το χεις κοπελαρα μου, το χεις το διψηφιο στο τσεπακι......:bigsmile::bigsmile::bigsmile: :bigsmile:;)
Printable View
το χεις κοπελαρα μου, το χεις το διψηφιο στο τσεπακι......:bigsmile::bigsmile::bigsmile: :bigsmile:;)
Τοχω αλλά πότε όμως??? Εν το μεταξύ είχα ραντεβου στην διατροφολόγο την παρασκευή, και το ακύρωσα γιατί δεν ΄θα μπορώ να πάω αφού έδωσα παραίτηση, και το έβαλα 16 του μήνα που θα είμαι σπίτι, αφου 18 του μήνα θα ξεκινήσω στην άλλη δουλια!
αρα αναμενουμε ακομα μεγαλυτερα αποτελεσματα λογω περισσοτερων ημερων.....:grin::grin::grin::yes::yes::yes:
θα ερθει τοσο συντομα που ουτε που θα το πιστευεις:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::k iss:
Ετσι θέλω να πιστεύω και εγώ!!!!!!!!!!!! :kiss::kiss:
καλημερα εγω σημερα που ζυγιστικα , την προηγουμενη τριτη ειμουν 69.700 και σημερα 68 ακριβος !!!! αρα -1.700
04/03/2011 125
06/04/2011 113,300
15/04/2011 111,600
18/04/2011 111,100
21/04/2011 110,100
02/05/2011 109,100
06/05/2011 108,000
Απώλεια μέσα σε ακριβώς 1 μήνα, 5,300 κιλά!!!!!!!! Αντε να σινεχίσουν να φεύγουν τα 5κιλα κάθε μήνα!!!!
Συνολική απώλεια σε 2 μήνες και 2 μέρες, (9 βδομάδες ακριβώς) 17 κιλά!!!!!
Πωλινάκι μπράβο και πάλι! Όμως... κάποια στιγμή ο οργανισμός σου θα σκαλώσει και τα κιλά θα είναι λιγότερα που θα χάνεις. Αυτό φαντάζομαι το ξέρεις! Μακάρι να γινόταν να είχαμε όλη μας σταθερότητα στην απώλεια των κιλών, αλλά πρέπει και το σώμα μας να μάθει το νέο του βάρος! Όταν θα βρεθείς σε αυτή την φάση του σκαλώματος ελπίζω να μην απογοητευτείς! :yes:
Μαρία μου καλημέρα. Μα είδη έχω σκαλώσει 2 φορές μέχρι τώρα. Ομως επειδή στην ουσία δεν κάνω καμιά ιδιαίτερη προσπάθεια, και τα κιλά φευγουν, δεν με απογοητευει και τόσο όσο παλιά. Εγώ θέλω να πέσω κάτω απο 100, και από κει πέρα όσο θέλει ας σκαλώσει. Τελευταία φορά 99 κιλά ήμουνα στα 12 μου. φαντάζεσε λοιπόν ότι δεν ξέρω καν πως είναι να είσαι κάτω των 100!!!!!
με ξέχασες :sniffle:Quote:
Originally posted by polinaki1983
Μαρία μου καλημέρα. Μα είδη έχω σκαλώσει 2 φορές μέχρι τώρα. Ομως επειδή στην ουσία δεν κάνω καμιά ιδιαίτερη προσπάθεια, και τα κιλά φευγουν, δεν με απογοητευει και τόσο όσο παλιά. Εγώ θέλω να πέσω κάτω απο 100, και από κει πέρα όσο θέλει ας σκαλώσει. Τελευταία φορά 99 κιλά ήμουνα στα 12 μου. φαντάζεσε λοιπόν ότι δεν ξέρω καν πως είναι να είσαι κάτω των 100!!!!!
Τι λες βρε λουκουμακι μου ομορφο???????????? Εγω να σε ξεχασω εσένα? ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ!!!!!!!
Λουκουμακι μου, είδες την τούρτα μου?
όχι που?????πες μου πες μου!Quote:
Τι λες βρε λουκουμακι μου ομορφο???????????? Εγω να σε ξεχασω εσένα? ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ!!!!!!!
καλημέρα ...
ο κύβος ερρίφθη ..... και η ζυγαριά γύρισε 55, 5..
έχουμε απολογισμό +2,5 κιλά απο τα 53 που ήμουν πριν την μεγάλη εβδομάδα
οπότε έχουμε 2,5 για να είμαι στα 53 και 5,5 για να ΝΙΩΣΩ ΣΥΠΕΡ
τι είναι 5,5 κιλά ..
μέχρι τις 10 Ιουνίου δίαιτα προσεκτική και ευλαβική
....
καλημέρα και καλό σκ σε όλους!!
Στο δικό μου τοπικ!!!!!!!! να μπεις και να πας 3-4 σελίδες πίσω!Quote:
Originally posted by loukouloukou
όχι που?????πες μου πες μου!Quote:
Εχω βάλει και το σχέδιο και τις γευσεις!
ή πάτα εδώ
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d=2887&page=50
και δες τις σελίδες 50 και 51
πφφφ ειμαι εδω και 4 μερες κολημενη στα ιδια ..... αν και εχω ενα θεματακι με την τουαλετα .. λετε να φταιει αυτο?
πωλινα η τουρτα σου ειναι θεικη ..
και απρω γιατι δεν το εκμεταλευεσαι επαγγελματικα ..
στα ζαχαροπλαστεια κανουν κατι απαισιες τουρτες και για διαφορα event ( γενεθλια .. επετειους... γιορτες ...) και δεν ξερουν και τι ζητανε!
εχεις παει καπου ? εχεις κανει μαθηματα ζαχαροπλαστικης? για προωθησετο κοπελια το ταλεντο σου!