κρατιεμαι..για ποσο δεν γνωριζω !