Πφφφφφ μετα απο πολλες μερες π ημουν ενταξει......
Ηρθε η ωρα να χαλαστω....
Αισθανομαι απαισια.... :/
Printable View
Πφφφφφ μετα απο πολλες μερες π ημουν ενταξει......
Ηρθε η ωρα να χαλαστω....
Αισθανομαι απαισια.... :/
ψιλοσκατα... :/
Πως αισθανομαι τωρα..για να δουμε..νευριασμενος με τον εαυτο μου για ολα αυτα που μου εχω κανει (δημιουργια φοβιων,αγχος κλπ)..φοβισμενος,νιωθω μονος και με ενοχλει λιγο το κεφαλι μου απο το αγχος..Θα θελα επιτελους να ξεπερασω τις φοβιες και γενικα το εντονο,ανεξελεκτο αγχος-πανικο επειδη δεν τα μπορω αλλο, παρολο που εχουν ηρεμησει,εχουν αρχισει να με κουραζουν ολα αυτα.Παω σε ψυχολογο 1 φορα τον μηνα,συζηταω με τον εαυτο μου βρισκοντας λογικες απαντησεις στις φοβιες μου..αλλα κανουν συνεχως κυκλο..ολο τα ιδια και τα ιδια..θελω επιτελους να σταματησει..Βαρεθηκα να ψαχνω να βρω τι εχω ή τι μου συμβαινει..κουραστηκα με την ιδεα οτι νιωθω περιεργα,οτι θα πρεπε να νιωθω αλλιως και οτι εχω κατι και δεν το καταλαβαινω και γενικα ολες τις αρνητικες και ασχημες ή ακομα και απίθανες σκεψεις..ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ.....
Αγχωμενη full..!Ας γινει κατι να ξεκολλησει το κεφαλι μου πριν να ειναι αργα..:/
Πολύ χάλια... :(
Γιατί κάνουμε για μια ακόμα φορά πειραματισμούς με τα φάρμακα...δεν ξέρω αν είναι νωρίς ακόμα ή αν φταίει που μου μείωσαν κάποια αλλά σήμερα δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι κι όταν τελικά το έκανα ένιωθα απαίσια (και συνεχίζεται κι εκτός αυτού αν και ήπια δυο καφέδες νιώθω εντελώς υποτονική...με βλέπω για τρίτο)...
Απλα τελεια αλλα λιγο κουρασμενος!!!!!!!!!!!
Με πιασανε παλι τα ψυχοτετοια μου :-(
ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ ......................
Σκατά ρε...
εχω τρεισ μερεσ να επανελθουν τα νευρα μου μετα αν συνεχισουν οποιοσ βρεθει μπροστα μου κ με παιρνει τη γαμησε εχω τοσο μισοσ μεσα μου που αν δεν δω το φυσιολογικο θα τουσ πηδηξω εναν-εναν δεν κανω πλακα
Mια χαρα :)