τι τρεχει τσελο?
Printable View
Παιδιά, τα μηνύματα αυτά δεν έχουν καμιά σχέση με παιδιά από εδώ. Τα μηνύματα απευθύνονται σ' αυτούς που προσπαθησαν να παραβιάσουν το προσωπικό μου απόρρητο εδώ μέσα. Που βλέπουν ακόμα και τα πμ μου, που φτιάχνουν ψεύτικους λογαριασμούς και μπαίνουν εδώ μέσα για να μου κάνουν ψυχολογικά κολπάκια τα οποία έχω καταλάβει εδώ και πολύ καιρό.. Σόρρυ για την χολή που βγάζω αλλά δεν έχει καμιά σχέση με παιδιά από εδώ εκτός από έναν.
Gypsy Cello είμαι μαζί σου.
σκεφτομαι οτι εχω πολλα να πω, αλλα κανεις δεν εχει ορεξη να τα διαβασει, οποτε καλυτερα ας αρκεστω στο οτι η μοναξια οδηγει στη τρελα και η τρελα στην αυτοκτονια. κουραστηκα με τη ζωη που κανω γμτ :(
Εσένα, τι σου συνέβη ρε παιδί; Μήπως είναι καλύτερα ν' ανοίξεις θέμα;
ναι το ειχα στο μυαλο μου να ανοιξω θεμα να τα πω να βγουν απο μεσα μου, αλλα αστο καλυτερα, το φορουμ αυτο δεν ειναι καταληλο πλεον για να γραφω τα προσωπικα μου, ειδικα οταν υπαρχουν χρηστριες που με απειλουν κι ολας και το καθετι που γραφω μπορουν να το χρησιμοποιησουν εναντιον μου...
Φίλε μου, βασικά τι λέω αφού όλοι φίλοι μου είστε κατά κάποιο τρόπο, αυτό θα συμβαίνει μέχρι να ξυπνήσουν όλοι μαζί και να ανακαλύψουν πως έχουν καταργηθεί τα πάμπερς και να χαρείτε και οι μεν και οι δε.
Εσύ άνοιξε το θέμα και αν ενοχλούνται ορισμένα μέλη, καλύτερο είναι να μην μπαίνουν να γράφουν. Επιτέλους, για ποιο λόγο υπάρχει αυτό το φόρουμ αν δεν υπάρχει για ν' ανοιγόμαστε στους συνανθρώπους μας. Το έχουμε καταντήσει αρένα εδώ μέσα. (επειδή με πρόλαβε ο κάροτ, το μήνυμα είναι για τον κενό)
σου στελνω προσωπικο μηνυμα για να μη μεινεις με τη περιεργια...
γμτ! πάλι δεν καταλαβαίνω την καθαρεύουσα 4 φορές διάβασα το κείμενο! πφφφφφφ πάμε για 5η παρέα με mdb την κάνουντη δουλειά τους τέτοιες ώρες :Ρ
doomιζει υπεροχα η BloodyKate, μονο που δεν ακουω πλεον mdb... :P
χεχεχεχεχ θα σοβαρευτώ μια μέρα και θα γίνω σκυλού :Ρ ! όπως μου έλεγαν κάποιοι γνωστοί :Ρ
εγω παντως δεν ειμαι σκυλας, ακουω dod για κλαψα, dhg για σπαστα, mfg για αστα, ntm για πλακα, και πολλα πολλα αλλα. το μοναδικο ποιοτικο σκυλαδικο που μπορω να βρω ειναι ο Σφακιανακης και τιποτα αλλο!
αααααα ΚΕΝΟ!! μου τα χαλάς! θα σε μαλώσω! άμα δεν χαιδεψεις το αυτάκι σου με ένα βολάνη ένα φλορινιώτη έστω ένα κιάμο βρε αδερφέ! τι τη θες τη μουσικη?????????? :Ρ
ειπαμε τα χαϊδευω με οτιδηποτε σε ntm και γενικοτερα απο εκει, αλλα κι απο ελληνικο hip hop, νομιζω μου αρκει η υποκουλτουρα. παρακατω δε φτανει το επιπεδο, συγνωμη...