Oλοι οι γατοι μαρεσουν , ανεξαιρετως . Ο σκυλος φαινεται καλος χαρακτηρας , χαριτωμενος ειναι .
Printable View
Oλοι οι γατοι μαρεσουν , ανεξαιρετως . Ο σκυλος φαινεται καλος χαρακτηρας , χαριτωμενος ειναι .
BREAKING NEWS , ο elis απεδειχθη οτι ειναι τζιχαντιστης , και επενεβη η ΥΠΑ , και θελει να κλεισει το φορουμ .
@μπουλετ ο γατουλης σου ειναι σαν το τζιμακο μου
σκεφτομαι οτι πρεπει να λουστω καποια στιγμη σημερα.το σκεφτομαι εδω και μια εβδομαδα δηλαδη..
@μπου οταν ομως το κανεις θα νιωσεις πολυ καλυτερα.. το βλεπω και απο μενα
Μακ πιστευω οτι τα ζωη αντιλαμβανονται τον τροπο που το αφεντικο τους φερεται και ανταποκρινονται και για αυτο γινεται ετσι.
Σκέφτομαι πως μπορεί να παλέψει ένας άνθρωπος με τα χιλιάδες αρνητικά συναισθήματα που νιώθει, με την άσχημη κατάσταση στο σπίτι, με τον φόβο μήπως πάθουν κάτι οι δικοί του, με τις καθημερινές προσβολές όταν ο ίδιος αισθάνεται ήδη σκατά με τον εαυτό του ως σύνολο, όταν προσπαθεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και κάνει ΕΝΑ βήμα μπροστά και βρίσκει το "κουράγιο" για να μην τα παρατήσει και να κοιτάξει λίγο πιο πέρα, όταν μετά απ' αυτό το βήμα πηγαίνει πίσω άλλα 10 βήματα, όταν δεν τον αφήνουν, όταν δεν το αναγνωρίζουν, όταν αντίθετα δεν τον βοηθάνε και τον ρίχνουν και τον υποτιμούν ακόμη περισσότερο για όλα, όταν προσπαθεί να τους κατανοήσει και το καταφέρνει πανεύκολα αλλά να αφήνει έτσι στην άκρη τον εαυτό του, όταν δεν μπορεί να μιλήσει σε άνθρωπο, όταν νιώθει πως είναι ΚΑΙ υπερβολικός, όταν νιώθει ένοχος και αχάριστος που άλλοι περνάνε χειρότερα και τα καταφέρνουν, όταν νιώθει αδύναμος και όταν πάντα θα τον ρίχνουν λόγια, καταστάσεις και συναισθήματα...
Σορυ elis , μπερδεψα την ΥΠΑ με την ΕΥΠ !! δεν περιμενα οτι εισαι τοσο χαλια , τοχεις γραψει , αλλα δεν σου φαινεται βρε παιδι . Βαρια κουβεντα να λες οτι θες να πεθανεις , και απο σενα το πιστευω .
το οτι το πιστευεισ απο μενα ειναι το προβλημα σασ εχω πει τα ανειπωτα εδω μεσα κι ακομα με πιστευετε
κατι παει λαθοσ δεν νομιζεισ αλλοσ νομιζει οτι φλερταρω αλλοσ οτι κανω γνωριμιεσ αλλοσ οτι δουλευω
εδω δεν ισχυει τιποτα απο ολα αυτα απλα λεω οτι μου κατεβει στο κεφαλι γιατι πολυ απλα να στο πω
με τισ σκεψεισ που εχω αν ηταν αλλοσ ανετα θα αυτοκτονουσε οποτε επελεξα αυτον τον τροπο μπασ και σωθω
ΟΚ , elis , καταλαβα το σκεπτικο σου . Δεν πιστευω ομως οτι φλερταρεις , ουτε οτι εισαι εδω για γνωριμιες , απλως γραφεις/επικοινωνεις . Ειχα καταλαβει οτι δεν εισαι καλα , αλλα δεν ηξερα το μεγεθος .