τι εννοείς μέγιστα?τα περισσότερα που μπορεί να έχει κάποιος εννοείς ?
Επειδή είπες ''αυτά είναι όλα'', λες και είναι λίγα ας πούμε.....
Printable View
τι εννοείς μέγιστα?τα περισσότερα που μπορεί να έχει κάποιος εννοείς ?
Επειδή είπες ''αυτά είναι όλα'', λες και είναι λίγα ας πούμε.....
Αυτά είναι τα μέγιστα όποιος νομίζει κάτι άλλο πλανάται
Ρε παιδιά ασ πούμε ότι έχεις άπειρα κονέ δουλειά κλπ πάλι χρειάζεσαι πέντε φίλους κ μία σύντροφο αυτά είναι τα μέγιστα εσύ ποια νομίζεις είναι τα μέγιστα ;
Ανοίγω θέμα
Πωσ βάζετε ιμοτ αικον κι εγώ δε μπορώ;
elis υπάρχουν πάνω στα εικονίδια όταν γράφεις ποστ ή στο πληκτρολόγιο του κινητού αν γράφεις απο κινητό.Αν μπαίνεις μέσω proxy browser απο το pc,πιθανόν να μην εμφανίζονται τα εικονίδια στην γραμμή εργαλείων
αυτά είναι αλλά δεν είναι τόσο εύκολα αποκτήσιμα από όλους..
Μου πέρασε από το νου, αλλά να μαστε ακριβείς.....δηλαδή άμα πούμε την λέξη ''απαραίτητα '' , που το σκέφτηκα και αυτό πάει στο ότι είναι τα βασικά....''αρκέσου στα βασικά'', που διαφωνώ......δεν είναι τα βασικά, ''αυτά είναι όλα'' που είπε ο ελις, τώρα το κατάλαβα τι ήθελε να πει....ούτε είναι και λίγα......
Αν και elis, αυτά τα ξέρουμε όλοι νομίζω........
Εκτός αν κάποιος τα χει δεδομένα και οι φίλοι και τα λεφτά του τρέχουν από τα μπατζάκια ας πούμε....ίσως να μην τα χει τόσο σε εκτίμηση όσο κάποιος άλλος........
Το ζήτημα είναι πως κάποιος με ψυχολογικά προβλήματα (δλδ με το νου του να απορροφάται/ προσηλώνεται/κατευθυνεται προς τα προβληματα αυτα) δεν αξιοποιεί ή δυσκολεύεται (ίσως και αφανταστα) να αξιοποιήσει το άπαν των νοητικών του δυνατοτήτων/δεξιοτήτων. Άρα δεν είναι χαμηλός ο δείκτης νοημοσύνης του, ούτε μπορούμε μετα βεβαιότητας να πούμε ότι ο δείκτης προσδοκιών του ήταν πέραν των νοητικών του δυνατοτήτων.
Άτιμο χιόνι!
Εξαιτίας του έχει κλείσει το πανεπιστήμιο και η βιβλιοθήκη,και συνεπώς διαβάζω στο σπίτι!
Sh*t!
παλι τα δυο μας ειμαστε ερις?:p
[QUOTE=nick190813;652483]παλι τα δυο μας ειμαστε ερις?:p[/QU
Μάλλον, ναι!:p
αυτος που παραιτειται ειναι αυτος που γερναει
ναι το ακουσα και συνειδητοποιησα ποσο λαθος κανω που εχω αφησει τη ζωη μου στο ελεος των συμπτωματων μου και θελω να το αλλαξω αυτο γιατι οντως νιωθω πως γερναω πριν την ωρα μου.με ταρακουνησε αυτη η φραση σημερα..ελπιζω και αλλους
αφου ειμαι αναποδη πως να το κανουμε??!! :P το μονο που δεν κανω αναποδα ακομα ειναι να περπαταω με τα χερια...!!
Νικ πριν μπεις εσύ βασικά δεν ξέρω αν το πρόλαβες έκανα στα κορίτσια καντάδα έβαζα πέντε έξι τραγούδια από το γιουτουμπ ήμουν ερωτευμένος και δε με πιαναν τα φάρμακα
Γιατί έφαγα πόρτα μαζί με τα πόμολα πρώτον και δεύτερον από το τάμπλετ δεν ξέρω να το κάνω είναι ολόκληρη ιστορία τώρα με την εφαρμογή
[URL]https://youtu.be/A9cOpR4U8Ek/URL]
Το κάταφερα τελικά
ναι αλλα δεν φενεται η εικονα οπως το δικο μ
Οπότε άκυρο
δεν πειραζει βαλε ενα ετσι και καντο αφιερωση οπου θες