Quote:
Originally posted by tidekpe
Γαρυφαλακι και πολυ γλυκεια για να ξεχαστεις, σας ευχαριστω για τις απαντησεις...αν και μετα απο την κουβεντα εδω αμφιβαλλω πλεον πολυ για το τι κανω και αν το κανω σωστα!!!Ομολογω οτι μου ειναι πλεον ΑΒΑΣΤΑΧΤΟ να διαθεσω και αλλα χρηματα στην περιβοητη προσπαθεια μου να αδυνατισω, ωστε να παραγγειλω το σετακι με τα επτασφραγιστα μυστικα!Αρα, θα αρκεστω σε οτι διαθετω με αρκετη ομως δοση αμφιβολιας πλεον!!!
Σημερα ζυγιστηκα και ειδα νουμερο που δεν ειχα δει ποτε στη ζωη μου...ουτε καν στις δυο εγγυμοσυνες...απογοητευτηκ� � πολυ σημερα, οσο παω κι ανεβαινω...σαν τα χρονια και τα κιλα..
καλη σας μερα!!!!
οπως απάντησε και σε προηγούμενο πόστ, αμα διαβάεσις καλά ότι έχει ιπωθεί εδώ μέσα και φερεις και μερικές απορίς στο καπάκι τότε μια χαρά θα τα πάς. Να τα διαβάσεις όμως έτσι, όχι μια επιφανειακή σλούρπα. Αυτή είναι η ένσταση μου, γιατί αυτό κάνουνε οι πιο πολλοί. Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω. Και το φλέξι αμα το κάνεις θα χάσεις και πολλά κι όλας. Γι αυτό συνέχισε την σωστή προσπάθεια κι ότι βοήθεια θες εδώ!