-300 σημερα
54.2
Καλημερα!
Printable View
-300 σημερα
54.2
Καλημερα!
cool :thumbup:Quote:
Originally posted by penelope1985
-300 σημερα
54.2
Καλημερα!
Μπαλονιαση κι απο μενα σημερα, περιμενω περιοδο και ξυπνησα πολυ φουσκωμενη.Απο κιλα στα ιδια.
+200 ( 67.9 ) σήμερα!! Καταφθάνουν οι Ρώσοι σε λίγο γιαυτό μάλλον :P:P
Τι έγινε ρε παιδιά όλες μαζί αδιαθετούμε σε αυτό το forum ? LOL
αυτό θα πει συμπαράσταση!!!! :smilegrin:
χαχαχαχα πω πω van ισχυει το εχω προσεξει κι εγω.:P Μυριζομαι καραμπινατο κολλημα με μενα παλι τωρα που αδιαθετω.Και μετα καπακι θα φυγω ταξιδι.Ελπιζω μεχρι τελος Σεπτεμβρη να ειμαι 67.:P:P
καλημερα αν κ σημερα νοιωθω σκ@τ@.
ειμαι πρησμενη,ειμαι +300γρ απ το πουθενά και γενικά ΧΑΛΙΑ.περιμενω να αδιαθετησω καθως επισης να ρθει το Σαββατο να κοιμηθω.
α εκανα το πρωτο μου μάθημα χορου.ηταν ΤΕΛΕΙΑ!κατα τ αλλα ειμαι κομματια.
να προσθέσω οτι παλι χάλασε το θεμα της τουαλετας και ειμαι πλεον στις 3 μέρες.ελεος δλδ.τα χω παθει ολα.και διαθεση σκατ@.
Όντως Mary μου αυτό θα πει συμπαράσταση :P:P:P
Constance βλέπω όπου νάναι φτάνεις τον στόχο σου!!! Μπράβο!!!!!! :smilegrin: και να περάσεις υπέροχα στο ταξιδάκι σου ;)
Granita μου έτσι παθαίνω και εγώ όταν αδιαθετώ!! είμαι τελείως οτι νάναι στην διαθέση , μπορεί πχ εκεί που είμαι καλά να αρχίσω να κλαίω στο ξεκάρφωτο είναι καθαρά ορμονικό!! το έχω πάρει απόφαση, εγώ οι φίλοι μου και το αγόρι μου , πως είμαι θεόμουρλη όταν περιμένω να αδιαθέτησω :P:P
Καλή αρχή στον χορό και να σου πώ την αλήθεια και εγώ το καλοσκέφτομαι να αρχίσω σαν άθληση latin χορούς...
van van σε ευχαριστω.:) Πλησιαζω πολυ αργα αλλα δε με πειραζει καθολου.Βλεπω οτι τα κιλα πλεον δε χανονται με γοργους ρυθμους οποτε κι εγω θα τρωω ειτε 1200 θερμιδες τη μερα, ειτε θερμιδες συντηρησης(σε μερες που θα φαω κατι παραπανω).Ελπιζω μεχρι το νεο ετος να εχω σταθεροποιηθει στο στοχο μου που ειναι γυρω στα 63-64.:)
πω πω αυτο με το νεο ετος ξαναπέστο.θα βαλω στόχο λοιπον να με βρει το νέο έτος στα κιλά που θέλω!!
καλα μιλάμε vanvan να ξεκινήσεις!ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!!
Nαι granitoula,νομιζω οτι μεχρι το νεο ετος μπορουμε να ειμαστε στο στοχο μας πλεον.Δε βιαζομαι καθολου.Μπραβο που περασες ωραια στα μαθηματα χορου.:D
κοιτα ελπιζω μεχρι το Δεκέμβρη να χω ξεμπερδέψει τελείως!το ξέρω οτι ακούγεται κλισέ αλλά απο Δευτέρα θα ξαναμπώ δυναμικά στον αγώνα!
Χιχι και το απο αυριο ειναι κλισε αλλα ολοι το λεμε.Το θεμα ειναι οτι και στην πραξη το εφαρμοζουμε.Κι εγω εχω φαει το κατι παραπανω αυτο το μηνα,απλα θα προσπαθησω να διατηρηθω στα 67 μεχρι να μπει ο Οκτωβρης και δε μπορει ενα κιλο το μηνα θα το χασω.
Παιδια σημερα απο το αγχος π εχω απλα θα τα φαω ΟΛΑ! Πηρα ηδη mille feuille απο το σουπερ μαρκετ.